• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    MANFRED: Praktický EDC imo :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ISCH: a kdo to pořádá??
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    HNZDD: Já to nějak vídám častejc a častějc, nepochybně je to levný, určitě se pod to ledaccos schová, a taky každej má jinej vkus....no tak prostě usíme nechat na výrobci, že to má vymakaný a láká mu to kupce.
    ISCH
    ISCH --- ---
    77WHITE: Bejt to v moji rezii, tak je to jiny. Pan poradatel si dotoho kecat nenecha.
    Takze proto neni reklama na knige.cz, neni o tom v zadnym poradnym zpravodaji etc.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    MANFRED: no je to hnus velebnosti, o tom žadna.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    RIVAN: Nominován po výstavě, tady bohužel, navíc nevim jak komu, ale neznám nikoho, komu by případná nominace s reklamou zdarma urvala játra a zabránila tam jít, nevim, my jsme tam na nějakejch stránkách s sexistickejma fuj fuj reklamama našli třeba dodavatele kterýho by jsme si jinak asi ani nevšimli a spokojenost :-). Teda ale museli jsme kolegynim řikat, " Ne, tý jejich reklamy, to sme si ani nevšimli, no ale tak fakt, to není vhodný,no že si nevybrali aspoň nějakou fakt hezkou ženskou..." mrk mrk a vaření kafíček pokračuje.

    HNZDD: No mě ta krása a uměleckej záměr toho prasení čepelí nějak jinak nedává smysl.

    Dycky se mi líběj kombinace, to jest spojení více funkčních, jednoúčelových nástrojů či věcí do jedné, která pak neplní ani jednu funkci pořádně. Tahle se mi líbí velice.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    MANFRED: ty seš vuul :)))
    BORO
    BORO --- ---
    77WHITE: stejně vágní jako tvůj názor, že grafik , kterej si neřekne tisíce za A3 je špatnej...končím diskusi mimo mísu...klidně vymažte
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    BORO: To je fakt vágní, ničím nepodloženej názor. Zobecňovat tvorbu stovky lidí do jedný věty je mimo. Anyways, končím offtopic, sorry.
    BORO
    BORO --- ---
    77WHITE: a to je ten problém..sice dělaj umělecký věci, který jsou možná na vysoké urovni, ale rozhodně to nezaujme širší veřejnost... stačilo by, kdyby tvůrce toho plakátku znal základní věci o komunikaci , typografii atd., stačil by čitelnější font a bylo by to o 50 preocent lepší.. no a tyky lepší foto...to je zaklád
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    MANFRED: Je fakt ze kdyby plakat na vystavu nozu byl nominovan na sexisticke prasatecko tak by to mohlo prilakat vic lidi :-D
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    BORO: v pohodě, někdo rozumí nožům, někdo rozumí grafice ;) Ale u nás v podstatě nenajdeš lepší grafickou školu, to co ti studenti produkují jsou vysoce nadprůměrný návrhy, rozhodně na českej nudnej píseček. A radši bych dal pár litrů studentovi VŠUPky než stejný množství peněz špatnýmu grafikovi (dobří si totiž říkají o honoráře někde jinde) .
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Promyslel bych si, kdo je muj zákazník, takže bych neumělecky vsadil na výrazně viditelnej nůž z ocele, šutry bych pominul, evokujou nějakou archeologicko geologickou a nevim co by udělala ženská v pozadí, takže bych ji zalternovat s haldou jisker z brusu a vyzkoušel to 10 chlapech.
    Jenže vysvětlit že je to stávající mimo, je osobě která s tim vyleze marný.....a jak koukám i Isch dycky spatří až hotovej zázrak :-)
    BORO
    BORO --- ---
    77WHITE: ...všup? nevim jestli by to bylo spíš z louže pod okap nebo obraceně...nic proti radoby umělcům z všup, ale už jejich stránky jsou na pobliti...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    XMEDA:Inspiraci pro čepele chápu, ta výroba fleků na čepeli bude tedy dost zajímavá s možností uplatnění nožířek amatérek........
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ISCH: Meli byste dat 2 litry nejakymu studentovi z grafickyho designu ze VŠUPky aby vam neco spichnul, tohle je dost tristni :(
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA
    XMEDA --- ---


    jeden bych klidne uzil :D
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ISCH: ja teda bohuzel myslim, ze je vazne hnusnej. aji by me mohl odradit, kdybych sla kolem.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ISCH:
    Tap ťap kolem plakátovací plochy..."A jéje, tamhle je podivnej, blbě čitelnej plakát, tak to ona bude zas výstava nožů".
    Ono jinak o nic nejde, je přece jedno kolik lidí se staví a něco si koupí, peníze pro prodávající nejsou podstatný, každej si chce hlavně v teple posedět na židli :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam