• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    XMEDA: ty vole 110k za kus bláta s rukojetí nahovno :-)))))
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    prosim dotaz, je to uplne iracionalni napad, ale na kolik by orientacne prisel totoznej (tvarove) drevenej handle + prodlouzeni trnu aby bylo usazeni stabilnejsi? Nemam predstavu o cene.
    Je to levnej nuz z Thajska, slouzil 15 let a ma super ergonomii, citova vazba :)

IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DOTCOM: na fb Tonda Kovák. dělá nám vypalky nožů .
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ZVIRATKO: Dik za tip! Diamantovym vrtakem je to asi 1500 za diru, takze to nezni tak hrozne :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DOTCOM: slychavam ze lidi kolem me meli uspech s ruznejma DIY vecma tady http://vpservis.cz/ (je samozrejme mozne ze se firma 10x prodala a prejmenovala a funguje ted uplne jinak), ale z webu to vypada ze za spravnou castku udelaj cokoliv, jen to bude asi ve stokorunach za diru, tak zalezi jak moc to chces a jak moc ti nabidnou neco rozumneho :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ZVIRATKO: Koukal jsem se na firmy co delaji vodni rezani profi a tam to vypada dost velkokapacitne - kdyz tam prijdu s par kouskama pazourku tak se mi asi vysmejou :) ale zkusim to zitra obvolat
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DOTCOM: koukni kdo to dela kolem tebe, to bych nekupoval :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ZVIRATKO: Ten me napadl, ale kde ho vzit?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DOTCOM: vodni paprsek?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    Pardon za znacny OT ale mistni mistri mozna budou mit dobrou radu - nevite cim vyvrtat diru do pazourku? Zatim nejlip to jde diamantovym vrtakem pod vodou, ale spotreba vrtaki na pocet der je pomerne vysoka :(
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Jinak pokud vyste kupovali neco drahyho vod cold Steelu ci Sogu nebo Kashee nebo jak se ta znacka jmenuje mam tam 20% slevu muzu pomoct
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LUCKYBSD: Slyšel jsem o tom, ale jo, ten můj kus je v pořádku :⁠-⁠)
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    NEVILL: mels aspon stesti na kus s rovnym ostri? Ty prvni kusy staly total za hovno :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    WOJTYLA: já kudlit nemusím, můžu dělat odbornej dozor. ale paket neodmítnu:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    IXTREMIST: no vida! Z toho jeste bude nozova akce.
    Jako ja jsem pro. At si zajemci udelaj kudlu kterou si odvezou.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    WOJTYLA: jdu do toho a klidně přivezu ještě jednu pasovku
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WOJTYLA: To nezní vůbec špatně! Akorát přes léto jsem marnej, ty vedra nedávám, bych to viděl tak na září.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEVILL: heled konecne snad letos zprovoznim buchar a budu kupovat novou vyhen co bude davat az 1550 stupnu tak bychom se mohli sejit u me na chalupe, pokourit dymky, umlatit nejakej senvic nebo damasek a neco vogrilovat a popit trochu a popovidat.

Byl by pripadne sirsi zajem o vikend u me na chalupe/v dilne?
    K dispozici dve plynovy vyhne, kovadlina kladiva buchar pasova bruska gril a lednicka na pivo.
    Samozrejme za to nechci zadny penize.
    Ale mohl by to mozna bejt fajn vikend corikate??
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JIRKA207: zatim nic. Hledam. A uorime nenachazim a myslim ze to asi bude neco malyho jako je SOG a k tomu Knipex kleste ktery jsou naprosto bozsky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam