• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    SPM: muzes si je nechat, ale ja bych se s dovolenim prisla na to vsechno podivat! :)))
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NAVARA: tak už leda bys byl aspoň 2 roky na vojně a uměl čistit podlahy zubním kartáčkem
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CERMI_FOX: Nj, jenže já jsem neběhal, proto v tom mám bordel :)
    FRENZY_: Přesně tak mi to - nahoře - připadalo!
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Kopec s 90° stoupání, to bylo tady?
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/El_Capitan
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NAVARA: pravidla jsou jasná - zadýchal ses při běhu? ano? takže flinty pryč, když budeš hodný, necháme ti nožík na máslo ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když mám KVZ odznáček kvalifikace armádního střelce, ale současně jsem se zadýchal při přelezu cca 1km kopcem s aspoň 90° stoupáním, tak mohu mít doma vraždomat nebo ne? :)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    NJAL: jo a v tomhle konkrétním případě by to velmi pravděpodobně toho zabitýho i zachránilo :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    VOMAJDA: Nahodou, to je docela pekne pravidlo, rozcvicka pred duelem. Sice se to tak v realnem svete nesebehne, ale pekne to je! :-D
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    VESNACH: s použitím tebou prezentované logiky se domnívám, že bys byl nejradši, kdyby si napřed dali oba pár koleček kolem hospody a kdo to uběhne rychleji, si měl vzít nůž a teprve až potom pokračovat ve rvačce. V případě, že by to neuběhnul nikdo z nich, měli nůž odevzdat na nejbližší služebně policie, ne?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SPM: spis odevzdat ,D ale mea culpa.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ZBYNEK: davas priklad z ameriky, davas priklad ze nekdo pouzil zbran na nekoho nejspis s vedomim, ze bez zbrane nejde o vyrovnany sance. Tyhle argumentace medialnim "sokem"...nemas k tomu vubec zadny konkretni info a asi ani nikdy mit nebudes, post k nicemu.
    SPM
    SPM --- ---
    Tady jsem koukám zase o hodně přišel... 60 mi není, kilometr neuběhnu, na vojně jsem nebyl a asi bych si raději dobrovolně zpřelámal hnáty, než abych tam šel a penis už mám z těch zbraní, aut a dalších věcí, kteří si lidi pořizují jen na posílení "ega," tak dlouhý, že si ho můžu 2x omotat kolem pasu a stejně si ho odřu o zem. Můžu si ty zbraně teda ještě nechat nebo je mám už jít odevzdat? :-D
    NJAL
    NJAL --- ---
    ZBYNEK: Kvantita sama o sobe ma charakter kvality. :-7
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VESNACH: Jasně, trénovanému se nemůže nic stát... Tyhle pohádky si nech pro někoho jiného.
    Ve špatnou chvíli, na špatném místě...

    https://sport.aktualne.cz/...-sampiona-ubodali-pri-rvacce-v-baru/r~80d21bb28c2e11eb8335ac1f6b220ee8/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    AMANT: co? Ne :D i pristup do hodne spatny cinkarny si mukl musi zaslouzit. Jediny, kdy se tyhle grazlove uci nejaky "sweepy" jak pises, je kdyz si nafackujou, protoze jednomu hrabne na cele. V 98% jsou to netrenovany lidi bez vule co nevydrzi intenzivne makat ani pulku ze 3 minut a vsechny "techniky" maj leda tak z televize, protoze mistum, kde se muzou neco naucit, se vyhybaji obloukem. I kdyz vypadaji hrozive, jediny cim jsou nebezpecny pro trenovanyho cloveka je v podstate to, ze jsou to dost casto sociopati. Asi trochu jinej pripad jsou lidi z vychodu, kazachstan, uzbekistan, kyrgyzstan a podobny rite sveta, kde se fackujou od mala a jsou lidove vic bojovnejsi, ale to je zase jinej pribeh a ani to sem nepatri.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHINCHILA: no to nevim jestli v loni, tohle opatreni skladovat munici v centralnich skladech tam maji minimalne 10+ let. Zil a pracoval jsem tam 1/2 roku.
    CHINCHILA
    CHINCHILA --- ---
    SHADDIE: no loni o tom schvalili zakon co se streliva tyce, ad rozebrani to byl "doporucovany" pristup nekterych aktivistu ..
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    VESNACH: Prosímtě, to s těma rozebranejma zbraněma a že k nim nemaj střelivo, to máš odkud?
    AMANT
    AMANT --- ---
    COUDAK: to zpochybnovat nemuzu.
    ale jejich schopnost te projet jako sici stroj nekde do zajimavejch tepen taky ne. a ruzny svinacky sweepy nebo jak te jinak dostat na zem se taky mezi sebou horlive ucej. treba znenadani hodne blizko tebe udela rychlej pohyb do obliceje, ani to nemusi bejt naprah, a clovek se instinktivne odlehci a cukne sebou dozadu a v tu chvili ho kopne pres ty odlehceny kotniky. a takovyhle veci se ucej a zdokonalujou si je. stejny mechanicky triky, jako na zamky..
    a a ty jsi je taky nejspis potkaval jindy, nez kdyz sli nafrkany do akce vykradat dum s lidma co spej nebo jsou rozespali a zmateny zejo.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...a s tema utocnyma puskama ve skrini, jsem narazel pochopitelne na svycarskou armadu a milici, ne ceskou armadu...co se tyce pristupu i vycviku. Ale doslo mi zpetne, ze to nemuselo vsem dojit. Ty zbrane tam ani nemaji vyslouzily vojaci na osobni ochranu, pro priklad nesmeji je tak ani pouzit, ale maji je spis jako symbol narodni hrdosti, resp. nemaji k tem puskam vubec munici :) + maji tu zbran na doporuceni fedaralniho uradu pro narodni obranu rozebranou na soucastky a ty poruznu schovany v dome, aby se predeslo pripadnymu zneuziti. Ve svajcu je myslim nejvic zbrani na obyvatele svetove a jejich model je unikatni, netvrdim ze nejak pokrokovej, ale funguje...a slouzit tam muzou bezne zensky, i meli zenskou v cele armady mmch. :D to jenom tak, abych byl za jenom o trochu mensiho dementa, kdyz uz jsem se do toho tak oprel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam