• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    KOUTLOSH: za 13500, co ho nabizi pivec, je ten nornik ok, lepsi ar-15 sezenes az za tak 2* tolik, z nahradnich dilu si pruzinky a gas rings a gas tube koupis na brownells a jinak se na tom nic moc nemeni
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    KOUTLOSH: prece nebudes vlastizradecky prodavat 58!
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    REDSNAKE: Jo, ten puvodni jsem si ladil, nesmis to ale prehnat, ten povrch je o neco tvrdsi nez zbytek a pak se to muze zacit postupne drolit. Zacni jen lestici pastou s dremelem a vatovym kotouckem + vymen pruziny za lehci (JP nebo ADC). Ty pruziny udelaji hodne. Jinak taky zalezi, kolik z toho nastrilis, nekvalitnim spoustakum trva par set ran, nez si sednou.

    KOUTLOSH: Bohuzel jak to bude s tou smernici nikdo nevi:) Jinak i normalni kosy od zbrojovky jsou novovyroba.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PIVECEK: Jsem v pokušení zbavit se kosy a nahradit to tímhle, asi by to pro mně mělo větší smysl, stejně z toho většinu času nestřílím, takže ta cena střeliva zas tak převratný argument není a když už bych se hecl, aspoň by to šlo, na kose z dlouhé chvíle pořád něco měním a ladím a ani není pořádně provozuschopná... jediné co mně od toho trochu odrazuje je, že je to FSN "novovýroba" samonabíjecí zakoupená dááávno před projednáváním té zatrolené směrnice - má toto nějakou váhu, nebo je to jedno?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    KOUTLOSH: naprosto spolehlivý, přesný asi tak, jak střelec umožní a měnit na tom nic moc třeba není. kámoš mi ohladil plochy spoušťáku a jinak nic. na losu mi ziskal 20ý misto, což připisuju malýmu zpětnýmu rázu a kolimátoru. žere všechno co tam narveš.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MOKOPA: no, já si od toho taky neslibuju prakticky nic, ale ta moje spoušť má poměrně v pohodě chod, až na jeden nebo dva body kdy se odpor znatelně zvýší a je to takové, no...nevim. Ale jako jo, na to moje střílení to stačí. Spíš jsem si říkal, že jestli by to stačilo někde líznout pilníkem, tak asi proč ne, že.

    jen z toho nechci suicide rifle, takže se do toho raději nepouštím sám.
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    REDSNAKE: Ja mam od Pivce to same a ve strevech jsem nemenil nic. Na blbnuti na Olesku mi to staci a problem s tim nemam zadny ani v tovarnim nastaveni.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PIVECEK: Spoustak sis ladil sam? Ja ho mam ze dvou raspli co behaj po sobe ale nemam odvahu se do toho pustit sam tak shanim nekoho kdo by mi to za nejakou uplatu liznul..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KOUTLOSH: Nevim, poppery na 320 metru jsem s nim trefoval :) Problem s tim nebyl nikdy, pruziny vytahovace a vyhazovace jsem menil hned z krabice preventivne.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PIVECEK: Jak je ten norník přesný a spolehlivý?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MOKOPA: Nemam to kam dat:( Nornik ted docane zastoupi VARka, ale ta pujde casem taky, az doladim to JP do nejake univerzalnejsi podoby.
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    PIVECEK: Co te popadlo? Jsem myslel, ze Nornika mas na takove to domaci valeni v pisku:-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    New Tavor 7 vs. WWII German FG42 with James of TFBtv
    https://www.youtube.com/watch?v=KZoL_g4wXl4
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, nez to hodim na inzerci, nabizim k prodeji:

    1) Norinco CQ-A1 s magpul SL predpazbim, 2 puvodne petiranne zasobniky predelane na 30 a k tomu pridam novy zabaleny PMAG - 13500,-

    2) Heckler&Koch VP9 s celkem 4 zasobniky (jeden prodlouzeny), miridly Dawson Precision a nekolika pouzdry od RHHolsters (vnitrni, vnejsi, na baterku Viridian X5L, na zasobniky..). Na pistoli je profi stippling od fy glocktuning - 18000,-



    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    SIRIUS: eh, pokazils ftip... no nic.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    ELWERINE: takovy to zisteni ze s tim stejne nemas cas strilet a smirujes se s tim ze to prodas se ztratou a nadavas si zes nekoupil(a) glocka :-)))
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    NGR: a co je ta faze 2.? :)
    NGR
    NGR --- ---
    SIRIUS:
    faze 1 hromadeni
    faze 2
    faze 3 profit !!
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    NGR: hele to vubec neni blba volba, strilelo se z toho pekne, ergonomie super. Jediny co je za me nevyhoda je ze proste pokud to koupis novy tak pri prodeji budes hrozne tratit, pokud vis ze ti sedi a chces si to nechat, tak bych do nej sel
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NGR: toho bych se nebál, že si xmeda koupí imperialistickýho glocka:))

    Co tě vede k tomu koupit si tak obskurní pistoli? Prostě se ti líbí? Bez urážky, jen mě to zajímá proč lidi prošlapávaj nový cestičky když už tu jsou dálnice.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    NGR: Tuším, že ho má ID DESTROYER a nedá na něj dopustit. Zrovna včera jsme se o tom bavili na závodech. Že to nežere přebíjenky nemusí nutně být vada pistole, jako spíš vada nábojů.
    NGR
    NGR --- ---
    XMEDA: ty mas glocka vid? :))
    NGR
    NGR --- ---
    xmeda a dal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam