• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Díky všem. Putovní pražírna je fajn, ostatní zkusím zítra.
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    SAMIEL: Bakla, Epifany
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    LUCIASHECK: To je jméno podniku, nebo dotaz, jestli bych si raději dal dobrý nebo špatný kafe? :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAMIEL: Dobrý kafe?
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Dělají někde v Pardubicích nějaký dobrý filtr?
    SUK
    SUK --- ---
    DEIKSAC: za kolik posles dal? Hodi se mi na cesty :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    SUK: Elektricka. Velikost bych rekl tak na dve cpuccina
    SUK
    SUK --- ---
    DEIKSAC: elektricka? Na kolik, mozna beru
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DEIKSAC: Nabidni ji Bregaladovi, kdyz po ni tak touzil.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    DEIKSAC: Nejak jsme dosli k zaveru, ue tuhle bialettku uz nepotrebujem - netouzite po ni nekdo? :)
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    ADAM: comandante, ale nakroutis se... pokud bys koukal na elektricky mlynek aby umel i dost jemne na espresso (klidne i primarne), kouknul bych na df54, sem tam na esko ode1 s vymenenyma kamenama
    WILL
    WILL --- ---
    Já jsem s C2 to espresso několikrát zkoušel a ten rozdíl oproti mletí filtru je obrovskej. 12 gramů mi zabralo tak 2 minuty, takže jsem takové cvičení neměl zapotřebí dělat moc často. Oproti tomu filtr jsem měl hotový prakticky hned.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SAMGARR: C2 a espresso neni uplne idealni kombinace. Spis C3
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ADAM: Taky se pridam s Timemore C2.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAM: Hele tak to nevim, tim Timemorem to jde fakt snadno, jakoze spis me prekvapi, ze tmave prazena kava je fakt umleta na par otoceni, ale i svetlou dam uplne v pohode za chvilicku, myslim tim teda na filtr....
    ADAM
    ADAM --- ---
    Existuje ruční mlýnek, kterým jde mlýt hodně snadno, aby to zvládla žena?

Holky po mě požadují koupit elektrický, že ručním to nezvládnou. Teď máme 1zpresso k-ultra, to není žádný lowend, stoji okolo 250eur.
    (pokud se tam dá tmavě pražené kafe, tak to ještě jde, ale světle pražené mam problém na hrubo umlyt i ja. We really kvaoive při jemném mletí na espresso to jde snadněji).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Prosím mám pocit, že mi z kávovaru Nuova Simonelli teče kafe moc horký? Je to možný?
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    New research shows decaf coffee can mimic caffeine’s effects in habitual drinkers
    https://www.psypost.org/new-research-shows-decaf-coffee-can-mimic-caffeines-effects-in-habitual-drinkers/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam