Možná ještě jinak, k tvoji odpovědi na
ID ELECTRICKOTA , když jsem byl já v tvojí situaci, tak jsem se bál koupit zbran na inzerci i přesto , že mi to osazenstvo tohoto klubu doporučovalo.
Libilo se mi že jisty Slovák dokázal ze země vykopat zbrojovku , tak jsem zbalil naspořené finance a jel si pro novou Grand Power k100, že to byla chyba jsem zjistil poměrně záhy:-)
Tak jsem ji prodal a koupil starou CZ75 z výprodeje od městáků za asi 5tisíc, jenže jsem zjistil, že je to věc, která se nedá moc customizovat a je to prostě to co to bylo na záčátku stará omlácená cíza, tak ji ted má ID Gobers.
Pak jsem si koupil Glocka 17, kterého ted má ID LuckyBSD a teprve pak jsem shodou okolnosti získal od ID Launcher CZ 75 Tactical Sport se kterou jsem se našel a máme se rádi.
Kdybych svému tehdejšímu já mohl poradit, tak bych mu řekl, aby se vysral na pokusy se Slovákama a šel do zbrojovky na hlavák koupit TSko.
Nicméně je třeba říct, že jsem dnešní oblibenou terminologii "zasranej slušníčkarkej havlista", nemám doma ani jedny maskáče a taktika je mi u zadku. Takže takto rada není univerzální pro každého.