• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    zoo macchiatos :-) ( ten horni je bezkofein zajic- spatny svetlo ) ....

MOMENT
    MOMENT --- ---
    byl nekdo v milane? pojedu pres nej a chtel bych se tam porozhlednout. nejradeji bych tam vystrachal nejakou la pepinu starou, tampery a z principu nejakou tu prazirnu.
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    ha ha... tak zas je to for home. ne do provozu....;)
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    TEREZZZKA: Fakt? To sou filutové. :-)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    jeste do nedavna tak delali penu v kazdem mamacoffee :)
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    WOODMAKER: ano ano :-)
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    MEYBYBY: jojo znam.. cloveka to az zarazi.. ;))
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MEYBYBY: šlehat taháním sítka nahoru a dolů?
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    Zdravím všechny závisláky...dneska sem si domů konečně koupila lepší ruční mlýnek. Podlehla sem (z alternativních způsobů přípravy) dripu. Dorazila sem domů z práce a hned sem si šla hrát s nastavováním...a musela sem si udělat kávu...(což je docela úchylárna, když pracuju v pražírně/kavárně) Moje maminka je přeučená instantkářka a navíc miluje cappuccinovou pěnu...jak jí tedy připravit kávu přesně na míru a bez šlehátka na mlíko, který nemáme? FRENCH PRESS! Jestli máte rádi mikropěnu, frknětě do french pressu buď úplně chladný/až ledový nebo těsně před bodem varu - mlíko..tak, aby hladina sahala alespoň 1 cm nad sítko...a pak prostě šlehejte, dokavaď se vám nebude pěna zdát akurátní. Sem fakt neuvěřitelně překvapená, jak parádně se s tim šlehá. Jak řikám.... ta věcička je na doma skutečným požehnáním.. univerzální.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BLANITCHKA: podle udaju vyrobce se 4000 od 3000 lisi krom designu v :
    - 4000 zvladne o 5mm vyssi hrnecek
    - 4000 ma odvapnovaci a cistici program
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Urcite,roztokem caffizy cistime jednou za cas cajovy porcelan,na par hodin namocit a umyt houbickou a nanos od caje zmizi
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZUZKAOU: Myslis, ze by se tou smeskou vypucovat i zanesene sitko od prekapavace, ve kterem se leta dela caj? Uz je temer neprostupne. Zkousela jsem to vydrolit mechanicky (kartacek) i chemicky (Savo), usazenina zustava...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    já naopak to sítko nedávám do myčky - že mě nenapadlo takové jednoduché řešení :)
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    AXTHEB: ok, diky :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARIPOSA: v tom pripade ho nijak specialne necisti:) Pripravky do mycek sou taky docela chemie.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    AXTHEB: nemám srovnání, ale nemám pocit, že by se zanášelo. po opláchnutí tam trochu bordelu je, ale když ho umyju v té myčce, vypadá jako nové.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARIPOSA: A zanáší se ti sítko?
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Frenchpress je třeba nějak speciálně čistit? Já ho hned po použití opláchnu, jednou týdne rozeberu a dám do myčky, a předpokládala jsem, že takhle to stačí?
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Pokud by měl někdo zájem, tak prodávám kávovar :)

Kávovar FrancisFrancis X7.1 (nový) (2582514327) - Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/show_item.php?item=2582514327
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam