• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OCTOPUSS: Chapu. Myslim si ale ze kdyz to posles na krajske tak si to predaji a je to spravne
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    REDSNAKE: Aha. Asi se nechci kvůli jednomu dotazu registrovat na nějakým neznámým fóru. Ale díky za tip :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OCTOPUSS: aniž bych chtěl odvádět traffic z nyxu, zkus se ideálně zeptat přímo ve vlákně, kluci jsou v tomhle zdatnější a určitě ti odpoví správně.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    REDSNAKE: Snažím se prokousat online formulářem pro převod, ale na konci je "upřesnění příjemce", a já nevím, co mám zvolit. Krajské ředitelství PČR ale jaké?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    "Osoba nabývající i osoba převádějící si jsou navzájem povinny prokázat svá oprávnění nakládat se zbraní nebo
    regulovanou součástí zbraně, které jsou předmětem tohoto ohlášení, a to některým ze způsobů uvedených v §
    146 zákona o zbraních a střelivu."

Co mám při prodeji zbraně dělat, když zbrojáky už neexistujou? :D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PAN_MYVAL: tady je s ním interview, kde jdou dost do detailu : https://www.youtube.com/watch?v=6d8urXdLBu8
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Netušíte, jestli někde nejsou skladem Tritiová mířidla pro Sig 320 X Compact?
    Případně nemáte někdo zkušenost s výměnou/náhradou tritiové kapsle v mířidlech?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Prodala jsem svoji jedinou .45, a našla 104ks přebitých nábojů. Nechcete je někdo? Cenu nějak vymyslíme (~sedm let jsem na zbraně nesáhla, nemám nejmenší tušení, co dneska stojí komponenty).
    Jsou v nich tuším ty poměděný Los střely 230gr a myslím S011 prach. Dělala jsem je zhruba aby lítaly podobně jako tovární z full size 1911.
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    Legalni drzitel(e) zbrane zastavili/zpomalili sileneho strelce:
    https://archive.ph/JZAyK
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Zdravim,
    kámoš pouští dvě pušky - CZ 550 ráže 6,55x55SE, rychloupínací optika; CZ 527fs v ráži .223 Rem, pevná montáž optiky.
    Obě jsou rok 1999, prakticky nestřílené (do třiceti ran každá).
    Neměl by někdo zájem?
    DATEL
    DATEL --- ---
    LUCKYBSD: Koukám autem z Prahy - Černého Mostu cca 45 minut. To je stejné jako byh jel metrem na Pankrác a pak pěšky. Čeká mě to na jaře, sice mám jen pár kousků, ale i dlouhou malorážku a tahat to MHD se mi moc nechce, a autem na Sdružení je to na pendrek, co tam není to parkoviště přes cestu. Tak třeba by mě v Kolíně vzali 😁
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    Jinak po uzavreni zbrani na florenci jsem k prodlouzeni zbrojaku vyuzil kolinskou pobocku a musim rict, ze super, budu jezdit uz jen tam. Oddeleni zbrani je v sidlisti Kolin II, je u nej hned parkoviste, uplna pohoda, policajti ultra ochotny, zadny fronty, minimalni provoz. Musel jsem teda na 2x (mam toho trochu vic 😅), ale i pan policajt se mi nabidl, ze mi cast odnese do auta a pocka u nej nez donesu zbytek. 1*
    STENNY
    STENNY --- ---
    NECROMAN: To bezpochyby. I kdyby jenom najust vůči té pitomé argumentaci státní zástupkyně.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STENNY: ale dává mi to smysl o ty zbraně bojovat, i kdyby to chtěl jen obratem prodat.
    STENNY
    STENNY --- ---
    NECROMAN: Zajímalo by mě, jestli "600 zbraní," nebo skutečně "600 nelegálních zbraní."
    Podle fotky to vypadá, že tam asi bude i hromada Dček, tak jestli to ve výsledku není kontejner převážně předovek a vzduchovek.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NECROMAN: to je husty
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Slušnej oddíl
    Po mrtvém muži zbylo 600 nelegálních zbraní. Část z nich získá dědic, překvapil soud - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-po-mrtvem-muzi-zbylo-600-nelegalnich-zbrani-cast-z-nich-ziska-dedic-prekvapil-soud-40591019
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    Kdybyste to někdo potřebovali vědět, tak MDT rozjeli evropskej e-shop:

https://mdttac.eu/

Jestli jsem dobře koukal, tak třeba předpažbí Oryx tam vychází cca o 3000 levněji, než na brownells.
    KROJC
    KROJC --- ---
    MAZDA: A Flobert munice není levná
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam