• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Human Tracking: Big Brother Goes Mainstream :.

    Once viewed as a futuristic nightmare, human tracking is now affordable and available without restriction. For $200 plus a monthly service fee of $20, anyone can purchase an electronic device that puts George Orwell's 1984 surveillance technology to shame. They're marketed as "kid-tracking" devices, though some ads also mention pets and senior citizens. In vivid shades of doublespeak, one company offers service plans named "Liberty, Independence, and Freedom," but surveillance and control are their purpose.

    At the very least, human-tracking devices will alter relationships between some parents and children, husbands and wives, employers and employees more dramatically than any other product emerging from the information revolution. Ultimately, they offer a new form of human slavery based on location control. They pose the greatest threat to personal freedom ever faced in human history.

    Whatever legitimate uses there may be - to safeguard a child or incapacitated adult, for example - abuses will occur. Even full-blown geoslavery is inevitable: the uncertainty is how many people will suffer from it - hundreds, thousands or millions.

    Copyright © 2005 North Jersey Media Group Inc.

    http://www.bergen.com/page.php?qstr=eXJpcnk3ZjczN2Y3dnFlZUVFeXkzOTcmZmdiZWw3Zjd2cWVlRUV5eTY2NTU2NTcmeXJpcnk3ZjcxN2Y3dnFlZUVFeXkxNA==
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Gannon paymaster key 9/11 Pentagon 'witness'



    Now, this is rich. One of the most vivid "eyewitnesses" for the official storyline that American Airlines Flight 77 crashed into the Pentagon is none other than Bobby Eberle, the founder of GOPUSA and Talon News; the man who paid to put Jeff Gannon in the White House.

    http://www.libertythink.com/2005/02/gannon-paymaster-key-911-pentagon.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    In his latest column for the New Statesman, John Pilger asks why so much western journalism looks at the world through a one-way moral mirror, and discovers that at the root of this censorship by omission is a more subtle attack on our collective memory. :

    THE STRUGGLE FOR MEMORY IN FREE SOCIETIES

    http://pilger.carlton.com/print/133423
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Flirting with Armageddon: welcome to a new arms race

    http://observer.guardian.co.uk/international/story/0%2C6903%2C1418527%2C00.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    WTC Cutter Charges Clearly Visible

    http://www.rense.com/general63/cutt.htm

    Madrid fire heats up 9-11 debate

    http://portland.indymedia.org/en/2005/02/310898.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Pálení symbolů nic neřeší



    Franco Frattini, evropský komisař pro spravedlnost a vnitřní záležitosti, navrhl celoevropský zákaz nacistických symbolů. Skupina poslanců Evropského parlamentu jej hodlá rozšířit o komunistické symboly. Velmi evropské řešení: vyskytne-li se problém, zakážeme jeho příznaky. Problém islámského radikalismu "řeší" zákaz závojů ve veřejných budovách. Problém radikálního nacionalismu zákaz hákového kříže a tak dále. Co to ale vlastně je fašistický symbol? Jistý pražský krejčí indického původu má svastikou ozdobenu objednávkovou knihu. Pro štěstí. V jeho kulturní oblasti nemá tento symbol hrůzný význam jako v Evropě. Státní znak Francouzské republiky obsahuje fasces, svazek prutů se sekerou. Tento starořímský, původně etruský symbol, přijali Francouzi za svůj dávno před Mussolinim. Měli by jej teď měnit? A co Rakušané, jejichž státní znak obsahuje srp a kladivo? Existují přitom jiné symboly, které nikdo zakázat nehodlá. Naopak, řada evropských politických stran se jimi doslova holedbá. A jde o více než jen o symboly.V první řadě se jedná o socialismus a sociální stát. Lidé již zapomněli, že slovo nacismus je zkratkou pro nacionální socialismus, s důrazem na podstatné jméno. Hitler sám nenechával nikoho na pochybách: "Jsme socialisté, jsme nepřátelé dnešního kapitalistického ekonomického systému kvůli vykořisťování sociálně slabých, kvůli nespravedlivým mzdám, a protože kapitalismus hodnotí lidské bytosti podle bohatství a majetku namísto zodpovědnosti a výkonnosti. Jsme rozhodnuti bezpodmínečně zničit tento systém," hřímal na prvomájovém projevu v roce 1927. O dvanáct let později se vychloubal, že "nacionálně socialistické Německo vytvořilo novou ekonomickou doktrínu, která pohlíží na ekonomiku jako na služku pracujícího lidu". Termín radikální pravice zní v tomto kontextu hodně fantasticky. V jedné propagační příručce napsal ministr propagandy Goebbels: "Jsme socialisté, protože vidíme sociální otázku jako záležitost potřebnosti a spravedlnosti z hlediska samotné existence lidového státu - nikoli jako otázku laciného soucitu nebo vtíravé sentimentality. Zaměstnanec má nárok na životní standard, který odpovídá jeho práci. Nemáme v úmyslu o tato práva prosit. Zahrnout dělníka do státního organismu není kriticky důležité pouze pro něho, nýbrž pro celý národ. Jde o víc než jen o osmihodinový pracovní den. Jde o formování nového státního povědomí, což zahrnuje každého produktivního občana."
    V projevech mnoha dnešních demokratických státníků zaznívají podobné motivy: právo na spravedlivou mzdu, kritika konzumní společnosti, sociální koheze, a tak dále. Politici často užívají "nacistickou" rétoriku, aniž si to uvědomují. Například Tony Blair a jeho proslavená Třetí cesta, což je termín z fašistické Itálie. Je to také symbol, který by měl být zakázán? Z Mussoliniho Itálie pochází také tripartita, společné jednání zástupců státu, odborů a podniků. Ovšem ve fašistické Itálii vláda poroučela, zatímco odbory a zaměstnavatelé poslouchali. V mnoha dnešních evropských zemích poroučejí odborové svazy (italsky fasci, čtěte faši); vlády a zaměstnavatelé poslouchají. "Hitler anticipoval moderní hospodářskou politiku," napsal v roce 1973 levicový ekonom John Kenneth Galbraith. Tato politika je typická nejen vysokou mírou zdanění, vysokou mírou státní regulace a důrazem na pečovatelský stát. Hlavním rozdílem mezi fašismem a liberální společností je postavení a role vlády. V liberální ekonomice náleží vládě péče o bezpečnost, spravedlnost a několik dalších funkcí, které nejsou pro trh atraktivní. Politika slouží ekonomice, zájmy jednotlivců mají přednost před zájmy státu. Ve fašistické ekonomice jsou podniky a jednotlivci nástroji v rukou vlády, která jejich prostřednictvím uskutečňuje své cíle. Ekonomika slouží politice, přesněji politikům. Zájmy státu mají přednost před zájmy jednotlivců. Fašisté velmi rádi operují pojmy jako veřejný zájem či služba veřejnosti. Nikdo nepodezírá demokratické politiky, že chtějí zavést totalitní režim. I většina dalších atributů fašistické ekonomiky (administrativní určování cen, dozor nad zahraničním obchodem, kontrola nad centrálními bankami) již patří minulosti. Myšlenka, že stát má pečovat o občany a regulovat podnikání, je však houževnatá. Kdyby evropské protifašistické tažení mířilo na podstatu věci, šlo by bezpochyby o historickou událost. Zřejmě však zůstane jen u symbolů. Umí si snad někdo představit, že role státu v moderních evropských ekonomikách výrazně a trvale poklesne?

    http://zpravy24.pantax.cz/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bush a jeho homosexuální prostitut

    Měl falešný novinář pomáhat americkému prezidentovi?

    http://www.blisty.cz/2005/2/21/art22109.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    SCOTT RITTER SAYS U.S. PLANS JUNE ATTACK ON IRAN, ‘COOKED’ JAN. 30 IRAQI ELECTION RESULTS

    http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=iraq_war&Number=293393206
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FREE DOWNLOADABLE REPORT ON THE VERICHIP

    What David Icke and others have been predicting all these years is now here.
    Say 'NO' to the chip or say goodbye to freedom of thought, emotion and movement.

    "Verichip Expert Reveals The Unabashed, Unofficial Report Exposing The Shocking Truth About The Tiny Implantable Device That Is Quickly Going To Change Life The Way You Know It!"

    But Brace Yourself...This Underground Report Reveals The Gritty Details The Media, The Government, And Even The Manufacturer Doesn't Think You Can Handle...

    "It's What You MUST Know Before You And Your Family Consider Saying 'Yes' To The Chip"

    This 109 Page, Unofficial Report Will Astonish You...Finally Get The Truth About This Technological Breakthrough...Quickly Get The Answers To All Your Questions And Prepare Yourself...

    You Get:

    Over 109 Pages Of Never Before Released Information About The Verichip! (Most Of This Info Is Being Covered Up On The Internet!)

    Over 89 Critical Questions Answered In Full Detail!

    Dozens Of Miscellaneous Facts, Quotes, And Articles About The Verichip!

    Related Stories To Search For On The Internet!

    Misc. Articles!

    Dozens of Shocking Images!

    If you're one of the millions of concerned, worried, frustrated, or even curious people that have been wanting the plain truth about the small implantable rice grain "chip" called the Verichip, stop reading what the media wants you to read and get instant access to this Underground Report!

    Are You Ready For The Truth? The Real Answers That You May Not Want To Hear, But Need To Hear, Are Here! You and Your Family's Safety And Security Depend On Knowing This Information.

    DOWNLOAD PDF FILE HERE

    http://www.davidicke.com/icke/articles2005/verichip.pdf
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    School officials in Sutter, California, and Osaka, Japan, track students with RFID tags worn around their necks or tucked in their belongings.

    The government of Mexico tracks court officials with radio frequency identification (RFID) tags implanted in their shoulders.

    Finland has changed its national laws to allow cellphone tracking of children.

    A woman in Kenosha, Wisc., discovered that her estranged husband had hidden a Global Positioning System (GPS) tracker in her car.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Globalizace jídla

    Globální potravinářské společnosti zhoršují v rozvojových zemích chudobu. Dominují místním trhům a tlačí dolů ceny plodin jako je čaj, káva, mléko, banány a pšenice, píše se ve zprávě, kterou vydala organizace ActionAid za účelem upozornit, v jak málo rukou je koncentrován hlavní vliv ve světovém potravinářském průmyslu. Podle této zprávy za třetinu jídla, které je na světě vyprodukováno, inkasuje zisky v současnosti pouze 30 společností. Pět společností kontroluje 75% mezinárodního trhu s obilím a šest společností ovládá 75% světového trhu s pesticidy. Dále bylo zjištěno, že polovinu světového trhu s banány ovládají dvě společnosti, tři společnosti prodávají 85% čaje na světě a jeden jediný řetězec, Wal-mart, kontroluje 40% mexického maloobchodu s potravinami. Rovněž bylo zjištěno, že 91% světového trhu s geneticky modifikovanými osivy ovládá firma Monsanto. Známé firmy jako Nestlé, Monsanto, Unilever, Tesco, Wal-mart, Bayer a Cargill v posledních deseti letech ohromně expandovaly a získaly sílu a vliv. A to kvůli politice liberalizace obchodu, kterou podporují Spojené státy, Británie a ostatní země skupiny G8 . "Vlna fúzí a obchodních aliancí koncentrovala tržní sílu do velmi mála rukou," píše se ve zprávě, která obviňuje společnosti, že vytlačují místní společnosti z trhu, tlačí dolů ceny, podle svých potřeb si mění pravidla pro mezinárodní i místní obchod a prosazují tvrdé standardy, jimž chudí farmáři nemohou dostát. "Situace je docela nebezpečná, když tak málo společností kontroluje tak mnoho životů," řekl John Samuel z organizace ActionAid. Většina potravinářských korporací je bohatších než země, ve kterých uskutečňují své obchody. Nestlé, podle ActionAid, dosáhla většího zisku než byl hrubý národní produkt Ghany v roce 2002, zisky Unileveru byly třikrát vyšší než národní důchod Mosambiku a Wal-mart vydělává více než ekonomiky obou států dohromady. Zpráva se přidala k rostoucímu počtu hlasů, které volají po regulaci globálních potravinářských společností. Koalice největších mezinárodních organizací, zabývajících se environmentálními problémy, obchodem a lidskými právy, jako jsou Greenpeace, Friends of the Earth, Amnesty, Via Campesina a Focus on the Global South, oznámily, že budou spolupracovat ve snaze dotlačit korporace k zodpovědnosti.

    pantax
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    A state government panel in Oregon has barred a psychiatrist from practicing medicine because he talked to his patients about the "new world order," saying such discussions could cause "emotional duress."

    http://worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=42892
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Democracy

    by weebies

    We hear a lot about democracy today. Most politicians and their statist sycophants pontificate about the benefits of democracy. On the other end of the spectrum, many free market anarchists rail against the evils of democracy. What is the truth about democracy, which some love and claim to be the salvation of civilization, and others love to hate, and claim to be a curse of mankind? Has the institution of democracy been fairly represented, or has it been politicized and subverted to represent something opposite of its actual intent? More importantly, does democracy and anarchy have any common ground?

    vice:

    http://www.strike-the-root.com/51/weebies/weebies6.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hloupí bílí muži

    Michael Moore napsal knihu "Hloupí bílí muži" těsně před 11. zářím - a měl problémy s jejím vydáním. V jedenácti kapitolách vtipně popisuje život ve Spojených státech. Vyzývá OSN, aby svrhla Bushovu juntu, odsuzuje republikány a nešetří ani demokraty. Součástí knihy jsou i "Poznámky a prameny" - dvacet pět stránek. Zde je několik ukázek z této knihy:

    Svobodná volba je věcí minulosti. Zbylo nám šest mediálních společností, šest aerolinií, dva a půl výrobce automobilů a jeden rozhlasový konglomerát. V životě už budete potřebovat jen obchodní dům Wall-Mart. Můžete si vybrat mezi dvěma politickými stranami, které mluví podobně, volí se podobně a podobně je financují přesně stejně bohatí dárci. Můžete se rozhodnout, že buď budete nosit oblečení v neurčitých pastelových barvách a držet jazyk za zuby, anebo si vezmete tričko kapely Marilyn Manson a necháte se vyhodit ze školy. Britney Spears nebo Christina Aguillera, filmy od Warner Brothers nebo United Paramount Network, Florida nebo Texas - všechno jedno, sakra, všechno z jednoho pytle, bez rozdílu, stejné...


    Zákon stanoví, že lidé, kteří spáchají trestný čin, nesmějí na Floridě volit. Smutné na tom je (i když jsem přesvědčen, že floridská justice byla vždy stoprocentně spravedlivá), že kvůli tomu nesmí na Floridě volit jedenatřicet procent všech černochů, jelikož mají záznam v trestním rejstříku. A Harrisová a Bush věděli, že když z volebních seznamů vyškrtnou jména pachatelů trestných činů, tak z hlasování vyřadí tisíce černošských občanů. Floridští černoši jsou totiž převážnou většinou demokraté - a Al Gore taky 7. listopadu 2000 získal hlasy devadesáti z nich. To znamená devadesát procent těch, kteří volit směli. A při tomto, jak se zdá, masovém podvodu spáchaném státem Florida, Bush, Harrisová a spol. nejen ze seznamu vyškrtli tisíc černošských pachatelů trestních činů, ale také vyřadili tisíce černošských občanů, kteří nikdy v životě žádný trestný čin nespáchali - spolu s tisíci oprávněných voličů, kteří se pouze dopustili přestupku. Celý incident byl do nebe volající, ale americká média ho naprosto přehlédla. Teprve BBC se kauze věnovala do hloubky a odvysílala v nejsledovanějším čase zpravodajství několik patnáctiminutových šotů, v nichž odhalila ty nejničemnější podrobnosti a zodpovědnost za tenhle švindl přiřkla guvernérovi Jebu Bushovi. Byl to smutný den, kdy jsme museli hledět k zemi vzdálené osm tisíc kilometrů, abychom se dozvěděli pravdu o vlastních volbách. (Nakonec to otiskly i Los Angeles Times a Washington Post, ale čtenáři jim věnovali pramalou pozornost.)



    Máme totiž čtyřicet čtyři miliony Američanů, kteří neumějí číst a psát lépe než na úrovni čtvrté třídy základní školy - jinými slovy, jsou funkčně negramotní. Jak jsem se tyhle statistické údaje dozvěděl? Inu, přečetl jsem si je. A teď jste si je přečetli vy. Takže jsme zahájili těch pouhých devadesát devět hodin ročně, které průměrný dospělý Američan stráví čtením - ve srovnání s čtrnácti sty šedesáti hodinami, které prokouká na televizi. Také jsem se dočetl, že jen jedenáct procent americké veřejnosti se namáhá doopravdy si přečíst noviny, tedy čte něco jiného než kreslené vtipy nebo reklamy na ojeté automobily. Když ale žijete v zemi, kde čtyřicet čtyři miliony lidí neumí číst - a skoro dvě stě milionů dalších číst umí, ale většinou nečte - tak, milý přátelé, žijeme v pěkně hrůzostrašném koutu zeměkoule. Národ, který nejen chrlí negramotné studenty, ale ještě k tomu sám zůstává nevzdělaný a hloupý, by neměl řídit svět - alespoň dokud většina obyvatel nedokáže na mapě najít Kosovo (nebo kteroukoliv jinou zemi, kterou bombarduje). Těžkou hlavu mi ale dělá, proč politikové jako senátoři Joe Lieberman z Connecticutu nebo Herbert Kohl z Wisconsinu chtějí proti MTV zakročit, když za hromadné selhání vzdělávání jsou zodpovědní oni. Navštivte kteroukoli státní školu a s největší pravděpodobností tam najdete přeplněné třídy, proteklé stropy a demoralizované učitele. A v každé čtvrté škole pak zjistíte, že se studenti "učí" z učebnic vydaných v osmdesátých letech - nebo ještě starších.


    Proč tomu tak je? Protože přední politikové - a lidé, kteří je volili - se rozhodli, že je přednější sestrojit další bombardér než vzdělávat naše děti. Raději by svolávali schůze výborů o mravní zkaženosti televizního seriálu Jackass (Blbeček) místo o své vlastní mravní zkaženosti, následkem které zanedbávají naše školy a děti a udržují nám titul Nejpitomější země na světě.

    Dalším důkazem, jak drahé jsou nám naše milé ratolesti, je množství státních a dokonce i školních knihoven, které byly zrušeny, anebo jim byla zkrácena otevírací doba. Ještě aby se nám mezi knížkami poflakovala banda dětí, ha! "Prezident" Bush zjevně souhlasí: hned ve svém prvním rozpočtu navrhl snížení federálních výdajů na knihovny o třicet devět milionů dolarů na sto šedesát osm milionů - tedy škrt o skoro devatenáct procent. Jen o týden dříve jeho žena, bývalá knihovnice Laura Bushová, odstartovala celonárodní kampaň za americké knihovny, které nazvala "komunálními pokladnicemi informací, jež jsou k dispozici každému bez rozdílu". Prezidentova matka Barbora Bushová stojí v čele Nadace za gramotnou rodinu. Inu, není nad to, když člověka k dobročinným akcím motivují vlastní zkušenosti s negramotností v rodině!



    Hlasatelé v televizi zrovna probírali, jak debata dopadla. Adams a jeho žena Lorine si zrovna říkali, že by volili Gorea, když tu někdo zaklepal. Paní Adamsová vyšla z pokoje, přistoupila ke dveřím a zeptala se, kdo je. Dva muži trvali na tom, že má otevřít a pustit je dovnitř. Zeptala se znovu, kdo jsou, ale odmítli se identifikovat. A tak je ona odmítla pustit dovnitř. V tom okamžiku dveře vyrazili dva neidentifikovaní policisté z protidrogocého oddělení policie v Lebanonu, vrhli se na paní Adamsovou a nasadili jí pouta. Sedm dalších vtrhlo do domu. Dva zahnuli s odjištěnými pistolemi za roh do zadního pokoje, kde vpálili několik kulek do Johna Adamse. Ten byl o tři hodiny později v lékařském středisku Vanderbiltovy univerzity prohlášen za mrtvého. Razie u Adamsů byla nařízena poté, co jeden informátor koupil drogy na Joseph Street číslo 1120. Lebanonská protidrogová jednotka, která byla stejně jako tisíce dalších v celé zemi součástí "války proti drogám" Clintonovy vlády, si nechala u místního soudce vystavit zatykač na všechny obyvatele domu. Jediný háček byl v tom, že Adamsovi bydleli na Joseph Street číslo 70. Protidrogová jednotka si spletla dům.

    Počátkem devadesátých let bylo ve věznicích ve Spojených státech asi milion osob. Koncem Clintonových/Goreových let tento počet stoupl na DVA MILIONY. Objem tohoto zvýšení byl výsledkem nových zákonů, které vstoupily v platnosti proti uživatelům drog, nikoli překupníkům. Osmdesát procent lidí jde kvůli drogám do vězení proto, že je přechovávali, a ne že s nimi obchodovali. A tresty za crack jsou třikrát vyšší než za kokain.


    Není příliš těžké přijít na to, proč se na drogu preferovanou bělošskou komunitou pohlíží s mnohem větší shovívavostí než na drogu, kterou si může dovolit černošská a hispánská komunita. Osm let se intenzivně uplatňovala agresivní strategie pozavírat co nejvíc příslušníků menšin. Místo abychom vyhověli jejich požadavkům a zlepšili jim podmínky, řešili jsme problém tím, že jsme je posílali za mříže.

    Škoda, že příspěvek na Bushovu kampaň zapoměl poslat Anthony Lemar Taylor. To byl další notorický hříšník - drobný zlodějíček, který se v roce 1999 rozhodl předstírat, že je superhvězda golfu Tiger Woods. Třebaže se Taylor Woodsovi ani trochu nepodobal (i když oni teda všichni vypadají stejně, že jo), podařilo se mu na padělaný řidičský průkaz a kreditní karty na jméno Tiger Woods zakoupit televizor s uhlopříčkou sto sedmdesát osm centimetrů, pár reproduktorů a ojetý luxusní automobil. Potom někomu konečně došlo, že to není Tiger Woods, a Taylor byl zatčen a odsouzen za krádež a křivopřísežnictví. A rozsudek? DVĚ STĚ LET, TEDY DOŽIVOTÍ! Ano, přečetli jste to správně. Dostal doživotí podle kalifornského zákona "třikrát a dost", podle kterého vás po spáchání třetího trestného činu odsoudí na doživotí. Dodnes však nikdo na doživotí neodsoudil žádného představitele firmy, kterou přistihli, jak potřetí znečišťuje řeku nebo odírá zákazníky. V Americe si toto speciální zacházení vyhrazujeme jen pro chudé nebo Afroameričany anebo ty, kdo nepřispějí některé naší milé politické straně.



    Moje sestra Anne dělala veřejného obhájce v Kalifornii. Trvala na tom, že bude své klienty hájit a že jim proces před porotou obstará, když ho budou chtít. Měla však kvůli tomu neuvěřitelné problémy s ostatními veřejnými obhájci v úřadě. V roce 1998 umožnil úřad veřejného obhájce soud před porotou pouze jednomu mandantovi obviněnému z trestného činu z téměř devíti set obviněných. To samozřejmě neznamená, že každý z těch osmi set devadesáti devíti obviněných byl vinen. Pouze jej přinutili k prohlášení, a tak mnozí z nich skončili ve vězení; možná i za trestné činy, které nespáchali. Ale nikdy se to nedozvíme, protože jim odňali právo na proces, v němž rozhoduje porota lidí, jako jsou oni sami, jak stanoví Šestý dodatek.

    Podepsal zákon, kterým se federální prostředky mají rozdělovat dobročinným organizacím "na náboženském základě". Podepsal zákon, který zakazuje manželství mezi homosexuály, a dal do křesťanských rozhlasových stanic reklamu, vychvalující jeho odpor proti všem formám zákonných svazků mezi jedinci stejného pohlaví. Během krátké doby dokázal ze sítě sociální podpory vyřadit deset milionů lidí - deset z celkového počtu čtrnácti milionů adresátů.


    Navzdory výzvám republikánských guvernérů jako George Ryana z Illinois k podpoře moratoria hrdelního trestu odmítl všechny snahy o zmírnění tempa poprav, a to dokonce i potom, co se ukázalo, že na výkon trestu smrti čekají desítky nevinných lidí. V Americe je dnes víc lidí bez zdravotního pojištění než v okamžiku, kdy nastoupil do úřadu. Podepsal směrnici zakazující jakoukoli formu lékařské pomoci lidem, kteří ve Spojených státech pobývají nelegálně. Podporuje zákaz interrupce v pokročilejším stadiu těhotenství a slíbil, že podepíše první protipotratový zákon, který mu přijde na stůl a který potrat dovolí pouze v případě, že bude ohrožen život ženy. V největší privatizační akci v amerických dějinách schválil prodej jednoho z kalifornských ropných polí a na Aljašce otevřel Národní ropnou rezervaci (což nedokázal ani Reagan). Ano, po zvážení všech jeho činů musíte přece souhlasit, že Bill Clinton byl jedním z nejlepších republikánských prezidentů, které jsme kdy měli.

    A tak jsem sepsal "Modlitbu za to, aby Bůh seslal na boháče co nejvíc ran osudu." Z historie se koneckonců dovídáme, že Bůh rád občas sešle nějakou tu staromódní ránu osudu - a kdo by byl lepším terčem než hloupí bílí muži, kteří nás do téhle šlamastiky dostali?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Iran, Syria vow `united front'

    Tehran says U.S. spy planes spotted over its nuclear sites

    Mysterious explosion stirs fears of attack as tensions rise

    http://www.thestar.com/NASApp/cs/ContentServer?pagename=thestar/Layout/Article_Type1&c=Article&cid=1108595411823&call_pageid=970599119419

    Take a good look at a map. A USreal attack on either Syria or Iran would put our troops in Iraq facing a two-front war along with the iraq insurgency. And Israel's sense of being able to bomb Iran with impunity because of having the US forces in Iraq as a bulwark just went out the window, as Iran can flank Israel through Syria. Russia is ready to hand both nations weapons which can equal the US systems, and the sandstorm season is about to start, negaqting US air suuperiority.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MADRID SKYSCRAPER BURNS FOR TWO DAYS AND IS STILL STANDING

    NEW YORK SKYSCRAPER BURNS FOR LESS THAN AN HOUR AND COLLAPSES



    SOMETHING WRONG SOMEWHERE??



    http://hosted.ap.org/dynamic/stories/S/SPAIN_BUILDING_FIRE?SITE=VANOV&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    US warns Syria over Lebanon role

    http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/4269351.stm

    comment:

    ASSASSINATION OF FORMER LEBANON PRIME MINISTER IS
    ILLUMINATI PROBLEM-REACTION-SOLUTION

    Syria is on the neocon target list,
    a fact constantly confirmed by the
    statements
    of Condoleezza Rice,
    and now comes a political murder
    that is being blamed on Syria.

    (Just a coincidence, nothing to worry about)

    US warns Syria over Lebanon role

    The Syrian government is unfortunately
    on a path right now where relations
    are not improving,
    but are worsening"
    - Condoleezza Rice

    (Exactly as planned)


    --------------------------------------------------------

    Mossad behind Hariri assassination

    http://www.tehrantimes.com/Description.asp?Da=2/16/2005&Cat=14&Num=001

    The Killing of 'Mr Lebanon'

    http://207.44.245.159/article8068.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    States Considering Monitoring, Taxing Motorists With GPS Units

    Capitol Hill Blue | February 16 2005

    Some states are considering taxing motorists by the distance they drive, which would help them in collecting more revenue.

    About 25 per cent of price paid by consumers for gas goes to the government which uses it for development and maintenance of highways. And fuel efficient cars would reduce the revenue which would make them good for drivers but bad for the roads.

    Experts estimated that such cars could give up to 75 mpg in the city and about 50 mpg on highways. The rising price of gas could lead to more consumers selecting fuel efficient vehicles which would cut down the revenue, it said.

    The method being considered is every time a car is filled up, the tax would be charged. A computer in the gas station would communicate with the odometer of the car to determine how much the person filling the gas owes as tax on the basis of miles he had driven since the last filling. GPS systems would also be used to track vehicle mileage.

    California is considering replacing gas tax with the "tax by mile" and neighboring state of Oregon has already started road testing the idea.

    "Drivers will get charged for how many miles they use the roads, and it's as simple as that," engineer David Kim says.

    Kim and his team at Oregon State University equipped a test car with a global positioning device to keep track of its mileage. Eventually, every car would need one.

    The system could track how often you drive during rush hour and charge higher fees to discourage peak use, it said.

    "We're getting a lot of interest from other states," said Jim Whitty of the Oregon Department of Transportation. "They're watching what we're doing."

    http://www.capitolhillblue.com/artman/publish/article_6239.shtml
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam