• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    JAKUMIN:
    HARIUS:
    XMEDA:

    Bude to expertní. Za Lex jdu já a viceprezident.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: kurzy bojové střelby :) izraelci / combatsim, hard task,..

    pozor jen na to, že se taková střelba moc neslučuje se soutežní - a já třeba z toho důvodu netrénuji další styl pro ipsc / los
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    XMEDA: no pokud to bude fungovat z pulky tak dobre jak to vypada na papire, tak bych rekl ze tim trhem sakra zatresou. Me to hlavne pobavilo protoze mam obe EDC celkovo v nerezu :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SIRIUS: ja jen ze je to zajimava alternativa k tem zabehlym kapesnim modelum
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    XMEDA: peklo zamrzlo ze sdilis platovej kver? :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Sig Sauer P365 & More - SHOT Show 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=tjVscfLF-p4
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    XMEDA: LOOCASe :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Jinak osobne bych tam rad videl lidi jako ing. Jan Hynšt, 602 574590, bhmagnum@email.cz - clovek dlouhodobe se venujici skoleni i praktickemu vycviku strelcu amaterskych i profesionalni priprave prislusniku PČR, spravce/spolumajitel strelnice, drzitel mnoha zbrani rozlicnych typu.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    nejpozději do 29. ledna 2018


    A FOFREM!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Tak sup, koho tam posleme jako nominace? Kdyz se tam sejde 30 mailu s nejakym pouzitelnym jmenem a kontaktem, tak uz je to trkne!
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    JAKUMIN: No, doufejme, že se bude klást důraz na slovo "expertní" komise, takže tam nebude Láska, Wagnerová nebo Stropnický ml.. Nedej bože Dienstbier !!
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    MV vyzývá k nominacím do pracovní skupiny k nové zbraňové legislativě

    http://www.mvcr.cz/...ek/expertni-pracovni-skupina-k-nove-zbranove-legislative-nominace-expertu.aspx
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    MOKOPA: Looks good :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    XMEDA: Jo, doma proste vybit, 4x zkontrolovat, vytahnout susilky, naboje bezpecne zamknout, rozebrat, slozit, jeste jednou zkontrolovat, ze neni nabito, ze nikde nejsou naboje, ze jsou jen susilky, nabit susilky a procvicit nejdriv proti knihovne pred panelovou zdi, posleze pred ostatnimi padouchy rychle taseni, priblizne zamireni (na vic neni cas a vzdalenost te knihovny je stejne asi vetsi nez v realne situaci) a "vystrel". Spustit kohout, do pouzdra a znovu - tasit, nacilit, "vystrel". Natahovanim se nezdrzuj "bo neni cas pyco" a proste promackni natvrdo spoust (DA). V pripade pruseru stejne nabehne adrenalin jak sviň a par gramu na spousti sem nebo tam bude absolutne pod rozlisovaci schopnost.
    A kdyz to udelas kazdy den 100x, mas do konce roku 30.000 opakovani v tom pohybu a pojedes ho absolutne automaticky, kdykoli budes potrebovat. Svalova pamet a trening.

    https://www.aliexpress.com/...rtridge-for-Dry-Fire-Training-and-Shooting-Simulation/32659058732.html taky neni uplne spatny bazmek na "pudovou strelbu" :)
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    KADLIK:
    SWIST:
    XMEDA:
    BAAL:

    And all:

    Jen pro vyjasnění - rodí se to za pochodu - to, co bych rád dal dohromady, nebude (minimálně v první iteraci) obsahovat střelbu. Věci, na které bych se rád podíval, to z bezpečnostních důvodů prostě neumožňují, leda bychom někde splašili simmunition, což je v tuto chvíli mimo můj dosah. Má představa jsou věci na kontaktní vzdálenost, respektive tranzice mezi střelbou prostorem, kde už to nemá smysl. Tam IMO většina i trénovaných střelců selhává, protože umí buď perfektně střílet, nebo (v lepším případě) pracovat i holýma rukama, ale nemá pokrytou tu šedou zónů mezi. Takže to nebude o bleskovém tasení a pudové střelbě, ale adaptaci na situaci, kdy vám ten terč jde po krku. Což ani při stopkách a střelbě na metrovou vzdálenost na siluetu prostě nelze nasimulovat.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DOCKINEZ: Cast tech connosti si nadrilujes i se susilkama. Prebit, resit nektery zavady.. a hlavne navyknout ruce na konkretni kus do automaticna i bez soustredeni na tu cinnost. Samozrejme nejde vsechno a strelnice se urcite hodi. Na zacatku co nejvic. Fajn jsou venkovni, je tam obvykle vetsi volnost.
    Jsou dva typy lidi.. jedni s kverem v ruce nabiraji na nervozite, poti se ruce, nabiha tep a ti druzi to maji v ruce tak casto, ze je to uz tak nerozhodi, ba nektere i zklidni...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MOKOPA: Hodne zalezi kde by to bylo.
    Procvicovani se hodi.. tim spis, ze jsem to lonsky rok skrz domaci resicky s nakonec umrelym otcem zanedbal na tri navstevy strelnice
    SWIST
    SWIST --- ---
    MOKOPA: Zájem by byl, byť tedy toho mám nastříleno málo a žádné kurzy ani simulace za sebou ještě nemám, tak nevím jestli je to pro mě úplně vhodné.. A jak bylo zmíněno níže, záleží hodně i na termínu..
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    MOKOPA: jen to chce dost dopředu moje práce není volným víkendům zcela nakloněna
    BAAL
    BAAL --- ---

    NYX seminar na tema krizovych situaci v kontextu noseni strelne zbrane

    27 hlasy od 27 respondentů

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam