SKLIVEC: A navic, pokud se zmeni zakony (jakoze se zmeni), tak prakticky pro jakoukoli zbran koupenou na E existuje sportovni disciplina, kterou je to mozno strilet a tuto zbran muzes povazovat za zaklad sbirky.
Cili uvedes pri koupi zbrane jako duvod (a duvodu muzes mit kolik chces) nejen obranu, ale i sportovni cinnost a sberatelstvi (ja to uvadim jako pismena v tom paragrafu) a pokud se nejak blbe zmeni zakony, tak je vetsi sance, ze ti to aspon prez jeden z tech duvodu zustane (tedy o zbran neprijdes a nebudes nucen ji prodavat ve chvili, kdy stejne zbrane prodavaji nucene vsichni ostatni vlastnici a nikdo nema zajem kupovat (a malokdo ma vubec pravo), cili za cenu prakticky nulovou).
Ja tohle mam u VSECH zbrani a doporucuju kazdemu. POKAZDE mi policajti tvrdi, ze mi to nakupko s temi vsemi duvody nemuzou schvalit a ze to musim proskrtat, ja pokazde rikam, ze nic skrtat nebudu a pokud si mysli, ze maji pravo ci dokonce povinnost to zamitnout, at tak ucini pisemne, s podpisem a razitkem, aby byl dukaz pro soud a POKAZDE to nasledne pisemne povoli v plnem rozsahu, protoze zakon jim to UKLADA jako POVINNOST.