• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Police expel journalists from Najaf

    By Adrian Blomfield in Najaf
    (Filed: 16/08/2004)

    The Iraqi authorities ordered foreign journalists to leave Najaf yesterday, threatening to arrest or even shoot reporters as US marines and Iraqi government forces resumed the fight against Shia militants.
    Delegates vote during the opening ceremony of the Iraqi national conference

    Iraqi police told the journalists to leave because of a supposed threat by insurgents to bomb their hotel. The intimidation - including shots apparently fired by police at the hotel - came as Iyad Allawi, the interim prime minister, hailed the birth of democracy in Iraq at the opening of a national conference in Baghdad.

    The fighting in Najaf, the epicentre of a revolt led by the Shia militant cleric Moqtada al-Sadr, caused protests from some delegates.

    ...

    http://news.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2004/08/16/wirq16.xml&sSheet=/news/2004/08/16/ixnewstop.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Children of criminals to be 'targeted' and 'tracked'

    By Marie Woolf ,Chief Political Correspondent

    16 August 2004

    Children of criminals are to be "targeted" and "tracked" from an early age by the Government to prevent them following their parents into a life of crime, as part of a campaign to tackle the next generation of offenders.

    In an offensive on youth crime, a programme to prevent 125,000 children whose fathers are in prison from joining them in jail, is being planned by the Home Office.

    In an interview with The Independent, Hazel Blears, the Policing minister, says she is optimistic that "tracking" and "targeting" can help prevent children becoming criminals like their parents.

    Studies showed that children with criminal fathers and "under-achievers" who grow up in local authority care have a significant chance of turning to crime themselves.

    "About 125,000 kids have got a dad in prison. That's a huge risk factor. Something like 65 per cent of those kids will end up in prison themselves," she said. "We need to track the children who are most at risk. We can predict the risk factors that will lead a child into offending behaviour."

    ...

    Meanwhile, children up to the age of five are to be kept in prison with their mothers at Cornton Vale, near Stirling, it emerged yesterday.

    ....

    http://news.independent.co.uk/uk/politics/story.jsp?story=551894
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Get ready to vote again, suckers!

    by Leon Fisher, Unknown News

    Aug. 13, 2004

    Okay zombies, get ready to vote again!

    But first, sit down and feast on a delicious propaganda burger with a side order of lies followed by a fresh disinformation salad and a tall glass of Kool-Aid.

    Now you're ready to vote for the corporate approved candidate of your choice.

    For your convenience, the new Diebold voting machines are now at your disposal. Vote for candidate A and you might get candidate B, or visa versa depending, on how it's programmed.

    It's the old switch-a-roo, but who cares? You will never know who stole the election this time -- that's the beauty of the new voting system.

    Don't worry, whoever is elected, whether Democrat or Republican, he will be uniquely qualified to sell out your interests to the highest bidder while paying 'freedom' the lip service you assholes really deserve.

    As usual, nothing of any good will come after this election. In fact, the war will continue, the economy will most likely worsen, the standard of living for working people will fall further, and higher taxes are a sure bet.

    But don't worry, zombies -- there will be another election in four years, and another after that, and another after that.

    Don't forget to vote, suckers!


    © 2004, by the author.

    http://www.unknownnews.net/040813a-lf.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Rep. Porter Goss, President Bush’s nominee to head the CIA, recently introduced legislation that would give the president new authority to direct CIA agents to conduct law-enforcement operations inside the United States—including arresting American citizens.

    The legislation, introduced by Goss on June 16 and touted as an "intelligence reform" bill, would substantially restructure the U.S. intelligence community by giving the director of Central Intelligence (DCI) broad new powers to oversee its various components scattered throughout the government.

    But in language that until now has not gotten any public attention, the Goss bill would also redefine the authority of the DCI in such a way as to substantially alter—if not overturn—a 57-year-old ban on the CIA conducting operations inside the United States.

    The language contained in the Goss bill has alarmed civil-liberties advocates. It also today prompted one former top CIA official to describe it as a potentially "dramatic" change in the guidelines that have governed U.S. intelligence operations for more than a half century.

    ..

    http://msnbc.msn.com/id/5675992/site/newsweek/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Proof We Stood Down During the Attacks of 9/11

    http://www.lewisnews.com/article.asp?ID=85609
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    zajimavy clanek o tom, co delal novy sefik CIA rano 9/11

    http://www.globalresearch.ca/articles/CHO308C.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Mossad helping Olympic security

    Friday, December 5, 2003 Posted: 3:13 PM EST (2013 GMT)

    ...

    ATHENS, Greece -- Israeli security forces and the Mossad intelligence agency are playing key roles in security planning for the 2004 Athens Olympics.

    ...

    http://www.cnn.com/2003/SPORT/12/05/olympics.security.reut/
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ghiveran: respektuj moje kruhy ;)
    ---malá vložka
    ¨
    myslím si, že je úplně jedno jestli ta konspirace existuje nebo ne, slova tvoří realitu, a když je v realitě příležitost obsadit nějakou stabilní pozici tak je dřív nebo pozdějc obsazená.
    -
    ---konec malé vložky ;)
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    JAXXE: co je to za typ zdroje ten prop?

    Pride mi ponekud nepresne jak mluvi o slouceni illuminati a svobodnych zednaru, oni se nesloucili, spise koexistovali s tim ze illuminati se po urcitou dobu darilo uspesne konspirovat svobodne zednare.

    Jinak takove ty reci o tom, ze zednari chteji nastolit jedine nabozenstvi lucifera apod. mi prijdou znacne tendencni, clovek je vetsinou slysi zaznivat z katolickych kruhu.

    Jako rozhodne tady nechci obhajovat svobodne zednare, protoze ti jsou stejne nebezpecna konspiracni skupina jako treba krestani, ale pride mi, ze autor se snazi vystupovat z pozice ze tomu kdovijak rozumi a ze je objektivni a pritom jenom opakuje teorie/propagandu jedne konspiracni skupiny o skupine jine.

    MARSHUS: Taky nesmis verit vsemu :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jaxxe: jestli chtějí globálně manipulovat vědomím a zničit křesťanství i ateismus, tak sem na to zvědavej ;).. v podstatě by mi stačilo být v tom okamžiku dost při vědomí na to, abych ten proces mohl vnímat.
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    Amerika


    Globalizácia sa netýka konkurencie medzi krajinami - ale ide tu skôr o vzrastajúcu moc mega-korporácií nad krajinami všeobecne a ich obyvateľstvom. Amerika - ohnisko tohto trendu - koná ako nástroj, zástupca korporatívnych záujmov elít, nie ako reprezentant Američanov a dokonca ani nie amerických národných záujmov v tradičnom zmysle slova...

    Úloha Spojených štátov v globalizácii nie je celkom zrejmá. Istým spôsobom sa však Amerika zdá byť v tomto procese centrálnou.
    Je hlavným propagátorom voľného trhu; poskytuje primárnu vojenskú silu na tvarovanie a udržiavanie globálneho poriadku; keď sa americký prezident vyjadruje k medzinárodným záležitostiam, jeho slová sa považujú za rozhodujúce - ten je (vzhľadom na svoj úrad) ďaleko najmocnejším a najvplyvnejším svetovým predstaviteľom.

    Ale zároveň sa zdá, že Amerika sotva najviac ťaží z globalizačného procesu. Iným krajinám, zvlášť Nemecku a Japonsku, sa ekonomicky darí oveľa lepšie, zatiaľčo Amerika má čoraz väčší dlh a jej životné štandardy upadajú. Amerika, i keď je najdominantnejšou svetovou veľmocou, nezneužíva tú výhodu, ako sa zdá, tradičným spôsobom dominantných mocností.

    Globalizácia sa netýka konkurencie medzi krajinami - ale ide tu skôr o vzrastajúcu moc mega-korporácií nad krajinami všeobecne a ich obyvateľstvom. Amerika - ohnisko tohto trendu - koná ako nástroj, zástupca korporatívnych záujmov elít, nie ako reprezentant Američanov a dokonca ani nie amerických národných záujmov v tradičnom zmysle slova. Z tejto perspektívy sa stáva jej očividne rozporuplná rola pochopiteľná.

    Čokoľvek si niekto môže myslieť o zámeroch (väčšinou elitných) zakladajúcich otcov - alebo o teórii ústavy - skutočným faktom je, že americkú históriu charakterizuje striedavý zápas o kontrolu medzi obyvateľstvom a kapitalistickou elitou.
    Niekedy, ako napríklad v dobe lúpežných barónov koncom 19. storočia, nehanebne vládli elity - J. D. Rockefeller sa chvastal, koľko vládnych predstaviteľov "má vo vrecku". Inokedy, napríklad počas Franklina Roosevelta, vládna politika viac reagovala na potreby a želania obyvateľstva.

    Niekto môže diskutovať o tom, či elity uskutočňujú svoj vplyv prostredníctvom tajných konšpirácií alebo či len jednoducho priamo konajú vo vlastnom záujme. Odpoveďou istotne je, že sú tu a vždy boli v činnosti oba tieto mechanizmy. V dejinách Ameriky možno nájsť veľa konšpiratívnych "škandálov", ale málo ľudí by namietalo proti tomu, že aj bez týchto epizód by elity vždy boli bývali hlavným vplyvom.

    Propaganda zohrávala už od zrodu Ameriky ústrednú úlohu a odvtedy je súčasťou americkej scény. To elity, kvôli presadzovaniu svojich komerčných záujmov, boli predvojom revolučného hnutia, zatiaľčo obyvateľstvo nasmerovávali k zvučne znejúcim demokratickým princípom a senzačnými odhaleniami budili hnev lúzy proti kráľovskému útlaku a zdaňovaniu.

    Amerika je krajinou Hollywoodu, reklám, vzťahov s verejnosťou, sladkých rozprávok, náboženských kultov, ministerstva "obrany", Disneylandu a "pokroku".
    Práve o Američanoch sa povedalo: "Každú minútu sa narodí hlupák."
    "Všetkých môžete na nejaký čas oklamať."
    "Inteligenciu verejnosti nikdy nemôžete podceniť."
    Toto istotne nemožno povedať o všetkých Američanoch v zemi pôvodnej kongresovej rezolúcie, ale akonáhle sa Amerika ocitá na vojnovom chodníčku, jej vojnovo-kultúrna etika nezahŕňa priestor pre oficiálny odpor alebo zamýšľanie - to by bola "zrada chlapcov na fronte". Aj keby sa faloš odhalila, už by bolo príliš neskoro vohnať vojnového džina opäť do fľaše.

    I keď imigráciu do Ameriky presadzovali ako "uvítanie zmätených más", čo bolo údajne inšpirované humanitárnymi záujmami - v účinnosti to bolo zabezpečenie sústavne sa obnovujúceho prúdu lacnej pracovnej sily, ktorú bolo možné vykorisťovať.
    V Amerike sa vyvinul dynamický niekoľkostupňový triedny systém (hrniec, kde sa všetko pomieša), kde nové (etnicky rôznorodé) nižšie triedy sústavne umiestňovali na spodok stupnice a tí ochotne vymieňali svoju domovinu a kultúrnu identitu v zápase o ich uznanie za bona fide Američanov. Etnické nezhody pomáhali rozdeľovať a podmaňovať si masy, zabraňujúc tak demokratickej solidarite. Každý úsek americkej socio-ekonomickej stupnice bol ochotný zmieriť sa s utláčaním nižších stupňov, zatiaľ čo vo vyšších videl budúcu príležitosť pre seba. Zrodil sa mýtus o Horatiovi Algerovi, chudobnom imigrantovi, ktorý získal v jedinom živote obrovské bohatstvo. Otázku prečo väčšinu vecí vlastní a kontroluje elita, nikto nepokladá.

    Kapitalizmus má len jediný cieľ: zväčšovať hrniec, plný zlata na ešte väčší hrniec, plný zlata. Teraz, keď elita uprednostňuje globálny investment ako spôsob nadobúdania bohatstva, rozvoj národnej ekonomiky sa už nezdá byť cieľom vládnych programov, čo je veľavýznamné.
    Podľa mýtu pokrok značí skvalitňovanie života ľudí. Ale z kapitalistickej perspektívy pokrok znamená sústavné odbúravanie inštraštruktúry (portfolia výrobkov) kvôli inej - umožňujúc tak kapitalizmu prechádzať ďalším cyklom opätovného investovania a nadobúdania ziskov. Takto potom železnice nahrádzajú diaľnice, uhlie nahrádza ropa a elektrina, po domácky ušité odevy šaty z obchodov, rúry mikrovlné piecky, hlavné ulice nákupné strediská, malé farmy agrobiznis, rodinných lekárov medické korporácie, domáce lieky drahé farmaceutické prostriedky, atď.
    Vo väčšine prípadov ľudia s takýmto "pokrokom" ochotne súhlasia, lebo kde vládne väčšina, tam účinok nie je veľmi odlišný.

    Rétorika o oslobodzovaní a demokracii sa ujala v predstavivosti nielen Američanov, ale v celom svete. Amerika sa stala takmer mystickým symbolom, o akých sa hovorí v obrazných historkách, podobných rozprávkam: "krajina slobody", "krajina príležitosti", "americký sen", "ulice vyložené zlatom", "bašta demokracie".
    Amerika bola tým, v čo ľudia všade chceli veriť - zdala sa byť (a tvrdila to o sebe) rozprávkovým kráľovstvom, o akom snívajú všetky deti.
    Amerika sa zrodila z vojny, ktorú sama rozpútala, a odvtedy svoj rast dosahovala periodickými vojnami. Približne každých 30 rokov tu bola významná vojna, často vyvolaná (otvorene alebo v tajnosti) Amerikou a častejšie ako nie sa potom dosiahlo nové štádium vzrastu americkej moci a expanzia záujmov elity, ktorá má základňu v Amerike. Taká agresivita nie je nezvyčajná medzi krajinami; čo je nezvyčajné je mytológia propagandy, na základe ktorej Amerika vždy koná "v sebaobrane" a v záujme ochrany "slobody a demokracie".



    Richard Moore

    http://www.newdawnmagazine.com/articles/American%20and%20the%20New%20World%20Order

    http://www.prop.sk/amerika.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Slobodomurári - filantropi alebo agresori?

    Časopis Brejk poskytol značne zjednodušený a romantizujúci pohľad na niektoré organizácie, ktoré po 1989 roku pôsobia aj na Slovensku.


    Slobodomuráti, rotariáni, lionisti, ale aj iné kruhy vrchných poschodí spoločnosti. Medzinárodné združenia osobností, autority šíriace myšlienky humanity, solidarity, tolerancie a demokracie. Čo elitný klub, to krédo ako lusk. Aj dobročinné skutky, charity, zbierky. Keďže všetko dobro je vždy podozrivé a závisť večná, elitným zoskupeniam sa podsúvajú nekalé úmysly. Klubová činnosť je pre niekoho lobizmom. No a aktivity v mene ľudskosti nie sú údajne ničím iným než poťahovaním tajných nitiek na šachovnici hospodárskeho a politického vplyvu.

    "Nezaujíma ma, čo si niekto myslí o našej dobročinnosti, dôležitý je môj dobrý pocit," vraví lionista Peter Lipa. Elitné kluby si za démonizovanie svojej činnosti môžu tak trochu samy. Lionosti, rotariáni ale najmä slobodomurári sú prísne výberovými zoskupeniami. Hocikoho medzi seba nepustia. Phdr. Elena Manová z Historického ústavu SAV (Slovenskej akadémie vied) hovorí: "Členstvo nie je iba na báze politickej, profesijnej alebo sociálnej príslušnosti. Úlohu zohráva aj ako sa člen svojim životom, postojmi, skutkami zafixoval do verejného povedomia, aký je jeho osobný kredit." Vstupným je teda skvelá povesť osobnosti a jej zmýšlanie. A ešte niečo - musia vás chcieť. Za peniaze si členstvo nekúpite, nie ste predsa v tenisovom ani golfovom klube."

    Slobodomurári sú zakuklené spoločenstvo. Hľadia na svet spoza škrabošky už od polovice 18. storočia. Ich lóže sa utajujú, ľudia iba hádajú, kto je člen. Dejiny však nepoprú latentný vplyv slobodomurárov na veci verejné. Ani u nás.

    V Bratislave pôsobí aj lóža Tolerancia. Prináleží k elitnému židovskému klubu B´nai B´rith, čiže synovia svetla. Prisudzovanú príslušnosť k slobodomurárstvu odmietajú. "Už viac rokov sa kvôli tomu súdim," hovorí niekdajší šéf Tolerancie neurológ Pavol Traubner. Zlé jazyky o B´nai B´rith tvrdia, že pod rúškom humanity riadi svetový sionizmus. V Bratislave patria k 56 členom Tolerancie lobujúcim za židovské záujmy napríklad: Peter Werner, Pavol Breiner, Juraj Alner, Zuzana Alnerová, Pavol Traubner, Boris Plintovič, Peter Šťastný, Juraj Stern, Zuzana Sternová, Miloš Žiak a iní.

    Lions Clubs International (LCI) vznikol v roku 1917. Názov spoločenstva však nie je odvodený od slova lev v angličtine. Oficiálne znie: Liberty, Intelligence, Our nation´s safety. Je to organizácia podporujúca všeobecnú dobrú vôľu rozličných národností, jazykov, etnického pôvodu a profesií. Je najväčšou svetovou organizáciou na pomoc a podporu komunitám a ľuďom nachádzajúcim sa v núdzi. Stála aj pri zrode OSN. Mottom klubu je: We serve, čiže my slúžime.. LCI má jeden a pol milióna členov v 42 000 klubov. Na Slovensku je 15 klubov s 350 členmi, jeden z klubov DOVINA je čisto dámsky. Okrem Bratislavy kluby sídlia napríklad v Nitre a Banskej Bystrici. Najnovší vznikol 1. mája v Kremnici.

    Peter Lipa patrí k členom Lions: "Ešte voľakedy na začiatku 90-tych rokov ma oslovil Peter Mikulík a Andrej Glatz. Dlho som neváhal. Etický kódex lionistov sa mi pozdával...."

    "Zmysel členstva uznávaných osobností v kluboch vidím v presadzovaní verejných záujmov," hovorí člen B´nai B´rith Boris Plintovič.
    U rotariánov je pred krstom nováčika niekoľkotýždňový overovací proces. U slobodomurárov ešte dlhší. Na internetovej stránke slovenských slobodomurárov sa píše: "Členom lóže sa môže stať každý, kto je schopný povzniesť sa nad svoje náboženské, politické a rasové predsudky." Žiadni dogmatici, fašisti, krajní pravičiari. Cieľom lóží je zhromaždiť najlepších a najvzdelanejších predstaviteľov miest a štátu.

    Pre Rotary klub ma získal známy architekt Martin Kusý. Bolo to pre vyše desiatimi rokmi. Stal som sa vlastne jedným zo zakladajúcich členov bratislavského klubu. Vedel som, do čoho idem, pretože o zameraní Rotary som vedel od mojich nemeckých priateľov," vraví Peter Michalica, ktorý sa podieľal aj na založení klubu v Banskej Bystrici.


    krátené z: Brejk, jún 2004. str. 57 - 60

    http://www.prop.sk/slobodomurari.htm

    Slobodomurárstvo


    Prvá Veľká Lóža slobodomurárska bola založená 24.6.1717, na agresívne protikresťanskom základe učenia protestantského kňaza Jamesa Andersona v Anglicku. Pod ich krídla sa hrnie intelektuálna elita, vábená pocitom výlučnosti a zvedavosťou. Slobodomurárstvo nie je ateistické ani teistické, ale naturalistické, deistické - uznáva len Veľkého Architekta ako stvoriteľa vesmíru. Týmto je zrejme Satan (na ktorého Carducci napísal oslavnú hymnu), čo vidieť i z listu gen. Alberta Pikeho 15.8.1871 Mazzinimu (patrili medzi najvyšších prominentov): "Dáme voľnosť nihilistom a ateistom a vyprovokujeme strašnú spoločenskú pohromu, ktorá vo všetkej hrôze národom ukáže následok úplného ateizmu� a dav, sklamaný kresťanstvom� získa čisté svetlo cez všeobecné zjavenie čistej náuky Luciferovej, konečne odhalenej zrakom verejnosti; zjavenie, ktoré vyplynie zo všeobecného reakčného hnutia, ktoré bude nasledovať zničenie kresťanstva a ateizmu, oboch súčasne porazených a vyhladených.".

    Dňa 1.5.1776 zradný jezuita, profesor katolíckeho práva na univerzite v Ingolstadte, pokrstený žid Adam Weishaupt založil rád iluminátov. Po zákaze r. 1786 bol rád oficiálne rozpustený a prešiel do ilegality - všetko na príkaz a za peniaze francúzskej vetvy Židov Rothschildovcov (neskôr zaujali vrchol štruktúry slobodomurárov), ktorí potrebovali Weishaupta na inováciu Protokolov sionských Mudrcov. Cieľom iluminátov je svetovláda a manipulácia celých národov. R. 1781 na wilhelmbadenskom kongrese, usporiadanom veľmajstrom vojvodom Ferdinandom, dochádza k zlúčeniu slobodomurárstva s iluminátmi, ilumináti však preberú vedúcu pozíciu (nad 33. stupňom Škótskeho slobodomurárskeho rítu).


    Roku 1826 vykonali Rytieri Kadosh (30. stupeň zasvätenia Škótskeho rítu) z Batavie - Loton Lawson a Henry Brown - na základe nariadenia súdneho tribunálu americkej slobodomurárskej exekutívy - strašné umučenie (sotva má obdoby u najhorších nacistov!) newyorského novinára Williama Morgana, ktorý bol pomaly usmrtený na Niagare (Fort Niagara). Morgan totiž opustil rady slobodomurárov súc znechuteným a poplašeným tým, čo videl a počul v lóžach a publikoval to v New Yorku r. 1826 v knihe s názvom "Slobodomurárstvo odhalené a vysvetlené". Následne r. 1828 tristo bratov verejne odmietlo slobodomurárstvo a vyhlásilo, že Morganove objavy boli doslovne pravdivé. Napriek tomu, že všetky podstatné detaily Morganovej vraždy vyšli na svetlo a boli plne overené, humanitnými bájkami získaná moc slobodomurárov spoľahlivo zabránila, aby boli jeho slobodomurárski vrahovia postavení pred súd! Podľa posledných svedectiev slobodomurári mali eminentný záujem na vražde M. R. Štefánika, ktorý vyhlásil, že v Č-SR budú tajné spolky rozpustené. Bez použitia takejto mafie je nepredstaviteľné, že by sa jeho vraždu podarilo utajene zorganizovať.

    Cirkev získala slobodomurárske dokumenty, kde je o.i. napísané: "Náš konečný cieľ je cieľom Voltaira a Francúzskej revolúcie - definitívne zničenie katolicizmu, a dokonca aj kresťanskej idey. � Dôkladná nenávisť, premyslene chladná, vypočítavá a hlboká, je cennejšia než všetky strojené výbuchy nadšenia a hlasné deklamácie príslušnosti k platforme. V Paríži toto nemôžu dosiahnuť, ale v Londýne som stretol ľudí, ktorí sú vhodnejší pre náš plán� Onedlho budeme mať k dispozícii tlač na Malte. Budeme potom schopní pod britskou zástavou, beztrestne a s istotou, rozsievať od jedného konca Talianska k druhému knihy, letáky, atď.,�

    Urobme srdcia ľudí skorumpovanými a prehnitými, a nebudeme tu mať katolíkov. Musíme dosiahnuť ovládanie vzdelania a cirkevnej správy, profesorské miesta a pulty prednášateľov�, musíme vyznávať najzanietenejšiu oddanosť humanite a spôsobiť, aby boli ľudia necitliví k akýmkoľvek iným vzťahom, napríklad vzťahom k rodine a ku krajine� Iba tí, ktorí sú zrejme tými pravými objektmi, budú zvolení z nižších tried pre vyššie mystériá.
    Nesmú sa medzi nich v žiadnom prípade dostať nábožensky zmýšľajúci ľudia� Každý človek bude špehovať druhého a všetci dokola." Získavajú profesorov i študentov aj udeľovaním grantov a štipendií zo štátnych prostriedkov o.i. prostredníctvom Rotary klubu.

    Plniac svoj vyššie uvedený program zmocniť sa Cirkevnej správy, slobodomurárom sa podarilo zabezpečiť si tretinu kardinálov a tak zabrániť voľbe nepohodlného im pápeža. Preto nebol zvolený Piom XII. určený nástupca kardinál Siri, ale kompromisne bol zvolený ctiteľ slobodomurárov kardinál Roncalli - "pápež nad hrobom" Ján XXIII. ("Nechajte komunistov na pokoji, aj oni sú moje dietky!"). Tento hneď po svojom zvolení menoval 15.12.1958 za kardinála arcibiskupa Giovani Montiniho a určil ho za svojho nástupcu, za ktorého aj bol r. 1963 zvolený ako Pavol VI., ktorý vymenoval za svojho štátneho tajomníka Jeana Villota. Po jeho smrti bol zvolený Albino Luciani - Ján Pavol I., lebo ho Villot a Casaroli považovali za jednoduchého hlupáka. Po zvolení však preukázal nečakané schopnosti a začal očisťovať Cirkev od slobodomurárov z lóže P2, ktorých bolo asi 120 zakonšpirovaných vo Vatikáne (aj Villot) a on dostal ich zoznam. Večer Neprozreteľne ohlásil túto akciu na nasledujúci deň (29.9.78), ktorého sa však nedožil, oficiálne dostal infarkt - 3 týždne po negatívnej úplnej lekárskej prehliadke, navyše on ani nik z jeho rodiny nikdy nemal problémy so srdcom! Villot zabránil jeho pitve odvolávajúc sa na neplatný zákaz z r. 1975 (v tom roku bola tiež neplatne zrušená kliatba, ktorú na slobodomurárov uvalili pápeži Pius IX. a Lev XIII.), hoci modrá farba nebožtíka nikoho nenechávala na pochybách. Úmrtný list nik nevidel. Je jasné, že Ján Pavol II. po nepotrestanej vražde svojho predchodcu si nemôže dovoliť robiť čo chce, najmä po zjavne slobodomurármi organizovanom atentáte na neho 13. 5. 1981 (nasledoval po tom, čo schválil Deklaráciu zo 17. 2. 1981 potvrdzujúcu zákaz slobodomurárstva; viezli ho do vzdialenejšej nemocnice Gemelli, dostal transfúziu krvi infikovanej hepatitídou a operáciu zdržiavali posledným pomazaním; nasledovala nedostatočná ochota Vatikánu spolupracovať na vyriešení atentátu) a po zjavne slobodomurárskej vražde veliteľa svojej gardy Estermanna (už je dokázané, že aj Cédric Tornay bol len obeťou: priviazaný omráčený na stoličke dostal strelu do úst cez vybité zuby!). Villot zomiera do pol roka po vražde pápeža, zrejme mafia zametala stopy. Jeho verný osobný lekár zomrel údajne na rakovinu čriev. Následne mu v Gemelli zle operovali nohu a lekár mu radil odstúpiť!

    Riaditeľom Fondu kultúry Pro Slovakia bol slobodomurár Pavol Traubner, ktorý spolu so svojím kolegom, rektorom Ekonomickej univerzity Sternom zakladali a sú predstaviteľmi Tolerancie - pobočky lóže B'nai B'rith v Bratislave, do ktorej sú už vyberaní výlučne Židia z Veľkého orientu - najvyššej lóže, kam ešte majú prístup árijci. Avšak neskôr vedenie pribralo najmocnejších gojimov, najmä superboháčov Rockefellerovcov.

    http://www.prop.sk/slobodomurarstvo.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    U.S. May Be Provoking Clashes In Iraq: FM Spokesman

    Tehran Times Political Desk

    TEHRAN (MNA) -- Expressing regret over the resurgence of deadly clashes in the holy city of Najaf and other Iraqi cities in recent days, the Iranian Foreign Ministry spokesman said on Sunday that the United States may be behind these clashes as Iraq prepares to regain sovereignty.

    Concern over the rapid transfer of power to the Iraqi people may have motivated the U.S. to create tension in order to justify its continued military presence in Iraq,
    Hamid-Reza Asefi told reporters at his weekly press briefing.

    Asefi also said that the U.S. brutality against the Iraqi people is both unacceptable and unjustified.

    The desecration of holy sites is unacceptable to Muslims and non-Muslims, and resorting to force and terror will only exacerbate the situation, he added.

    Meanwhile, a UN spokesman said Secretary General Kofi Annan is "extremely concerned" about fighting in Iraq over the past several days, particularly in the holy city of Najaf, where more than 300 have been reported killed, many of them civilians, AFP reported. "He is particularly troubled by the high toll of dead and wounded, including civilian casualties.

    ...

    http://www.tehrantimes.com/Description.asp?Da=8/9/2004&Cat=2&Num=007

    MARSHUS
    18:58 - Američtí vojáci na několik hodin přerušili boje v iráckém Nadžáfu. Jde o humanitární gesto, které by mělo umožnit evakuaci mrtvých a raněných. Během posledních dní bylo ve městě zahynulo na 360 lidí.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Draft Riots Feared - No Matter Who Wins in November, Draft Will Return

    By Mike Blair



    Regardless of the outcome of next November’s presidential election, the federal government will initiate a military draft in 2005, unless there is a dramatic slackening of the need for U.S. troops for the ongoing war in Iraq and for “peacekeeping” duties around the world.

    Last June, the Senate overwhelmingly passed a bill to increase the size of the Army by 20,000 persons, and a month earlier the House voted to add 30,000 soldiers and 9,000 Marines by 2007.


    If current trends continue, several military experts have told American Free Press, voluntary enlistments will not even dent the number of troops America will need for its global over-commitments.

    What is going to happen in late August at the Republican National Convention in New York City many will see as a precursor of what will take place when the nation starts drafting young men, and perhaps even women, for the military.

    It is expected that hundreds of thousands of demonstrators will converge upon New York to protest the Bush administration’s involvement in Iraq, a situation that may become similar to what happened in Chicago in 1968, when the Vietnam War and the selection of Vice President Hubert Humphrey for the presidency at the Democratic convention there sparked massive protests that turned violent.

    There are already signs that there will be massive demonstrations against the Bush administration’s war in Iraq at the New York convention, and with the possibility of terrorist acts a major consideration, federal, state and local police officials are clearly concerned that the massive demonstrations they expect may turn very ugly.

    ...

    http://www.americanfreepress.net/html/draft_riots_feared.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Domnělý teror - cesta k totalitě a válkám (2. díl)

    Michael Rivero

    10.8.2004

    Prezident George Bush potřeboval válku v Iráku. Stejně jako Crassa, i Georga Bushe motivovaly peníze. Konkrétně peníze z nafty. Ale sdružení OPEC nebylo schopno udržet dohodnuté limity těžby na Středním východě, a trhy byly zaplaveny ropou z Iráku, který "seděl" na třetině ropných zásob celé oblasti.

    Bush potřeboval přísun nafty z Iráku zastavit, aby zabránil dalšímu poklesu její ceny (a tím pádem svého profitu). Ale stejně, jako pro Roosevelta, i pro něj bylo výhodnější, aby konflikt začala druhá strana.

    Irák se dlouhou dobu pokoušel získat přístup do Perského zálivu. Cítil se omezen proužkem země podél kuvajtských hranic, který irácké zájmy posouval do blízkosti znepřáteleného Íránu. George Bush, který zbaběle vyzbrojoval iráckou armádu v průběhu její války s Íránem, poslal prostřednictvím Aprila Glaspie (amerického velvyslance v Iráku) Saddamovi zprávu, že Spojené státy nebudou intervenovat, rozhodl-li by se on, Saddam, pro vojenskou intervenci v Kuvajtu.

    George Bush pochopitelně věděl, že by Američané odmítli vystavit své syny a dcery riziku ztráty životů pro naftu, proto sáhl k podvodu. Využil služeb PR firmy, o které bylo známo, že patří mezi ty nejpřičinlivější, bezskrupulózní a nejtvořivější lháře ve svém oboru a která si své bohatství vybudovala výhradně na penězích daňových poplatníků. Tato firma připravila monumentální podvod, ve kterém hlavní roli hrála dcera kuvajtského vyslance OSN. Tato dívka vystoupila v televizi. Předstírala, že je kuvajtskou zdravotní sestrou a vylíčila šokovaným divákům, jak iráčtí vojáci vyhazovali děti z inkubátorů v kuvajtských nemocnicích. Nemluvňata na studené podlaze nechali umřít. Média - už tehdy spolupracující na tomto podvodu - nikdy nepoložila dívce otázku, proč se tedy tato "zdravotní sestra" nepokusila kojence ze země zvednout a zabalit alespoň do něčeho.

    Pod vlivem historky o inkubátorech podpořila americká veřejnost operaci Desert Storm, při které sice Američané Saddama nezlikvidovali, ale podařilo se jim na dva roky zabránit kuvajtské naftě téci na světové trhy a omezit irácký export nafty až do dnešních dnů. Naši synové a dcery si mnohdy dovezli z Iráku vážné zdravotní potíže, ale pro naše vládce to byla nízká cena, kterou museli zaplatit; odměnou jim přece bylo zvýšení zisku ropných firem.

    Po vítězství v Iráku se na obzoru objevila možnost další války na území Bosny bohaté na přírodní zdroje. A znovu byla země vmanévrována do války pomocí podvodu.

    K důkazu existence koncentračního tábora současných dnů byla použita fotografie vychrtlého Fikreta Alice zírajícího přes ostnaté dráty (viz obrázek vpravo). Noviny uveřejnily obrázek s textem Belsen 92, což mělo vyvolat asociaci s nacismem - nezbytnost k vyslání amerických vojsk do další země.

    Ale když německý novinář dorazil do Trnopolje do místa, kde se měl vyskytovat koncentrační tábor, zjistil, že fotografie byla kompletně zfalšována! V Trnopolji nebyl koncentrační tábor, ale utečenecké centrum. Žádné ploty z ostnatého drátu. Pečlivé prozkoumání snímku ukázalo, že byl pořízen z místa, kde stála transformační stanice částečně ohrazena ostnatým drátem, přičemž fotograf stál uvnitř ohrazeného prostoru a fotografoval lidi vně. (Pozn. vydavatele: Článek se o tom nezmiňuje, ale dalším podvodem bylo to, že zmíněný Alic Fikret nebyl vychrtlý z hladu, ale protože trpěl nějakou nemocí.)

    Znovu byla americká veřejnost ošálena, aby podporovala akci, kterou by bez podvodu nepodpořila.

    Ačkoliv existovala řada prezidentů, která vědomě zahájila válku na základě falešných důkazů, pro vlastní prospěch, snad žádný prezident nikdy nezašel tak daleko jako Bill Clinton.

    V době, kdy veřejnost očekávala veřejné prohlášení Moniky Lewinské po jejím svědectví před komisí, nařídil Clinton raketový útok na Sudán a Afghánistán pod záminkou nevyvratitelných důkazů, že strašák (a bývalý afghánský spojenec) Osama bin Laden tam vyráběl chemické a další zbraně hromadného ničení.

    Pečlivá prohlídka fotografií trosek toho, co po bombardování zbylo, ale neodhalila nic, co bychom očekávali v laboratořích, kde se pracuje s vysoce toxickým materiálem. Ujišťování CIA, že půdní vzorky v okolí prokázaly přítomnost biologických zbraní, padlo na tvář když se ukázalo, že v okolí vůbec žádná půda není. Sudán požadoval návštěvu mezinárodního týmu odborníků, aby otestovali přítomnost nervových plynů, o kterých Clinton tvrdil, že tam jsou. Nic se nenašlo. Súdánská továrna vyráběla neškodný aspirin a její majitel se soudil o náhradu škody.

    Mezitím historky o genocidě z Kosova zaplavovaly média (včas, aby zakryly súdánskou ostudu). Byly děsivé a šokující a ve většině případů stejně smyšlené, jako svého času historky Williama Randolpha Hearsta o zvěrstvech Španělů vůči kubánskému lidu,

    Vláda a sdělovací prostředky znovu Američanům lhaly. Na fotografii, široce publikované v amerických mediích, vidíme údajně Mig, který ve službách Slobodana Miloševiče útočil na civilisty a byl byl sestřelen. Při bližším zkoumání zjistíme, že na troskách jsou anglické nápisy.

    Tak, jako Německo v době kancléře Adolfa Hitlera, tak i současná Amerika prochází sérií událostí, které straší klidný spánek občanů. Vzpomeňme nálož v garáži Světového obchodního centra v New Yorku, explozi před budovou federální vlády v Oklahomě a výbuch bomby v olympijském parku (která vhodně explodovala právě v době, kdy bylo nutno odvést pozornost od svědectví potvrzujících sestřelení TWA 800). Noviny obvykle - podobně jako v době Hitlera - velmi ochotně nacházejí viníky takovýchto událostí mezi "radikály", "podvratnými živly" a dalšími "nepřáteli naší prostřednosti".

    Ale při bližším zkoumání těchto událostí se zdá, že věci se přece jen odehrály jinak, než jak se odehrát měly. FBI měla ve skupině připravující bombu v podzemí Obchodního centra informátora. Emad Salam, agent FBI, se nabídl, že bombu zneškodní, ale FBI řekla NE. Tzv. líheň bílých separatistů v Elohim City, kde v týdnech před útokem občas přebýval Tim McVeigh, byla založena a řízena FBI!

    A nikdo nikdy nevysvětlil, co dělala dva týdny před výbuchem druhá dodávka Ryder v tajném táboře na polovině cesty mezi Elohim City a Oklahoma City.

    Tak takhle jsme dopadli. Jako Římané za dob Crassusových a Cicerových, jako Němci pod vládou Hitlera jsme dnes naši vládou denně varováni, že nás ohrožuje nepřítel - nesmiřitelný, neviditelný, všudypřítomný a nezranitelný. A současně nám tvrdí, že dokud bude mít vláda svázané ruce tím hloupoučkým dokumentem s názvem "Lidská práva", nebude schopna nám pomoci. Už se ostatně objevilo několik článků, kde se vážně diskutuje, zda jsou mimořádná opatření (jako např. mučení) v určitých situacích zdůvodnitelná. Např. v takových, jakým údajně čelíme.

    A přesně, jako ve starém Římě a později v Německu, vláda naléhá na veřejnost, aby se vzdala svých práv, neboť je nutno "řešit krizi".

    Navzdory tomu, že kamery rády snímají displeje časovačů bomb a palcové titulky nelze přehlédnout, je stále na místě ptát se sám sebe, nakolik je tato krize skutečná a nakolik je výsledkem politických machinací našich vlastních vůdců.

    Skutečně nás ohrožují teroristé? Nejde náhodou jen o najaté herce s bombami vybavenými velkými displeji, placené Cicerem, a oděné v hnědých košilích Hitlera?

    Římané nikdy nebyli schopni obnovit svou republiku, jakmile ji jednou ztratili. Stejně jako Němci. V obou případech prošel národ úplným rozkladem a kolapsem, než se podařilo vrátit lidem svobodu.

    Vzpomeňme si na to, kdykoliv uslyšíme Crassuse, jak nás varuje, že se blíží Spartakus.

    Vzpomeňme si na to, kdykoliv se pouliční bandy začnou chovat způsobem, jehož účelem je nahnat nám strach.

    Vzpomeňme si na to, až zase uvidíme hořet Reichstag.

    Článek FAKE TERROR - THE ROAD TO WAR AND DICTATORSHIP vznikl někdy kolem roku 2000, znovu byl uveřejněn na serveru www.whatreallyhappened.com v těchto dnech.

    Doplnění vydavatele

    Ukázali jsme si, že Bush zdaleka není prvním grázlem, který terorizuje vlastní národ a celou planetu pomocí vymyšlených nepřátel a uměle vyrobených nebezpečí. V historii byla celá řada podobných kreatur. Co ale dělá tohoto muže zvlášť nebezpečným, je skutečnost, že drží prst na knoflíku největšího arzenálu jaderných, biologických a dalších ZHN. A vše naznačuje, že nebude váhat ten knoflík stisknout. Nerad maluji čerty na zeď, ale tak špatně jsme na tom nebyli, co svět světem stojí, jak by řekl klasik...

    ...

    http://www.zvedavec.org/zpravySQL.php?clanek_id=918
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Prozac 'found in drinking water'

    Many people choose Prozac over other antidepressants

    Traces of the antidepressant Prozac can be found in the nation's drinking water, it has been revealed.


    An Environment Agency report suggests so many people are taking the drug nowadays it is building up in rivers and groundwater.

    A report in Sunday's Observer says the government's environment watchdog has discussed the impact for human health.

    A spokesman for the Drinking Water Inspectorate (DWI) said the Prozac found was most likely highly diluted.

    'Alarming'

    The newspaper says environmentalists are calling for an urgent investigation into the evidence.

    It quotes the Liberal Democrats' environment spokesman, Norman Baker MP, as saying the picture emerging looked like "a case of hidden mass medication upon the unsuspecting public".

    He says: "It is alarming that there is no monitoring of levels of Prozac and other pharmacy residues in our drinking water."

    ...

    http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/3545684.stm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Poprava Američana byla ve skutečnosti podvod

    (7.8.04)

    Benjamin Vanderford přiznal, že natočil s kamarádem svou vlastní jako-popravu a záznam rozšířil po internetu. Chtěl se totiž stát městským inspektorem a záznam mu měl získat pozornost veřejnosti.

    Na záznamu říká něco v tom smyslu, že "musíme neprodleně opustit Irák. Jinak dopadneme všichni jako já." Načež je vidět ruka s nožem a pak tělo v tratolišti krve (falešné).

    Chvílemi mi připadá, že v dnešním USA není už nic pravé. Všechno je podvod a klam. Jen si vezměte, kolik lží a podvodu jsme už za posledních pár let z USA slyšeli: Falešné důvody k válce, falešné ZHN, falešní váleční hrdinové, falešné důkazy, falešné ohrožení občanů, falešní teroristé, falešné oběti. Má to svůj smysl. Člověk zavaleny takovými horami lží totiž ztrácí pojem reality. Nedokáže už rozlišit pravdu od lží.

    Zdroj: http://www.msnbc.msn.com/id/5629119/

    ---

    Zdroj, na základě jehož informací vyhlásily USA stav ohrožení, byl ve skutečnosti pákistánský agent
    (7.8.04)

    Už jsem psal o tom, že poslední ohrožení teroristy, které USA nedávno vyhlásily, bylo plánováno dlouho dopředu a pocházelo ze zpráv starých tři až čtyři roky. Nyní se ukazuje, že zdroj těchto informací byl ve skutečnosti pákistánský agent pracující v utajení a předstírající sympatie k al-Káidě.

    Podobně jako se nedávno ukázalo, že buňka al-Káidy odhalena s velkým pokřikem v Palestině byla ve skutečnosti založena, obsazena a financována Mossadem.

    Fašisté a sionisté zoufale potřebují hmatatelného nepřítele, ale když není, musí hold zaskakovat sami.

    Zdroj: http://www.truthout.org/docs_04/080804Z.shtml

    ---

    Irácká loutková vláda zakázala televizní stanici al-Jazeerea vysílat

    (7.8.04)

    Třicetidenní zákaz vysílat vydala irácká kolaborantská vláda televizní stanici al-Jazeera. Stanice totiž údajně prezentuje Irák ve špatném světle a podněcuje k násilí.

    Inu, Iráčané ochutnávají západní svobody plnými doušky. Kam se hrabe Saddam.

    Zdroj: http://abcnews.go.com/wire/World/ap20040807_595.html

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Irácká loutková vláda zakázala televizní stanici al-Jazeerea vysílat

    (7.8.04)

    Třicetidenní zákaz vysílat vydala irácká kolaborantská vláda televizní stanici al-Jazeera. Stanice totiž údajně prezentuje Irák ve špatném světle a podněcuje k násilí.

    Inu, Iráčané ochutnávají západní svobody plnými doušky. Kam se hrabe Saddam.

    Zdroj: http://abcnews.go.com/wire/World/ap20040807_595.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Domnělý teror – cesta k totalitě a válkám (1. díl)

    Michael Rivero

    8.8.2004

    Je to ten nejstarší trik používáný už ve starém Římě: Potřebujeme-li nepřítele, musíme si jej vyrobit.

    Roku 70 př.n.l. žil v Římě velmi bohatý, nicméně nepříliš významný politik s velkými ambicemi jménem Marcus Licienus Crassus. Jen abychom naznačili, jaký typ muže Crassus byl, připomeňme, že se mu připisuje vynález brigád požárníků - žhářů. Podle jeho vlastního vysvětlení ale tyto protipožární brigády složené z otroků nedělaly nic špatného. Vznikl-li někde požár, Crassus je vyslal k požáru a současně smlouval s majitelem, že hořící budovu koupí - hned na místě - za zlomek její ceny. Souhlasil-li majitel, Crassovi otroci oheň uhasili. Nesouhlasil-li, postarali se, aby budova shořela do základu. Díky těmto brigádám se Crassus brzy stal největším majitelem pozemků v Římě a později použil část svého jmění k prosazení Julia Caesara před Cicerem.

    V sedmdesátých letech př.n.l. byl ale Řím stále ještě republikou, kde platily pevné, omezující zákony, co se moci vládců (a hlavně toho, co dělat nemohli) týče. Crassus ale neměl v úmyslu nechat se jimi omezovat a připravil si na to plán.

    Využil situace vyvolané Spartakovým povstáním k rozšíření paniky a strachu mezi Římany. Spartakus neměl v úmyslu pochodovat na Řím. Dobře věděl, že by to byla sebevražda. On a jeho družina nechtěli vstoupit do otevřeného konfliktu s římským císařstvím. Od počátku měli v úmyslu naloupit si od svých bývalých pánů dostatek peněz a majetku a pak si najmout flotilu a odplavit se někam, kde si uchovají vybojovanou svobodu.

    Ale to poslední, co si Crassus přál, bylo, aby Spartakus jen tak odplul. Potřeboval vhodného nepřítele, kterým by mohl strašit Římany, a vytlouct z toho pro sebe politický kapitál. Proto tajně podplatil Spartakem najaté námořníky, aby odpluli bez Spartaka. Pak rozmístil dvě římské legie takovým způsobem, že Spartakovi nezbylo, než aby táhl k Římu.

    K smrti vyděšení Římané (pochodem tolik obávaných gladiátorů), zvolili Crassa praetorem. Crassus pak rozdrtil Spartakovo vojsko a byl zvolen římským konzulem, ačkoliv hlavní zásluha na vítězství byla připisována Pompeiovi.

    Tímto manévrem se Crassovi podařilo přesvědčit římské občany, aby se vzdali republiky. Brzy následoval první triumvirát - Crassus, Pompeius a Caesar - a po něm vláda císařů, kteří se považovali za bohy.

    Římané byli zmanipulováni podvodnými praktikami k tomu, aby se vzdali republiky a akceptovali vládu císařů.

    Caesarův oponent Cicero - aniž bychom mu upírali jeho literární zásluhy - hrál stejnou hru. Tvrdil, že Řím je obětí konspirace silného vnitřního nepřítele a pomáhal vytvářet atmosféru, ve které každý pokus o legislativu, která by omezovala moc vlády, byl chápán jako podezřelý. Aby Římanům dokázal jak nebezpečno je v Římě, najal bandy grázlů, které se snažily co nejvíce znepříjemňovat život občanům, způsobovat chaos a strach, a pak prohlašoval, že on zajistí pořádek a řád, bude-li zvolen a bude-li mu dána patřičná moc.

    Ale to, o čem Cicero pouze snil, dokázal realizovat Adolf Hitler. Po zvolení německým kancléřem neměl v úmyslu dodržovat zákony a pevná omezení své moci zákony. Na rozdíl od Ciceronových band byly Hitlerovy oddíly lehce rozeznatelné podle hnědých košil. Ale jejich činy byly stejné, jako činy jejich římských předchůdců. Vyvolávali potyčky, pálili, snažili se o co největší chaos a nepokoje, zatímco Hitler řečnil o nastolení pořádku a řádu, o ukončení řádění kriminálních živlů a osvobození od terorismu, bude-li mu dána mimořádná moc.

    Přišel požár Reichstagu - zinscenovaný Hitlerovými pohůnky jako dílo teroristů.

    Zmanipulování Němci se vzdali svých práv garantovaných republikou a přijali vládu drahého Vůdce.

    Státem sponzorované školy vám to nikdy nepřiznají, ale vlády rutinně používají falešné důvody k prosazení své agendy vůči jinak nespolupracujícím občanům. Římané přijali císařství a Němci Hitlera ne proto, že to chtěli, ale protože se to zdálo jako jediná možná cesta potom, co jim byla předložena pečlivě připravená iluze nebezpečí.

    I naše vláda používá zfalšovaných zpráv k vytvoření iluze, že My, Občané nemáme jinou možnost, než následovat směr, jaký nám vláda vytyčila.

    V roce 1898 usilovaly noviny New York World Josepha Pulitzera a New York Journal Williama Randolpha Hearsta o intervenci na Kubu. Ví se, že pan Hearst vyslal na Kubu fotografa, aby fotografoval probíhající válku se Španělskem. Když se fotograf Hearsta tázal, jakou že to válku má zachytit, odpověděl: "Vy pořiďte snímky a já dodám válku." Hearst dostal svému slovu. Jeho časopis přinesl řadu reportáží o hrozných zvěrstvech vůči kubánskému lidu. Většina z toho byla čistou fikcí.

    15.února 1898 se ozval v podpalubí americké lodi Maine kotvící v havanském přístavu výbuch. Kapitán Sigsbee odmítl spekulovat o útoku nepřátel, dokud se plně nevyšetří, co výbuch způsobilo. To mu vyneslo tvrdé útoky v tisku, kde bylo konstatováno, že "odmítá vidět zřejmé". Noviny Atlantic Monthly napsaly, že předpokládat, že by výbuch mohlo způsobit něco jiného, než úmyslný zločinný čin Španělů, by bylo kompletním popřením zákonů pravděpodobnosti.

    Pod heslem "Nezapomeňme na Maine" vstoupili Američané do války se Španělskem, kterou později vyhráli, čímž jim spadly do klína Filipíny a jen tak mimochodem také Havaj.

    V roce 1975 bylo znovu otevřeno vyšetřování nehody lodi Maine z roku 1898. Vyšetřování vedl admirál Hyman Rickoverr. Odborníci prošli protokoly a materiály z roku 1911, kdy bylo vedeno první vyšetřování této nehody, a kdy také byl prohlížen vrak Maine. Došli k závěru, že výbuch tehdy způsobil uhelný prach v bunkru lodi. Žádné důkazy exploze zvenčí nebyly nalezeny. Ukázalo se, že zdrženlivost kapitána Sigsbeea byla plně na místě.

    Prezident Franklin Delan Roosevelt potřeboval válku. Potřeboval horečku velké války, aby zamaskoval symptomy stále smrtelně nemocné ekonomiky zotavující se jen velmi zvolna z velké deprese. A současně si přál umlčet řeči o socialismu, o kterém občas lidé debatovali. Roosevelt chtěl válku s Německem, chtěl zastavit Hitlera, ale navzdory řadě provokací v Atlantiku Američané stále ještě myšlenkově ve velké depresi příliš nadšení pro válku neprojevovali. V podstatě lze říci, že byli proti jakékoliv válce. Roosevelt porušil několikrát neutralitu a dokonce nařídil potopení vícero německých lodí, ale Hitler se nechtěl dát vyprovokovat.

    Roosevelt potřeboval nepřítele, a pokud by Amerika odmítla nepřítele napadnout, musel vnutit nepříteli situaci, kdy mu nezbylo nic jiného, než Ameriku napadnout, podobně jako svého času Markus Licinius Crassus vmanévroval Spartaka do útoku na Řím.

    Vhodná příležitost nastala, když Japonsko podepsalo triparitní dohodu s Itálií a Německem, ve které se každá strana zavazuje ke vzájemné pomoci. Tam, kde by Hitler nikdy nevypověděl Americe válku, lhostejno jak moc by USA provokovaly, tam se objevily nové široké možnosti, co se Japonska týče.

    Prvým krokem bylo vyhlášení embarga vůči Japonsku na naftu a ocel. Jako důvod byla uvedena japonská válka na asijské půdě. Evropské mocnosti byly vyčerpány válkou v Evropě a Amerika představovala jedinou sílu v Pacifiku schopnou odradit Japonce od invaze do holandské východní Indie. Tím, že Roosevelt přesunul pacifickou flotilu ze San Diega do Pearl Harbor na Havaji, učinil pro Japonce preventivní úder na tuto flotilu jako jediný možný první krok v každém japonském plánu na expanzi svého císařství do "jižních oblastí nerostných zdrojů".

    Roosevelt vyboxoval protivníka do rohu stejně jako Crassus vyboxoval Spartaka. Japonci potřebovali naftu. Museli provést invazi do Indonésie, ale aby to mohli učinit, bylo nutno zbavit se nejprve nebezpečí, které pro ně představovali Američané v Pearl Harbor. Vzato z kteréhokoliv pohledu, neměli v podstatě žádnou jinou možnost.

    K patřičnému rozhněvání americké veřejnosti potřeboval Roosevelt, aby první útok nepřítele byl co nejkrvavější, a aby vypadal co nejzáludněji, něco v tom stylu, co provedli Japonci Rusům. Od toho okamžiku až k útoku samotnému se Roosevelt a jeho spolupracovníci všemožně snažili utajit před vedením na Havaji, generálem Shortem a admirálem Kimmelem, pozici Japonců a jejich záměr. Udělali z nich obětní beránky. (Nedávno vrátil Kongres oběma velitelům jejich původní hodnosti - in memoriam.)

    Ale jak se ukázalo, později odtajněné dokumenty potvrdily, že armáda a vedení ve Washingtonu vědělo, že útok přijde, vědělo přesně, kde japonská letka je, a kterým směrem letí.

    29. listopadu ukázal státní sekretář Hull reportérovi United Press Joemu Leibovi text zprávy, kde byl uveden čas i cíl útoku. Noviny New York Times napsaly ve zvláštním vydání z 8.12.1941 na stránce 13, že čas a místo útoku byly předem známy!

    Mnohokrát opakované tvrzení, že japonská letka na své cestě na Havaj nepoužívala rádiový kontakt, byla lež. Mezi mnoha záznamy v archivech NSA je rovněž odposlechnuta NEŠIFROVANÁ depeše z japonského tankeru Shirya: "Přesun na pozici 30,00 N, 154,20 E. Očekáváno dosažení této polohy 3. prosince".

    President Lyndon Johnson potřeboval válku ve Vietnamu. Jednak chtěl pomoci svým přátelům, čistě náhodou také představitelům vojenského průmyslu, přijít trošku k penězům. Jednak chtěl odvrátit Pentagon a CIA od invaze na Kubu. A především ale potřeboval provokaci, aby přesvědčil americkou veřejnost, že tady opravdu "nebyla jiná možnost".

    5.srpna 1964 přinesly noviny v Americe zprávu o opakovaném útoku na americký torpédoborec operující ve vietnamských vodách v zálivu Tonkin. Oficiální zpráva hovořila o "nevyprovokovaném útoku" při kterém bylo Severním Vietnamem vypáleno torpédo na torpédoborec USS Maddox, který byl na "rutinní hlídce".

    Pravdou bylo, že USS Maddox prováděl agresivní špionáž v koordinaci se skutečným útokem Jižního Vietnamu a Laotian Air Force proti svému severnímu sousedovi. Pravdou bylo, že žádné torpédo proti USS Maddox nebylo Severním Vietnamem odpáleno. Kapitán John J. Herrick, vrchní velitel v zálivu, kabeloval do Washingtonu, že zpráva byla výsledkem příliš agilního muže u sonaru, který zachytil zvuk šroubu vlastní lodi, a zpanikařil. Ale přestože Lyndon Johnson věděl tyto informace včas, vystoupil večer v televizi s oznámením, že nařídil letecký útok proti Severnímu Vietnamu jako odvetu za útok, který se nikdy nestal.

    Pokračování...

    Článek FAKE TERROR - THE ROAD TO WAR AND DICTATORSHIP vznikl někdy kolem roku 2000, znovu byl uveřejněn na serveru www.whatreallyhappened.com v těchto dnech.

    http://www.zvedavec.org/zpravySQL.php?clanek_id=917
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Research Chemical industry decimated!

    DEA ANNOUNCES ARRESTS OF WEBSITE
    OPERATORS SELLING ILLEGAL DESIGNER DRUGS

    WASHINGTON, DC – DEA Administrator Karen P. Tandy today announced the
    culmination of “Operation Web Tryp” that resulted in ten arrests and
    targeted five websites. Operation Web Tryp investigated Internet websites
    distributing highly dangerous designer drug analogues under the guise of
    “research chemicals” primarily shipped to the U.S. from China and India.
    These websites are known to have thousands of customers worldwide. One
    website operator is known to conduct estimated sales of $20,000 per week,
    while another is known to have been in business for more than five years.
    These websites sold substances that led to the fatal overdose of at least
    two individuals and 14 non-fatal overdoses.

    “The Internet has become the street corner for many drug users and
    traffickers. Drug pushers who use the Internet will find themselves out of
    business and behind bars,” Administrator Tandy said. ‘These dealers now
    enter into the privacy of our own homes to entice and sell destruction to
    our children veiled under the illusion of being safe and legal. The
    formulation of analogues is like a drug dealer’s magic trick meant to fool
    law enforcement. They didn’t fool us and we must educate our children so
    they are not fooled either. Today’s action will help prevent future deaths
    and overdoses, and will serve as notice for those dealing in designer drugs
    and the illegal use of the Internet.”



    ENFORCEMENT ACTIONS

    This operation resulted in the following website operators arrests on July
    21, 2004:

    WWW.RACRESEARCH.COM and WWW.DUNCANLABPRODUCTS.COM
    April Curtis and Doug Thompson, website operators of WWW.RACRESEARCH.COM,
    were arrested yesterday, July 21, in Arizona and Georgia, respectively. The
    arrests are based on charges of conspiracy to distribute controlled
    substance analogues out of the Southern District of New York.
    WWW.RACRESEARCH.COM has so far been linked to non-fatal overdoses of two
    college students. This investigation by DEA New York and the New York Police
    Department also uncovered the illegal distribution of designer drugs on
    WWW.DUNCANLABPRODUCTS.COM . This site was operated by Raymond Duncan and
    supplied by April Curtis. Duncan was arrested yesterday, July 21, in
    California based on charges of conspiracy to distribute controlled substance
    analogues. Both websites were voluntarily terminated.


    WWW.PONDMAN.NU
    David Linder, website operator of WWW.PONDMAN.NU was arrested yesterday.
    This investigation was conducted by DEA and the Naval Criminal Investigative
    Service in Norfolk, VA. The above site, which purportedly sold landscape
    supplies, also sold designer drugs. Linder supplied these drugs to
    U.S.-based Navy personnel who later held rave-style parties to facilitate
    further distribution. To date, an overdose death of an 18-year-old male and
    three non-fatal overdoses causing serious bodily injuries have been linked
    to WWW.PONDMAN.NU. Linder is charged with conspiracy to distribute
    controlled substance analogues out of the Eastern District of Virginia. This
    website will be voluntarily terminated.


    WWW.AMERICANCHEMICALSUPPLY.COM
    DEA Baton Rouge, LA initiated this investigation that resulted in yesterday’
    s arrest of Michael Burton, operator of WWW.AMERICANCHEMICALSUPPLY.COM.
    Charges against Burton and an unidentified coconspirator include illegal
    distribution with enhanced penalties for causing death, aiding and abetting,
    and forfeiture out of the Middle District of Louisiana. A restraining order
    will be issued to prevent use of this website.


    WWW.OMEGAFINECHEMICALS.COM
    DEA San Diego yesterday arrested Thomas Kasper, Joseph Kasper, Beth Badrak,
    and Elaine Villalobos, all California residents, on conspiracy charges to
    distribute controlled substance analogues, distribution of controlled
    substance analogues to individuals under the age of 21, and money laundering
    out of the Southern District of California. These four operated
    WWW.OMEGAFINECHEMICALS.COM. In addition to the arrests, DEA used warrants to
    search the Omega Business address, and the residence of Beth Badrak and Tom
    Kasper in Santa Barbara, CA. A seizure warrant will be served on the Omega
    website. Two bank accounts were also seized.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam