• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kdybyste někdo měl nutnání podlehnout reklamě a ochutnat ono instantní Nescafe s podílem nepraženého kafe, tak to nemá smysl. Je to o trošičku pitelnější, než základní nescafe, ale ta zelená káva vážně není nic dobrého.

    NESCAFÉ Green Blend
    http://www.green-blend.cz/Produkt.aspx
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    oh. už na to koukám na webu, no.
    BL00DER
    BL00DER --- ---
    ERNEST_GASKIN: Inside nemam, ale co tak povidali kamaradi z Plzne, tak to byl ciste Plzenskej retezec. Ocividne se jim dari, takze expanduji. Moravskou metropoli preskocili a vyrazili rovnou do nejvetsiho mesta na svete. Teda v Cechach... Jsem na to zvedavy, protoze kamaradi Plzenaci tam chodili radi kvuli cenam, ktere byli spis na urovni normalnich slusnych kavaren a ne tech, ve kterych se plati za logo na kelimku a ne za jeho obsah. O tom, jak moc "skvele" to tam je uz bohuzel zadne informace nemam.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    BL00DER: máš nějakej inside? proč začínaj takhle zkraje? musí to bejt asoň rok, co otevřeli první pobočky.. a do prahy až teď?

    stratégie by mě zajímala ;)
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    nevíte někdo, kde se tu najednou berou rancilia?

    už jsem koukal před nějakou dobou v jerichu, že se tam prsí stará epoca. to jako jo, řikal jsem si, že to maj z německý ebay - zvlášť, když k tomu melou sanmarcovym sm85.

    teď jsem ale zahlíd MD 40 v jedný kavárně, kam chodim. dělaj vergnano, takže tam ten mlýnek plácli ty chlapi, co dělávali musetti. no a žejo zajímalo by mě, jestli to taky někde vyhrabali v repasech, nebo jim někdo dodává od rancilia. to by pak znamenalo silvie hodně na dosah.
    BL00DER
    BL00DER --- ---
    ERNEST_GASKIN: Zrovna ted planujou otevreni nekolika kavaren v Praze, minimalne jedna na andelu uz je v pokrocile fazi pripravy.
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    MOMENT: nope, tohle je nějaká frančíza, spíš republikovej trend, v praze podivuhodně k nepotkání...
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    zrovna pripalovani mlika zalezi UPLNE na baristovi a pak trosku na sefovi smeny, baru nebo celyho podniku, nakolik mu zalezi informovat a ucit svoje zamestnance.
    za pripaleny mliko, ktery se POUZIJE do late nebo cehokoli jineho, bych po upozorneni, ze dotycneho vyhodim, dotycneho vyhodil.
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    crosscafe? jako kavarna crossclubu?
    CATDEATH
    CATDEATH --- ---
    MARINNE: kafe průměrný, připalujou mlíko
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Boli ste niekto v Crosscafe? Aku kavu tam robia? Ja viem, ze sa to lisi podla baristu, ale napr. Starbuck robi kavu hnusnu vsade vo svete :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    GHOSTDOG: tyjo, tak to jsem prekvapena, ja tedy v Palladiu nebyla, kupovala jsem v Platyzu, ale jestli to beres do firmy, tak si to obhledni, co by se Ti libilo a objednej si to pres centralu, dost mozna dostanes i slevu;) a nemaji cajove i kavove z jedne rady vubec, nebo jen na te pobocce?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    AETHER: v palladiu jsem byla...akorát nemají z jedné řady čajové i kávové...a taky byli dost neochotní...
    AETHER
    AETHER --- ---
    GHOSTDOG: vedle jiz jmenovaneho muzes zkusit i Villeroy & Boch, maji obchod treba v Palladiu, rozhodne se radim k nazoru, ze urcite k vam porcelan a ne keramiku
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Někde to tu už jednou proběhlo, kam na rychlo pro konvičku na mlíko (tedy kde ji seženu zítra odpoledne? :)
    MACATA_PRDELKA
    MACATA_PRDELKA --- ---
    GHOSTDOG: určitě porcelán, ne keramika
    líbí se mi anglický kostní porcelán, ale to je strašně drahé např. http://wedgwood.thomasspoon.cz/shop/celestial-platinum-228 http://wedgwood.thomasspoon.cz/shop/cornucopia-249

    já mám čistě bílý rosenthal thomas loft, ale ten je moc moderní. u rosenthala by se něco vybrat dalo, není to tak moc drahá značka (jen trochu). http://www.rosenthalshop.de/rosenthal-classic/Service---2_2010000.html

    anebo karlovarský porcelán značka thun - tohle je jemné a tradiční http://shop.thun.cz/index.php/porcelan-do-domacnosti/kavove-soupravy/kavova-souprava-opal.html
    http://shop.thun.cz/index.php/porcelan-do-domacnosti/kavove-soupravy.html?p=1
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    vybírám šálky na kávu do práce. Neměli byste tip na něco co by šlo k těmto interiérům http://www.alo.cz/o-nas (ideálně aby byl k dispozici celý set i s mlékovkou)? teď podáváme břečku v hrníčcích ikea 365+:-(
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    Ale vseobecne tahle znacka, pokud se o ni dobre pecuje, problem nema (jak technickej tak co se tyka kvality uvarene kavy). Problem je vzdycky v tech co pecuji!!!!!
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    http://www.delonghi-kavovary.cz/delonghi-kavovary/eshop/9-1-ESAM-Prima-Donna tenhle kousek kdyz nekdo prines a my zjistili co ho ceka (a bylo to treba jen tim ze parkrat neodvapnil nebo nevycistil presovaci jednotku) rekli mu orientacni cenu ( vetsinou kolem 10000,- i s praci), tak to vetsinou zabalil a sel si koupit jinej(((.TAkova byla realita!(:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam