Dekuju vsem za libovou party a dokonalou atmosferu.
Jediny hacek? ten vstup ktery se da porovnat s komercni akci... radeji by platila min, a vydela zakaz si prinest vlastny alkohol nebo skromnejsi light show, jestly opravdu chcete vydelavat (a jeste ze to ma bejt underground party..) ale to je muj nazor ale nechci s tim zacinat novou polemiku...
Hudebne naprosto dokonala, ja byla v hlavni stagi hlavne na Producer a Goetia a musim rict ze to jsem tam hudebne zazila, neslysela jsem to asi od te doby ze jsem byla na Bakalari v Italie...takze palec nahoru!Dj Producer nezklamal a hlavne Goetia tak bajecne ani nidky jsem se ji neprestavovala... hrala takovy industrial/frenchcore/terror ktery opravdu slysela jsem naposled v 2007/8 ... naprosto WOW!!! ALLES NAAR DE KLOTEEEEEE !!!!
Pak rano rakousky stage... tam byla fantasticka atmosfera a krasny lidi .. rakousaci se mi libi, vypadaji pratelsky, mirny a s dobrou naladu opravdu jako cesi a nejaky taky pekny... myslim si ze musim tam jet se podivat jednou... italsti "punkabbestia" nechybili a bylo to hezky videt hlavne ty posledny 2/3 hodiny ten michany folklorismus u bednam.
Jsem fakt rada ze v tuto zeme muzu zazit takové dobre kvalitny party, bez bordelu a problemu, kde je proste ta spravna filosofie a dobrà nalada...
Jsem rada ze ziju tady v srdci Evropy.