• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    RSZ: Tohle maji ty levny Mory protoze je to strasne jednoduchy na vyrobu. Aj bych rekl, ze nekdo jen serval ten plast, ojel ten napis lesticim kotoucem a narval na to (docela brr) drevenou rukojet do lepidla. I ten tvar a uhly jsou uplne identicky.

A ony se primo daji koupit i holy cepele od Mory:

Koupis tu verzi s natistenym popiskem, zabodnes trn do nejake nohy od stolu, zalepis, sejmes ten napis lestakem, trochu vytvarujes drevo a hotovo.

Vem treba srovnani s necim rucne delanym podobnych rozmeru
    RSZ
    RSZ --- ---
    XMEDA: jsi tím vybrusem úplně zbytečně posedlej
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JANFROG: A proc to ma vybrus jak levna spotrebni pracovni finka z bauhausu a ne treba klin nebo konvex? :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    proste se ta zaviraci mistama schova lip. a vypada dost robustne.
    KURE
    KURE --- ---
    DOKKTOR: ? Když se tam nevejde nůž, tak co talíř nebo hrnec? Prkynko na krájení. Pribor?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    LODBROG: tak treba v karavanove male kuchynce, kam se velka kudla nikam neschova. Tak dik, ted to nutne potrebuju
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    Zda se, ze jsem do toho spadnul taky. Novy prirustek, s prehledem nejdrazsi co jsem kdy mel...

KURE
    KURE --- ---
    LODBROG: No nepotřebuješ další cajk jako pochvu. Něco jako větší opinel na taborovou kuchyni trochu smysl dává. Ale je to hodně specifická situace.

Ale jinak souhlasím, že když už to je nejaky seriózní venkovní vaření, tak máš bud grill nebo kotel a kilogramy potravin, takže normální kuchynak vezmeš taky. A bude 10x lepší než nějaký zavírací monstrum.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ZSIS: Jakože na čundr?
    Takhle velká věc, to už bych měl v pouzdru v/na báglu nezavírací.
    Nůž je hezkej, takovej futuristickej, ale ta velikost...
    Trochu mi to připomnělo ty středo/novověký zavíráky navaja ve Španělsku. Ale ty nebyly na vaření, a zavírací byly aby neporušovaly zákon o délce čepele.

ZSIS
    ZSIS --- ---
    LODBROG: v batohu/na batohu. napad zaviraciho santoku se mi nejak perversne libi vic a vic.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    VILGEFORTZ: Mně nedává smysl takhle velký kuchyňák dělat zavírací.
    Tohle by někdo nosil za klips přidělaný na kalhotách...?

MATT
    MATT --- ---
    VILGEFORTZ: moc mi nedava smysl linerlock bez flipperu s loziskama, ale kdo vi.. v ruce jsem ho nemel.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VILGEFORTZ: Obecně mě zajímá názor na zpracování, úchop a kvalitu ocele vzhledem k ceně. Mám od Civivi Bullmastifa v Damašku a spokojenost.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ahoj, nemáte ho někdo náhodou? Asi ho musím mít 🤣

CIVIVI Brown G10 HandleSatin Finished 14C28N BladeNested Liner Lock C23008-3 - Kapesní nože | KNIFESTOCK
    https://www.knifestock.cz/civivi-brown-g10-handlesatin-finished-14c28n-bladenested-liner-lock-c23008-3-p120439?hgtid=f5fc6e32-443c-4dd2-83a6-b0bf9771d079
    FUNIAK
    FUNIAK --- ---
    ZSIS: Takze do prodejny v Rakousku, jestli chapu spravne :).
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    FUNIAK:
    messerkoenig.at mi ho objednali do prodejny. jestli posilaji dal do cz, nevim. nevim odkud, protoze vytobce na strankach pise ze ho aktualne nema :(
    Oniro Archivi |
    https://viper.it/en/knives-models/oniro/
    FUNIAK
    FUNIAK --- ---
    ZSIS: cau, kde jsi to Oniro objednaval?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    mě naštěstí odolat spydercu nedělá velké obtíže. zatím.
    saláty mi kdysi taky nechutnaly.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    MATT: oooo oba jsou krasne kousky, ten spodni me asi bere o trosku vic.
    MATT
    MATT --- ---
    Btw: jak jsem tu knoural MATT, jestli nevzit bodaciouse ve spy27, tak ho mezitim na knifestocku zdrazili o 3k..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam