• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAUrina Amarolí Sivambukham

    Očima mediciny: http://sweb.cz/urinoterapie/

    Všichni toužíme být zdraví, vitální, mladiství a výkonní. Ve snaze stát se (nebo zůstat) takovými se často sháníme po nejnovějších senzačních přípravcích, zázračných receptech a nových metodách. Málokdo si uvědomuje, že jeden velmi účinný a tisíciletími ověřený léčebný prostředek máme stále při sobě. Abychom si připoměli metodu, kterou znali a užívali naši předkové (a kterou jsme my stejně jako mnoho jiných pozoruhodných poznatku zapomněli).

    rozbalit záhlaví
    IRO
    IRO --- ---
    FLUMO: co jsem zkoušel, tak je to v pohodě. z vlastních zkušenosti mohu říct, že ta urina pronikne tak nějak hlouběji, že to i ve střevech bylo cítit a myslím, že detoxikace byla dobrá :)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    mate te nekdo zkusenost s klystyrem s odstatou urinou? je to bezpecne? mam pripravenou 3 dni odstatou urinu.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    back in bussiness;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    AND: do, ne z
    AND
    AND --- ---
    :) klystýry z uriny ze školní družiny
    IRO
    IRO --- ---
    btw. klystýry z 3 dny staré uriny dobře čistí! :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AND: proc to mazat, konecne aspon trosku stavnatej prizpevek ( i kdyz je z nej krapet citit fake ;)
    AND
    AND --- ---
    IRO: tohle auditko mě rozesmálo za poslední dobu nejvíc... tohle ale zanedlouho smažou, sou totiž děsně vychcaný :D
    IRO
    IRO --- ---
    AND: jsem se pochcal smichy a jdu se v tom čvachtat :D
    AND
    AND --- ---
    já se v tom koupu, vždycky uděláme s kamarády takovou urisežn a společně degustujem, pak kamarády poprosím, aby mi nachcali do vany a čvachtám se a piju a potápím se, je supr zbavovat se toho bloku, vždyť mošč je kamarád. Vždycky, když jsem sám, tak se pochčiju, je to super :D
    IRO
    IRO --- ---
    jo jinak si to ještě leju na vlasy, protože mi padají a chuť je celkem v poho. po ránu to je horší, protože se tělo v noci čistí... :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    chut je celkem hodne zavila na strave...

    po procisteni organizmu, ktery se i urinoterapii spusti za vas drive ci pozdeji jde kristalove cista tekutina bez "pachuti/zapachu"
    IRO
    IRO --- ---
    SOUTHGOER: naprosty souhlas, ta moč chutná celkem v poho :-)
    SOUTHGOER
    SOUTHGOER --- ---
    WILDENBURY_SQ: Rekla bych, ze jde o to, ze urinoterapie nespociva jen v uzivani moci at uz vnitrne nebo zvnejsku, ale zahrnuje i celkovou ocistu organismu a jde ruku v ruce se spravnou zivotospravou, zejmena stravou. Kdyz volbou stravy minimalizujes vznikajici toxicke odpadni latky, moc ti nemuze ublizit, ba naopak. Jeste jsem do toho nepronikla, ale padnej argument je pro me osobne i to, ze ma tahle metoda dlouhou tradici, a mnoho lidi na sobe vyzkouselo, ze funguje.

    Mimochodem ja s urinoterapii prave zacinam experimentovat, a jeste to pro me neni uplne samozrejmy, ale neni to vubec tak zly, jak jsem myslela. Ten odpor je jen blok v hlave, a je ulevny se ho zbavovat..
    IRO
    IRO --- ---
    zdravím, tak jsem dneska začal s urinoterapii. pokusím se pomocí ní vyléčit chronickou rýmu a zahlenění. kdyžtak napíšu nějaké poznatky, jestli nějaké budou.
    začal jsem s deci ranní moči a chci to postupně zvýšit na 250 ml. chuť nic moc, ale dá se to :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    LUNGPA: tak to trochu rozved, co konkretne ty na sobe sledujes za pozitiva oproti normalu? a jak casto a v jakym mnozstvi uzivas?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LUNGPA: O dezinfekcnich ucincich vim; pokud bych byl sam v "divocine" a mel s sebou jen kus sucheho klacku, jakekoli poraneni bych urcite resil moci, to jo, resp. jeste se treba vyplati znalost nekterych rostlin a hub, ale to uz jsme jinde.. Ale doma stejne pouziji cutasept :)

    Jinak mam na urinoterapii a homeopatii dost skepticky nahled; MUDr. Vilma Partyková pise o "prednich vedcich a institucich", pri jakych symptomech moc pomaha.. ale konkretni reference chybi, nicmene jsem necetl knizku celou, jen ten odkaz jsem procetl.. :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak ja trebas ted uz pres rok a neco vubec nepraktikoval piti (jen vnejsi potirani trebas pri popaleninach nebo prileceni plisni mezi prsty na nohach apod...) ale nez abych tu rozumoval nejak odborne coz bych bez znovu nacteni infa nedal tak mrkni trebas na ten link to je tu nahore pod obrazkem a dozvis se vic odborne info primo od doktorky.... http://urinoterapie.sweb.cz/
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kurnik, vy fakt pijete chcanky? Snazim se nebyt ubozak, co by to odsoudil kvuli tomu, ze je to malicko nechutne, jen mi ale prijde, ze telo se tedy vylucovanim moci a stolice zbavuje prebytecnych a (nebo) toxickych latek.. Co je v moci, no, močovina, kys. močová aj. dusikate latky, nevyzite mineraly, enzymy, hormony (ktere telo NEVYZIJE nebo NEPOTREBUJE), inertni latky, ktere prochazi metabolismem beze zmeny.

    Tak jake prospesne latky presne moc obsahuje?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PALEONTOLOG: pekne ;D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam