• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ISCH: Me to cekani taky tolik nestve, spis to ze jsi v male mistnosti s dvaceti dalsima nastvanyma lidma no a jednou jsem tam byl asi tri hodiny a hlava na hlave, to uz bylo trochu moc. Copak to DPH, to bych tem vyderacum jeste dal, ale chtit stovku za to ze tam dojedu a vsechno si to sam obeham to si vazne muzou dovolit jen celnici.

    No ale to jsme trochu OT a kdyz uz jsem pisu tak vlastne jsem mel jeden dotaz k tematu. Shanim nuz do prace do skladu primarne na otevirani krabic a rezani kartonu, uz me vecne se lamajici a rozpadajici rezaky nebavi. Karton pry dokaze uspesne ztupit jakkoli tvrdou ocel tak si rikam, ze mozna bude lepsi neco ne tak tvrdeho co pujde snadno treba jednou za tyden pretahnout. Hlavni pozadavek je aby to slo co nejrychleji vytahnout, pouzit a schovat jednou rukou takze idealne pevny v kydexu? Delka tak max 10cm at tim nedesim kolegy. Napada vas nekoho neco?
    ISCH
    ISCH --- ---
    WOLFGAR: Já jsem asi jedinej člověk, kterýho 120 neštve - prostě si vezmu sluchátka a knížku, pohoda. Spíš mě serou ty vícenáklady.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ISCH: U ciny vyzobavaji vetsinou jen elektroniku. Hadry, blbosti a soucastky mi zatim z tak stovky baliku nevzali zadny, vylety na celni postu si delam vzdy jen kvuli zasilkam z US, ty mi az na jednu zatim brali vsechny i kdyz to bylo treba jen jedno triko. Ale noze zvlast kuchynaky a pevne jsou na rentgenu hodne snadno identifikovatelnee tak to mozna vyzobavaji taky, nebo cinan nebyl dostatecne vychytraly a nenapsal cenu pod 22$. Celnik asi houby pozna jestli to je nuz za 20$ nebo za 200, rekl bych ze se spis origentuji podle te zeme puvodu. Z ciny si nuz za 10$ objednas snadno, z japonska uz ne. Kazdopadne hodne uspechu na vypalne stanici 120, aspon to stihnes jeste relativne brzo. Fronty v Listopadu a Prosinci jsou tam chutovka.
    ISCH
    ISCH --- ---
    WOLFGAR: Tak mám nějakou divnou karmu. Čínu mi chytli zatím vždycky, Ameriku ty méně cenné zásilky (50:50), ale tohle prostě musej.
    Vrr.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ISCH: Vsichni jsou zvykli, ze nechyta cinu, je tam moc velky objem baliku a vetsina z nich jsou kramy za par dolaru. Zato treba takove japonsko, ameriku, kanadu a tak dale chytaji a moc radi, dobre vedi ze odtud jdou veci kde se jim to vypalne vyplati.
    FINSON
    FINSON --- ---
    ISCH: Zkusím to: Leží pod troskami letadla DHL Japan v sibiřském lese?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Jdu si sem jen zanadavat.

    Objednala jsem kuchynak z japanesechefsknife.com jako darek.
    VSICHNI mi tvrdili, ze pohoda, celnice to nechyta.

    Kdo uhodne, kde ted lezi kuchynak?!
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    HE11_KNIGHT: dik za odpoved a nazor... zbavujem sa nepotrebnych veci (ani nechcem mysliet na to, co som predal a rozdal), pretoze sa stahujem do noveho a maleho, takze nie je priestor na hluposti, v neposlenom rade musim urcovat priority v hobby, ktorych mam viac... takze tak...
    ALL: ak by niekto mal zaujem, ozvite sa. dakujem
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    NEVIEM: Sandrik historii jsem si precetl a delali i rybicky a vubec vselijake pekne noze ale tak nejak to asi vse slo do kopru. Ale ten sekacek si nechej ten bude pouzitelny.
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    HE11_KNIGHT: dik za odpoved... ja som sa nedopatral, co bol a je sandrik, noza sa chcem proste zbavit... co si pamatam, linkovalo ma to na berndorf.sk‎, tak som pochopil, ze to je nastupca
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    NEVIEM: Podle me to ma asi cenu jako KDS Nože .. ty jsou super, ale ne tak super aby to clovek sel hledat na aukro. Hlavne kdyz je porizovaci cena v řadech stovek. Dalsi vec je ta ze co jsem se docetl tak Sandrik je ve sve podstate dnešni Mikov.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HENNYVILLE: Jako vzdy krasa.

    Btw. pouceni z predchozich nezdaru - pokud si pri vareni omylem shodite na zem cerstve nabrousenou Moritaku, nesnazte se ji na posledni chvili chytat, obzvlast pokud mate doma posledni dve naplaste :-). Siti zazrakem netreba.
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    NEVIEM: nikto nic? ma vyznam posuvat takto vec na aukro?
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    STEPNI_VLK: tyvole ! neměl by schrade nahazovat xmeda ? bacha na něj, sereš se mu do cesty
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    77WHITE: foto

    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NEVIEM: fotka by nam pomohla:)
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    Ahojte, mam tu k dispozicii nahodou objaveny retro sekacik na maso SENDRIK, made in czechoslovakia, v komplet baleni - ako keby darcekova kazeta, zlta rucka. Nepouzivany. Google mi moc nepomohol, ani aukro. Mal by on niekto zaujem?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Z 2700 na 980 Kč? Solidní sleva.

    SCH602TI Schrade Framelock Titanium
    http://www.youtube.com/watch?v=loSOUQYJNhs
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    SIRIUS: bohuzel vim co chci a co ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam