• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MAZDA: divny, tam se tocej furt 2 stejny lidi a ted 3. mladej kluk uz roky, co tam chodim
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: Nemají prý lidi.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    SABRIEL13: by me zajimalo, co to je za klauni, pritom ani pred ani nedavno na objednani tam nikdy nebyla fronta az ven jako na P4 a pani policajtka se kterou se tam vzdycky bavim nic takoveho nerikala, divny
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak pouštím do beta testu testy na nové zkušební otázky - https://testy.streleckeforum.cz/

Je to taková betaverze, sem tam ještě může vyčuhovat bug.

Je rozjetej TestFlight pro iOS a chystám build na Android a s tím souvisí moje další prosba - pokud někdo chcete testovat na Androidu nebo jste jen ochotní mít aplikaci nainstalovanou cca 2 týdny tak mi prosím napište vzkaz s e-mailem. Podmínkou pro přechod do produkčního vydání u Google je 2 týdny testování s 12 testery.

Díky!
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    SABRIEL13: Kaslu na to, zakazu si inzerci a od 1.1. budu chodit na Pankrac
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FYI

Odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajské ředitelství policie Středočeského kraje upozorňuje veřejnost, že od 1. listopadu 2025 je kontaktní místo Praha venkov, Křižíkova 8, Praha 8 pro veřejnost trvale uzavřeno.
    Záležitosti je možno vyřídit osobně na ostatních pracovištích Středočeského kraje, a to v Benešově, Kladně, Kolíně, Mělníku, Mladé Boleslavi, Příbrami a Rakovníku, kde lze využít objednávkového systému na adrese www.rezervace.policie.gov.cz.

Uzavření pobočky zbraní - Policie České republiky
    https://policie.gov.cz/clanek/uzavreni-pobocky-zbrani.aspx

Tj. tam, co šlo přijít jenom s objednáním, od 1.11. nelze přijít vůbec. Na všechna oblastní pracoviště by imho mělo jít přijít s objednáním i bez něj.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FYI
    Od 24.12.2025 bude CRZ mimo provoz z důvodu přechodu na novou verzi související s legislativními změnami. Mezi svátky tedy už na svých OSZBM nic nevyřídíte.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ERGOSUM: Podíval jsem se do spousty krabic vína a pořád nemám žádné peníze :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PAN_MYVAL: To je pomluva. Už jsem prohlížel mnoho krabic od vína a v žádné peníze nebyly. :-D
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    TOMASH: Ja vim ze je to primitivni humor, ale... Musel jsi prinest vino? :D
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    ETERNITY: do souteze mam taky prispevek - razitko mi daval mudr. david rath osobne :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pokud se predhanime v tom komu jaky doktor co, tak moje doktorka se jmenuje Hauerlandova:)
    Myslim, ze zajem na tom, aby ve zbrojovce mel kdo pracovat, je pochopitelny.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    Moje doktorka neříkala vubec nic...
    Ale doktorka mojí manželky, to byl uplně jiný příběh... Napsala jí potvrzení a dala jí ho se slovy: Zastřelte co nejvíc hajzlů :D
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    IRONIC: a správně je s lidmi často souhlasit (tedy být ovlivnitelný) nebo s lidmi často nesouhlasit (tedy být za potížistu)? Obojí se dá interpretovat z pohledu vlastnictví zbraní jako red flag
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    PAN_MYVAL: vyhodnoceni ani obsah se mnou vubec neresil, asi 20 minut to vyhodnocoval, a pak mi dal posudek, ze jsem zpusobilej.
    predpokladam, ze nektere odpovedi jsou "rizikove" a pokud jejich pocet prekroci nejake procento, tak by se to resilo dal, bud dalsima testama, pohovorem, nebo zamitnutim. Asi tam musi byt i nejaka kontrola na konzistenci odpovedi, ktere meri, zda si nevymyslis.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ARNIWUP: A ptal se te pak, proc jsi nejak odpovedel, nebo se rozhodoval jen na zaklade dilemat v testu?
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    PAN_MYVAL: sel jsem, prakticka na to ma pravo a ja chtel ZP.
    Bohuzel nevim, jak se ten typ testu jmenuje. Byla to hromada otazek, kde se rozhodujes mezi dvema vyroky, jaky je ti blizsi. Otazky me nijak neurazely, spis tam byly obcas otazky, kde jsem vahal, ktera z odpovedi je mi min neprijemna. Nejhorsi na tom byla rozhodne rozsahlost testu, otazek jsou stovky a jsou si podobne, aby se to nedalo zfixlovat. Delal jsem to asi 3 hodiny.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ARNIWUP: A sel jsi? Jake bylo psychovysetreni na zbrane? Sarlatanske (postaru Rorsach jako mechanicka dg, tzn. kdo vidi odraz na vode, je narcistni atd.; otazky z testu na osobnost aniz by se doptaval proc jsi jak odpovedel, proste a/b/c/ dobre/spatne) nebo nejake zkoumani duse, tzn. ne jak jsi odpovedel ale proc jsi tak odpovedel?

Vim ze na Slovensku byly driv otazky a/b/c a uplnme vysinute, napr. na otazku zda se bojis bourky bylo "ne" spatna odpoved. Byly tam takovehle perly, nebo to bylo neurazlive pro normalniho vyrovnaneho cloveka?
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Moje prakticka mi rekla, ze zbrane nema rada, k cemu je mi to dobre a at si to rozmyslim. Kdyz jsem ji pozadal o pozudek, tak me poslala za psychologem s tim, ze posila vsechny bez vyjimky.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IRONIC: Muj obvodak mel taky dotaznik, svuj vlastni, on je takova poctivka
    Mj jake beru leky, zda jsem nekdy vyhledala pomoc psychologa/psychiatra a zda se lecim s dusevni poruchou apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam