PSYTRANCE007: Že to je D by zvedalo cenu enormní marží, ale ona většina nákladů fakt je ve výrobě. Mi by se to líbilo, ale takto to pro mně nemá smysl, je to moc drahé, ale naprosto chápu, proč celý ten proces vede k výrobku za tuhle cenu. Na druhé straně, cena je tak nějak v souladu s ostatní d-force produkcí a to jsou fortelné věci a je za tím spousta verzí prototypů a testování, je tam jednoznačná snaha udělat dobrý produkt.
DAO +
Plně kryté zápalky, odpružené zápalníky, skryté úderníky, bicí pružina automaticky natažena až těsně před výstřelem, dlouhý chod spouště s vysokým odporem
Je to prostě moderní zbraň.
Nicméně narazil jsem někde na netu na zmínku o testování na dřevěných deskách, tedy ne moc přesně, ale byl tam výrazný rozdíl ve prospěch greatgun.. gladiator má hladký vývrt (předpokládám, že proto, aby si to mohli produkovat sami + fakt blbuvzdornost), takže se to jeví dost pochopitelné, ale pak je to zásadní nevýhoda. Jestli greatgun má energii +- jak 9br. tak třeba o polovinu méně (
testoval průbojnost Gladiatora a Great Gun Derringer 45 3,5 palce hlavně. V testu průbojnosti vyhrál Great dal 3 desky a od čtvrté se střela odrazila.Měl desky asi smrk 2 cm s mezerou našroubované za sebou .Síla 2 cm.
Nevím navážky , ale říkal oba na max.
Gladiator dal jednu desku a ve druhé zůstal.) to už by mohl být celkem problém.