JIRRA: to, že se hromadě lidí něco nelíbí a mě taky ne a rád se k tý skupině přidám neznamená a priori, že nemám vlastní názor. Za to Tobě jde dogmatismus docela dobře. Pokud je každej, kdo se snaží s něčim vyjádřit svůj nesouhlas podle Tebe "alternativní", je mi Tě opravdu upřímně docela líto.
Abych nebyl OT - někomu vyhovuje mít život a každou činnost v něm nalinkovanou podle pravítka a všech možných pravidel. Kdy se nadechnout, kdy vydechnout, kdy se napít, kdy se jít vyprázdnit, co jíst a co ne atd. No a někdo si tyhle věci, co se týkají jeho samotnýho, dělá rád řekněme tak nějak "po svym".
ILLEX: vcelku souhlasím a dobrý pokus. Problém je v tom, že 120 normostran A4 psaných "zmrdím jazykem" právníků (a jiných lidských pijavic a hovad) prostě nikdo nebude chtít číst (na což se samozřejmě u těhle dokuemntů sází). Ani v naší banánový republice, ani v Kanadě, USA, Číně nebo v severním Buranistánu. A ani já ne, i když bych hodně rád. Nedokážu tomu porozumět tak, abych věděl, o čem ten návrh skutečně je. Někdo by to musel přeložit do češtiny. Docela mě to mrzí, protože bych si to fakt rád přečetl, porozuměl a něco si z toho odnesl.