• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    A bullshiting na zbraně se může rozject na novo, jedna perla za druhou
    AR-15, zbraň masových vrahů: 204 mrtvých a 610 zraněných za pět let. ‚S ní nelovíte, jen zabíjíte lidi‘ | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...te-jen-zabijite-li-gbv-/zpravy-svet.aspx?c=A180215_184647_ln_zahranici_gib
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    SHADDIE: Taky mi přijde, že mi nevypínají ..
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LUCKYBSD: ty jo,tak já nevím co mám za howardy, ale mě to nevypíná.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MCD: no tak mozna sem hluchej, ale na zavodech sem si toho nikdy nevsiml ze by vypinaly, u tech howardu sem si toho vsiml asi behem sekundy
    MCD
    MCD --- ---
    LUCKYBSD: Příště se na to zaměřím, ale mám zato, že moje III vypínají - byť na kratší okamžik než ty Howardy.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    DATEL: jeste doplnim, ze totez plati i u dvojkove verze. sel jsem puvodne pro optime 2, ale vzal jsem bulls eye 2, protoze optime 2 nebyl a tohle je totez jen v jine barve. ta trojkova verze ma urcite lepsi utlum (vyzkouseno pri primem porovnani), ale neda se slozit. pokud chces male sluchatka na snadny transport, je dvojka urcite lepsi. pokud transport neresis, pak bych sel do trojky. popravde uz ta dvojka je pro me na kryte uplne v pohode. trojka je pak max komfort.. ale uz je docela tezke to na strelnici i prekricet :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    OMNISLASH: kluci minuskari, klidne se ozvete s tim, co vam na tom postu prijde minuskove hanebne
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Od té doby, co jsem pořídil SportTacy, mi leží Optime3 ve skříni :) Avim included. Mám v tašce i špunty ještě z dřívějška (hříbečky), ale nebyly třeba.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    DATEL: jsou opravdu stejne a lisi se jen barvou. jestli ti sednou, tak mezi nima klidne muzes volit ciste dle barvy / dostupnosti. jsou velmi solidni a za paradni cenu. jen bohuzel nejsou skladaci, coz je treba pro me trochu skoda
    DATEL
    DATEL --- ---
    Tak jsem se nakonec rozhodil, že ty aktivní nechám ke kulatinám a budou pořádný :) Prozatím na krytou střelnici (chodím na Květnici) pořídím pasivní. Porovnával jsem tedy řadu X, Bulls Eye a Optime, našel jsem si na stránkách 3M tabulky pro X a Optime, tabulky pro Bulls Eye jsem našel jen na Armed.cz. Původně jsem přemýšlel o těch X5A, ale nakonec ne, jsou už fakt hodně velké. Pak jsem si říkal, jestli nevzít ty Bulls Eye II, jsou skládací, vešly by se mi do tašky - ale mají nižší tlumení.

    Nakonec jsem si ty data hodil do tabulky, abych to mohl porovnat, a zjistil jsem, že Bulls Eye a Optime III mají naprosto stejné hodnoty u všech pásem - tak nevím, jestli je chyba u Armed.cz nebo jsou opravdu stejné a mají jen jinou barvu? Jinak vychází nejlíp, viz přiložený screenshot tabulky. V ní to je seřazené podle frekvence 1000 Hz, proto tam je X3A před X4A, ačkoli ta na vyšších frekvencích vede.

    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    HARIUS: Máš pravdu. Ani na ten brokovnicový efekt není spoleh. :-)
    Nauč se ve vztahu k mediím nepoužívat termín pravdivé, ale pravděpodobné. Jsou metody ověřování, ale to už je mimo.
    HARIUS
    HARIUS --- ---
    ERGOSUM: Nejhorší na tom je, že taková ta očerňovaná média píší často i pravdu a navíc třeba i o dva týdny dříve než main stream. Nebo o půl roku...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KENJIRO: Kdybych našel medium, které lže absolutně ve všem a vždy, tak ho budu považovat za neocenitelný zdroj informací.
    Jenže on na ta media není spoleh, ani že mluví pravdu, ani že lžou. Občas se tedy někde zákeřně objeví i pravda.
    TUILE
    TUILE --- ---
    OCTOPUSS: peltro protac III
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    REDSNAKE: Kupuju Vortex Sparc AR, mám možnost ho koupit za nákupku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GEKONZPRAHY: proc to prodavas?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Pánové a dámy, než to hodim někam na veřejnou inzerci, kdyby někdo chtěl kolimátor nebo magnifier, ozvěte se. Ideálně osobní předání v Praze... nastříleno cca 500 .223 a dnes 50 kusů .308 a dobrý :)

    Cenu si představuju 2000 Kč za oba kusy :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    No, vážení... každý na to může mít svůj názor, každý má právo ho říct, a tak to v demokracii má být. (Akorát já jsem fašista a budu bezostyšně cenzurovat cokoli, co vyjede z mantinelů základní slušnosti, ale to o mně víte :-) )

    Jinak na PL přesně sedí starý politický vtip: Víte, jaký je rozdíl mezi médii v totalitě a médii v demokracii? V totalitě musí média lhát, jak jim vláda nařídí, zatímco v demokracii můžou lhát, jak se jim zachce.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    NAVARA: ja nevim, ktere jsou ty pravdomluvne, jedine spravne a schvalene dle metodiky eu. ovsem s weby, ktere pravidelne hejtuji eu a obecne cokoliv na zapad od nas a to vse soucasne vykresluji jako primou hrozbu a jasne nepratelstvi, pricemz clanku o hrozbach ruska se na nich najde asi tolik jako prstu na ruce cloveka, co mu to moc neslo s cirkularkou, mam docela problem. a pokud se clanek zastavajici se zbrani objevuje na podobnem webu, tak potes koste, protoze tohle opravdu moc zdrave nepusobi. pokud ma clanek vypadat nezaujate, urcite by bylo lepsi, kdyby vysel na nejakem mene zaujatem mediu. tot vse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam