• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 2
    GYD
    GYD --- ---
    BULHI: me se ten clanek taky libil, presne jak pise JAXXE.
    SUPAFLY
    SUPAFLY --- ---
    nahoda? :)

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    cekni jeste reklamu na travnik pouzity pred pentagonem ;)

    http://thewebfairy.com/killtown/pentalawn.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    bulhi: ja tomu ze tam vletl boeing neverim a tohle je prvni clanek, kde je na fotkach ukazano, co by to mohlo byt, kdyz ne boeing a proc... videls nejake dukazy, ze to byl boeing ? ja zatim ne... navic jsou i vypovedi ocitych svedku, kteri na miste videli 2 letadla. boeing a jedno neidentifikovatelne, ktere celou dobu letelo nad nim, aby splynuli na radaru...
    BULHI
    BULHI --- ---
    JAXXE: ten clanek "What hit the Pentagon ?" .. to uz je hodne moc pritazeny za vlasy... to asi chtel nekdo za kazdou cenu vymyslet nejakou konspiraci... holt jako vzdy bude pravda nekde uprostred...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Přátelé!

    Dosud jsem nikdy neviděl hlavu tak daleko zalezlou prezidentovi kamsi jako tu, kterou jsem viděl včera večer při "tiskové konferenci", kterou uspořádal George W. Bush. Pořád ještě mluví o tom, že hledá "zbraně hromadného ničení", tentokrát na Saddámově "krocaní farmě". Jo, krocaní. Zjevně si Bílý dům myslí, že v oněch 17 nerozhodných státech je dost idiotů, kteří jim tohle přijmou. Myslím, že to bude pro ně neurvalé probuzení.

    Celé týdny jsem nyní byl mimo, protože jsem ve střižně dokončoval svůj film (911 stupňů Fahrenheita ). Proto jsem se v poslední době neozýval. Ale poté, co včera večer George Bush napodoboval Lyndona Johnsona - kdy sliboval, že pošle do iráckého marasmu další vojáky - musel jsem vám napsat tenhle dopis.

    Zaprvé, prosím, přestaňme užívat toho orwellovského jazyka a začněme nazývat věci pravými jmény. Oni to nejsou v Iráku "stavebníci" a "podnikatelé". Oni tam nejsou od toho, aby vám tam spravili střechu nebo vybetonovali příjezd ke garáži. Jsou to PLACENÍ ŽOLDÁCI. Jsou tam kvůli penězům a vydělávají opravdu hodně, když se jim podaří přežít dost dlouho na to, aby si to užili.

    Halliburton není "firma", která "podniká" v Iráku. Je to VÁLEČNÝ VYDŘIDUCH, ŠMELINÁŘ, LICHVÁŘ, který tahá miliony dolarů z kapes průměrných Američanů. Při předchozích válkách by byli zatčeni - anebo by to s nimi dopadlo ještě hůře.

    Iráčané, kteří se pozvedli proti okupaci, nejsou "povstalci" ani "teroristé" ani to není "Nepřítel". Je to REVOLUCE a jejich počet poroste - a oni zvítězí. Dochází vám to, Bushi? Vždyť vy jste, zatraceně, zakázal jedny irácké noviny, vy velký dárče svobody a demokracie. Pak vypuklo celé toto peklo. Ty noviny měly jen 10 000 čtenářů. Proč se tak hloupě usmíváte?

    Rok poté, co jsme utřeli tvář sochy Saddáma Husajna americkou vlajkou, než jsme ji shodili k zemi, je nyní příliš nebezpečné, aby jediný reportér si zašel na totéž náměstí v Bagdádu a odeslal odtamtud reportáž o nádherných výročních oslavách pádu Saddámova režimu. Samozřejmě, ony se žádné oslavy nekonají a oni odvážní reportéři s nakulmovanými vlasy, svázaní s armádou, nemohou bezpečně opustit vojenskou pevnost v centru Bagdádu. Oni ve skutečnosti NEJSOU VŮBEC SVĚDKY TOHO, co se po celém Iráku děje (většina záběrů, které vidíme v televizi, byla natočena arabskými médii nebo pár Evropany). Když se díváte na reportáž "z Iráku", posloucháte tiskové prohlášení, které vydala americká okupační armáda, které vám reportéři opakují jako "zprávu".

    Mám v současnosti v Iráku dva kameramany-reportéry, kteří tam natáčejí pro můj film (americká armáda o tom neví). Mluví s americkými vojáky a zaznamenávají, co si američtí vojáci skutečně myslí o tom, co se tam opravdu děje. Každý týden mi posílají, co natočili, prostřednictvím americké zasilatelské služby Federal Exprfess. Ano, Federal Express. Kdo říká, že jsme do Iráku nepřinesli svobodu! Nejlegračnější historka, kterou mi mí reportéři sdělili, byla ta, že když přiletěli do Bagdádu, nemuseli nikomu ukazovat pas ani neprošli žádnou imigrační kontrolou. Proč ne? Protože necestovali do zahraničí - jeli z Ameriky DO Ameriky, do země, která je naše, je to nové americké území, které se jmenuje Irák.

    Mezi Bushovými odpůrci se hodně hovoří o tom, že bychom měli tuto válku předat OSN. Proč by měly jiné země na tomto světě, země, které se nás snažily přesvědčit, abych tuhle pošetilost nedělali, nyní za nás řešit náš bordel? Stavím se proti tomu, aby OSN či kdokoliv jiný riskoval životy svých vlastních občanů jen proto, aby nás dostal z tohoto debaklu. Je mi líto, ale většina Američanů tuto válku podpořila, poté, co začala, a, bohužel, tato většina nyní musí obětovat své děti, dokud nebude prolito dost krve a pak možná - možná - nám nakonec Bůh a irácký lid odpustí.

    Než k tomu dojde, užijte si "pacifikaci" Fallúdži, "zvládání" Sadr City a další ofenzívu Tet - promiňte, chtěl jsem říci "teroristický útok malé skupinky loajalistů ze strany Baath" (Hahaha! Píšu to velmi rád, "loajalisté ze strany Baath", to zním tolik jako Peter Jennings!" [hlavní moderátor zpráv americké televize ABC News]) - a pak si užijte i "tiskovou konferenci", kde nám bude řečeno, že musíme "zůstat pevní", protože právě "získáváme mysli a srdce místních lidí na svou stranu".

    Ozvu se zase brzo. Nezoufejte. Nezapomínejte, Američané nejsou zase takoví blbci. Ano, lze nás poděsit natolik, že zahájíme válku, ale vždycky se dříve nebo později zase probereme - a tato válka NENÍ jako Vietnam právě v tom, že lidem netrvalo čtyři roky, než jim došlo, že se jim lže.

    Kdyby Bush konečně přestal vystupovat na veřejnosti a přestal mi tak pořád poskytovat další a další materiál zadarmo pro můj film, mohl bych to konečně dodělat. Už mi do uzávěrky zbývají jen čtyři týdny.

    Váš

    Michael Moore

    http://blisty.cz/2004/4/16/art17727.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Další zdroj - zdá se - potvrzuje, že US rozmísťují v Iráku ZHN
    (14.4.04)

    Padesát dnů po první zprávě přichází další svědectví, že Američané dopravují v největší tajnosti do země staré ZHN. Využívají k tomu současné nepřehledné situace kolem povstání šíitů a sunitů.

    Do země přicházejí kontejnery označené odesílatelskou firmou Maeresk a někdy také značkou Červeného kříže nebo USAID, které okupační jednotky odmítají nechat prověřit iráckými celníky na hranicích, a které samy rozvážejí na autech s falešnými SPZ Saúdské Arábie a Jordánska. Rozvoz se provádí v noci pod mimořádně silnou vojenskou ochranou. Američané nedovolí ani prověřeným Iráčanům se ke kontejnerům přiblížit.

    Profesor fyziky na Bagdádské univezitě zase sdělil, že řada jeho kolegů byla v posledních měsících vystavena tvrdému nátlaku ze strany okupačních orgánů. Chce se po nich, aby písemně přiznali účast na zbrojních programech vyvíjejících ZHN. Všichni mají pocit, že jsou sledováni a odposloucháváni. Je jim vyhrožováno, že pokud neučiní přiznání, mohou být obviněni z utajování pravdy a následně zavřeni či zabiti - najdou-li se později takové zbraně. Iráčtí vědci věří, že jejich životy jsou ohroženy.

    Mezitím pokračuje stěhování přísně střežených kontejnerů. Podle neoficiální zprávy některé kontejnery obsahují toxiny v tekuté formě. Podobný koktejl prý Saddam použil v devadesátých létech.

    Zdroj: http://www.commondreams.org/headlines04/0413-02.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bush: Neustoupíme! Veřejnost: Hm...

    Vladimír Stwora
    15.4.2004

    Konečně byl Bush dotlačen k tiskové konferenci - teprve třetí za tři a půl roku své vlády. Sledoval jsem ji jen útržkovitě - nedokáži totiž vidět toho muže, aniž by se u mě nedostavovaly pocity nevolnosti a zvýšený krevní tlak. Nicméně něco jsem si přeci jen z konference odnesl. A když jsem pak svůj pocit porovnal s pocity jiných komentátorů, s uspokojením jsem konstatoval jistou shodu.

    První pocit: On to vystoupení nenáviděl. Snažil se tomu vyhnout, jak jen mohl (to je ostatně známo). Když už se dále vyhýbat nemohl, šel do toho se zaťatými zuby a s taktikou, nejlepší obrana je útok. Pečlivě se na to připravil a většinu odpovědí četl. V čase vymezeném na tiskovku prodloužil svůj projev proti plánu o 50 %, tím se mu podařilo zkrátit čas, kdy mu kladli otázky.

    K odvedení pozornosti používal i jemné psychologické finty. Např. vzal si kravatu, která zdánlivě jakoby "pulsovala" a působila znervozňujícím dojmem - asi jako když na webové stránce bliká upoutávka tak, že se nemůžete soustředit na obsah.

    Druhý pocit: On prohrává! Bush je podle mého názoru mrtev. Tedy politicky. Zachránit ho může jedině zrušení či odložení voleb (tedy další "teroristický" útok velkého rozsahu a následné nastolení stanného práva) nebo fantastický úspěch typu chycení bin Ladena a nalezení ZHN v Iráku. Na Ladenově chycení se usilovně pracuje, co se nalezení ZHN týče, zdá se, že i na tom se pracuje - viz zprávičku Další zdroj - zdá se - potvrzuje, že US rozmísťují v Iráku ZHN v rubrice Novinky http://www.zvedavec.org/novinky.php#t621 .

    Nestane-li se některý z výše uvedených zázraků, Bush to projede - a nepomůže mu ani manipulace s volebními hlasy při počítačovém zpracování. Konec konců tu manipulaci by tak jako tak zase organizovala ta stejná skupina, která Bushe dotlačila do Bílého domu. Teď zůstává jen otázkou, kolik mu ještě zbývá věrných, a zda bude schopen vyvolat katastrofu ospravedlňující zrušení voleb.

    Některé otázky novinářů byly na tělo (např. "proč nikdy neuznáte svou chybu?"). Bush před nimi tancoval a vykrucoval se, aniž by odpověděl. A novináři projevili dostatek krotkosti a na odpovězeni nenaléhali. Pouze jeden novinář si dovolil položit otázku podruhé, když na tu první nedostal žádnou rozumnou odpověď. Nedostal ji ani při druhém pokusu.

    Třetí pocit: Bush je naprosto odtržen od reality. Je zcela ponořen v iluzorním, virtuálním světě, ve kterém bojuje jednoznačné dobro s jednoznačným zlem, a ve kterém on sám se cítí vůdcem povolaným Bohem.

    Musím se přiznat, že to začínám vidět trošku optimisticky. Amerika se pod jeho vedením rozpadá daleko rychleji, než jsem čekal. Politicky se dostala do nádherné a úplné izolace. A Británie v čele s pudlíkem Blairem s ní. Jen si toho všimněte. Bush téměř necestuje na návštěvy jiných států. Jednak se bojí, jednak ho nikdo nikam nezve. A ani za ním nikdo příliš nejezdí. Jedině Sharon, ale to se nepočítá. Ten tam jezdí, aby mu předal další instrukce předložil další požadavky.

    V Iráku je situace pro americké Ramby doslova zoufalá. Rambů je nedostatek a žádná země se příliš nehrne, aby Americe pomohla. Stranou se drží i OSN. Přesně podle zásady co jste si zavařili, to si taky snězte. Američané musí poslat do Iráku dalších 20 tisíc vlastních mužů. Jenže oni už nemají z čeho brát. Profesionální armáda není nafukovací a pokladna je zoufale prázdná. Stále častěji se hovoří o znovuobnovení povinných odvodů. Kéž by to udělali. Bude to ten poslední hřebíček do jejich rakve.

    Plně se potvrzuje, co jsem kdysi tady napsal, a za co se mi dostalo spršky nenávisti: Američané jsou mizerní vojáci, zhýčkaní a změkčilí. Příliš spoléhají na své high-tech zbraně. Jsou silní jen dokud mají podporu svých digitálních displejů, ale vypněte jim proud - a jsou vedle. Jsou cvičeni v přesvědčení, že války za ně budou vyhrávat roboti. To je hluboký omyl. Války vždy rozhodovali pěšáci. Jejich odhodlání a jejich počet, jejich tvrdost a odvaha, jejich víra. Nic takového v americké populaci dnes nenajdeme.

    Ekonomicky je Amerika před krachem. Polovina americké populace údajně stále Bushovi věří. To je vysoké číslo odhalující míru omezenosti, ale i kdyby to bylo sto procent, ekonomické zákony se vládnoucí klice ohnout nepodaří. Amerika se drží jen proto, že "hodní" Číňané si zatím její pád nepřejí. Ještě ji musí chvilku cucat, ještě je z čeho brát.

    Je v podstatě úplně jedno, kdo přijde do Bílého domu. Kolos na hliněných nohou se povážlivě nachýlil a ve výhledu není nic, co by ty výchylku vyrovnalo. Začíná doba nových sfér vlivu. A Bushovi můžeme poděkovat za to, že to uspíšil.

    http://www.zvedavec.org/zpravySQL.php?clanek_id=845
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    prestizni spanelske noviny resi co to mel boeing pripevneno pod trupem kdyz narazel do WTC

    The Mysterious Reflections of 9/11



    La Vanguardia

    Comment: Please note that this article comes from one of the oldest and most highly respected newspapers in Spain.
    ...

    In the frozen images of various film shots of the final run of United Airlines flight 175, there are three strange shapes discernible, which the aeronautical experts consulted find difficult to explain. They consist of two long shapes located underneath the fuselage, one towards the bow and the other towards the stern of the plane. There is a third, seemingly pyramidal in shape, on the underbelly, almost in the center of the plane. Boeing's department of commercial aviation, with headquarters in Seattle, examined the photographs for ten days and, having announced an explanation for the phenomenon, declined to make a statement on what it saw. Finally a spokesman stated that Boeing was unable to offer an opinion "for security reasons" and because it had not officially participated in the investigation of the attacks.

    Various aeronautical engineers at official Spanish centers have found no clear explanation for the reflections or shapes which can be observed on the hijacked plane. However, a contour-detection digital analysis of the stills, carried out at the Escola Universitària Politècnica de Mataró, concludes that the "objects discerned cannot be due to shadows caused by the angle of incidence of the sun upon the plane as they always appear as the same shape and size, although their luminosity varies." This result was reached having subjected the photographs to a digital image process "which would respond to changes in luminance" which can be seen with the naked eye and which, in principle, would make no sense, given that the fuselage of commercial airplanes is cylindrical and flat, according to the cited technical report.

    The author, who has had extensive professional experience in digital image processing, artificial neuronal networks and biometry, says in the report that "the same treatment" was applied to each of the photographs "using three standard digital image processing algorithms", the technical data of which are detailed at length in the dossier. Having clarified that "the images studied are taken from different angles of observation", it establishes that the "objects detected present distinct luminosity as they are in relief" and adds that "this is the only possible explanation", finally pointing out that "the objects detected can be clearly distinguished from the landing gear."

    ...

    http://www.prisonplanet.com/020404mysteriousreflections.html

    ------------------------------

    a tady je videt jak z toho "neceho" vyletla tesne pred narazem rizena strela.... bez zaruky ;))

    http://www.letsroll911.org/

    ----------------------------------------

    "An aircraft at Eglin AFB would be painted and numbered as an exact duplicate for a civil registered aircraft belonging to the CIA proprietary organization in the Miami area. At a designated time the duplicate would be substituted for the actual civil aircraft and would be loaded with the selected passengers, all boarded under carefully prepared aliases. The actual registered aircraft would be converted to a drone."

    http://www.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/northwoods.pdf
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bush udělal ve větě o iráckých zbraních 3 chyby

    Hned tří omylů v jediné větě se v úterý dopustil americký prezident George W. Bush na tiskové konferenci, když odpovídal na dotaz týkající se iráckých zbraní. Nejvyšší představitel Spojených států sebevědomě prohlásil, že hledané zbraně z Iráku mohou být stále ukryty - "podobně jako 50 tun yperitu, který byl nalezen na jedné krůtí farmě v Libyi".
    15.4. 10:20

    WASHINGTON - "Pan prezident se přeřekl a chceme jeho slovo opravit," prohlásil den po konferenci tiskový mluvčí Bílého domu Scott McClellan.

    Následovaly opravy: yperitu nalezeného v Libyi nebylo 50 nýbrž 26 tun, nenašel se na jednom místně, ale na několika, a na krůtí farmě, již měl Bush na mysli, zajistili odborníci zcela jiný druh chemických zbraní než je yperit.

    Bush se přeřekl, když odpovídal novináři na otázku, jakého největšího omylu se dopustil po teroristických útocích na USA z roku 2001, jež vedly k invazi do Afghánistánu.

    Bush si na žádný omyl nedokázal vzpomenout. Odvětil proto, že se například u Iráku rozhodl k válce proto, že země možná své zakázané zbraně stále skrývá - podobně, jako to činili Libyjci.

    Tisková agentura Reuters k Bushovým omylům podotýká, že téma zbraní hromadného ničení jsou pro prezidenta USA zřejmě minovým polem.
    Novinky, ČTK

    JAXXE --- --- 17:21:42 14.4.2004

    JAXXE --- --- 17:20:30 14.4.2004

    http://www.novinky.cz/02/98/85.html

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    THE ASSOCIATED PRESS

    PALM BEACH - A new computer chip promises to keep police guns from firing if they fall into the wrong hands.

    The tiny chip would be implanted in a police officer's hand and would match up with a scanning device inside a handgun. If the officer and gun match, a digital signal unlocks the trigger so it can be fired. But if a child or criminal got the gun, it would be useless.

    The technology is the latest attempt to create a so-called "smart gun" and could be marketed to law-enforcement agencies within a year, according to Verichip Corp., which has created the microchip.


    Verichip President Keith Bolton said that the technology could also improve safety for the military and individual gun owners.

    "If you let your mind wander to other potential uses, you can imagine the lives that could be saved," he said.

    Verichip, which has marketed similar microchips for security and medical purposes, announced Tuesday a partnership with gun maker FN Manufacturing to produce the smart weapons. The companies have developed a prototype and are working to refine its accuracy, Bolton said.

    Similar developments are under way at other gun manufacturers and research firms. The New Jersey Institute of Technology and Australian gun maker Metal Storm Ltd. are working on a prototype smart gun that would recognize its owner's individual grip.

    "We're at an interesting age where all sorts of science fiction is becoming real technology," said Donald Sebastian, NJIT vice president for research and development and director of the project.

    The technology could also eventually have an even bigger impact on the illegal gun trade, Sebastian said.

    ...

    The chips can be used instead of security key cards at office buildings or to use global positioning satellites to keep track of a relative who might suffer from Alzheimer's. It can store medical information that emergency rooms could read or financial and identification information to prevent fraud.

    ...

    It seems that guns are the only product that haven't followed a path of development that leads to greater safety for the user.

    http://www.tallahassee.com/mld/tallahassee/news/local/8424909.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    1996 action film provides yet more anecdotal evidence of government complicity in 9/11

    Steve Watson | 14 April 2004

    In a similar vain to the episode of the Lone Gunmen aired on Fox in March 2001, the action film The Long Kiss Goodnight, provides yet more revelations of the method of government complicity in attacks on the World Trade Center. The clip featured on this page not only hints at government complicity in terror attacks in order increase budget spending and ratchet up control, but it also NAMES the World Trade Center as a target.

    Referring to the 1993 bombing of the Trade Center, Samuel L Jackson's character is told that the CIA were complicit in the bombing. This is almost accurate, it was in fact the FBI that were COMPLICIT in that bombing. http://prisonplanet.com/the_world_trade_towers_bombing.html The character is then told in explicit detail by the shadowy government official that 4000 people will be killed in a fake terrorist event on American soil in order to "get some money out of congress". Of course this event will be "blamed on the Muslims, naturally".

    Not only is the 4000 eerily accurate, this clip virtually mirrors the Lone Gunmen episode http://prisonplanet.com/multimedia_priorknowledge_lonegumen.html where the shadowy government official tells the "hero" that a large scale fake terror attack will be carried out to create mass fear and total government control. In the Lone Gunman episode, the detail is extremely accurate, as the "attack" is to be a Jet flown into the World Trade Center's North Tower.

    http://www.propagandamatrix.com/Pages/140404_longkissgoodnight.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    YOUR PAPERS, PLEASE ...

    Paying for drinks with wave of the hand

    Club-goers in Spain get implanted chips for ID, payment purposes


    Posted: April 14, 2004
    5:00 p.m. Eastern

    By Sherrie Gossett
    © 2004 WorldNetDaily.com

    Being recognized has never been easier for VIP patrons of the Baja Beach Club in Barcelona, Spain.

    Like a scene out of a science-fiction movie, all it takes is a syringe-injected microchip implant for the beautiful men and women of the nightclub scene to breeze past a "reader" that recognizes their identity, credit balance and even automatically opens doors to exclusive areas of the club for them.

    They can buy drinks and food with a wave of their hand and don't need to worry about losing a credit card or wallet.

    "By simply passing by our reader, the Baja Beach Club will know who you are and what your credit balance is," Conrad K. Chase explains. Chase is director of the Baja Beach Club in Barcelona.

    "From the moment of their implantation they will also have free entry and access to the VIP area," he said.

    In the popular club, which boasts a dance floor that can accommodate 3,000, streamlined services and convenience matter to Chase's VIP customers.

    Baja Beach Clubs International is the first firm to employ the "VeriPay System," developed by Applied Digital's VeriChip Corporation and announced at an international conference in Paris last year. The company touts this application of the chip implant as an advance over credit cards and smart cards, which, absent biometrics and appropriate safeguard technologies, are subject to theft resulting in identity fraud.

    ...

    http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=38038
    TERMIX
    TERMIX --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Prof says 'no proof' Muslims behind 9-11

    Suspects United States itself responsible for attacks on its soil
    Posted: April 13, 2004
    1:00 a.m. Eastern


    © 2004 WorldNetDaily.com

    There is "no conclusive proof" Arabs and Muslims were behind the Sept. 11, 2001, terrorist attacks, and the U.S. itself may be responsible, asserts an Egyptian professor at American University of Cairo.

    http://wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=38004
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bush Press Conference Again Scripted Beforehand

    Paul Joseph Watson | April 14 2004

    George W. Bush's Tuesday night press conference was the usual torrent of endlessly repeated cuddly sugar coated questions followed by the same endlessly repeated worn out monotone responses.

    Interestling enough though Bush again let it slip that the press conference was scripted and that the questions had been vetted beforehand by the White House.


    Anyone who watched the TV footage witnessed the embarrasing sight of Bush pausing for at least five seconds and saying absolutely nothing. Bush's admonition that the question should have been written 'ahead of time' (like the rest) proves that this was an impromptu question in an otherwise carefully scripted briefing.

    Many people have speculated that Bush actually wears an ear piece and the responses are fed through to him and he just repeats them. I have done radio interviews but I'm by no means a master of public speaking. If a radio host asks a question about a topic that I have no detailed knowledge of then I can at least give a surface answer and so could most other people. Bush, the President of the most powerful country on earth, could not even do that. He literally stood there in silence fumbling around 'waiting for an answer to pop into his head' (or through the ear piece).

    This pep rally for the Neo-Cons has again fallen flat on its face and Bush has only further proven that he runs absolutely nothing in Washington and is just the frontmen for the real powerbrokers behind the scenes.

    http://propagandamatrix.com/articles/april2004/140404bushscripted.htm


    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Transcript of President's Press Conference

    ...

    "Thank you, Mr. President. In the last campaign, you were asked a question about the biggest mistake you'd made in your life, and you used to like to joke that it was trading Sammy Sosa.

    You've looked back before 9-11 for what mistakes might have been made. After 9-11, what would your biggest mistake be, would you say, and what lessons have learned from it?"

    BUSH: I wish you'd have given me this written question ahead of time so I could plan for it.

    John, I'm sure historians will look back and say, gosh, he could've done it better this way or that way. You know, I just -- I'm sure something will pop into my head here in the midst of this press conference, with all the pressure of trying to come up with answer, but it hadn't yet."

    http://www.kron4.com/global/Story.asp?s=1783060
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    G8 activists in Georgia must pay to protest

    http://www.newsday.com/news/nationworld/wire/sns-ap-summit-georgia,0,5486042.story?coll=sns-ap-nationworld-headlines
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam