• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VILGEFORTZ: Bity má Leatherman zploštělý, takže jejich bity padnou do standardní sady, ale opačně ne. Každopádně Wave+ je supr univerzál
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Ahoj, zjistil jsem že potřebuju nutně nějaký svůj první Letherman. Nejspíš to vypadá na Wave plus a chtěl jsem se zeptat jestli ho někdo máte a jestli do něj pasujou normální bity nebo maj nějaké svoje.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATT: Přesně! Vždycky mám o jeden nůž míň než bych chtěl... :⁠-⁠)
    MATT
    MATT --- ---
    CAR2N: ještě jeden ;)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    How Many KNIVES Should a MAN Own?
    https://youtu.be/T3HcGP0Lm0c?si=LS96GR9bpKKFiDw1
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ZSIS: známe. Akorát si myslím, že každej, kdo chodí pravidelně lovit, si na to ve skutečnosti vybere úplně jinou kudlu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pripomina mi to ten wallmart nuz. Spalena D2 a spatne ostri - das tomu praci a je to ok. Tohle me prijde jako "eWaste" kudla.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MATT: "...Každodenní ideální společník na lovu."

znate to, kdyz si pravidelne odpoledne jdete zastrelit par zajicu za barak. haha.
    MATT
    MATT --- ---
    NKD ;) motýlek-skalpel s vyměnejma ostříma za pár šupů..

NGR
    NGR --- ---
    plus ten Compression Lock me taky hodne zacal bavit mj i kvuli tomu jsem si koupil paramilitary
    NGR
    NGR --- ---
    pouzival jsem leta d2 yojimbo2 fejkovy abych si to vyzkousel v praci
    jako rezak fantasticky
    krabice
    orezavani koberce kolem podia atp
    rukojet mi skvele sedela
    podle toho jak moc blbe to slo brousit to d2 asi byla
    ostri drzelo nuz se ani moc neposkrabal vzhledem co vsechno jsem s nim delal
    ano nehodi se na mazani pastiky a krajeni cibule ostri nema bricho ale nedam na nej opustit
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    MATT: Vizuálně hezký, ale tyhle rovný Yojimbo čepele nejsou uplně nejpraktičtější si myslím----
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MATT: Svého kupce si to asi najde. Já teda nikdy nebyl moc velký fanda tvaru Yojimbo a tahle úprava z toho udělala doslova hnusnej nůž. Ale třeba to má sloužit jako ochrana proti krádeži, kdo by něco takového kradl, že jo... :⁠-⁠)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Bugout je klasika, ja nakonec sel s jinymi co delaji crossbar. Kdyby byl dobre dostupny u nas tak jsem ho vzal
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    před třemi lety jsem si v Frankfurtu koupil první lepší nůž, Griptilian.
    Teď tu jsem zas, dnes jsem si vzpomněl, že už jsem tu jednou byl a že bych mohl najít ten obchůdek.
    tak jsem ho našel.
    bugout mini je vážně.. mini.
    měl ho ve slěve, nemohl jsem nic dělat.

během nákupu i hodiny před a po jsem se flákal městem s jiným nožem v kapse, a .. stále žádný problém. jen, že se tu pravidelně lidi ptají jak zabránit tomu, aby jim v německu nezabavily kudly.
    btw, jak říkal i prodavač, v baťohu můžeš mít sebou vlastně všechno.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hlavne tyto noze se prodavaji protoze sis je zapomnel dat do kufru a zabavilo je TSA :D Kazdy gram se pocita, kdyz to kupujes znovu a znovu :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    KURE: magnet na bordel z kapsy ... to je si myslim jasny, uspora vahy prakticky dva/tri/ctyri gramy hliniku ? (hlinik vazi 2.7 g/cm3) bude to pro usporu vyrobce, hlinik neco stoji a victorinox ho spotrebuje tuny ... otazka jestli to zase neutrati tim ze si ztizi vyrobu, vsechno je v tomhle o optimalizaci a mnozstvi, za me nejdulezitejsi, ze v tom ten bordel ktery se tam bude drzet
    KURE
    KURE --- ---
    mam smišeny pocity z ceny a těch výřezů ve střenkach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam