• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    America advertises the benefits and advantages of WMD

    "The Insider" mailing list article, 08 February 2005.

    US nuclear upgrade may violate test ban

    As it accuses Iran of trying to develop nuclear weapons, America is preparing to upgrade and renew parts of its own ageing nuclear arsenal. Critics believe the upgrades could lead the US to breach the treaty banning the testing of nuclear weapons.

    Since the project will probably involve replacing technology that originated in the Sixties, watchdogs are concerned the US might be inclined to test the newer systems and, therefore, breach the 1996 Comprehensive Test Ban Treaty.

    Of more concern to watchdogs is President George Bush's dedication to developing a new breed of "bunker-buster" nuclear weapon, designed to penetrate toughened underground defences. Critics say the plan reveals the administration's hypocrisy and undermines international efforts to persuade other countries not to develop weapons.

    Last week, it was revealed that the Defence Secretary, Donald Rumsfeld, had sent the Department of Energy a memo requesting that it set aside funds to resume a study to examine the development of a bunker-buster bomb. The study had been halted last year after Congress removed its funding.


    SOURCE

    The Independent, "America acknowledges the advantages of WMD", 8 February 2005.
    http://news.independent.co.uk/world/americas/story.jsp?story=608874
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Who's got an eye on you?

    Secret cameras are everywhere

    By Andrea Cavanaugh, Staff Writer

    Smile!

    If you're making your way around Los Angeles -- or any metropolitan area in America these days -- there's a good chance your movements are being recorded by a surveillance camera.

    Once limited mostly to banks and convenience stores, the beady eye of the surveillance camera has appeared nearly everywhere over the past decade. Cheaper surveillance systems and heightened fears of terrorist attacks have created a world that is increasingly captured on camera.

    "If you're outside doing anything, you're being recorded 50 percent of the time," said Paul Ramos, vice president of sales and marketing for Fairfax Electronics, a Los Angeles company that sells security systems.

    "If you're shopping or attending an event, it goes up to 90 percent. Yes, Big Brother is there, and Big Brother is strong."

    "When people start talking about Big Brother, I say, 'I've got nothing to hide.' Those cameras aren't looking into my home, and if they were, it would be pretty boring."

    "These are beautiful tools," said Ramos, whose company sells 20 to 30 surveillance systems each month. "It's the ability to be anywhere in the world and see what's going on, and also review what happened yesterday, or last week, or last month."

    "Most people just don't care about being on camera," Noll said. "In Los Angeles, they probably enjoy it. They probably see it as a screen test."

    "A lot of people don't care, but they haven't thought about it," he said. "The dark side of this stuff isn't discussed."

    "Unless we want to live in a pervasive surveillance society where all of your moves are tracked and recorded, we'd better start putting rules in place."

    http://www.dailynews.com/Stories/0,1413,200%7E20954%7E2696693,00.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The 9/11 WTC Collapses: An Audio-Video Analysis

    http://www.whatreallyhappened.com/9-11_wtc_videos.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Prozündelovská demonstrace byla napadena maskovanými muži z ARA za mlčenlivé asistence policie

    (6.2.05)

    Před kanadským velvyslanectvím ve Washnigtonu DC dnes probíhala ohlášená mírumilovná demonstrace skupinky lidí na podporu politického vězně Ernesta Zündela, kterého kanadská vláda drží bez obvinění a bez soudu už třetí rok na samotce v torontském vězení za zločin špatného myšlení. Zündel vyjádřil pochybnosti o holocaustu.

    Skupinka demonstrující pro Zündela byla obklíčená a fyzicky napadena gangem maskovaných mužů (maskování je v rozporu se zákonem, ale přítomné policii to nevadilo) vybavených klacky, železnými klíči, obušky a dalšími zbraněmi. Útok provedla skupina ARA (Anti Racist Action). ARA zničila transparent s nápisem "Ostuda Kanady" a na účastníky demonstrace házela sáčky naplněné močí a hnojem.

    Přítomná policie v počtu třiceti amerických a šesti kanadských policistů učinila pokus zabránit konfrontaci, ale příliš se jí to "nedařilo". Nikdo z útočníků nebyl zatčen ani legitimován.

    Poté, co ARA rozehnala demonstraci, rozeslala skupinky svých věrných na zástavky hromadné dopravy a stanoviště taxíků v okolí, aby pronásledovaly účastníky prozündelovské demonstrace i tam.

    Levicová organizace samozvaných bojovníků proti rasismu ARA je na seznamu teroristických skupin, a existují náznaky, že byla v minulosti financována vládou a židovskými organizacemi, které ji rády používají na vykonávání špinavé práce.

    Zdroj: http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=4579

    I want to talk about the "crime" of holocaust denial, because Zundel isn't denying anything. He is asking questions, which is what one does when examining history.

    Certainly in an age where we were lied to about Iraq's weapons of mass destruction to create a war, prudence demands that we always re-examine everything we have ever been taught by those same people who just lied to us about Iraq's WMDs.

    Now, I want you to consider the following list.

    Ottoman Turkey 1915-17 1-1.5 Mil. killed
    Soviet Union 1929-53 20 Million killed
    Nazi Germany 1933-45 13 Million killed
    China 1948-52 20 Million killed
    Guatemala 1960-81 100,000 killed
    Uganda 1971-79 300,000 killed
    Cambodia 1975-79 1 Million killed

    Nobody worries about re-examining the historical record of these genocides. There are no laws punishing those who go back and re-check the facts, to separate the truth from the politically expedient lies which Iraq has made clear are a part of our daily existence. Nobody screams and denounces those who want to look at the historical reality behind the screed.

    With one exception, of course.

    Out of all the horrors listed above, one and only one is protected from examination by force of law, at the request of the victims. Only one is declared off limits a priori, by the victims. Only one is remanded to the courtroom rather than in the library, by the victims.

    Why?

    I can understand the PERPETRATORS wanting to bar all possible examination, but to have the victims demand there be no examination of the facts?

    Out of all the genocides, many more recent and even larger than that of Germany, is one and only one declared totally off limits by the victims. Think about that.

    Truth needs no laws to support it. Throughout history, from Galileo to Zundel, only lies and liars resort to the courts to mandate adherence to dogma.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bulletproof Cameras ready to Patrol New Orleans

    NEW ORLEANS (AP) -- The intent was obvious. The man aimed an AK47 at the newly installed crime camera and fired away. "All it did was get him arrested," chuckled New Orleans' chief technology officer Greg Meffert. "The camera immediately notified the police and tracked him until he was caught."

    New Orleans is installing a citywide security system with state-of-the-art cameras that can monitor an eight-block area around each one, as well as communicate with police, track crime in the area and provide proof in court.

    Don't call it Big Brother, however. City officials insist it's much more like the old days when cops walked a beat than like government spying.

    http://www.rednova.com/news/display/?id=125239
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Russia officially an ally of Syria and Iran

    http://www.theinsider.org/mailing/article.asp?id=867

    The idea of cloud seeding, as the technique is known, is simple and dates back to the 1940s when some believed that to control the weather would be to control the world.

    http://www.total411.info/2005/02/weather-control-tech-set-for-super.html

    uplne dole...

    http://zpravy24.pantax.cz/2003/01/22.01.03.htm

    Britský ministr vnitra Blunkett mě může uvěznit, ale nikdy ze mě neudělá čárový kód

    http://cz.altermedia.info/index.php?p=180
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Sametová revoluce, mýty a hlupáci

    Filed under: * Úvahy a komentáře

    Již třinácté oslavy, vázající se k 17. listopadu 1989, jsou za námi. Tehdy podle legendy měli studenti vybojovat opět demokracii. Mýtus sametové revoluce je pro zastánce lžidemokracie nedotknutelný. Lžidemokraté doufají, že jejich svátek svým významem zastíní z jejich pohledu „přece jen poněkud trapně nacionalistický“ 28.říjen. Připustí-li vůbec, že mýtus má „jisté“ trhliny, nechtějí se o nich konkrétně bavit. Celkem správně tuší, že by je taková diskuse mohla dostat do úzkých. Proto se raději omezují na tvrzení: není důležité „jak to bylo“. Hlavně, že tady máme zase demokracii. Stejně se jedná o vysokou politiku, do které nikdo nevidí.
    Připomeňme si fakta všeobecně známá. Alespoň ve své době. Listopadový průvod byl veden „studentem Růžičkou“, alias agentem StB Zifčákem. Průvod byl odkloněn na Národní třídu, kde již čekal dobře vyzbrojený Pohotovostní pluk VB. Jelikož nebylo zdaleka jisté, že studenti vyvolají s ozbrojenou složkou Veřejné bezpečnosti konflikt, měla StB v čele průvodu své „další, poněkud odrostlejší studenty“. Ti měli za úkol vyprovokovat zásah. Úkol splnili. Jelikož se dále předpokládalo, že pár boulí nebude na vyburcování lidu k revoluci stačit, StB předem obstarala i „povinného mrtvého“. Tak se stal z nám již dobře známého estébáka Růžičky mrtvý student Martin Šmíd. Na scéně se objevuje narkomanka Drahomíra Dražská, která přesvědčí zkušeného a ostříleného Petra Uhla, že viděla na zemi „v kalužích krve ležet mrtvého studenta Martina Šmída“. Uhl nemá mnoho času závažnou informaci prověřovat, a tak ji vypouští prostřednictvím médií do celého světa. Vhodně vypuštěná informace plní účel, lid od té chvíle plní náměstí a nedlouho poté se režim hroutí jako domeček z karet. Sametová revoluce slavně vítězí.
    Když si vybavím ono památné podloubí na Národní třídě, kde se nejprve válí agent Zifčák, a krátce nato je totéž místo zaneřáděno voskem z vyhořelých svíček na památku „první oběti revoluce“, dodnes se musím smát. Rády ono místo poté navštěvovaly hysterické dívenky, aby zde pietně hasily hořící svíčky tryskáním svých slziček. Heslo tehdejších průvodů: Tady se to stalo! je další památkou na onu dobu. Později se konečně vynořil na světlo světa ten „skutečně pravý“ Martin Šmíd. Kupodivu i přesto kult podloubí mrtvého revolucionáře přetrvává. Dokonce jej drží dodnes i někteří tzv. špičkoví politici, aby právě zde vzdali hold „obětem revoluce“. A z našeho podloubí se tak pomalu ale jistě začíná stávat poutní místo všech hlupáků.
    Ale vraťme se k oné žhavé revoluční době, kdy také vzniká slavné Občanské fórum (OF). Během několika dnů je nejen Praha zaplavena odznaky a plakáty OF. Nikdo se nezabývá tím, že v době, kdy se odznak v této zemi zaváděl do výroby půl roku, je země zaplavena propagačními materiály OF. V té době jeden z řečníků na Václavském náměstí vyřkne myšlenku, která dosud snad žádného normálního občana tohoto státu nenapadla: „Havel na Hrad!“ Ten notorik a výtržník - a prezident! A z rozpačitého ticha a překvapených pohledů okolostojících každý poznal, koho taková myšlenka také napadla. Nicméně proradný řečník využil tehdejší nakloněnosti davu ke kterýmkoliv myšlenkám, které nezní jako komunistické, a přerušil ticho obdobnými slovy. Tentokrát se již dav chytil a nechal se strhnout ke skandování. Druhého dne si už snad téměř každý řekl: „Proč mne to nenapadlo dřív? Je to ten nejlepší kandidát!“ Z dnešního pohledu viděno - měřeno výsledným efektem - tehdejší propaganda fungovala. Československo bylo zahlceno plakáty „Havel na Hrad!“. (Dle obvykle velmi dobře informovaného zdroje, který si nepřeje být jmenován, byly uvedené plakáty vytištěny již v létě 1989 ve Švédsku. Totéž lze ostatně soudit i o odznacích a plakátech OF.)
    A náš idol vydrží na Hradě přesně tak dlouho, byť s internacionální pomocí rakouských a českých lékařů, jako jeho předchůdce. Kdyby se to bývalo vědělo předem, mohlo se sídlo prezidentů na čas přesunout na Vítkov. Je zde docela zachovalé Gottwaldovo mauzoleum. Ale to jsem poněkud odbočil.
    Spisy nejvýznamnějších agentů StB, krátce po revoluci, přesněji bezprostředně po nástupu Havla do úřadu státního prezidenta, týkající se shodou okolností Havla a dalších špičkových chartistů, mizí z archivů. Prý aby je nikdo nezneužil. Za účelem dokonalého dočištění archivů se ministrem vnitra stává Jan Ruml.
    A Petr Uhl? Ten se nedlouho po sametovém převratu stává šéfem ČTK… Nakonec on to byl, kdo v praxi prokázal, že s informacemi dokáže pracovat. Symbolicky to předznamenává budoucí vývoj v oblasti masmédií. Kdo si myslí, že se příliš neodklonil od předlistopadového trendu, velmi se blíží skutečnosti.
    Jak se zdá, akce s krycím názvem „Golgota“ byla, jak je ostatně u akcí tohoto druhu zvykem, dlouhodobě a pečlivě připravována.

    Petr Švec

    http://cz.altermedia.info/index.php?p=225
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    K Řádu lebky a kostí

    Filed under: * Úvahy a komentáře

    — @ 12:29

    Členy tohoto nepříliš známého řádu jsou i George Bush ml., tak i jeho nedávný protikandidát John Kerry. Oba se členy stali během studia na univerzitě v Yale. Situace, kdy tento řád měl prakticky jistotu, že na postu prezidenta bude mít svého člověka, nám může přijít jako paradox. Ovšem podobných „paradoxů“ je v dějinách mnoho. A můžeme je najít i v dějinách našich.
    Když v roce 1935 po odstoupení T. G. Masaryka kandidoval na post prezidenta republiky Edvard Beneš, měl proti sobě profesora Němce. Beneš měl podporu spíše levicových stran, Němec naopak těch pravicových, jejichž představitelé Beneše na místě nejvyšším vidět nechtěli. Ovšem oba kandidáti byli členy zednářské lóže a na její popud profesor Němec krátce před samotnou volbou svou kandidaturu stáhl. Ale i kdyby kandidoval a případně vyhrál, lóže by měla své jisté.
    Zajímavé byly i reakce většiny médií na váhavě potvrzovaná členství ve výše zmíněném Řádu lebky a kostí, který byl vesměs líčen jako recesisticko povýšenecký klub bohatých studentů, nic dalšího. O něčem jiném však hovoří např. časopis Fakta X, číslo 25 z roku 1999.

    Řád vznikl v roce 1832 a je tajným spolkem studentů Yaleské univerzity, který vybírá a připravuje skupinu elitních studentů na budoucí funkce se značným vlivem a mocí. Mezi bývalé i současné členy řádu patří smetánka amerického východního establishementu - synové finančníků, politiků a průmyslníků. Z mnoha členů ze staré školy se stali prominentní političtí činitelé včetně bývalého amerického prezidenta George Bushe st. Předpokládá se, že řád existuje proto, aby dohlížel na vytvoření Nového světového řádu, v jehož rámci bude celosvětová moc soustředěna do rukou několika vybraných jedinců.
    Pozorovatelé se domnívají, že kořeny řádu sahají až k evropskému hnutí 18. století s názvem Osvícenci (známější spíše jako ilumináti - pozn. red. AM). Hnutí založil v roce 1776 na Ingolstadtské univerzitě v Bavorsku profesor práv Adam Weishaupt a jeho členové věřili, že oni sami by měli ovládat národní i mezinárodní mocenské vztahy. Cílem Osvícenců bylo nastolit vlastní světový řád prostřednictvím revolucí, válek a roztržek.
    V roce 1787 odhalila bavorská vláda dokumenty týkající se Weishauptových plánů na vytvoření nového světového řádu a organizace byla oficiálně rozpuštěna. Ještě než došlo k rozpuštění, napojil Weishaupt tento řád na mocnou zednářskou síť, která se tehdy šířila po Evropě a USA jako nezkrotný požár.
    V USA zavedl doktrínu Osvícenců generál Huntington Russel v roce 1832. Russel od roku 1830 studoval na Ingolstadtské univerzitě, kde se s principy Osvícenství seznámil. Po návratu na Yaleskou univerzitu představil toto učení svému příteli a spolužákovi Alfonsu Taftovi. Společně se rozhodli, že principy Osvícenců znovu vzkřísí, a Řád lebky a kostí byl na světě.
    Ve své čtyřdílné studii s názvem Řád odhaluje spisovatel, akademik a historik Anthony Sutton metody, pomocí nichž Bonesmani - jak se členové řádu označují - zavádějí do života své učení. Infiltrací na klíčové pozice západní politické hierarchie se řád podle Suttona snaží ovládnou distribuci zbraní, paliv, financí a dalších zdrojů.
    Způsobem globálního řízení mohou být efektivně řízeny zejména rozvojové země - lze oslabovat jejich ekonomiky, podněcovat občanské války a revoluce nebo ovládat sociální stabilitu určitého státu. Tento proces podle Suttona sílí, ale probíhá pomalu, aby to nezasvěceným nebylo zřejmé. Ovšem konečný výsledek tohoto procesu vždy vychýlí rovnováhu mezinárodní moci do rukou úzké politické elity.
    Z politického hlediska protagonisté Nového světového řádu jakoby poštvávají levici a pravici proti sobě a z jejich vzájemného střetu se rodí nový společenský, politický a ekonomický řád. Tento proces je podle Suttona v zahraničně-politických kruzích znám pod bezelstným výrazem řízená krize.
    Kromě oblasti mezinárodní politiky se Bonesmani silně angažují také ve sféře zpravodajské. Slovo „spook“ (bubák nebo také špion), kterým se dnes označuje tajný agent, bylo původně yaleským výrazem pro člena tajné společnosti. Podle mezinárodně uznávaného investigativního časopisu Covert Action Quartely existuje uvnitř CIA Klub kostí, který podporuje kariéru svých členů. Bonesmani mají rovněž bohaté zastoupení v oblasti žurnalistiky a vydavatelství, kde jejich vlivná ruka údajně kontroluje a cenzuruje nepřátelské zprávy.
    Pozorovatelé dokonce věří, že současné státní hranice se zanedlouho stanou pouhými symbolickými označovacími liniemi. Dojde totiž k centralizaci moci a organizace jako NATO nebo OSN se stanou oficiálními institucemi.
    Mnozí kritikové poukazují na současnou podobu Evropské unie jako na předposlední fázi procesu vytváření Nového světového řádu. Jednotlivé státy rychle přijdou o svou suverenitu a budou včleněny do nové nadnárodní politické struktury.
    Státní prezidenti a další politikové se stanou pouhými politickými loutkami, které nebudou schopny vládnout své zemi nebo vykonávat vůli voličů. A jakmile se moc pomalu koncentruje do rukou vybrané elity, pak nastolení Nového světového řádu naprosto zlikviduje principy individuálních svobod jedince, které jsou již staletí zakotveny a ochraňovány v ústavách jednotlivých zemí.

    http://cz.altermedia.info/index.php?p=869
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FROM OUR ORWELLIAN TRANSLATION UNIT

    "Today, Iran remains the world's primary state sponsor of terror -- pursuing nuclear weapons while depriving its people of the freedom they seek and deserve ... To the Iranian people, I say tonight: As you stand for your own liberty, America stands with you."

    -- George W. Bush

    ("See what happened to the Iraqis? You're next.")

    --------

    "To promote peace in the broader Middle East, we must confront regimes that continue to harbour terrorists and pursue weapons of mass murder. Syria still allows its territory, and parts of Lebanon, to be used by terrorists who seek to destroy every chance of peace in the region."

    ("Hey you Syrians -- when you hear loud noises and children screaming, that'll be us.")
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    When All Drugs Were Legal....There Wasn't a Drugs Problem

    http://www.lewrockwell.com/browne/browne32.html

    Images from the preprohibition era when many psychotropic substances
    were legally available in America and Europe

    http://wings.buffalo.edu/aru/preprohibition.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Iran uninterested in missile that can reach Europe: minister
    TEHRAN (AFP) Feb 02, 2005

    Iran's defence minister insisted on Wednesday that the Islamic republic was not seeking to develop a ballistic missile with a range greater than 3,000 kilometres (1,900 miles).

    "Iran has the technical capacity to respond to its needs but does not need to make such a missile," Rear Admiral Ali Shamkhani was quoted as saying by student news agency ISNA.

    "This is just Zionist propaganda," he said, when asked if Iran was seeking to boost its missile range to 3,000 kilometres -- and bring parts of eastern and southern Europe within range.

    "There is no threatening target in Europe,"
    Shamkhani added.

    Iran has recently upgraded the Shahab-3 ballistic missile -- believed to be based on a North Korean design -- which some officials say has a range of at least 2,000 kilometres (about 1,200 miles).

    Previous figures put the missile's range at 1,300 to 1,700 kilometres, bringing arch-enemy Israel and US bases in the region well within range.

    Tehran's steady progress on its ballistic missile programme is a major cause for concern among an international community already alarmed over Iran's nuclear activities.

    Many diplomats argue that the ballistic missile programme is proof of a nuclear weapons drive, although Iran insists its missiles are merely a deterrent and conventional in nature.

    http://www.spacewar.com/2005/050202140031.hxfwlaqg.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The comment, made by Lt. Gen. James Mattis, came in reference to fighting insurgents in Iraq. He went on to say, "Actually, its a lot of fun to fight. You know, it's a hell of a hoot. I like brawling."

    "You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for 5 years because they didn't wear a veil," Mattis continued. "You know, guys like that ain't got no manhood left anyway. So it's a hell of a lot of fun to shoot them."

    About 200 people gathered for the discussion, held at the San Diego Convention Center. While many military members laughed at the comments, a military expert interviewed by NBC 7/39 called the comments "flippant."

    http://www.nbcsandiego.com/news/4153541/detail.html
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    sieg hail.... no logo maji amici novy... starej hakenkrajz uz nepusobi... ale jeste nemaji novej pozdrav ne ?? sieg hail... to je takovy blby... bysme jim neco mohli vymyslet ne ?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bagdád má mít Bushovu sochu

    Americký prezident George W. Bush může mít brzy v Bagdádu sochu.

    Památník americkému prezidentovi Georgi W. Bushovi chce v centru iráckého hlavního města vybudovat jeho nový starosta Alí Fadel. Z Bagdádu to napsal zpravodaj deníku The New York Post.

    2.2. 2005 09:43

    BAGDÁD - "Postavíme Bushovi sochu. Je symbolem svobody," řekl Fadel. Ve funkci nahrazuje exguvernéra Alího Hajdarího, zavražděného 4. ledna povstalci, kteří prostříleli jeho opancéřované BMW. [celá zpráva]

    Deník připomíná, že za podobně proamerický postoj byl právě Hajdarí zabit. "Nebojím se vazeb na Washington," řekl k tomu Fadel.

    http://www.novinky.cz/04/90/28.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Fauxsama?: 'Pursuing bin Laden'

    Feb 1, 2004

    Vice Chairman of the 9/11 Commission Lee Hamilton recently wrote a commentary entitled "Pursuing bin Laden." Most of the information in the editorial can be regarded as a fairy tale for the masses. Afterall, Mr. Hamilton's current job is to convince the American people of the dangers of al Qaeda and that we must surrender all of our constitutional rights so that the federal government can protect us - and assume power over all state and local functions.

    Mr. Hamilton asks,"Where is Osama bin Laden? We have heard from him via video and audiotape. But despite one of the most aggressive manhunts in history, his capture has proven elusive."

    Many people would never question anything their government officials tell them. But I can't help asking how many different men are they are going to get to play the part of Osama bin Laden in those tapes?

    This is a photo of the Osama that made his appearance just before the 2004 November election - presumably to remind us that he was still around and remains a threat. John Kerry now says that this video cost him the election.




    Here we have previous photos of bin Laden and on the far right is the bin Laden who took credit for 9/11 in a December, 2001 video:



    Our government officials expect us to accept, without questioning, that all these people are Osama bin Laden.

    A German TV show found that the White House's translation of the December 2001 bin Laden "confession" videotape was "not only inaccurate, but even manipulative". Prof. Gernot Rotter, professor of Islamic and Arabic Studies at the Asia-Africa Institute at the University of Hamburg said: "The American translators who listened to the tapes and transcribed them apparently wrote a lot of things in that they wanted to hear but that cannot be heard on the tape no matter how many times you listen to it."[Link]

    An audio tape released in November 2002 was declared authentic by U.S. officials. The Associated Press reported "U.S. experts who have heard it generally support the conclusion by U.S. law enforcement officials that it probably is bin Laden speaking" and provides the first evidence in a year that bin Laden survived U.S. bombing in Afghanistan.

    However, a Swiss research institute, the Lausanne-based Dalle Molle Institute for Perceptual Artificial Intelligence, said it is 95 percent certain the tape does not feature the voice of bin Laden. The institute compared the voice on the tape with some 20 earlier recordings of bin Laden.


    Read more, with all sources cited, at the link.

    http://www.total911.info/2005/02/fauxsama-pursuing-bin-laden.html

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam