• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ERGOSUM: Jako na pistoli? Maximálně na sport, s tím že si to musíš echt natrénovat.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Dotaz pro první orientaci v tématu.
    Kolimátor na krátké. Má to nějaký smysl? Jak moc překáží?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Nutná obrana X: Jak se zachovat a co dělat po úspěšném zastavení útočníka | zbrojnice.com
    https://zbrojnice.com/...5/nutna-obrana-x-jak-se-zachovat-a-co-delat-po-uspesnem-zastaveni-utocnika/
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SHADDIE: *ten vlevo.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SHADDIE: tady je to vidět jak vstává ten vpravo,tak podle všeho NVéčko a o asfalt odražená kolegovi do nohy.

CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    MAZDA: myslím, že jsou chromovaný. Nebo nerez.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    CERMI_FOX: Jestli jsou chromovaný, tak by to asi měly ustát. Jen je pak musíš osušit a kdyžtak nakonzervovat.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SHADDIE: Jo, vypadá to, že trefil kolegu. Ale jak říkáš - v rámci možností dobrý.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    jak moc blbej nápad je dát do myčky kovová těla zásobníků? Zničí to chromování? Jsou hrozně zablácený a mě se to nechce čistit a libilo by se je mít zase lesklý jako psí kulky.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ELECTRICKOTA: Vrutky jsou dost prdel na předměstí Martina, tam policajti řeší max opilce drobné krádeže. Tihle kluci moc výcvik nemají, takže zákrok zvládli v rámci svých možností a schopností. Není to nic čím by se po stránce provedení mohli chlubit, ale dali to.

Koukal jsem na zpomaleným závěru a mám pocit že ten ležící trefil nechtěně kolegu do nohy. Podle té manipulace tam mojlo být průserů víc, ale nebylo a důležitý je, ze zmrda zastavili.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ELECTRICKOTA: tomu samozrejme rozumim. Uz jenom ta situace ze proti dvema policajtum s pistolema vystartuje typek s nozem a zjevne je mu uplne jedno ze na nej mirej/strilej musela bejt dost sok. Meli imho trochu stesti ze ho dostali driv nez sebe navzajem, ale zvladli to.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HABRENKA: Tenhle zakrok si do vytriny fakt nedaj, ale zvládli to tak jak meli! Hold to byla hodne tezka improvizace v tost fucked up situaci, na kterou pripraveny vubec nebyly.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    DOTCOM: taky mi to tak prislo, ze chudaci zmateny strilej proti sobe. ona to pro ne asi neni prdel, to chapu, ale vypada to strasne...
    KULA
    KULA --- ---
    DOTCOM: Já si to včera pouštěl opakovaně. Zvláštní ostrostřelci co se točí v kruhu, mávají pistolema a celkově mají o polovinu pohybů víc než by museli mít.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    TOXYGEN: & GEKONZPRAHY: Díky oběma. Já už ZP mám, a do skončení platnosti ještě nějaký ten rok zbývá, ale budu muset změnit doktora, tak hledám někoho, s kým (nejen) v budoucnu nebudou problémy.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    koukam na to video z vrutek a marne se snazim pochopit jak se mohli ti dva policajti postrelit odrazenejma kulkama. Spis to na me dela dojem, ze jak ten jeden upad, tak vystrelil a trefil druhyho do nohy, co myslite?
    Je na videu dopadení vraha z Vrútek? Policisté ho zastřelili zblízka - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...icni/vrutky-slovensko-vrah-dopadeni-zastreleni.A200614_190647_zahranicni_aug
    TOXYGEN
    TOXYGEN --- ---
    SAMMAEL: http://www.mudrdanieldvorak.cz/

Byvaly vojak z afganistanu, doporucujem
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GEKONZPRAHY: Rychlý to potvrdil ;)
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    GEKONZPRAHY: Díky, zkusím jestli bere
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GEKONZPRAHY: Bylo by to fajn, hlavne at se drzej aspon typove tech postav. Kazdopadne ten EN dabing zni dobre, takze kdyby CZ nedopadlo EN to jistí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam