• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Senior zapomněl kulovnici u auta, náhodný chodec ji měl vzít a prodat - Policie České republiky
    https://www.policie.cz/clanek/senior-zapomnel-kulovnici-u-auta-nahodny-chodec-ji-mel-vzit-a-prodat.aspx?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NJAL: vsak ty posledni rozmontoval :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    XMEDA: Njn, neni to Serjoza Ivanovic, co sam s PTRD a peti naboji zastavil Panzergrenadier Division SS u Charkova, coz...
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Lidi, vy OPRAVDU nikdo neznate pribeh o strejdovi Jackovi? Strejda Jack, oblibena postavicka nasich detskych her, nikomu nic nerika??
    ANARCHY: ty jsi bila vrana, tys to doopravdy cetl!
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    XMEDA: Ony se ty návrhy na MoH dost důkladně ověřují a posuzují - a on za tohle MoH dostal až ex post když to potvrdil očitý svědek - je to v tom článku.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: to spis pripomina uplne prastenou propagandu
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: To je tu OT, když měl jen nůž, ne ? :D
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    To mi pripomina ten vtip "Neser se do strejdy Jacka, kdyz je nalitej."
    6 hodin v pekle: Seskočil z vrtulníku z 9 metrů a jen s nožem se pustil do boje s tisícovkou nepřátel | ARMYWEB.cz
    https://www.armyweb.cz/clanek/6-hodin-v-pekle-seskocil-z-vrtulniku-z-9-metru-a-jen-s-nozem-se-pustil-do-boje-s-tisicovkou-nepratel
    STU
    STU --- ---
    MAZDA: děkuju moc za info. V tom případě mám asi favorita.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    STU: Aktuálně tam bude Ballistic Engineering, kontejner nastavený na 4 lbs odporu. Dělá to bývalý inženýr z Timney a budeme první, a zatím jediní, v ČR. Když by Tvé srdéčko toužilo po jiné spoušti a ideálně si ji i dodáš, umíme to tam dát rovnou ve výrobě s tím, že dojde k nějaké korekci ceny.

    AD přesnost: ono jde i o profil té hlavně. 18" v nějakém bull profilu jsou v plánu, ale ještě to bude chvíli trvat.

    Ty současné 16" hlavně určitě vezmeme střelit na přesnost, ale nejdřív se musí trochu zaběhnout.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ARNIWUP: precti se pravidla, ptej se na to, co ti neni jasny a bud se jed jen podivat, nebo rovnou prihlas (pokud si veris s bezpecnosti), na nejaky lvl 1 https://ipsc.cz/index.php/zavody/kalendar-zavodu-ipsc
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Ahoj, vyhledove bych si chtel vyzkouset nejaky pistolovy IPSC zavod.
    Zatim jsem si precetl ipsc.cz. Meli byste pro me nejakou radu? Predstavuju si idealne cokoliv od "Precti si jeste tohle, je to dulezity" po "Pojd s nama"
    Dik :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    STU: Máme tam pár kousků od Hiperfire, Ballistic Engineering, pak nějaký Němce, jejichž jméno si nedokážu zapamatovat, natož vyslovit, a ta byla super... Instalace zabere asi půl minuty a je stavitelná. Zkoušeli jsme jich fakt hodně. S timhle dotazem se ale obrať přímo na Mazdu ;)
    STU
    STU --- ---
    GEKONZPRAHY: Paráda, díky za info. Ta spoušť, byla by možná někdy někde otestovat ta co to vyhrála, případně bylo by možný koupit pušku bez spouště, případně osadit jí jinou na přání? :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    STU: Teď ti z hlavy neřeknu, jestli tyhle delší laufy nemaj jiný stoupání než 1:9 co máme u kraťasů. Spouští jsme testovali asi deset od různejch výrobců z Německa a Ameriky. Teď jsem v práci tejden nebyl, nejsem si jistej, jestli už jsme pevně rozhodnutý, ale nejlíp vycházela nějaká americká, nestavitelná s tušim dvěma librama. Byla moc příjemná :) No a delší hlaveň - to už bys musel hezky poprosit Mazdu :)

    A co se ceny týče, pracovní název pušky byl dlouhou dobu "puška za 40" :)
    STU
    STU --- ---
    GEKONZPRAHY: vypadá dobře. Ta hlaveň, dala by se třeba i delší? Respektive byl by rozdíl v přesnosti mezi 16 a 18 palcema? Jaký má stoupání? Něco bližšího o k tý spoušti? A ceně? Díky moc.

    PIVECEK: no, 60k to už bych musel střílet asi na pevný mířidla :) Ale chválí jí teda fest co jsem tak četl. Rozhodně stojí za popřemýšlení jestli nepočkat o fous dýl ;) Původní představa byla mít pušku nejpozději na závody v listopadu (+ člověk potřebuje něco s ní nastřílet)... ale možná by stálo za to počkat na příští jaro :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    STU: Pokud jdeš hlavně po přesnosti, tak si připlať a kup JP Patrol. Doteď lituji, že jsem ji prodal. Mám BCMka, MCX, Cobalt Kinetics, Bren.. Nic z toho v přesnosti bohužel nesahá tomu JP po paty.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    STU: V Perunu chystáme AR-15, která bude již v základu osazena kontejnerovou spouští, oboustrannými ovládacími prvky, kvalitním freefloatem, pažbičkou, pažbou a lučíkem spouště od B5 Systems, kvalitní za studena kovanou hlavní, která může být i 16" dlouhá. Úsťové zařízení ještě není pevně určené, ale nebude to klasický A2 birdcage.

    Cenovka tě potěší, bude se pohybovat pod tvou horní hranicí.
    STU
    STU --- ---
    Ahoj, než si začnu dělat průzkum, zeptám se ostřílených harcovníků. Potřebuju doporučit pár ar 15 abych měl z čeho vybírat. Primární účel bude mířená střelba na 100-300 metrů. Bez tlumiče. Předpokládám že důležitý bude asi free float předpažbí a delší tlustostěnná hlaveň? Něco co má spoušť už v základu, nebo je lepší rovnou měnit? Rozpočet ideálně do 50k? Když bude pod 40, zlobit se nebudu. Na optiku je rozpočet zvlášť. Díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam