• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ZEPHEER: bude to akorát A a C, zbytek se zruší
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    ZEPHEER: presny prevody jsou v navrhu zakona, nicmene to bude odpovidat ABC a pak DE.
    CHINCHILA
    CHINCHILA --- ---
    koukam na to jak je to stare je to prekvapive porad stejna pravda:
    Nejlepších 7 minut o zbraních, které jsem kdy viděl
    https://www.youtube.com/...hare&fbclid=IwAR0febQouRNYLYvTEDniyM5oCSdHrarb9xP402A-GZAn-ft1YhhO5PhATac
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    Podle
    Vlastnit zbraň mohou až na výjimky držitelé zbrojního průkazu | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/.../vlastnit-zbran-mohou-az-na-vyjimky-drzitele-zbrojniho-prukazu/1830888
    se má umenšit počet skupin na dvě.
    Nevíte, jaké a jak to bude "fungovat?
    Bude to ABCD a E?
    nebo ABC + DE?
    VACA
    VACA --- ---
    OCTOPUSS: Hehe, v tom je prave ten for, ze ty dva ze sta maj cistej stit stejne jako ty ted tvrdis nam. To ze jsi z neceho podezrelej se nemusi vzdy odvijet od pravdy nebo tveho presvedceni.

To ti proste takhle jednou rano zazvonej na zvonek, nebo rovnou vyrazej dvere a na nic se te neptaj...

Detajly kde jsi udajne byl atd. se dozvis az ve vazbe.

Pak taky muze hrat roli kolik mas penez na jak dobryho pravnika, a tak dale..

Kazdopadne nakladat s lidskym zivotem bez ostychu jako s nejakym anonymnim procentem uspesnosti justice, to je za me trochu zvrhly..

NGR
    NGR --- ---
    LUCKYBSD: v pohode ulev si
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    NGR: nejlepsi jsou ti, co sem prijdou, zacnou se dozadovat o pomoc a kdyz se jim dostane, tak si zacnou stezovat, ze museli prekvapive zapojit vic mozkovych bunek nez jen ty na rozliseni svetla a tmy a ve finale jeste rozhorcene reaguji na minusky, ktere po pravu obdrzeli... chapeme se?
    NGR
    NGR --- ---
    REDSNAKE: ja neocekavam nic chtel jsem si s nekym psat v poste
    kdo neche / nema / nemuze
    ten to preskoci ;)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    MAZDA: Jj, nainstalovat. Ale nemam ten magickej klic a kdyz jsem videl jak to nekdo misto nej bere frezou, tak jsem ztratil odvahu :). Bechovice nejsou problem.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NGR: nevím proč očekáváš že všichni mají kapacitu a náladu ti dělat poměrně náročné rešerše.

Mrkni na zbrojnice.com, tuším to tam je rozepsané.
    NGR
    NGR --- ---
    BAAL:
    MAZDA:
    a presne proto jsem chtel tyhle veci resit v poste
    ono je totiz na guglu vsecko ale proc se nezeptat tech co uz to cetli a nemuset se tak buchvicim probirat
    s telefonem toho totiz moc nevyguglis a trva to dlouho
    hlavne je dobry z pozice vsevedoucich strycku rozdat tech par minusu
    jinak teda diky za to info
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KOMENTÁŘ: Tragédie kontra svoboda. Zbraně za to nemohou - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ostrava-tragedie-vrazda-strelba.A191210_172642_domaci_jum
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KENJIRO: běžná malobchodní cena, blbě se sháněj.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KENJIRO: https://zbranetobiasek.cz/nahradni-dily/1835-zasobnik-cz-zkm-452455-kovovy.html# nwm jestli ti ram půjde je to na 452 a 455 navic za ten peníz....
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KENJIRO:
    ELECTRICKOTA: zas se ale daj koupit i k té zkm dlouhé banány kdyžtak:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KENJIRO: no jo ty plastové... Kovový prostě uz nevyrábí nějaký pátek
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ELECTRICKOTA: a dají se sehnat nějaké jiné?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KENJIRO: ehm jo je no, hold plast vládne světu
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Já mám teda zas takový na mne neobvykle praktický dotaz: sháním plechové zásobníky do malorážky ZKM. Na military burze ho jeden týpek měl, ale chtěl za něj pětikilo. To už je taková rarita nebo mne chtěl natáhnout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam