• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham
    MILIS
    MILIS --- ---
    tabris.. co ja vim, neni dobre pit cizi moc ;))) (jen info pro kamaradku;)
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: aha, diky za vysvetleni. to je teda fucking work..
    blbej vtip: co treba neopren? :-) .. nebo nejak se zamotat uplne..zkousels neco (vymyslet)?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    já nasazuju když je třeba (nachlazení, +jiná nemoc) + dávám na významější a příznivý dny, taky dávám a když vidím že zrovna ze mě de krásná čistá soma a mám po ruce svoji nádobku tak by mi bylo líto to jen tak spláchnout :) jinak potírám klidně i kdekoliv na wc. (škola/práce/kdekoliv ..)
    v podstatě vynechávám jen když musím sníst něco co už semi pít pak nechce.
    ale pil jsem i po masu... ( abych věděl/každopádně dávám přednost svým klasickým zeleninovým polívkám :)
    KAI
    KAI --- ---
    hele, a jak casto a nakolik dlouhodobe pijete? jakoze furt (lungpa, kostabo)? nebo je v poho a staci nasadit, kdyz je kvuli necemu potreba? (ted zrovna to zminovane nachlazeni...)
    COROZ
    COROZ --- ---
    TABRIS: no, kdyz uz si to nakousnul, jde o to ze strava a lifestyle je v poho, zacal jsem chodit do prace kde se denne stykam s dost silnymi organickymi rozpoustedly, tiskarskymi barvami a potravinarskymi laky, obcas i s nejakou dost neprirozenou aminokyselinou a obcas mi prasi primo do huby prach z multivitaminovych tablet, proste tuna sracek na me leze a kuzi se uz asi nechce nebo uz dal nemuze tak si to resi ekzemem.. no ja chci bejt zdravej hezkej kluk tak to resim jak to jde. zacal jsem s tim natiranim uriny na kuzi, to pomaha, ale telo dalo jasne najevo ze neni odstranena pricina tak se ekzemy stehuji z mista namisto i kdyz primarne z jednoho mista zmizi.
    Ze hulim, chlastam, kourim je vec jina, ale to neomezim. k doktorovi se mi zatim nechce, jde jen o centimetrovy ekzemky ktery ani nesvedi, krome kazivosti zubu jsem stoprocentne zdravej clovek, tak bych si to rad podrzel..

LUNGPA: neska jsem dal prvni tri dousky, stredniho proudu, jak mi poradila kai... ona pred chvili dala taky tri dousky.. no dejou se veci :-))))
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    kuci z vitarianu rikali ze to, co pili, bylo priserne slany (na ne). je to hodne slany, nebo to nejak odsolili?
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    me se pro ocisteni (krome pustu a klystyru) maximalne osvedcila kombinace medunkove kombuchy a brassicu ( http://www.brassic.sk/brassic.html ), ne ovsem dohromady, dobra je aspon 2hodinova prestavka..
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Nejlepší způsob jak tělo vyléčit je přestat do něj vnášet toxiny a nechat ho vlastnímy sebeléčebnými mechanismy, ať se uzdraví.
    Urinoterapie je skvělý způsob, jak jeho sebeléčbu podpořit a urychlit.

COROZ: Jestli znáš/neznáš Lepicol, tak si ho imho pořiď a dej si kůřičku. Je to levný a účinný. Většina chorob začíná znečištěním tlustého střeva.

Sorry za OT.
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    COROZ: jinak by určitě mělo smysl zamyslet se nad stravou, protože tím ekzémem se tělo něčeho zbavuje. takovýhle větší plochy už je trochu emergency stav, imho. asi mu dáváš něco, co nece.
    moc cukru, hůla. kdoví. ty příklady jsem uvedl, protože jsem to měl takto.
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    jj, záměr je důležitej. klidně i ten kalich "impregnovat" - stačí "zdraví"
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    COROZ: jinak četl jsem a příjde mi to logický že spolu s močí piješ i svoji náladu při které se tvořila. takže pokud chceš exemu pomoc, přidej kapku důvěry ...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TABRIS: tak to jo teda, to taky čumím, mno asi ti věřila víc než sobě :)
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    no kdyz si hlidam stravu (2kg ovoce denne) chutna jak citronovka, fakt lahudka a zadnej vylozene e-e zapach. no, zase si dam, uvidim, jak chutna ted, docela me to zajima.
    tabu jsem uz rozpustil, ale trosku se tam zase vytvorilo neco jako - :normalni je moc nepit" tak to zas trosku rozcechram
    :]
    O dost hustsi pak bylo, kdyz jsem kamosce daval pit moji moc. Ona nechtela pit svoji, ale moji jo :-)) To sem cumel na ni teda....;]]]
    KOSTRABO
    KOSTRABO --- ---
    abgd: neopodstatnene je myslim to, kdyz se laduju tema nasima uletama a pak se divim, coze za shity to ze me leze :)
    MILIS
    MILIS --- ---
    abgd... vec jednotlivce
    coroz... pomuze....
    ABGD
    ABGD --- ---
    njo ale to stiteni se vlastni moci neni neopodstatnene - vzdyt si staci predstavit co prumerny evropan za den zkonzumuje. to co z nej potom tece neni nic jinyho nez kanal!
    COROZ
    COROZ --- ---
    aktualne si mazu svou moci ekzemek na ruce a pozoruju jakesi zlepseni, moc tomu neverim, ale kdyz to pomuze jen dobre... !! :o)
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    že bych zase začal...?
    KOSTRABO
    KOSTRABO --- ---
    OM Urinah..
    ;-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    poslední dva přízpěvky jsem převzal od id badge z klubu [ n a t u r e ] myslím že tady by taky mohli najít svoje uplatnění...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam