• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    In the days after 9-11, the story broke of the largest spy ring ever uncovered in the United States, a spy ring with access to every telephone in the nation, every phone bill and record, police communications, even phone taps into the White House itself. The most startling revelation of this story was that evidence existed linking some of these spies with 9-11.

    The spy ring was being run by Israel.

    http://whatreallyhappened.com/spyring.html

    However, just as we saw with the more recent Pentagon Israeli spy scandal, the matter was hushed up, the evidence linking the arrested Israeli spies was CLASSIFIED by the United States Government, and Fox News obediently pulled the four part story from their website and archives.

    Now, all four parts of the original video story have surfaced again.

    ...

    In the series Carl Cameron talks about all the different ways that the Israeli government with its spies have infiltrated the US including with their telecommunications that have exclusive contracts with the US and have used their technoligies to even to botch an LAPD attempt to bust Israeli drug-dealers a few years ago. Yes, it appears as if the Mossad sometimes works IN TANDEM with the Israeli Mafia.

    The series reveals how Israeli spies were trailing the terrorists involved with 9-11 and one might even come to the conclusion that they actually colluded, aided and abetted the terrorists of 9-11 and therefore WERE actually ACCOMPLICES in 9-11, as I have come to believe. Therefore, they
    were/ARE terrorists themselves, in my opinion. Even Carl Cameron said at the end of the show, "How could they NOT have known???"

    http://www.rense.com/general59/ffox.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Nový Bushův generální prokurátor považuje Ženevské konvence za "zastaralé"

    Prezident Bush si vybral za nového generálního prokurátora Alberta Gonzalese, právníka z Bílého domu, který mu poradil, že nemusí dodržovat Ženevské konvence, protože jsou "zastaralé".

    Americké organizace na obranu lidských práv přivítaly Gonzalesovo jmenování kriticky a poukázaly na to, že ignoroval důležitá ustanovaní mezinárodního práva o lidských právech.

    Jamie Fellner, šéf amerického oddělení organizace Human Rights Watch, konstatoval: "Volby neznamenaly, že má prezident Bush volnou ruku jednat jako dosud. Je znepokojující, že první osoba, kterou Bush jmenoval, není známa obranou lidských práv, ale naopak tím, že se aktivně stavěl proti jejich uznání.

    Jako právník v Bílém domě byl Gonzales ústřední postavou v debatě v Bushově vládě o tom, jak jednat s vězni v "globální válce proti terorismu" po 11. září. V memorandu prezidentu Bushovi z ledna 2002 Gonzales argumentoval, že má americký prezident právo ignorovat Ženevské konvence. Vyjádřil názor, že Spojené státy jsou "v novém druhu války", v níž nutně potřebují "od zatčených teroristů a jejich stoupenců" rychle získat informace. "Toto nové paradigma znamená, že přísná omezení výslechu vězňů, která vynucují Ženevské konvence, jsou nyní už zastaralá." Gonzales také charakterizoval jako "podivně staromódní" ustanovení Ženevských konvencí, podle nichž mají váleční zajatci dostávat měsíční plat, atletické uniformy a vědecké nástroje.

    Kritikové americké vlády poukazují na tom že Gonzalesovo memorandum pro prezidenta Bushe vedlo nakonec k týrání vězňů ve věznici v Abu Ghraib.

    Gonzales pochází z Texasu. Jako hlavní právní poradce měl v Texasu povinnost shrnovat případy vězňů, kteří tam čekali na popravu, pro texaského guvernéra, který měl pravomoc rozsudek smrti zrušit. Bush jako texaský guvernér trest smrti nikomu nezrušil a Gonzalesova shrnutí byla kritizována jako příliš ležérní a zaujatá proti odsouzenému vězni.

    Podle některých zpráv však nechvalně známé memorandum z roku 2002 o "neplatnosti" Ženevských konvencí nenapsal Gonzales, ale právní poradce Dicka Cheneyho David Addington a Gonzales ho jen podepsal.

    http://www.blisty.cz/2004/11/11/art20561.html
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Video: tanks at anti-war protest, LA federal building
    http://www.boingboing.net/2004/11/10/video_tanks_at_antiw.html
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.guardian.co.uk/international/story/0,3604,708454,00.html

    Live rats driven by remote control

    James Meek, science correspondent
    Thursday May 2, 2002
    The Guardian

    Scientists have turned living rats into remote-controlled, pleasure-driven robots which can be guided up ladders, through ruins and into minefields at the click of a laptop key.

    The project, which is funded by the US military's research arm, Darpa, was partly inspired by the September 11 terrorist attacks on the US, and partly by the earthquake in India last January.

    Animals have often been used by humans in combat and in search and rescue, but not under direct computer-to-brain electronic control. The advent of surgically altered roborats marks the crossing of a new boundary in the mechanisation, and potential militarisation, of nature.
    GORG
    GORG --- ---
    http://popularmechanics.com/science/research/2004/11/hack_the_vote/index.phtml

    Did The Electronic Voting Machines Work As Planned?

    Last June, Stephanie Harris felt good about casting her ballot in New Jersey's primary election on a new Sequoia Voting Systems touchscreen voting machine, a replacement for her county's rickety half-century-old lever models. Until it came time to vote, that is. After designating her choices with a few taps on the large single-screen ballot, she thought she had completed the process by pushing the Cast Ballot button. A poll worker informed her that her vote hadn't been tallied; the audible tone intended to inform officials that the transaction was registered had never sounded. Harris pushed the button several more times. No tone. Then the poll worker volunteered that he thought her vote had been registered after all. "At this point I have no idea whether my vote was counted at all," says Harris.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Will chip advance civilization?

    November 8, 2004

    THE GOVERNMENT mustn't control our lives. The benefits and potentials of the VeriChip in Rob Stein's Oct. 14 article "FDA OK's implant holding personal medical records" (Page A3) can advance us in the world, but more importantly, it will dehumanize our human race.
    ADVERTISEMENT


    The world and people's lives are continuously improving thanks to advanced science for its discoveries of multiple vaccines and medicines. But such gratitude will be cut short with the VeriChip. As much as this new technology will efficiently help the medical world save lives, no praise or thanks will be genuinely uttered as people's personal beings are invaded by a cold, heartless piece of metal.

    The potential threats of such a chip far outweigh its benefits. The possibility that the chip will act as surveillance, watching over our every movement, mustn't be taken lightly. What guarantee do we have that the VeriChip won't be used against us: that the government, following every little suspicious activity, could start to control our lives.

    People are not meant to be scanned like cans at a grocery store. The chip won't advance our civilization, but turn us into nothing more than controlled artificial intelligences in a tyrannical world. Such barbaric treatment will dehumanize the evolution of mankind.

    CHANTHEARA LONG
    Allston

    http://www.boston.com/news/globe/editorial_opinion/letters/articles/2004/11/08/will_chip_advance_civilization/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    BBC: Politici ovládají pod záštitou hrozby terorismu občany
    BBC: moc Usámy bin Ládina je mýtus

    Politici přehánějí nebezpečí terorismu, aby mohli ovládat lidi. I když ve světě existují nebezpeční jedinci a skupiny, představa mocné, skryté teroristické organizace zvané al- Kajdá je iluze. Britové a Američané se proto honí za fantomy, tvrdí tříhodinový pořad britské televize BBC nazvaný "Moc nočních můr".

    4.11. 16:14

    LONDÝN - Dokument natočil režisér Adam Curtis. Podle něj dříve politici vládli pomocí snů a ideologií, kterým dnes už nikdo nevěří.

    Objevili proto nový nástroj, jak někoho ovládat - strach. Vše údajně mají v rukou dvě skupiny vzniknuvší na troskách liberálního snu a individualismu: američtí neokonzervativci a islamisté.

    Společně bojovali proti Sovětskému svazu v Afghánistánu - každý z nich myslí, že se právě jim podařilo Moskvu porazit.
    Islamisté nahradili SSSR

    Američtí neokonzervativci nastoupili za prezidenta Geralda Forda prostřednictvím tehdejšího (a nynějšího) ministra obrany Donalda Rumsfelda a nynějšího viceprezidenta Richarda Cheneyho.

    Nejprve vykonstruovali obraz tehdy již oslabeného SSSR jako smrtelného nepřítele, jenž chce zničit USA, mj. prý ovládal všechny teroristické skupiny té doby.

    Když se Sovětský svaz rozpadl, neokonzervativci ztratili vliv ve společnosti. Z krize je dostaly teroristické útoky v září 2001. Tehdy vytvořili nový obraz: za všemocného nepřítele a "Zlo", proti němuž musejí USA v zájmu "Dobra" bojovat, dosadili radikální muslimy.
    Mýtická al-Kajdá

    Představa mocné, centrálně řízené organizace al-Kajdá ukryté jak v USA, tak v Británii a čeká, kdy udeřit, je prý mýtus.

    Dokument tvrdí, že ať se člověk podívá do hor v Afghánistánu, nebo na "spící buňky" v USA - důkazy pro mocnou propojenou síť neexistují. Britové s Američany se tak honí za iluzí.

    Ze 664 lidí, kteří byli v Británii dosud zatčeni podle zákona o boji terorismu přijatého po roce 2001, bylo odsouzeno jen 17 osob, převážně Irů.

    Důvod proč se proti iluzi mocné al-Kajdá nikdo neohradil? Podle Curtise skutečnost, že tento mytický nepřítel dává mnoha skupinám, a nejen politikům, vliv a moc.
    Novinky, ČTK, BBC

    http://www.novinky.cz/04/32/17.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    America 2004 Is Germany 1930

    Norman D. Livergood

    http://www.hermes-press.com/germany1930.htm

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    15 let od sametu – čas odhalit pravdu?
    Richard Král
    (více o autorovi=>>)
    9.11.2004

    Brzo si připomeneme patnáct let od změny poměrů v naší zemi, většinou nepřesně označovaných jako "sametová" revoluce, přestože tato změna neměla s náplní pojmu revoluce mnoho společného. U řady mých přátel tehdy brzy vystřídala počáteční nadšení a euforii ze změny režimu střízlivá opatrnost, následovalo zklamání, ba i znechucení. Nevyrovnání se s minulostí nechalo morálku české společnosti, již tak poničenou desetiletími komunismu, dále upadat.


    Slyšel jsem a četl o řadě konspiračních teorií popisujících zákulisí a průběh oněch listopadových událostí. Některé byly více senzační, některé méně. Ústředním prvkem všech však byla teze, že změna poměrů v listopadu 1989 byla dopředu předem naplánovaná a režírovaná komunistickou nomenklaturou, která poté převzala otěže české ekonomiky a formou jistých kontrolních mechanismů i politiky. Jednou z těchto teorií bylo např. dílo Miroslava Dolejšího, které se dostalo dokonce na pořad jednání českého parlamentu. Názory o pečlivém plánování událostí 17. listopadu a následujících společenských a politických změn byly vždy ze strany zainteresovaných disidentských kruhů zásadně odmítány, a to i s jistou dávkou opovržení. Ač sled událostí a fakta hovořily ve prospěch těchto teorií o systematickém a účelovém udržení ekonomické a politické moci v rukách komunistických kádrů na pozadí změny státního a společenského zřízení, i já jsem byl na vážkách.

    O to více pro mne šokující bylo prohlášení Valtra Komárka, které pronesl ve svém rozhovoru k patnáctému výročí listopadových událostí. Ještě než budu citovat, dovolím si osvětlit některá fakta o tomto "reformním komunistovi", která posílí relevanci a váhu jeho slov. Valtr Komárek byl komunistou celý svůj život, členem KSČ byl neuvěřitelných 44 let (do roku 1990, samozřejmě). Nebyl však žádným komunistou "z donucení", jak je dnes módou říkat, ale komunistou z přesvědčení vykonávajícím vysoké funkce, revolučním marxistou, kterého si proslulý Che Guevara vybral jako ekonomického poradce. Vykonával funkci předsedy Státní plánovací komise Kuby. Zkrátka "nejlepší předpoklady" pro funkci místopředsedy vlády, kterou vykonával v letech 1990 - 1992.

    Ale vraťme se k čerstvému výroku pana Komárka, kdy prohlásil: "Na konci října (myšleno roku 1989 - pozn. aut.) jsem byl v Moskvě přijat na ÚV KSSS, kde jsme debatovali o přechodu moci v Československu. Upozorňovali mě, že budou pokusy o stanné právo, o vojenský zásah, že ale oni udělají všechno proto, aby to tu proběhlo poklidně. Věděli jsme, že se už něco stane, i když bylo možné, že se to přesune do prvních dnů prosince 1989. Ale to výročí 17.listopadu bylo magické a bylo zjevné, že to vyvolá mnohem větší protesty než obvykle. Ne že bychom to jako prognostici předpověděli na hodinu, ale věděli jsme, že dohoda mezi Bushem a Gorbačovem je přijatá a že se ten problém musí u nás dořešit."

    Tato věta však není vše, co Komárek prozradil. Popis toho, jak jej Havel zval do Laterny Magiky k účasti na vládě, a on tam za sebe poslal radši své podřízené Klause s Dlouhým, líčení, jak jej sedm set padesát herců v čele s Janem Kačerem a Jiřinou Jiráskovou ve vinohradském divadle navrhovalo na premiéra a především jak Havel "kvílel, prosil" (skutečně cituji) o jeho účast v Čalfově vládě, to vše skutečně otevírá oči.

    Lidé otevírají oči postupně. Věřím, že řadě z nich jim je otevřel svými výroky i Valtr Komárek.

    http://www.zvedavec.org/prispevky_1014.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FPI VIDEO ARCHIVE

    BRAVE NEW WORLD NEWS

    http://fpivideo.blogspot.com/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Henry Kissinger: Now, back to defining a new world order

    By Henry A. Kissinger AFX

    Saturday, November 6, 2004

    http://www.iht.com/articles/2004/11/05/opinion/edkissinger.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    The AP is reporting that President Bush has reiterated his opposition to the Kyoto Treaty despite President Putin's acceptance of the treaty and recent scientific evidence directly linking greenhouse emissions to arctic warming. 'President Bush strongly opposes any treaty or policy that would cause the loss of a single American job, let alone the nearly 5 million jobs Kyoto would have cost,' said James Connaughton, chairman of the White House Council on Environmental Quality."
    http://slashdot.org/article.pl?sid=04/11/07/1817212
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DENTON: Tak tak.. a způsoby jak znepřístupnit klub jsou myslím dva, z čehož ten jeden má vedlejší účinek - klub se přesune do privátních.. (což může bejt to zmizení..) Což je poměrně opruz.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Zacal jsem koukat na The Power of Nightmares, tridilny dokument z BBC, kdo nevi, na blistech je blizsi info, a opravdu to stoji za to...
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    z knihy Mráz přichází z Bílého domu od Jiřího Maška. tohle jsem nevěděl, někdo nějaké info, potvrzení (než si ho najdu :)?

    Na začátku 40. let chemický podnik I.G. Farben zaměstnával polského obchodního zástupce, který prodával nacistům kyanid, kteří jej používali v Auschwitzu. Ten samý obchodní zástupce také pracoval jako chemik v továrně na jedovatý plyn. Stejný kyanidový plyn společně s plynem cyklon B a malathionem byl použit k vyhlazení milionů Židů a dalších skupin obyvatelstva. Jejich těla byla potom spálena na popel v pecích. Po válce se tento obchodní cestující bál o svůj život, a proto vstoupil do katolické církve a v roce 1946 byl vysvěcen na kněze. Jedním z jeho nejbližších přátel byl Dr. Wolf Smuness, vedoucí osobnost od listopadu 1978 do října 1979 a od března 1980 do října 1981 při experimentech s vakcínou proti hepatitidě B, kterou provádělo Centrum pro kontrolu nemocí v New Yorku, San Franciscu a čtyřech dalších městech, která rozšířila nákazu AIDS mezi americký lid. Tento obchodní zástupce byl v roce 1958 vysvěcen na biskupa a stal se tak nejmladším biskupem v Polsku. Po třiceti dnech vlády byl jeho předchůdce zavražděn a náš bývalý obchodník s kyanidem přijal papežství jako papež Jan Pavel II.

    V roce 1990 nastal správný čas pro správné vůdce: ex-šéf KGB Michail Gorbačov, ex-šéf CIA George Bush, ex-nacistický obchodník s plynem papež Jan Pavel II, všichni svázáni bezbožným spojenectvím za nastolení Nového světového pořádku.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Al Qaeda-linked group warns US of ‘unbearable hell’

    DUBAI — A group linked to Osama bin Laden’s Al Qaeda network threatened the United States with reprisals after the re-election of President George W. Bush, warning of “unbearable hell,” in a website statement yesterday.

    “The coming days will show you that the one you preferred will lead you to an unbearable hell,” said the group calling itself the Abu Hafs Al Masri Brigades after the Al Qaeda military chief killed in Afghanistan in October 2001.

    In Washington, a US official said the message appeared to be authentic. He noted that the Abu Hafs Brigades, which has also claimed responsibility for the deadly Madrid train bombings in March, had previously used the website where the latest message was posted. The bombings killed 191 people in Spain’s worst terror attack and injured another 1,900.

    “So it appears to be them, given those credentials ... We are taking it seriously and watching it closely,” said the official who asked not to be identified.

    “Although the criminal Bush has spilt blood of Muslims during the last four years and despite the butcheries that he committed and continues to perpetrate in Afghanistan, in Palestine and in Iraq, we see that... the applause of his people is increasing,” the new message said.

    “This shows the nature of the American people who approved the war against Islam led by criminal America,” it added.

    The statement comes after a video message from Al Qaeda leader Osama bin Laden — broadcast just days ahead of the US election — warned the United States of new attacks similar to those of September 11, 2001, that killed nearly 3,000 people and were claimed by the network.

    In the first appearance of Bin Laden for over a year, the Al Qaeda leader accused Bush of “misleading” the American people and of being negligent during the attacks, saying that the “reasons to repeat what happened” still remained.

    Bush beat his rival Democrat John Kerry to win a second term in office in Tuesday’s vote after a campaign where national security proved a dominant issue.

    The new message from the Abu Hafs Al Masri Brigades said it was of no consequence which of the candidates won the election and appeared to threaten new attacks on the United States within the “next days”.

    “The re-election of the criminal Bush, who is no different from the other leaders of this country who have devoted their efforts to killing Muslims everywhere in the world, will not dissuade the mujahideen from striking the head of the line of infidelity,” it said.

    “Bush and Kerry are two sides of the same coin. Both have a dark history that will never be erased. It is the American people who will take the consequences of the politics of its president over the next four years.

    “The next days will show that your support of the criminal will not bring you security and will not prevent the muhajedeen from hurting you where you are. The next days will prove this.” — AFP

    http://www.timesofoman.com/newsdetails.asp?newsid=4792
    VDB
    VDB --- ---
    ... respektive nekteri spravci klubu vyhlasili stavku
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Ne, nektere kluby ale vyhlasily stavku...
    DENTON
    DENTON --- ---
    OT: nevie niekto nahodou, preco som dostal banana na klubik o paranoi? A preco zmizol klub o Masakroch? Zeby zasiahol samotny Nyx kvoli strajkovaniu? :-)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    HEY LOOK, WE GOT AWAY WITH IT …



    AND THEN THEY GIVE US FOUR MORE YEARS …
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam