• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    SWIST
    SWIST --- ---
    Možná blbý nápad, ale když se tak dívám na svého Leathermana.. Napadá mě, jestli se dají sehnat náhradní díly, respektive jestli čelisti kleští jsou třeba zaměnitelné - u charge mě mrzí, že štípačky nemají vyměnitelné ostří. Popřípadě netušíte, jestli se tím někdo u nás nezabývá, výrobou custom dílů?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KALIF_WH: " u zubateho nebo totalne tupeho noze," Tak na něco takového, když na tom moc nezáleží (typicky mačeta) beru flexu, talíř se smirkem nebo lamelák.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    TEAPACK: cca 28m/s
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    ERGOSUM: Na vyrobu urcite nevhodne jsou, ale pokud clovek potrebuje jen udelat hrubou fazetu u zubateho nebo totalne tupeho noze, tak na to podle me postaci a ani ta nizka rychlost pasu a maly vykon nevadi. Kazdopadne jak rikas, slusna kotoucova bruska s dobrym kamenem je na to urcite 100x lepsi.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    IXTREMIST: kolik plánuješ mít obvodovku na pásu? já mám pásovku v truhlárně, zatím bez měniče s pásem cca 1400x80 a už pěknou dobu mi leží v hlavě že bych jí předělal pro použití i na nože ale netuším, jestli tam přidávat ještě převod, nebo jestli nechat motor připojený na přímo.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    momentálně stavím stolní pasovku, 2000x50 pás, 1.5kw s měničem.. vyjde to tak na 9k bez pásů.. ale to je spíš na výrobu, než broušení jako takový (ne že by to nešlo).
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    OVERDRIVE: kolik do toho chceš dát?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OVERDRIVE: Kombinace i samostatné pásovky z markeru jsou na nože zcela nevhodné. Mají špatnou rychlost. Nožířské pásovky jsou. Pro začátek kup slušnou stolní brusku, na které můžeš brrousit i vrtáky a k ní lícní smirkový kotouč.
    JIKE
    JIKE --- ---
    TWISTRABBIT: to je borec. Losos na meteoritu. Paráda
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VOMAJDA: ok, no uvidime, zatim se nijak netvari
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    MUTOID: já to taky řešil přes morris design. Na férovku jsem jim rovnou řekl, že k tomu žádný papíry nemám a řekli mi, že to nevadí, ale může to prodloužit dobu reklamace, protože budou muset ověřovat, že jsem jim poslal originál. Nicméně jak píšu níž - dohromady to trvalo asi týden.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KURE: to se nedává do držáku na bity, ale na pilku :-) a má to právě jenom Surge.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: tady to pěkně ukazuje i s těmi Bosch pilkami:

    Leatherman Surge - Blade Exchanger - Bosch Blades
    https://www.youtube.com/watch?v=fVCJ_aEWfw8
    KURE
    KURE --- ---
    LEON_KOWALSKI: můžu se prosím zeptat, jak se nasadí ten pilovej list do držáku na bity?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak jsem se ozval na moris design, ze mam zlomeny nuzky (resim to za rodinu radsi ja) a chteji po me uctenku a zarucni list??? psal jeste na us customer support, ti mne odkazali na moris a tak jsem jim ted psal, co moris chce... ten nuz je stary cca 10let jako uctenku nebo dokonce zarucni list (jak mi na moris rekli ze mam dodat) uz urcite nikdo nenajde

    s kym jste resili ty reklamace vy?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    a pokud jde o kvalitu - musím zaklepat - Charge TTi mám od roku 2008 a ještě jsem nic reklamovat nemusel. Surge a Squirt jsou mladší, ale taky všechno v pořádku.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI: imbecilní iPAd opravy, až teď jsem si toho všiml - “metál Word” je samozřejmě "metal-wood" ...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: ulomena nozicka u nuzek
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    btw k ty reklamaci, mam v rodine jeden leathermam s ulomenou nozickou, asi 6 let stary, zkusil bych tu reklamaci... koho jste kontaktovali v zastoupeni? https://www.leatherman.cz/extra/kontakty/ ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam