• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KURE
    KURE --- ---
    SIRIUS: možná to je mejma rukama, ale doporučuju to někde zkusit.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KURE: ono to uz na fotce vypada dost subtilne, nic pro moje gramlavy pracky, ale dobry vedet ze o tom nema smysl ani uvazovat a zustanu u zakladu
    KURE
    KURE --- ---
    SIRIUS: ja ta takovy občasny přestřiženi drobnych veci a třeba zatřženyho nehtu, běžně používam 91mm victorku.
    swizu mam 07 a právě kvuli nuzkam, ale oni tak nejak chtěji vic pozornosti a tlacit na ne sikovně aby se nežvejkaly.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KURE: ja popravde snad na zadnym nozi nebyl schopnej ty nuzticky pouzit mimo naradaku. v kazdym aute mam nejakej leatherman + bity takze tyhle vetsi akce mam pokryty ale do kapsy bych chtel akorat takovy ty veci co operativne potrebujes + dobrej nuz a todle zatim vypada z tech moznosti nejlip, no uvidime dival jsem se ze pridali vetsi verzi - https://swiza.com/collections/standard/products/sh-03-r-am?variant=50181627412811 takze to objednam na zkousku
    KURE
    KURE --- ---
    ZSIS: no počítam že to funguje tak, že ta slevarna nasbírá zakázky během třeba roku, pak odpíchnout deset tun oceli, prodaj to velkejm výrobcům a ti z toho pak pár let dělaj nožejčky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    NEVILL: jako jsou krasny, ale.. nepovidal tu nekdo pred dobou, ze magnacut konci? a ted z toho leatherman bude delat celou novou radu? :D ja jen ze jsem si loni kvuli tomu extra jeden kupoval.. mame se radi, to jako jo. je to skvelej kov.
    KURE
    KURE --- ---
    SIRIUS: swiza ma blby nuzky*. na prvni pohled vypadaj super a velky ale oproti leathermanu nebo victorce strihaj blbe*.

NEVILL: jako za usd 300 to neni uplne levny, ale magnacut pevnej jeste nemam...

*) nebo to neumim
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    NEVILL: ja na tohle furt cekam jak na smilovani, podle me by to nemuselo bejt ani tak strasne tezky, mohli by to udelat ala bugout a pridat dva nastroje proti sobe + vyvrtku idealne a je z toho ultimatni edc. Zkusim sem mrte variant na svycaraky a nikdo to zatim nevyresil dobre. Nejbliz tomu je asi swiza, ale furt ten nuz je takovej dost tenkej, musim se podivat jestli nepokrocili nejak v tom vyvoji a nemaji neco dospelejsiho
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SIRIUS: To by bylo skvělý! Sice by to zase vážilo tak nejmíň čtvrt kila, spíš víc, ale mít tam pořádnej nůž by určitě bylo dobrý.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    NEVILL: este kdyby to spojili do jednoho a udelali ten zavirak s par nastrojama ala T2
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    First Look: Leatherman Launches Top-Shelf Folding and Fixed-Blade Knives | GearJunkie
    https://gearjunkie.com/knives/leatherman-launches-premium-knives

To se mi celkem líbí! :⁠-⁠)
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    Já to mám jednoduché, jak to klip s vysloveně kulatým okrajem (nejlépe drátek, jako mají ANV), tak je to eliminované. Ale krásné to je, wtz.
    KURE
    KURE --- ---
    MATT: lol
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATT: hezký...co je to zač? :-)
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: NEVILL: tak jsem si to nakonec rozmyslel. po ceste z prace jsem okrajoval nakej 3D tisk a mel u sebe Osbourna a i ten mi prisel docela nesikovnej, tak jsem dosel k tomu, ze bych ho nevyuzil.

a ted jsem narazil na tohodle krasavce ;)) ale ten uz je uplne mimo moji cenovou...

MATT
    MATT --- ---
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Gyuto S-grind.Střenka stabilizovaný kaštan a.k.a. supernova:)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MATT: existuje návrh zákona na zákaz nošení nožů z května 2024, který ale zatím nebyl odhlasován. i tak v něm jsou vyjímky pro povolání, "tradiční zvyky" či transport (v baťohu můžeš mít de facto cokoli, jen nesmí být při ruce)
    existuje i pár míst, na kterých je technicky zakázáno nosit nůž.
    dokud nebudeš součást nejakého gangu mladistvých, nikdo tě kontrolovat nebude.

všeobecně tu lítám s nožem furt a nikdy problém neměl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam