• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trochu paranoii z fora na deoxy.org ;)

    1> There will be a middle East Peacy treaty signed soon by he who brings peace to the world


    2> He who signs it will be put in charge of a new one world Govt. Everyone will love him. Lets call him the AntiChrist.


    1> Either the U.S or Israel will be destroyed in a surprise attack by Russia. World War III begins.


    3> The global economic system will collapse, allowing for the uptake of a new cashless implant system technology to be enforced. 'Threat of Terrorism' will also be used to enforce this new system. Google 'Verichip' for more info. It's a current valid technology.

    4> A failed assasination attempt on the New World leader will turn the 'New World Order' ugly. Death penalty for anyone who does not accept the Verichip. The efficiency of the Guillotine will be reintroduced globally to curb 'dissenters'.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    20:07 - Spojenci USA v Iráku se dohodli na neústupnosti vůči únoscům. Země prý nebudou ustupovat teroristům. Oznámil to mluvčí amerického ministerstva zahraničí Richard Boucher. Prohlášení podepsalo i Česko.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ...

    Popišme si, jak takové vydírání ve stylu raketýring probíhá: Máte restauraci, bar, nebo obchod. Přijde za vámi solidně vypadající pán a řekne, že je nebezpečná doba, po městě se potuluje mnoho vagabundů, kteří by vám mohli restauraci či obchod rozbít či zapálit. Vy odmítnete. On přijde ještě jednou a řekne, zda jste slyšeli, že ve vedlejším městě panu XY shořela živnost. Mává přitom výtiskem místního kurýra, který samozřejmě z pera domluveného novináře vše podstatně rozmázne, šlo přece o život! Vy odmítnete. A pak jednoho dne přijde pánem najatý vagabunda do vaší restaurace a rozbije - jen aby se neřeklo - pár nádobí. A druhý den přijde solidně vypadající pán a řekne, tak za kolik? 50 tisíc měsíčně? A vy kývnete. Za půl roku chce 80 a už se vezete.... za rok již nejste schopen platit a solidně vypadající pán nabídne, že prosperující podnik od vás koupí.

    Ano, tak funguje organizovaný zločin.

    Naprosto stejným způsobem se rozbíhá tzv. boj proti terorismu. Solidně vypadající pánové nám říkají: Pamatujete na 11. září 2001? Chcete, aby se to zopakovalo u vás doma? Ve vašem hlavním městě, u vás v obýváku? To přece jistě nechcete! Tak nám tady podepiště několikanásobné zvýšení nákladů na zbrojení a okleštění občanských práv? Že nepodepíšete? .... a dál to znáte.

    Kdo zvítězí v souboji o náš strach? Budou to páni poradci, redaktoři a politici? Začneme jim platit za to, že nás začnou chránit? A co se stane, až na výpalné nebudeme mít? Nasadí nám obojky? Nebo přijde nějaký komisař Cattani a mafiány vyžene jinam?

    Nemusíte být zcela mimo. Člověk, který pravidelně čte MF DNES a Lidové noviny, nebo kouká na Novu či Českou televizi by nabyl dojmu - jsa vybaven informacemi z internetu - že všichni čeští novináři zešíleli, nebo se nechali zkorumpovat. Ovšem všichni ne. Koupil jsem si na chatě regionální Českobudějovické listy. A vida!

    Radek Šíma v rubrice "Na okraj" píše:

    Nejmenovaný třicetidílný seriál o socialistickém majorovi pečliví televizní producenti již po devětadvacet večerů opatřuji na začátku vysvětlivkami ozřejmujícími dobu, ve které vznikal. Upozorňují, že ne vše bylo natočeno tak košer, jak nám obrazovka předkládá. Budiž. Většina příběhů zakládajících se na pravdě byla částečně překroucena. Když už ale někdo chce jít do důsledku, měl by opatřit vysvětlivkami většinu amerických válečných filmů, včetně toho, který majora ve středu následoval. Uměle vyvolávaná proamerická propaganda tu totiž masíruje neznalý mozek stejně zkušeně, jak to dělali s naším veřejným míněním před rokem 1989 sovětští politruci. Rozdíl je jen v tom, že major ve sledovanosti většinu těchto snímků jasně převálcoval.

    ...

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2877&PHPSESSID=ef4dfd1aff59c3de74eee434dd9c1973
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Další lež: křesťanské kostely v Iráku nezapálili muslimové

    Podrobně jsem celou záležitost diskutoval s experty na Střední Východ, křesťanství v Iráku a na Islám v Iráku. Všichni jsme se shodli, že nejde o práci muslimské skupiny. Nikdy nebyly žádné problémy mezi křesťanskou a muslimskou komunitou v Iráku, ve skutečnosti stojí vedle sebe proti americké okupaci a brání se úsilí Izraelského úřadu v Bagdádu stát se izraelským spojencem.

    S touto věcí na paměti se jeví, že nový "útok na křesťanské kostely" je pouze dalším pokusem americké CIA a jejích agentů, nebo izraelského Mossadu potřisnit islám terorismem a rozdmýchat válku mezi křesťany a muslimy v Iráku. O něco podobného se pokusili již v Palestině, ale Palestinci na to neskočili. Možná si vzpomenete, jak Izraelci zaútočili na svaté kostely Církve Zrození a Církve Svaté Hrobky. Obě události byly odsouzeny jak křesťany, tak muslimy. I dnes v Iráku vypověděli všichni dotazovaní Iráčané, že neznají žádného Iráčana či muslima, který by udělal něco takového.

    Ovšem v Americe jsme krmeni zprávami podle toho, jak to naplánuje Bush a sionistický vliv, celá story má tak velký dopad na evangelíky a křesťany, kteří věří americkým propagandistickým médiím.

    Je to další smutná kapitola americké okupace Iráku. Již od prvních dnů války si Iráčané stěžovali na nakládání se zajatci ze strany Američanů. Bohužel nikdo neposlouchal Iráčany, nebo ty, kteří informovali o těchto krutostech. Nyní již všichni znáte pravdu, jak jsme byli obelháváni naší vládou a americkýmii masmédii; tolik ohledně pravdy a "otočení". Takže ještě jednou vám musíme oznámit, že jde pouze o další americkou krycí operaci vytvořit v Iráku více chaosu, stejně jako to Amerika dělala ve Vietnamu, aby nás udržela ve válce, a odůvodnit další útoky na muslimské skupiny v Iráku. Pomůže to také ospravedlnit nemorální a neospravedlnitelnou palbu na Fallúdžii údajně kvůli usmrcení Zarqawiho. Obyvatelé města říkají: "Tady žádný Zarqawi není, a nikdy nebyl". Přesto americké jednotky pokračují ve lhaní, aby ospravedlnily bombardování civilistů ve Fallúdžii jako trestu za to, že udrželi americké jednotky vně svého města.

    V tomto bodě není sporu o tom, co Spojené státy či izraelský Mossad budou dál činit v Iráku, aby podnítily občanskou válku mezi Iráčany a ospravedlnily pokračování okupace Iráku. Někteří z vás si mohou vzpomenout, jak JFK pociťoval nutnost jít do Vietnamu, aby ochránil křesťanské katolické vedení na jihu. Dnes zde máme díky "zprávám" zopáknutí této události.

    Pokud jde o mne, já jsem zrovna ve stadiu, kdy se chystám rezignovat na to, že budu stále věřit Bushově vláda a hlavním americkým médiím v tom, co nám říkají: lhali nám příliš často. Domníváme se, že jde pouze o další účelnou lež od pana Bushe či týmu Mossadu.


    Sam Hamod je bývalý poradce Ministerstva zahraničních věcí Spojených států a expert na Střední Východ, je také bývalý zakladatel a editor 3d Word News ve Washingtonu, D.C

    Zdroj, translation OSUD.cz 2004

    Ultrapravicový zpravodajský web iDnes informoval o celé události takto:

    Irácká vláda obvinila teroristu Zarkávího ze série útoků na křesťanské kostely v zemi. Celkem šest výbuchů nepřežilo nejméně deset lidí, čtyřicet dalších je zraněno. Podle vlády byly atentáty pokusem o vypuzení křesťanské minority ze země.

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2880&PHPSESSID=ef4dfd1aff59c3de74eee434dd9c1973

    JAXXE --- --- 10:37:29 3.8.2004
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Někteří vládu USA viní z manipulace fakty

    Bílý dům vysvětluje načasování poplachu

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A040804_143754_zahranicni_lkr&t=A040804_143754_zahranicni_lkr&r2=zahranicni
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    clanek o skull and bones z casaku vanity fair



    More good news for the fanatics: there is a strong link between Bones and the C.I.A. In Bush and Kerry's day, the agency was known as an "employer of last resort," says a Bonesman from the 1960s, since so many Bonesmen went on to join. "If you couldn't get a job elsewhere, you could go there if you wanted to." Because of the high numbers of Bonesmen in the C.I.A. and in the Time Inc. empire (Time-magazine co-founders Henry Luce and Briton Hadden were members), these organizations were "explicitly willing to take" Bonesmen seeking employment.

    Many Bonesmen who had become C.I.A. operatives and government officials returned to the Tomb and discussed highly classified matters, as National-Security Adviser McGeorge Bundy reportedly did. "The things that fascinated me at Pat gatherings were the level of penetration ... and how open they were about talking in the Tomb," says a Bonesman who graduated in the 1980s. "They talked about foreign operations at the time, the stuff that became Iran-contra. The level of trust was startling. It was like once you were trusted enough to get in, people just talked openly."

    vice:

    http://forum.c0balt.com/viewtopic.php?p=3916#3916
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Iraq-to-Haifa oil pipeline could spur economic rebirth

    MATTHEW GUTMAN

    Jerusalem Post Service

    JERUSALEM -- With Baghdad effectively in American hands, Israel and Jordan are testing the political waters to see whether the Haifa-Mosul pipeline could once again pump oil from Iraq to Israel's major port city.

    According to a well-placed Israeli source close to the Jordanians, the deal, which is partially contingent upon progress on the Palestinian front, could open a new chapter in the cold peace between Israel and Jordan.

    Infrastructure Minister Yosef Paritsky said April 9 that he has ordered his ministry to conduct a feasibility study for reopening and possibly widening the 350 mile pipeline. He estimated that oil coming straight from Iraq could reduce Israeli energy prices by 15 to 20 percent providing a much-needed break for the flagging economy.

    ...

    http://www.jewishsf.com/bk030418/i22b.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    9/11: All In One Chunk

    9/11 Basic Questions + WRH 9/11 Index + Questions for Michael Moore

    http://www.whatreallyhappened.com/9-11BasicQuestions.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    COUNTZERO --- --- 23:06:24 4.8.2004 --- [23:06:28 :: bookmarks]
    aktualni heslo..

    Der Gross Bruder ist verfolgen dich!
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Associated Press

    Board Recommends Black Boxes for Cars

    08.03.2004, 01:45 PM

    The National Transportation Safety Board on Tuesday recommended for the first time that the federal government require passenger vehicles to be equipped with black boxes that record speed, seat belt use, braking and other factors.

    The safety board's recommendation arose from its investigation into the July 16, 2003 farmers market crash in Santa Monica, Calif. Safety investigators were unable to interview the elderly driver who stepped on the gas pedal instead of the brake, plowing into the open-air market, killing 10 and injuring 63.

    The board concluded that investigators could have gained a better scientific understanding of the driver's behavior had his 1992 Buick LeSabre been outfitted with an event data recorder.

    "We believe very strongly that vehicles should have a black box," said NTSB chairman Ellen Engleman Conners.

    ...

    http://www.forbes.com/business/businesstech/feeds/ap/2004/08/03/ap1488615.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Halliburton cashes in on Iraq slush fund

    Washington Post Aug 4, 2004:

    Halliburton Co. and other U.S. contractors are being paid at least $1.9 billion from Iraqi funds under an arrangement set by the U.S.-led occupation authority, according to a review of documents and interviews with government agencies, companies and auditors.

    Most of the money is for two controversial deals that originally had been financed with money approved by the U.S. Congress, but later shifted to Iraqi funds that were governed by fewer restrictions and less rigorous oversight.
    ¨
    ....

    http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A37822-2004Aug3.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    to je ten kohout byvaly disident ? tak to bych od nej necekal. slusny blabol
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Pavel Kohout: Proč Al-Káida ovládne Evropskou unii
    http://ihned.cz/1-10072840-14716660-000000_d-ff
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Saudská Arábie vyváží terorismus do Kanady
    Miloš Kaláb
    http://www.blisty.cz/2004/8/4/art19158.html
    Saudská Arábie financuje výstavbu nových mešit v Ottawě a v Calgary a islámského střediska v Quebec City v rámci globální propagace wahabismu, což je militantní odrůda islámu, která zavádí rozpory a útočné akce jak proti "nevěřícím" tak i proti samotným muslimům. Prestižní americká skupina odborníků na terorismus upozornila, že Saudská Arábie financuje radikální islámské extremisty v nemuslimských státech včetně Kanady.
    ...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ‘CREDIBLE’ INTELLIGENCE
    Source: Attack to be in early September

    August 3, 2004

    WASHINGTON -- More financial institutions than previously disclosed may be at risk of attack, and an al-Qaida operative has told British intelligence that the group's target date is early September, intelligence sources said yesterday.

    The operative, described as "credible" by British intelligence, told his debriefers that the attack would take place "60 days before the presidential election" on Nov. 2, according to a former senior National Security Council official. On Sept. 2 President George W. Bush is expected to address the Republican National Convention at Madison Square Garden.

    ...

    http://www.newsday.com/news/ny-usterr0803,0,665248.story?coll=ny-top-span-headlines
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    must read !

    Británie: Stát ohrožuje demokracii
    Rozšíří se antidemokratická "protiteroristická opatření" i do České republiky?

    Nové protiteroristické zákony systematicky ochromují základní demokratické svobody, argumentoval v úterý v listě Guardian komentátor George Monbiot.

    Za posledního půldruhého roku jsme se poučili, že základní pravidlo politiky - totiž že mocným se nesmí nikdy důvěřovat - nadále platí. Vláda se totiž vymyká jakékoliv kontrole a nedovolí ani, aby ji regulovaly instituce, které ji obklopují. Parlament se rozhodl, že uvěří sérii zjevných lží. Sdělovací prostředky je opakovaly, státní služba proti nim neprotestovala, soudnictví je schválilo. Dávná otázka - kdo kontroluje ony kontrolory? zůstává nezměněna. Vládu jsou schopni pohnat k odpovědnosti jedině občané.

    Mají k tomu dva prostředky. Jedním z nich je odvolit vládu v příštích všeobecných volbách,. To ale funguje jen tehdy, když občanům nabízejí politické strany ve volbách každá opačnou politiku. Jenže nyní uzavřely hlavní politické strany skoro ve všech zemích navzájem dohodu: rozhodli se podporovat stejnou politiku skoro ve všech politických oblastech. To znamená, že lidé ztratili při volbách svou moc: mohou odvolit politiky, nedokáží však změnit vládní politiku. Takže hlasování ve volbách je nyní méně významným nástrojem než druhý nástroj pro vyjadřování nespokojenosti s vládou během volebního období: demonstrace.

    V Oxfordu protestují nesympatičtí a extremističtí ochránci práv zvířat proti stavbě nových laboratoří na zkoušky na zvířatech. Nepopularita těchto aktivistů je pro britský stát obrovským darem, argumentuje autor. Lidé nechtějí být považovány za sympatizanty s těmito aktivistickými šílenci, a tak skoro nikdo neprotestuje proti represivním zákonům, jimiž chce britská vláda jejich protesty omezit. Přitom dosavadní britské zákony proti násilným činům jsou velmi účinné. Britská vláda však od nynějška zamýšlí kriminalizovat i pokojné demonstrace.

    Britské ministerstvo vnitra navrhuje, aby bylo trestným činem pokud někdo protestuje před obytnými budovami "takovým způsobem, který obtěžuje jejich obyvatele, znepokojuje je a vyvolává u nich úzkost". To se zdá rozumné, dokud si neuvědomíte, že policie má právo definovat toto obtěžování, znepokojování a úzkost, jak ona sama uzná za vhodné.

    Pokud budou nová opatření schválena, bude to znamenat, že většinu demonstrantů bude možno obžalovat z "obtěžování jiných osob", pokud se vyskytnou před budovou, proti jejímž obyvatelům či zaměstnancům chtějí protestovat.

    Britská vláda také navrhuje "zavést opatření" proti internetovým stránkám, které "obsahují materiál, o němž se usuzuje, že vyvolává znepokojení či zbytečnou úzkost u jiných lidí".

    Vzhledem k tomu, že mé vlastní internetové stránky už jedna britská státní instituce dala na černou listinu, mám důvod obávat se tohoto návrhu, stejně jako všichni internetoví disidenti v Británii.

    Pokud budou všechna tato opatření přijata, jediným zbývajícím povoleným protestem bude psát vašemu poslanci. Pokud ovšem i to nebude považováno za "vyvolávání úzkosti".

    Když byl v roce 1997 v Británii schválen Zákon na ochranu před obtěžováním jiných občanů, vláda přísahala, že ho nebude zneužívat proti demonstracím, účelem zákona mělo být ochraňovat občany před neodbytnými dotěravci. První tři osoby, proti nimž bylo zahájeno trestní stíhání podle tohoto zákona, byli všichni pokojní demonstranti. Vláda také tvrdila, že nebude zneužívat předpisů z roku 1998, zakazujících antisociální chování, které jsou zaměřeny proti antisociálním sousedům. I tyto předpisy byly okamžitě zneužity proti pokojným demonstrantům.

    Když si lidé stěžovali, že britský Zákon proti terorismu z roku 2000 je tak mlhavě formulován, že ho lze zneužít proti každé osobě, která usiluje o politickou změnu, vláda nám sdělila, že se chováme hystericky. Od té doby jsou po celé Británii zatýkání pokojní demonstranté jako potenciální teroristé.

    Například na letecké základně ve Fairfordu zneužila policie tohoto zákona k terorizování mírových aktivistů, kteří protestovali proti válce v Iráku. Demonstranti byli opakovaně zatýkáni a prohledáváni. Jednomu demonstrantu se to stalo za jediný den jedenáctkrát. Loni 22. března policie ovládla tři autobusy, vezoucí demonstranty k základně ve Fairfordu, zadržovala je dvě hodiny, zkonfiskovala jim jejich věci, uzavřela celou dálnici z Gloucesteru až do Londýna a eskortovala autobusy zpět do Londýna. Policie i ministr vnitra dobře věděli, že tito lidé nejsou teroristé. Také věděli, že jim zákon umožňuje s nimi zacházet, jako kdyby teroristy byli.

    A to není všechno. Britským parlamentem právě prochází zákon o "mimořádných událostech", který dovoluje vládě suspendovat parlament a zakázat veškerá veřejná shromáždění, pokud si rozhodne, že vznikla mimořádná událost.

    K podobnému omezování demokracie dochází po celém světě. Americký Vlastenecký zákon, který Kongres schválil dříve, než si ho přečetl jediný poslanec, dovoluje státu, aby zacházel s nesouhlasícími občany, jako by to byli členové al Kajdy.

    Za poslední tři roky usiluje Evropská unie o právo reklasifikovat demonstranty, kteří cestují na různé demonstrace v Evropě, jako teroristy.

    Často se nám říká, že přijímat takovéto zákony je nebezpečné, protože by to jednoho dne mohlo ulehčit nedemokratické vládě, aby uchvátila moc. Avšak o to nejde. Už schvalování takovýchto zákonů se rovná uchvácení politické moci. Protest je neodlučitelnou součástí demokracie: čím více státy omezují právo na protest, tím více omezují demokracii. Demokracie, jako je britská, neskončí pochodem vojenských bot anebo vyvěšováním vlajek, ale postupným hromaděním tisíců právních doložek.

    A až o své svobody přijdeme, už si nebudeme pamatovat, jaké vlastně bývaly. Mlčení, které minulý týden přivítalo přijetí těchto zákonů, dokazuje, že proces zapomínání už začal.

    ...

    http://blisty.cz/2004/8/4/art19167.html

    http://www.guardian.co.uk/Columnists/Column/0,5673,1274829,00.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Global Kids, Inc. and Alcoa Foundation Partner to Create a Diverse, Globally Aware
    Workforce

    NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Aug. 2, 2004--Since December, the New York City educational nonprofit Global Kids, Inc.(TM) and Alcoa Foundation have partnered to prepare New York City public high school students to attend college and gain the skills necessary to be leaders in the global workforce.
    The Power of Citizenry Global and Career Readiness Program provides a group of over 325 students from under-resourced NYC public schools with intensive training in personal and professional skill development, exposure to professionals from a range of career paths, and assistance with the college application and financial aid process. Alcoa Foundation is making the program possible with a generous grant to Global Kids in the amount of $40,000.

    "The Global and Career Readiness Program has furthered Alcoa Foundation's commitment to enabling diverse youth within traditionally marginalized communities to develop the skills and global perspective necessary to understand complex international developments, respect diverse cultures and traditions, and succeed in the workplace. This commitment, along with Global Kids' proven success in its leadership development and academic enrichment programs, has enabled hundreds of NYC youth to become leaders in their schools and communities and gain the skills vital to 21st century success," said Kathleen W. Buechel, president and treasurer of Alcoa Foundation.

    As a result of Alcoa Foundation's support, Global Kids has integrated college and career counseling and assistance with the college application and financial aid process into the school-based and citywide programs within Power of Citizenry, which provide youth with the critical thinking and communication skills necessary to understand international events and, in turn, educate their peers about them.

    The partnership has also enabled GK to utilize its network of collaborating partners to provide practical career training and skill building experiences for New York City youth. Through GK's collaborative efforts with the Council on Foreign Relations (CFR), the world's leading international affairs think tank, youth have been provided with exposure to influential people from some of the world's most innovative institutions. Through CFR Career Day, youth received advice from leaders at international businesses and organizations

    ....

    About Global Kids, Inc.

    Founded in 1989 and incorporated as an independent not-for-profit organization in 1993, Global Kids empowers New York City youth with the knowledge, skills, values and experiences needed to become global citizens and community leaders. Through its leadership development and academic enrichment programs, Global Kids educates youth about critical international and domestic issues and promotes their engagement in civic life and the democratic process. Through professional development initiatives, Global Kids provides educators with strategies for integrating experiential learning methods and international issues into urban classrooms. In 2002-2003, Global Kids reached almost 9,000 teens and educators, and ninety-six percent of the high school seniors who participated in the leadership program are now enrolled in college.

    ...

    http://home.businesswire.com/portal/site/google/index.jsp?ndmViewId=news_view&newsId=20040802005843&newsLang=en
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam