• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    Ne, nektere kluby ale vyhlasily stavku...
    DENTON
    DENTON --- ---
    OT: nevie niekto nahodou, preco som dostal banana na klubik o paranoi? A preco zmizol klub o Masakroch? Zeby zasiahol samotny Nyx kvoli strajkovaniu? :-)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    HEY LOOK, WE GOT AWAY WITH IT …



    AND THEN THEY GIVE US FOUR MORE YEARS …
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    This is a story that for the obvious reason went un-reported by most mainstream media. Two Fox News reporters did a story on synthetic growth hormones used in dairy cows, and how the chemicals are getting into milk products where it potentially affects the humans who drink it, possibly contributing to the "mysterious" epidemic of obesity in Americans. Dairy companies and Monsanto threatened to pull advertising, and Fox News ordered the story be re-written to conceal the healthissues. The reporters refused to lie and Fox fired them. The reporters sued and eventually lost when the courts ruled that TV NEWS COMPANIES ARE UNDER NO LEGAL OBLIGATION TO TELL THE TRUTH.

    Now then, why this is important is because in the United States, election results are totaled by the TV news media, who then report the results. There is no government or civilian organization that totals the votes in nartional elections. The precincts report the results directly to a private company owned jointly by the TV network news departments, who then tell you who the President is.

    And they are under no legal obligation to tell you the truth:

    http://organicconsumers.org/rbgh/akre022103.cfm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Al Kajdá neexistuje

    "Osoby, které šíří nejděsivější představy, se stávají nejmocnějšími."

    Minulý týden jsme skončili v období na konci devadesátých let, kdy obě skupiny, američtí neokonzervativci i islámští extremisté, byli marginalizováni a ztratili moc. Avšak s útoky z 11. září se osud obou skupin dramaticky změnil. Islamisté byli po svém momentu triumfu během několika měsíců téměř úplně zničeni. Avšak neokonzervativci ve Washingtonu převzali moc. A pak neokonzervativci začali islamisty rekonstruovat. Vytvořili neexistujícího nepřítele. A jak se tato neskutečná noční můra začala šířit, politikové si uvědomili, že jim to poskytuje ve světě, který se octl v hluboké deziluzi, obrovskou moc. Ti, kteří šířili nejhroznější noční můry, se stali nejmocnějšími lidmi na této planetě: http://www.blisty.cz/2004/11/4/art20440.html

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Amerika volila: ze dvou zel to horší

    Tato noc nebude krátká

    Vladimír Stwora 4.11.2004

    Stalo se to, čeho se každý rozumný člověk na planetě bál. Nepomohly Sorosovy miliony, nepomohl Mooreův film. Nepomohly stovky a tisíce dokumentů všude na internetu naznačující, že Bush byl zasvěcen do plánů útoku na WTC a Pentagon 11. září. Nebyl-li přímo iniciátorem, tedy byl spoluviníkem. Nepomohla ani hmatatelná hrozba policejního státu, zákon Patriot Act. Hluše a slepě následovali Američané svého vůdce. Jako ovce. A jako ovce skončí. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebyla tragedie.


    Je pravdou, že Kerry nebyl vhodný partner. Bezbarvý a měnící názory jako ponožky. Kerry byl takový, jako jeho strana. Od puče roku 2000 se demokraté ve Státech stali naprosto bezvýraznou a bezzubou stranou. Jediné, na co si ještě tak troufnou, je prosazování všeho toho liberálního balastu, který tak úspěšně rozleptává společnost zevnitř, jako jsou sňatky homosexuálů, pozitivní diskriminace apod.

    Ale ať už Kerry byl jaký byl, alespoň netrpěl pocitem, že ho povolal Bůh, a že je zde, aby splnil Boží poslání. To bylo pro něj důležité plus.

    V tom zvrhlém klání dvou pitomců zcela zanikl hlas třetího kandidáta. Nezávislý kandidát Nader nikdy neměl příliš mnoho šancí, ale skutečně přestal existovat v okamžiku, kdy si dovolil otevřeně označit kongresmany a senátory za loutky v rukou Izraele. Jestliže ho sdělovací prostředky i dříve ignorovaly, po jeho kritice to platilo dvojnásob. Nemluvilo se o něm. Nikdo přesně neví, co vlastně Nader hlásal, protože žádná debata se s ním nekonala. To, jak masmédia pohřbila Nadera, je krásný důkaz toho, jak důkladně Izrael drží Ameriku u huby. Nikdo, kdo se odváží kritizovat Izrael, nemůže být špičkovým politikem. Nejen v Americe.

    Spolu s Bushem zůstávají tedy u kormidla i všichni nepopulární neokonzervativci, tvůrcové PNAC prosazující myšlenku "amerického míru" neboli jednoduše řečeno nadvlády Spojených států nad celým světem. Už dnes je Amerika upřímně nenáviděná ve většině států světa. A její pokračující unilaterální politika bude znamenat další, ještě větší nenávist a ještě větší izolovanost.

    Z toho pohledu bude zajímavé sledovat, co udělají s ministrem zahraničí Colinem Powellem. Předpokládám, že jeho dny jsou sečteny. Nepatří totiž do vnitřního kruhu PNAC.

    Sionisté si protlačili Bushe, protože doufají, že dokončí na Středním východě, co tak úspěšně začal v Iráku. Jenže i sionisté se mohou zklamat. Psal jsem tady nedávno, že se objevila fáma, že se Američané a Izraelci chystají napadnout Írán ještě před volbami. Nestalo se tak.

    Ale ono se v politice nic neděje náhodou. I nečin je akce. Asi to s tím Íránem a Sýrii nebude tak horké. Zapustili tam totiž kořínky Rusové. Vy, kteří umíte anglicky, přečtěte si článek Iran: a bridge too far http://www.informationclearinghouse.info/article7147.htm . Časem ten článek snad přeložím celý, zatím jen stručně. Pojednává se tam mimo jiné o raketách SS-N-22 http://www.globalsecurity.org/military/world/russia/moskit.htm . Jsou to nadzvuké střely s rychlostí 2M (někdo tvrdí 3M) vyvinuté k ničení letadlových lodí. Jsou deset metrů dlouhé, váží 4,5 tuny, letí ve výšce dvacet metrů nad povrchem. Jsou schopné zasáhnout cíl ve vzdálenosti 120km (některé zdroje uvádějí 250km). Mohou samozřejmě nést jadernou nálož. Mají přezdívku "nejsmrtonosnější rakety dneška". A v současné době proti nim neexistuje obrana. Tak tyhle rakety Rusové dopravili do Íránu. Samozřejmě ne proto, že by chtěli Írán nezištně ochránit, ale mají tam své zájmy. Stejně jako Čína. I do Číny prodávají Rusové své SS-N-22, a nejen ty.

    Pokud by si Američané či Židé troufli, není vyloučeno, že by se se zlou potázali. Írán není bezbranná země. Zdaleka ne tak, jako byl Irák. Ani Sýrie není bezbranná. Možná, že za to, že Írán ani Sýrie nebyly dosud napadeny, vděčíme právě ruským a čínským zájmům v těchto zemích.

    Zpátky k Bushovi. Takže máme před sebou další čtyři roky, ale nezoufejme. Žádný strom neroste do nebe a žádná velmoc dosud nevydržela déle než pár desítek roků. Ekonomické zákony jsou neúprosné a ideologie je neovlivní. Americká ekonomika je velmi nemocná, státní zadlužení strašlivé, obchodní bilance pasivní. Kolos na hlíněných nohou možná potřeboval právě tuto poslední injekci, aby se konečně rozpadl.

    A pak, každé zlo je k něčemu dobré. Alespoň bude o čem psát. :-)

    http://www.zvedavec.org/clanky_1010.htm
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Presidential Votes Miscast on E-voting Machines Across the Country
    Voters discovered the problems when checking the review screen at the end of the voting process. They found, to their surprise, that the machines indicated that they voted for one candidate when they had voted for another. When voters tried to correct the problem, the machine often made the same error several times. While in most cases the situation was reportedly resolved, many voters remain uneasy about whether the proper vote was ultimately cast. Meanwhile, voting experts are concerned that other voters are experiencing the problem, but failing to notice that the machine is indicating the wrong choice on the "summary" screen. Election observers with the Electronic Frontier Foundation (EFF) and Verified Voting Foundation (VVF) reported today that the problem, which some voting officials initially attributed to "voter error," is evidently widespread and may even be relatively common with touch-screen machines. Incorrectly recorded votes make up roughly 20 percent of the e-voting problems reported through the Election Incident Reporting System (EIRS), an online database in which volunteers with the Election Protection Coalition, a coalition of non-partisan election observers dedicated to preventing voter disenfranchisement, are recording and tracking voting problems...
    http://www.eff.org/news/archives/2004_11.php#002062
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ,

    Z Třebíče musí do večera zmizet obří billboard s podobiznou Usámy bin Ládina. S heslem "I já to myslím upřímně" ho tam dal vylepit kreslíř Štěpán Mareš. Hrozí mu za to obvinění.

    Tvář jednoho z nejhledanějších teroristů světa shlíží z obřího billboardu v Hrotovické ulici. Nepřehlédnutelný plakát s fotkou teroristy a nápisem "I já to myslím upřímně" se na frekventované výpadovce objevil počátkem tohoto týdne.

    "Nevím, co si o něm mám myslet. Upřímně? Připadne mi to nevkusné," reagoval obyvatel Třebíče Pavel Málek.

    Billboard pobouřil také tamního sociálnědemokratického starostu Miloše Maška. Neváhal a vyburcoval dokonce i policii. "Zakročili jsme na základě zprávy v regionálním deníku Vysočina," řekl policejní mluvčí Karel Neumann.

    "Billboard jsme nemohli dát jednoduše odstranit, protože z druhé strany je nalepena předvolební propagace ODS," dodal.

    "Jedná se o nehoráznost, která přesahuje únosné meze. Pochopím legrácky, ale toto je silné kafe," hněvá se třebíčský starosta.

    Radnice se podle něj v pátek na základě konzultací se státním zástupcem Zdeňkem Špačkem domluvila s firmou Yashica, která Marešovi plochu pronajala, že plakát s teroristou bude ještě do večera zakryt.

    Podle ČTK policie případ vyšetřuje jako trestný čin podpory a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka. V případě spáchání takového skutku by pachateli hrozil trest v rozmezí tří až osmi let.

    Fotografii s textem parafrázujícím předvolební kampaň sociálních demokratů nechal umístit do Třebíče známý karikaturista Štěpán Mareš z Okříšek, mimo jiné autor Zeleného Raoula v Reflexu.

    Ten prý reklamní firmě podepsal, že veškeré důsledky bere na sebe. "Nepodporuju terorismus. Je to nadsázka, absurdita, recese, byť s nádechem hodně černého humoru. Ať se lidi zamyslí, co jim chtějí politici říci. Vždyť Usáma také myslí upřímně zabíjení lidí," říká.

    "V Třebíči je plakát jen proto, že znám lidi z tamější reklamní agentury. Měl by tam viset asi měsíc, ale zřejmě ho zakryjí. Ted čekám, jestli mi sem vtrhne zakuklené policejní komando. Pak bych se hodně zamýšlel nad demokracií a svobodou slova," řekl v pátek Mareš.

    http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A041029_163459_domaci_lja
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    must see: http://www.erichufschmid.net/ForBollynsSpeech23Oct2004.wmv

    Velká občanská porota obvinila vládní činitele USA ze spoluviny na událostech 11. září

    prostřednictvím Christophera Bollyna

    Podle svého hlasování Velká občanská porota v Los Angeles obvinila nejvyšší vládní činitele vlády G. W. Bushe ze spoluviny na událostech 9/11.

    6-ti hodinová akce "Solving the 9/11 Crime - A Citizens´Grand Jury" (Řešení zločinu 9/11 - Občanská velká porota) organizovaná Lynn Pentz z www.911truthla.us se konala v Bob Hope Patriotic Hall v Los Angeles v Kalifornii večer, 23. října.

    Po diskusi o zákonném a historickém rámci velké poroty bylo rozhodnuto rozšířit původní porotu na 23 členů, aby bylo naplněno Kalifornské právo.

    Pentagonské záhady

    Z Pentagonu jsem ukázal fotografie intenzivních dekontaminačních procedur, které na místě pracovníci prováděli. Skafandry, respirátory, zvláštní boty a kartáčování, které bylo možno vidět v Pentagonu naznačuje, že se Ministerstvo obrany, které dohlíželo na práce v Pentagonu, obávalo neobvyklé kontaminace místa, jako např. ochuzeným uranem.

    Také jsem předvedl oficiální fotografie FEMA z Pentagonu, na kterých je neobvyklý kus malého proudového motoru, zhruba necelý metr v průměru. Tyto fotografie byly poprvé publikovány v American Free Press minulý rok. Nikdo nikdy netvrdil, že jsou součástí Boeingu 757, typu letadla, které mělo narazit do Pentagonu.

    Zatímco někteří čtenáři tvrdili, že malé turbínové kolo na fotce může pocházet z pomocné hnací jednotky (APU) v 757, technik z arizonské továrny na APU řekl AFP, že tento kus "není částí APU".

    Fakt, že turbína o velikosti přibližně metru byla nalezena vedle izolace a částí budovy, které ve srovnání odhalily její průměr, naznačuje, že pochází z malého proudového letadla podobné velikosti. To dokazuje, že na místě havárie v Pentagonu byl nalezen letoun s otvorovým průměrem mezi 0,9-1,2 metru. Průměr otvoru proudového motoru 757 je přibližně 2,7 metru.

    Rakety s DU v budově WTC?

    Na základě faktu, že o nárazu Boeingu 757 do budovy Pentagonu neexistují žádné věřejně známé důkazy, někteří z badatelů 9/11 tvrdí, že budovu zasáhla střela s ochuzený uranem (DU, depleted uranium), vystřelená z naváděného stroje typu např. Global Hawk. Global Hawk potom následoval raketu a zanechal po sobě pouze nejpevnější části, jako jsou části motoru a část přistávacích klapek.

    Neboť ochuzený uran je extrémně hustý, široká škála raket amerického arzenálu je vyplněna těmito tyčemi, aby dokázala proniknout obrněnou ocelí vojenských vozů a staveb. Neboť uran je spontánní zápalný materiál, roznítí se když zasáhne cíl a generuje tak intenzivní žár, že exploduje. Toto způsobuje bílé záblesky, které jsou vidět, když rakety s ochuteným uranem zasahují své cíle.

    Bílý záblesk, který lze vidět na videu zachycujícím náraz dvou letadel do dvojčat je záblesk přesně toho druhu, který nastane když raketa obohacená ochuzeným uranem zasahuje cíl. Pokud penetrátory ochuzeného uranu způsobily záblesky nárazů letadel do budovy na videu, kam potom uranové tyče přišly?

    Při práci s Hufschmidem AFP nasbírala několik fotek ukazujících záhadný hořící objekt prolétající počáteční explozí v Jižní věži. Tento objekt, který vykazuje charakteristické znaky hořícího DU penetrátoru, lze vidět na této fotografii.



    Fotka epicentra výbuchu, který nastal okamžité poté, co do Jižní věže narazilo letadlo, ukazuje rychle se pohybující objekt, který prošel věží a nachází se daleko před peklem. Projevuje se jako černý bod zanechávající za sebou bílý kouř; druhý se jeví být tmavým ROD prutem, který hoří bílým plamenem následován stopou černého kouře.

    Druhý objekt vykazuje znaky hořícího DU penetrátoru. AFP zaslala zvětšené fotografie objektu Marionovi Fulkovi, vysloužilému chemickému fyzikovi z Lawrence Livermore National Lab s dotazem, zda tento objekt může být DU.

    "Ano, je to možné," řekl Fulk. Když se ho ptali na temný kouř za téměř jasně čistým bílým plamenem, Fulk odpověděl, že "by to mohl být oxid uranu".

    "Předpokládejme, že jde o uran," dodal Fulk. "Hoří blízko povrchu a je obrovsky horký. Jde o malý objekt s velkou hmotou, který má za sebou značnou hybnost, dodává. "Už vylétává z exploze, nic ho nezastavilo."

    Pokud jde o DU penetrátor, vysvětlovalo by to tak obrovský žár, řekl expert na radiaci Leuren Moret AFP. DU by hořelo již předtím, než zasáhlo věž. Hořící uran by sloužil jako roznětka nádrží letadla, které by vyvolaly obrovskou explozi, která následovala v obou věžích. Jak by to procházelo budovou, část kinetické energie penetrátoru by se změnila v tepelnou energii.

    Rozdíl mezi oranžovou barvou plamenů šlehajících z exploze ve věži a bílým plamenem malého hustého objektu jsou indikátory "obrovského rozdílu teplot", řekl Moret. Bílý plamen vycházející z uranu napovídá, že hoří vysokou teplotou, ačkoliv nelze z fotografií přesně stanovit jakou, jak svorně říkají Fulk i Moret.

    Vzdálenost mezi hořícím objektem a jeho temnou kouřovou stopou vznikla kvůli tomu, že vypařující se hmota v hořícím objektu je velmi horká a musí se zchladit, aby zkodenzovala a vytvořila viditelný tmavě zabarvený oxid uranu, řekl Moret.

    Zdroj, translation OSUD.cz 2004


    Pozn. redakce: A zde je další obrazový důkaz (soubor .wmw, přibližně 2 MB) o tom, že do budovy Pentagonu NENARAZILO dopravní letadlo Boeing 757. Na Osudu již zveřejněné informace o tom, že z neznámého důvodu přestal fungovat o víkendu těsně před útokem v budovách WTC na 30 hodin elektrický proud si můžete přečíst zde:

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=2972

    o zvláštním útvaru pod trupem nalétávajícího letadla Boeing (článek z 18.4.2004) zde, zamyšlení (18.5.2002) o tom, proč se zřítily budovy, když byly projektovány takový náraz i požár vydržet, zde. O tom, že poblíž míst útoků byla v dnech následujících naměřena zvýšená radioaktivita, se dočtete brzy v našem magazínu.

    O MONSTR-PODVODU 11. září 2001 a současné "válce proti terorismu" vypráví na základě seřazených faktů a konsekvencí, které zůstaly veřejnosti utajeny, také nová kniha Jiřího Maška - Mráz přichází z Bílého domu (více zde), která se za pouhé 4 dny po svém uvedení na trh vyšplhala na druhé místo nejprodávanějších knih e-knihkupectví Hledající. Děkujeme všem, kteří si ji již koupili nebo poslali objednávku (obzvlášť potěšitelný je velký zájem ze Slovenska) a prosíme i ostatní, aby zvážili její zakoupení pro sebe či své příbuzné a známé a pomohli nám tak aspoň zčásti pokrýt poměrně značné náklady nutné pro vydání těchto materiálů knižně a jejich šíření mezi lidi, kteří nepoužívají internet. Díky!

    Boj o vaši mysl pokračuje..necháte si lhát? PROBUĎTE SE! Jiný svět JE MOŽNÝ!

    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3080&PHPSESSID=8a54a6888f01bea754222703221266c8
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    100 leaders and 9/11 families launch 911 Truth Statement

    9/11 Citizens Watch October 26, 2004:

    An alliance of 100 prominent Americans and many family members of those killed on 9/11 today announced the release of the 911 Truth Statement, a call for immediate inquiry into evidence that suggests high-level government officials may have deliberately allowed the September 11th attacks to occur. The Statement supports an August 31st Zogby poll that found nearly 50% of New Yorkers believe the government had foreknowledge and "consciously failed to act," with 66% wanting a new 9/11 investigation. Focusing on twelve questions, the Statement highlights areas of incriminating evidence that were either inadequately explored or ignored by the Kean Commission, ranging from insider trading and hijacker funding to foreign government forewarnings and inactive defenses around the Pentagon. The Statement asks for four actions: an immediate investigation by New York Attorney General Eliot Spitzer, Congressional hearings, media analysis, and the formation of a truly independent citizens-based inquiry.

    The Statement's list of signatories includes notables spanning the political spectrum, from Presidential candidates Ralph Nader, Michael Badnarik, and David Cobb to Catherine Austin Fitts, a member of the first Bush administration, as well as Washington veterans like Pentagon whistleblower Daniel Ellsberg and retired CIA analyst Ray McGovern... renowned investigative reporter Kelly Patricia O?Meara.

    The Statement also includes 43 noted authors, including New York Times #1 bestseller John Gray, as well as 18 eminent professors, historians, and theologians. Other notables include five-term Georgia Congresswoman Cynthia McKinney. . . and actors Ed Asner and Mimi Kennedy.


    http://www.911citizenswatch.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=412&mode=thread&order=0&thold=0
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    U.S. forces launch airstrikes in Fallujah

    http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/1099138585647_9/?hub=TopStories

    'THIS IS FOR 9-11, um, no wait, they didn't have anything to do with that. Okay, THIS IS FOR SUPORTING AL QAEDA! What? They DIDN'T!! Okay, umm, THIS IS FOR THOSE ILLEGAL WMDS! What? No shit! They didn't? They couldn't? How about the Kurds? Iran?!? Well what the #$^%#% are we doing here in Iraq? Really? (sigh) Okay. THIS IS FOR EXXON AND HALLIBURTON!!!!" (Boom)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    WHO the hell supports such murderous people like bin Laden?

    http://www.geocities.com/RepresentativePress/binLadenphoto.html
    GYD
    GYD --- ---
    krasna fotka v zahlavi
    TOUCHWOOD
    TOUCHWOOD --- ---
    KERRAY: voee, a koho budou potom popravovat, kdyz se jim nebude rodit dost lidi? :o)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    GORG --- --- 18.07:43 30.10.2004
    "Většinu dnešních evangelikálů spojuje i konzervativní náhled na nejrozporuplnější sociální otázky současné Ameriky: podporují trest smrti, bojují proti potratům"

    he? :)))
    GORG
    GORG --- ---
    USA: Al Kajda působí v Bosně
    http://lidovky.centrum.cz//clanek.phtml?id=302848

    GORG
    GORG --- ---
    Bush a evangelikálové

    http://lidovky.centrum.cz/archivln/archivln.phtml?id=303928&sec=35&sub=73&d=30&m=10&y=2004&dat=20041030#clanek

    // tohle je taky slušný... lidovky uz taky zacina chytat paranoia?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam