• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    VXP: hm, a pak znovu zakalit? Ja bych se tedy spis vzdal ty spicky, respektive zkopiroval puvodni tvar ale ale proste o cm kratsi no.
    Ale drahemu majiteli to patri, aspon se poucil, mozna byt jim tak bych ho i tak nechal a udelal z nej nuz na pujcovani jako takovou.... upominku.
    VXP
    VXP --- ---
    FINSON: tak jak říká KALIF_WH: udělat nové ostří...



    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    VECTOR: s tím stínal hlavičky hřebíkům???
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: zas takova makacka to nebyla, ten diamantovej brousek a hruby brusny kameny to zraly rychlosti hladovyho termita. Pocitam, ze to nebyl zadnej extra material, ale do holeni to slo nabrousit v pohode a testovaci veceri pripravil taky, aniz bych ho pak musel znova obtahovat. Ja si rikam uz delsi dobu ze lidi si ty plechy vlastne zaslouzej :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIF_WH: Jo, to je čistší cesta - a o tolik pracnější, že bych se na to nejspíš vysral :-) Pokud by ten nůž nebyl něco fakt unikátního, ale takovej bych zase nikomu nepůjčil :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: ja sem takhle opravoval podobne zprasenej nuz kamaradovi, nejaka ikea neco se zubama, za ktery by se nemusel stydet rotvailer. Kazdopadne vzal jsem o trochu cely ostri s tim ze cim bliz ke spicce tim vic, takze jsem udelal vlastne o neco malinko vetsi ten oblouk celyho ostri. No a pak sem ho proste jen obnovil uplne novou fazetou po cely delce. Dylka noze zustala stejna zuzil se u spicky o cca 2 mm a u rukojeti o 1mm. Ale uznavam ze to je daleko vetsi onanie nez ten nuz zkratit.
    KROKODILE
    KROKODILE --- ---
    VECTOR: Co to je za nůž? Materiál?
    FINSON
    FINSON --- ---
    VXP: Jako že by z toho udělal nůž na máslo s kulatou špičkou? Asi si sedím na vedení...
    VXP
    VXP --- ---
    VECTOR: prostě vzít hrubej lídl brousek a na tom to obrousit až se dobrousíš na to vylomení... a pak na jemnějších uděláš nové ostří... tyhle nože jsou většinou tenké, to půjde rychle. Než z toho dělat nějak složitě sheep foot čepel :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    VECTOR: Čím ho myl? Kladivem?
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    VECTOR: proc zkracovat? respektive 1-2 mm ubudou to jo/netusim jak je velkej teda/jen odhad...spicka muze koncit tam kde zacina "to tmavy" ...netusim z fota jestli je to jednostranej brus ,sendvic,ci sekundarni brus..ale zkratit odzhora je to nejednodusi reseni....jak pise Finson
    FINSON
    FINSON --- ---
    VECTOR: Přesně, spolubydlící je na vyhození. Noži by šla asi zabrousit špička, ale je toho kus, tak záleží, jestli ten nůž má pro tebe takovou hodnotu... a bude teda kratší.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Spolubydlici si pujcil nuz... Dnes na to koukam a on "ja s tim nic neudelal, ja ho jen umyl"..

    Predpokladam, ze je na vyhozeni? Nebo nevite nekdo?

    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    Avispa moc bavila i me, mel jsem ji jen na dva dny, pac jsem ji kupoval jako darek, ale musim uznat, ze jsem ji daval pryc s tezkym srdcem, mam doma rat 1 a avispa mi prisla jeste o neco lepsi co se mestskeho noze na ´kazdodenni noseni tyce. Orezaval sem s ni jen par pastelek detem ale drzi se hezky a dela dojem daleko vetsiho noze nez je.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Mluvím o normální, klasické Avispě.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    LEON_KOWALSKI: máš recht, je to velmi individuální ;) ale díky za odpověď
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Je teda avispa komfortní do ruky ? .... do mé naprosto.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    LEON_KOWALSKI: já jsem napřed byl děsně rád, že esee udělalo framelocka, navíc velice podobného mé RAT1čce. Potom co jsem koupil menšího bratra Avispy od esee, nejsem si tím uplně jist.
    Jak moc pohodlně působí avispa v dlani při ořezávání klacku a vůbec práci s ní, když musíš zabrat ?
    U Rat1 byl ten úchod perfektní, ale zase mě trochu to tlustší tělo s příložka štvalo v kapse, je to poměrně tělnaté edc. Je teda avispa komfortní do ruky ?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SWIST: ten Gerber je tam jenom pro srovnání velikosti, to zrovna není běžné EDC, já ho ale mám rád :-) Moje řazení téhle trojice je
    1) Avispa
    2) RAT
    3) Gerber
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam