• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    HAR4NT: Ano, budu stokrát opakovat po učiteli: nechci Slavii, nechci Slavii...a ten novej Shadow 2 Carry už vůbec ne!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOMASINO: tak na to je buddhismus!
    kapitola nelpeni, dale viz guruove Kolacek, Passer a mnozi dalsi s osudem smireni miliardari chorobne netouzici po majetku:)
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    HAR4NT: Já ne, páč bych jí chtěl :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PIVECEK: uz si to nastesti vzal sberatel nadsenec, na kteryho me nakontaktoval kamos, takze jsem inzercovani nastesti usetren a imho jsme snad vsichni spokojeny:)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    HAR4NT: S cenou neporadím, ale inzerovat můžete zde, je to asi nejproflaklejsi inzerce na zbraně v ČR.

BAZAR Hunting-shop - Bazar, inzerce - zbraně, optika, nože
    http://bazar.hunting-shop.cz/
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Pri pilleagi babiccina kumbalu jsme ziskali ZVP Slavie z roku 1967, vcetne puvodni krabice v hodne dobrym stavu, zarucakem se shodnym s/n a nastrelovym tercem z vystupni kontroly taktez se shodnym s/n.

No a radi bychom ji zpenezili, poradite mi plz, kde nejlepe?:)
    DEATHMERS
    DEATHMERS --- ---
    Chtěl bych místní dotázat na zkušenosti s JHP střelivem v CZ shadow 1 v 9mm a HK USP v .45.
    Hlavně mě zajímá, co určitě ne, a co cykluje absolutně bez závad.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SAMMAEL: Hele, podívej se na krabičku jaké mají rychlosti na ústí a srovnej to s tím co střílíš běžně. Může být, že jsou podmotorované.
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    PAN_MYVAL: Tak k testování za nízkých teplot jsem se nedostal, ale dneska jsem zkusil tytéž náboje, a teplotou to nebylo. Opět to při 100m lítalo cca 20cm dolů oproti plášťovým. Vodorovně to drželo +/-, rozptyl byl spíš rukama. Aspoň tedy vím, že RWS Target Rifle nebrat.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    CANEBRA: Zaobirame se vsim, ja a par dalsich jsme i na vzduchovky, vetrovky a plynovky (ale kazdy ma specializaci na par znacek).

Muzes zkusit jeste bazar.hunting-shop.cz, to je nejvetsi bazar se zbranemi.

Technicka: "plynovky" se lidove rika expanznim zbranim (poplasnym pistolim a revolverum), i kdyz vzduchove zbrane na CO2 bombicku jsou dle litery zakona "plynove zbrane" - ano, je to strasne matouci. Plynovym zbranim se lidove rika "vzduchovky" u zlamovacich, "vetrovky" u tech do kterych napoustis stlaceny plyn hadici z lahve, a "Ceocka" tem na 12g CO2 bombicky.

Za ten puskohled nahore nedostanes skoro nic, par desetikorun. Victoptic se zeptej ID GEKON, nedavno od nich kupoval a bude mozna mit predstavu i o tomhle. Naopak ten cleaning kit je novy prekvapive za radove vyssi stokoruny, dle raze i 900-1200, takze tam se nenech oskubat!

Odrena pazba se da zakamuflovat korekcni tuzkou na drevo za par desetikorun z Lidlu nebo barev-laku, a hned dostanes o neco lepsi cenu.

Tlakova nadoba z toho muze byt nejdrazsi, spolecne s tou Reximex RPA by se dala dat za dost tisic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RJOKER: prej už v rezervaci :/
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    PALEONTOLOG: Taky jsem koukal pro malýho :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CANEBRA: ahoj, tu kratší lámačku bych možná vzal, jestli to je čz
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CANEBRA: Tohle je všechno volný prodej, ideální je sbazar nebo aukro, tam chodí nejvíc lidí...
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, omlouvám se za laický dotaz, jsem tu nová. Nevím, jestli se tu vůbec zaobíráte i plynovkami? Máme pozůstalost po tátovi, dáte mi prosím tip, kde zkusit prodat? Fóra na nástěnce?
    Fakt jsem v tomhle mimoň, vůbec se v tom nevyznám. Takže jestli tu ani nejsem správně, stačí říct :)
    Díky

MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Kdy tak cca?
    SWIST
    SWIST --- ---
    MAZDA: Ok, pokud by to bylo možné, tak by to bylo super. :)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Na tři týdny? To se asi vejde.
    SWIST
    SWIST --- ---
    MAZDA: Hele moc ne - Peruna, SKS, CZ455 - malorážková klika, dvě krátké a perkus.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Kolik toho máš?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SWIST: Perun?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam