• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    FEEX
    FEEX --- ---
    Spis maj imho důvod, aby to nebyli zaviraky
    HAYES
    HAYES --- ---
    KURE: dik za tip, ale spyderca moc nemusim :-/
    HAYES
    HAYES --- ---
    VACA: to mas pravdu... ale i zaviraky maji zubaty ostri...
    VACA
    VACA --- ---
    Jen si rikam ze potapeci maj asi nejakej duvod na zubaty cepele, treba prerezavani tlustejch vlascu, rybarskejch siti, a provazu v nouzi?

Spis premejslim nahlas, ve skutecnosti o tom nic nevim:)
    HAYES
    HAYES --- ---
    Nenarazil jste nekdo nekde na zavirak onehand nuz, ktery by mel odolnost vuci slane vode. Chtel bych ho pouzit jako nouzovku misto potapeciho noze... Zadne profi potapeci se mi nelibi, je to velky, hnusny pouzdra...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS: sry, 4.7. praha, utery..
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    WOJTYLA: surge je takovy vetsi wave :D jen, ze ti ten byl uz z popisu moc velky.
    pristi tyden jefu do CR, v ctvrtek praha, jinak jicin a okoli. surge bych mozna bral, me se libi, za opasek rad dam.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    WOJTYLA: A jakej si vybral misto nej?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LEON_KOWALSKI: je strasne velikej a tezkej navic nema az tolik drobnejch toolu. Na edc noseni to neni
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    WOJTYLA: Co se ti na Surge nelíbí? Nesedí ti?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Pratele pribeh o tom jak Wojtyla blbe nakoupil a vy ted mate moznist toho vyuzit.

Chtel jsem poradnej multitool a poradnou vsterku ale na EDC.

A koupil jsem dve asi nejvetsi veci ktery jsou.
    A jsou naprosto nevhodny.

Takze prodavam

Leatherman Surge nakupni cena 3600 a naky drobny
    Baterku Fenix PD 36 Tac nakupni cena 2700

Oboji tejden stary. Faktury krabice vsechno mam. Samozrejme je to naprosto novy bez jakejkoliv skrabnuti.

Prodam za 2600 a za 1700 kdo veme oboji hned nejak se domluvime.
    Klidne volnete piste 606393626
    MATT
    MATT --- ---
    Spyderco Shaman Copper Shipwreck - Absolute tank of a knife. It was already big and heavy and the copper scales add another 3 ounces. Big knife that is great for people with big hands tired of feeling like they are holding a toothpick when they need to slice and dice. One of my first shipwrecks and I’d love to see it go to a good home. Solid centering. Never been carried or cut with. Has original box and original Spydie Shaman leaflet. SV 375 NOW 350 (or just shipwrecked copper scales SV 160 NOW 145 for just scales)
    video: https://imgur.com/a/8GqAQVd

src: https://www.reddit.com/r/Knife_Swap/comments/1478q5t/wts_repost_with_prices_dropped_4_shipwrecks/
    BSB
    BSB --- ---
    MATT: rotring 600 multipen
    MATT
    MATT --- ---
    sakra, tak sulc uz toho sage 2 nema. ja si rikal, ze to je nejak podezrele levny.
    MATT
    MATT --- ---
    Na pera jsem koukal na vanocni vystave nozu, pekny kousky ;) Ale nastesti pisu tak malo, ze si radsi koupim dalsi nuz ;)) Vcera jsem vyhrotil ty knipexy, a jsou fakt maly (100 mm). Zpetne bych asi vzal spis 125 mm verzi, ty XS jsou opravu EDC do kapsy. Ja chtel spis neco do bagliku, protoze jsem se nedavo pokousel povolit rohacek Letherman Squirt PS4 a dost neuspesne.

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: no jejda a co teprve když se neudržíš při nových sériích, například u LAMY Safari :-))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATT: Copak propisky, ty taky můžou lézt do peněz. A plnicí pera! :⁠-⁠)
    KURE
    KURE --- ---
    MATT: to je taky nebezpečná nora :D
    MATT
    MATT --- ---
    NEVILL: no ja zatim koukal jen po naky hezci propisce ;)) a chci Klipex XS, na ktery jsem narazil v EDC komunite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam