• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JOHN_LENON: Jako chtel jsem zkusit neco jinyho nez zase Osborne. Nejradsi bych nasel ten ztracenej 940-2, ale 940-1 jsem tehdy nebral, protoze mi prisel drahej. Rozhodne mam nad cim premyslet, takze moc dekuju :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    INSOMNIA: Jinak hele: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=79494

Tohohle Osborna mám a je super. Lehoucka kudla, to snad i ten zt0707 je o kousicek těžší.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATT: ZT0450 mám a je to výborný EDC. Já teda mám tu jednoduchou titanovou verzi bez barevné střenky, tahle verze se mi moc nelíbí.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    INSOMNIA: pohledal bych v historii, ja bych ho i koupil, ale letos na vystave jsem jich vzal nekolik do ruky a malem mi slezly nehty, finishem horsi cina
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JOHN_LENON: To mi nevadilo ani u Osborne. Libi se mi ta kombinace maly/velky, jak jsi rekl. Ten Exciton si prave rikam, jestli neni zbytecne velkej a taky laboruju nad tou cenou :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    INSOMNIA: Musíš lovit. Já ho bral asi za 4,5k z knife.cz.
    Je ale potřeba mít na paměti, že je úzkej, stejně jako osborne.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    JOHN_LENON: To se mi libi, ale za 5k jsem to nikde nevidel.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    INSOMNIA: Pokud chceš obdobu osborne, zkus ZT 0707.

Malá velká kudla. A dá se sehnat za slušný peníze. Cca 5k
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    sakra, ze jsem do toho zase koukal...asi potrebuji tohle https://www.mcusta.cz/mcusta-mc-183d/ a zena ten druhej cernej....este ze nemam ani na zalohu na elektrinu :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PLATINUM_TEETH: jo jo, Fallkniven je super - já nosím malej Fallkniven U2, v boční kapsičce tašky, jako záložní. Kdybych z kapsy ztratil RAT1 :-)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    MATT: Ja nejak nemuzu dostat z hlavy We Knife Exciton, co ted cerstve vysel a mam pocit, ze se schyluje k “pruseru” :) hodne se mi libi i We Knife Ziffius. Oboje limitka a velmi originalni design. Uz se ani nekoukam na jiny noze nez tyhle dva a recenze jsou taky hodne dobry, tak nevim.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PLATINUM_TEETH: Osborne se mne osobne libi vic, ale zajimavej tip.
    MATT
    MATT --- ---
    co treba nejaky ZTcko? na FB zrovna nekdo prodava, slevil na 3800,- i kdyz teda ten duhovej framelock si mohl odpustit.. ;))

MATT
    MATT --- ---
    KURE: INSOMNIA: ta druha znacka je Civivi, kdyztak na ne koukni. Maj casto podobny designy jako WeKnife, jen levnejsi materialy (mam Elementum na kterym me stve ten zvuk cvaknuti, jinak je to fajn nozik ;)))
    PLATINUM_TEETH
    PLATINUM_TEETH --- ---
    INSOMNIA: Co hodně lidi nemá je Fallkniven. Ja jsem před cca rokem řešil edc a tenkrát jsem byl rozhodnutej jít do prave Osborna. Přišel jsem si pro nej do krámu a viděl tam Fallkniven PXLx, kterej jsem do ty doby neznal a s tím jsem taky nakonec odešel. Je těžší a robustnější, ale o to lip sedi v ruce, ostří drží velmi slusne a presne - málokdo ho ma. Ne nadarmo ho Fallkniven označuje jako “workhorse” nuz. Osborna si nakonec pořídil bracha a ja teda rozhodne svyho rozhodnutí nelituju :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    ZAPPO: Za ty prachy super noze, ikdyz ted vyberu asi neco z tech WeKnife. Benchmade Osborne jsem prave ztratil a chtel bych zkusit neco jineho, ikdyz to byl uplne skvelej nuz.
    KURE
    KURE --- ---
    INSOMNIA: všechno co jsem od nich držel v ruce bylo hodně dobře zpracovaný, čepel vycentrovaná, hladkej chod.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    INSOMNIA: nenutim. Ja mel jeste rad benchmady - ale na spydercu preferuju jednorucni ocko bez kolicku kvuli kalhotam.
    Jeste jsem se dival na ten Manly v D2 - prislo mi ze to ma hodne dobry pomer cena/vykon a je to v jednoduchem stylu, ktery mam rad. Nebo Ontario Rat taky v D2 stoji podle me za hrich
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    ZAPPO: Mne se Spyderco proste moc nelibi a ma to hodne lidi, coz je pro me o duvod vic ho nemit, ikdyz to muze znit nelogicky :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: no ja par let zpet koupil para i klasicky military - a presne vim, ze mit to para vetsi cepel, je to idealni nuz pro me. Mam radsi compression lock nez linerlock, ale ta delka mi vic vyhovuje i military
    Takze cekam ze to vydaji letos a pristi rok si udelam radost nejakou limitkou s hezkou oceli a idealne drevenou custom ruckoy nebo necim co nebude tak moc tacticool a military:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam