• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Vězně na Guantánamu nutili k výpovědi psi, ženy a hudba

    Vězni držení na Guantánamu nedostali statut válečných zajatců.

    foto: globalsecurity.org

    "Nutili ho štěkat jako pes a kňučet před snímky teroristů," píše nedělní magazín Time o metodách uplatňovaných proti saúdskoarabskému vězni na americké základně Guantánamo. Vše údajně v minulosti posvětil ministr obrany Spojených států Donald Rumsfeld. Článek značně rozbouřil politickou scénu v USA.
    13.6. 2005 09:41

    WASHINGTON - "Je to nepřijatelné," uvedl ještě v neděli večer v pořadu CNN "Late Edition" senátor Chuck Hagel. "Je to absolutně mimo hodnoty civilizovaných lidí a v rozporu s právem," konstatoval.

    "Skutečnost, že zacházíme s vězni tímto způsobem, je nejen špatná, ale také nebezpečná a velmi hloupá a krátkozraká," pokračoval odborník na mezinárodní politiku s tím, že "toto není způsob, jak přesvědčit lidi ve světě, aby se přidali na naši stranu, a to zvláště v muslimském světě".
    Dlouhé a kruté výslechy

    Time popsal zacházení s vězněm Muhammadem Kahtaním. Toho Američané považovali za hypotetického 20. teroristu, jenž se měl 11. září 2001 podílet na vzdušných útocích proti Světovému obchodnímu středisku v New Yorku. Kahtaního zadrželi američtí vojáci při operacích v Afghánistánu.

    Time získal podrobné záznamy z výslechů tohoto vězně - celkem 84 stran. Mluvčí Pentagonu Larry Di Rita je označil za "druh dokumentů, který nikdy neměl opustit Guantánamo".

    Sešit zachycuje 50 dní výslechů, které byly vedeny od listopadu 2002 do začátku ledna 2003. Začínaly už ve čtyři hodiny ráno a končily před půlnocí. Podle časopisu to bylo pro vězně velmi tvrdé období, protože ministr obrany Donald Rumsfeld odsouhlasil uplatňování nejpřísnějších vyšetřovacích postupů.
    Invaze ženského elementu

    Kahtaní byl vystaven mnohahodinovým výslechům. Když usnul, vojáci mu vždy chrstli na hlavu studenou vodu nebo mu přehrávali disk s písničkami popové hvězdy Christiny Aguilerové, píše Time. Nemohl si dojít ani na toaletu, močil proto do svých kalhot.

    Musel také stát v pozoru, když mu přehrávali americkou národní hymnu. Oholili mu vlasy i vousy a uplatňovali proti němu techniku "prostorové invaze ženského elementu", když na něho nasadili násilnickou vyšetřovatelku. [celá zpráva]

    Vyšetřovatelé ho také donutili, aby se svlékl. Pak musel podle magazínu "štěkat jako pes" a američtí vojáci mu udělali obojek z fotografií spoře oděných žen. Nakonec jim vězeň řekl, že si chce vzít život a požádal o psací prostředky, aby mohl napsat závěť.

    http://www.novinky.cz/05/85/36.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FORMER MEMBER OF BUSH TEAM SAYS WORLD TRADE CENTER COLLAPSE WAS PROBABLY AN 'INSIDE JOB'

    'A former chief economist in the Labor Department during President Bush's first term now believes the official story about the collapse of the WTC is 'bogus,' saying it is more likely that a controlled demolition destroyed the Twin Towers and adjacent Building No. 7.

    "If demolition destroyed three steel skyscrapers at the World Trade Center on 9/11, then the case for an 'inside job' and a government attack on America would be compelling," said Morgan Reynolds, Ph.D, a former member of the Bush team who also served as director of the Criminal Justice Center at the National Center for Policy Analysis headquartered in Dallas, TX.

    Reynolds, now a professor emeritus at Texas A&M University, also believes it's 'next to impossible' that 19 Arab Terrorists alone outfoxed the mighty U.S. military, adding the scientific conclusions about the WTC collapse may hold the key to the entire mysterious plot behind 9/11.'


    http://www.arcticbeacon.com/articles/article/1518131/27302.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Britové protestují proti plánům účtovat za jízdu automobilem po kilometru

    Celý týden se v Británii diskutovalo o návrhu ministra dopravy Alastaira Darlinga zavést na britských silnicích a dálnicích u každého jednotlivého automobilu účtování za jízdu po každém ujetém kilometru, přičemž by se cena za užívání silnice zvyšovala podle toho, jak silný provoz by na ní byl. Diskuse vyvrcholila v sobotu v pravidelném pořadu BBC Radio 4 Any Answers, z něhož citujeme.

    Melanie Prendeville, Westminster: Žiju a pracuju ve Westminsteru [vládní čtvrť v centru Londýna] už dvacet let. Nevidím důvod, proč mám být trestána silniční daní, poplatky za přeplnění silnic a nyní dalšími poplatky za jízdu autem podle kilometru. A platím taky daň za povolení k parkování ve Westminsteru. Naštěstí během týdne nepoužívám automobil, protože do práce chodím pěšky. Ale znám lidi, kteří se nemohou dostat do práce, protože máme systém veřejné dopravy, který je zaměřen na zisk. Takže kdyby si pan Darling [ministr dopravy] a Gordon Brown [ministr financí] uvědomili, jak ochromují ekonomiku této země těmito dalšími a dalšími daněmi. Tohle je pro ně jediný způsob, jak tahat lidem peníze z kapsy. Brání tím lidem, aby se dostali do práce. Mám kolegu, který musel minulý týden zaplatit 195 liber, aby se dostal k soudu v Blackpoolu [v severní Anglii]. Lidé, kteří si nemohou dovolit drahé železniční jízdné ráno, musejí jezdit autem. Když jedou autem, jsou za to potrestáni. Skoro nikdo není v práci před 11. hodinou dopoledne, protože se vyhýbají drahým jízdenkám během ranní špičky, čekají na levnější dobu cestování vlakem. A lidé, kteří jezdí automobilem jen na nádraží, ti budou tímto taky potrestáni.

    Jeremy Zaid, Harrow, Middlesex: Ano, poslouchám tuto diskusi celý týden s rostoucí hrůzou. Zdá se mi, že se Británie proměňuje v největší otevřené vězení na světě. Samozřejmě, na ostrově. Čidlo v soukromých automobilech, které bude zřejmě obousměrné. Bude jistě umět automobil vyřadit z provozu, pokud nebudete platit daně, automaticky budete dostávat pokuty, mrtvá ruka státu ve vašem soukromém kontě v bance. Co se stane, když nebudete mít peníze? Dostanete za to pokutu, nebo budete odsouzen, nebo bude auto vyřazeno z provozu? Vláda chce zavádět občanské průkazy s mikročipy, které má být možno číst z velkých vzdáleností. Co se to v této zemi děje?

    Moderátor: V autě budete moci mít transponder, který vás nebude identifikovat jako řidiče. Platit bude automobil, nikoliv řidič.

    Jeremy Zaid, Harrow: Nevěřím. Naštěstí, vládě se zřejmě nepodaří to technicky dát dohromady, vzhledem k předchozím zkušenostem s jejími projekty v oblasti IT, zřejmě se to celé rozloží a my to zaplatíme. Avšak jsme nyní v situaci - tohle všechno nemá nic společného s ekologií, s přeplněností silnic. Jestliže mají zájem na odstranění zácp na silnicích, měli by některé ty silnice rozšířit a přistavět k nim jízdní pruhy pro autobusy. Pokud by měli zájem o snižování znečištění ovzduší, měli by dopravu zrychlit a ne ji zpomalovat. Skončíme v situaci, kdy přijeme o své svobody. A ještě nás nutí, abychom za to platili. Z hlediska lidských práv je to neuvěřitelné. Skončíme jako otevřené ostrovní vězení. Je mi líto, ale já toto odmítám. Odmítám. Do auta si nenechám vložit žádný transponder. Mně je úplně jedno, kolik zákonů poruším a myslím, že tentýž názor má mnoho dalších lidí. Britové nejsou ovce. Nedovolíme, aby se s námi takto zacházelo. A pitomý pan Darling [ministr dopravy] si bude muset uvědomit, že proti tomuhle vznikne velký odpor.

    Julian Smith, Swindon, Wiltshire: Existuje jeden aspekt této telematiky, této technologie, o němž se dosud v diskusi nehovořilo. Je to záměrné? Technologie, která umožňuje, aby vláda sledovala provoz jednotlivých automobilů na jednotlivých rozdílných silnicích, bude také schopna po celou dobu jízdy zaznamenávat vaši rychlost. Takže už nebude zapotřebí žádných policejních kamer, protože pojedete po silnici, neuvidíte ani policejní kameru, ani policistu, a dostanete poštou pokutu anebo upozornění, že vám proštípli řidičský průkaz, protože vás zaznamenal špionský satelit na obloze. (...)

    Moderátor: A teď pár emailů. Tento je od Judith Rowley: "Placení za jízdu automobilem po kilometru? V podstatě souhlasím. Podrobnosti je však nutno dopracovat. Proč nikdo nehovoří o potenciálu snížit exhalace a emise CO2, když se omezí užívání automobilů a lidé budou více užívat veřejnou dopravu. To by se přece mělo zdůrazňovat."

    Od Steva Smitherse: "Je poněkud ironické, že já, jako celoživotní socialista, jsem ve vašem pořadu [Any Questions, předchází tomuto pořadu Any Answers, pozn. red.] slyšel konzervativce Malcoma Rifkinda jako jediného oponenta vystupujícího proti návrhu, že by vládní satelity měly sledovat každý kilometr, který ujedeme, a dále, že on jako jediný zdůraznil, že auta s vysokou spotřebou benzínu by měla platit víc než ekologická auta."

    Od Andy Blackburnové: "Placení za jízdu automobilem po kilometru sníží přeplněnost silnic jen v tom případě, budou-li mít lidé nějakou jinou možnost dostat se do práce. Tu ale oni nemají. Vlaky jsou plné a místní silnice taky. A kromě toho, navrhované poplatky jsou drastické. Ten, kdo bude používat každý pracovní den jen 30 km okružní dálnice kolem Londýna M25 po 44 týdnů v roce, bude platit více než 6000 liber! On si pan Darling představuje, že lidé sedí v dopravních zácpách, protože mají volbu? Je to jen další daň."

    Alan Storkey, Cambridge: Jedna strategická připomínka k přeplněným silnicím. Samozřejmě, účtování za jízdu po kilometru se snaží snížit provoz omezováním přístupu na silnici. Existuje ale dopravní prostředek, který dokáže snížit provoz na silnicích daleko efektivněji, a to jsou autobusy. Autobusy jsou patnáctkrát výkonnější při využívání prostoru na silnicích. Zvýšily by přepravní kapacitu dálnice M25 na čtvrt milionu. Kdybychom zavedli dopravní síť autobusů, jezdících po dálnicích s rychlými místy na přestup, přesně na těch místech, kde jsou dnes na dálnicích zácpy, lidi by po milionech dobrovolně jezdili těmito autobusy.

    Moderátor: A tento systém by mohl existovat v součinnosti s účtováním za jízdu automobilem po kilometru.

    Alan Storkey, Cambridge: Ano, ale autobusovou síť by bylo potřebí vytvořit nejprve. Hned by to vedlo k šetření. A vyžadovalo by to minimální kapitálové investice. A okamžitě byste začal vyprazdňovat silnice. Potíž je, že to potřebuje reorganizaci. Autobusové nádraží Victoria v Londýně je snad nejhorší možnou přestupní stanicí, jakou si dokážete představit. Autobusová doprava po M25 byla navrhována odbornou studií, ale ministr dopravy nepřistoupil k její realizaci. Je potřeba vybudovat přestupní stanice na okružní dálnici M25 a na ostatních dálnicích. V současnosti jezdí autobusy rychlostí 40 km za hodinu a nikdo je nechce používat. A musíte si kupovat jízdenky předem. Je nutno zavést rychlostí systém, kde by lidé mohli rychle nastupovat a vystupovat, umožnilo by to nejrůznější cesty po dálnicích.

    Moderátor: Email od Johna Paina: "Mnoho lidí, kteří žijí na venkově, nemá jinou možnost než jezdit autem. A tento systém je bude za to trestat. Dopravní zácpy na silnicích mohou být odstraněny, bude-li nákladní doprava vrácena zpět na železnici, kam patří. Určité množství investic do železniční infrastruktury, aby bylo možné dopravovat náklady rychle po železnici, povede k odstranění pomalých a ekologicky škodlivých kamionů ze silnic."

    http://www.blisty.cz/2005/6/13/art23728.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Good evening, everybody. Tonight, an astonishing proposal to expand our borders to incorporate Mexico and Canada and simultaneously further diminish U.S. sovereignty. Have our political elites gone mad? We'll have a special report.

    ...

    Now, incredibly, a panel sponsored by the Council on Foreign Relations wants the United States to focus not on the defense of our own borders, but rather create what effectively would be a common border that includes Mexico and Canada.

    Christine Romans has the report.

    (BEGIN VIDEOTAPE)

    CHRISTINE ROMANS, CNN CORRESPONDENT (voice-over): On Capitol Hill, testimony calling for Americans to start thinking like citizens of North America and treat the U.S., Mexico and Canada like one big country.

    ROBERT PASTOR, IND. TASK FORCE ON NORTH AMERICA: The best way to secure the United States today is not at our two borders with Mexico and Canada, but at the borders of North America as a whole.

    ROMANS: That's the view in a report called "Building a North American Community." It envisions a common border around the U.S., Mexico and Canada in just five years, a border pass for residents of the three countries, and a freer flow of goods and people.

    http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0506/09/ldt.01.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    No comment



    Málokdo z nás ví nebo si uvědomuje, jak obrovské finance svět platí za zbraně. O to víc šokující je údaj o tom, že vojenské výdaje ve světě v loňském roce poprvé v historii překročily 1 bilion USD. Toto číslo toho moc neřekne, proto jinak - každý člověk na zemi (včetně dětí) by tak v průměru zaplatil 162 USD (tzn. asi 4000 korun). Tyto údaje uvedla ročenka Stockholmského mezinárodního ústavu pro výzkum míru (SIPRI). Podle tohoto mezinárodně uznávaného ústavu zabývajícího se studiemi na téma válečných konfliktů a míru se v roce 2004 celosvětové výdaje na zbrojení zvýšily oproti předcházejícímu roku o osm procent a dosáhly 1,035 bilionu dolarů. Pro porovnání - rok předtím, tzn. v roce 2003 činily 956 miliard USD. Historicky nejvyšší výdaje na zbraně byly zaznamenány v letech 1987 a 1988, kdy vrcholila studená válka.
    Největší podíl na výdajích na zbrojení měly jako v předchozích letech Spojené státy americké, které vydaly na válečné účely skoro polovinu (přesněji 47 %) z celkových světových výdajů na zbrojení. Podepsalo se na tom hlavně nesmírné úsilí zvítězit v globální válce proti terorismu a zejména pak vojenské operace v Iráku a v Afghánistánu. Podle SIPRI jen v letech 2002 až 2004 si tyto aktivity vyžádaly asi 238 miliard dolarů. To je více, než kolik na zbraně vydal celý rozvojový svět včetně Číny. V první pětici zemí, které utrácejí za zbraně nejvíce, jsou kromě USA také Velká Británie, Francie, Japonsko a Čína. Tyto státy utratily 64 procent z celkových světových vojenských výdajů. Přirozeně, že z nebývalého a rostoucího zájmu o zbraně těží kdo jiný, než zbrojní firmy. Stovce těch největších stoupá v posledních letech obrat zhruba o 25 procent ročně. A ještě jedno porovnání - obrat této stovky hlavních zbrojních firem se rovná hrubému domácímu produktu 61 nejchudších zemí ve světě, uvádí SIPRI. No comment.

    http://zpravy24.pantax.cz/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Ex-Mossad Chief: US Presence In Middle East To Last Decades; Draft On Its Way

    Al Jazeera | June 11 2005

    Ephraim Halevy, the former chief of Israel's Mossad intelligence service and the current national security adviser to Israeli Prime Minister Ariel Sharon, says plans have been made for a substantial U.S. military presence in the Middle East lasting decades.

    "The U.S. campaign in Iraq was perceived [in the Middle East and Washington] as a signal of long-term American commitment to do whatever is required and to 'stay in the neighbourhood' for as long as needed," Halevy stated in a lengthy op-ed column in the April 24 issue of Ha'aretz.

    High-ranking U.S. policymakers have "raised the idea of establishing an American trusteeship regime in the areas of the Palestinian Authority, if it should turn out that the Palestinians are not ripe for self-rule. That arrangement would require an American operational military presence along Israel's border with the Palestinian territories."

    "Speaking in a semi-closed forum during a visit to Israel a few months ago," continued Halevy, "Bill Kristol, one of the most influential 'neocons' in the United States, noted in this connection that the American presence in Europe after World War II lasted for nearly 60 years. Israelis who are trying to promote a role for NATO in the region, in one form or another, are actually promoting a generation-long American presence."

    U.S. entanglement in the Middle East in the name of "democracy" has further destabilized the region and made more likely violent revolutions to occur, especially in countries such as Saudi Arabia.

    "In [an early April] visit to the United States," comments Halevy, "I was told by several well-informed observers that should one of the more severe scenarios come to pass, the United States will have no choice but to deepen its presence in the Middle East. To that end, it will have to renew the draft, to ensure that there are enough forces to deal with developing situations in countries like Saudi Arabia."

    http://aljazeera.com/me.asp?service_ID=9086
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Analýza: FBI mohla pětkrát stopnout 11. září

    ČTK/AP

    10.06.2005 17:53 -

    Po roce se dostala na veřejnost analýza amerického ministerstva spravedlnosti, která zkoumala 11. září. Obvinila FBI z toho, že promarnila až pět příležitostí jak překazit osudové útoky z roku 2001 na USA. Dále viní FBI a CIA, že spolu špatně komunikují.

    Federální úřad vyšetřování podle zprávy například ignoroval indicie a přehlížel vývody svých zaměstnanců, kteří upozorňovali, že Al-Kajda poslala své členy do amerických škol létání.

    "Způsob, jakým FBI nakládala se stopami, lze považovat za významné selhání, které agentuře bránilo odhalit a zabránit útokům z 11. září 2001," uvádí analýza.

    Rok stará studie se na veřejnost dostala, protože se stala důkazem v procesu se Zacariasem Moussaouim, který čelí obvinění z podílu na útocích proti USA a hrozí mu trest smrti.

    Rozbor činnosti FBI například upozorňuje na fakt, že o dvou útočnících agentura vůbec nevěděla. Saudis Nawaf Hamzí a Khalid al-Minzár se přitom neskrývali. Žili v San Diegu a stýkali se s teroristou, kterého FBI dobře znala.

    Agent FBI, který spolupracoval s protiteroristickým týmem Ústřední zpravodajské služby (CIA), měl informace o vazbách Minzára a Hamzího na teroristickou síť Al-Kajda již začátkem roku 2000.

    Nadřízený agenta v CIA však nedal svolení k tomu, aby tyto informace byly předány FBI a aby oba mohli být případně zatčeni. To vedlo k sérii promarněných příležitostí týkajících se pozdějších teroristů v San Diegu, které byly podle analýzy nejlepší šancí, jak zjistit, nebo zastavit spiknutí vedoucí k 11. září.

    Spojené státy přijaly po útocích řadu opatření, aby podobným chybám zabránily. Například všem 15 výzvědným službám daly jednoho koordinátora. Stal se jím John Negroponte. USA také vytvořily jedno celostátní protiteroristické centrum.

    Závěry posudku jsou obdobné, k jakým došla vyšetřovací komise událostí z 11. září

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A050610_175326_zahranicni_mhk
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    USA Patriot Act and the Nazi Enabling Act
    « on: June 03, 2005, 05:29:05 PM »
    On March 23, 1933, Adolf Hitler pushed the http://www.historyplace.com/worldwar2/timeline/enabling.htm the Enabling Act, which provided the newly elected Nazi government with additional powers to act against enemies of the state. This particular piece of legislation bears remarkable resemblance to the http://www.epic.org/privacy/terrorism/usapatriot/U.S.A Patriot Act:

    1) How the Patriot Act Compares to Hitler's Ermächtigungsgesetz (Enabling Act) : http://unslaver.com/forum/index.php?topic=70.0
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    George Galloway, the man who tore the US Senate apart was invited on Friday night prime time British television for an interview with Anne Robinson. Galloway informs the British public the media is controlled by a powerful few and that politicians have an "electronic pager which tells them what to say" in parliament.

    Transcribed by RINF.COM: Underground Gateway
    Discuss This

    Interview with George Galloway by Anne Robinson, 10 June 2005 at 9:00pm

    Robinson : Now, my next guest hasn't always been given the chance to speak in interviews. He's also the man who's appearance at the US senate, quite frankly put the pride back in British politics.

    (Recording from Galloway's appearance at the US Senate)

    [--

    Galloway : “This is the mother of all smoke screens. You are trying to divert attention from the crimes that you supported. You want to talk about illegality?”

    Mr Levin : “No.”

    Galloway : “You launched an illegal war which killed a hundred thousand people….You want me to be troubled?”

    Mr Levin : “No. I want you to answer questions which are fairly put and directly put at you.”

    Galloway : “Ok.”

    --]

    Robinson : Ladies and gentlemen, George Galloway.

    (Audience applauds and cheers)

    Robinson : Very nice of you to be here George. Why have people got it in for you?

    Galloway : Well I am kicking over the traces, I'm swimming upstream, I'm fighting against rich and powerful people who control a lot of media. It's very lucky that I'm getting on a show like this where I will get a fair hearing.

    (Audience applauds)

    Robinson : Of course you will!

    Galloway : I must tell you, I have more trepidation appearing in front of you than I did in appearing in front of those jokers in the US Senate. That's for sure! (Audience applauds)

    Robinson : I mean, you stole the show, didn't you, in Washington ?

    Galloway : I used to box when I was a kid. I approached it from that standpoint. I decided to fix them in the eye and tell them what they needed to hear and what they haven't heard enough of, especially from British politicians as you've been laughing about earlier. British politicians are generally over there on their knees and I think that one of the reasons why British people have been particularly happy about what happened at the Senate was that they thought it was about time a British politician went in standing up straight and speaking for the majority of people in Britain.

    Robinson : That's the thing about, you do have a great skill of addressing a audience, don't you? Far better than most of the politicians, almost any other politician I know, in this country.

    Galloway : I did kiss the Blarney stone when I was a child in the days when you could kiss it before people started urinating on it and now it's not safe to kiss. (Audience laughs)

    Robinson : Just occasionally, the words run away with you a bit haven't they?

    Galloway : Yeah, definitely. If you speak as many words as I've spoken in the last 30 years, undoubtedly, there are one or two you wish you could swallow.

    (Recording of Galloway addressing Saddam Hussein played)

    [--

    Galloway : “Sir, I salute your courage, your strength, your indefectibility. And I want you to know that we are with you (Galloway speaks in Arabic, translates to…) “until Victory, until Jerusalem ”.”

    --]

    Galloway : I knew you were going to play that one!

    Robinson : I know! George, what I wanted to know is, I've never used the word indefectibility, I can't even say it! How did it come out?

    Galloway : These arcane English words leap into my mind and I usually have many years left to repent them! And that's one of them. I must tell you, the translator had absolutely no idea how to translate the words into … (audience laughs)

    Robinson : Once you said it, did it occur to you that it might have been a bit over the top?

    Galloway : Well, you have to know that that was part of a very long speech and that the …

    Robinson : … George! Those words were there! You can't argue with me, whatever else you say, they're there, you're paying homage to Saddam Hussein.

    Galloway : Hey! I'm sorry I said it. I've had plenty of trouble over it.

    Robinson : So, did you come out of the palace and think ‘that wasn't the wisest words I've ever used'?

    Galloway : Honestly, I was utterly, blissfully unaware that there was any problem at all. I walked off the plane and there was the mother of all press packs waiting for me. And this is the first time I've ever confessed this…

    Robinson : … Go on George!

    Galloway : I thought it must be some kind of woman problem (audience laughs) because someone's come out and said something, some woman has come forward and said “Jack Hughes”.

    Robinson : Because one of the reasons that you have become so popular is that there are very very few politicians on either side of the house who don't talk to us as if they work in IT and we work in IT.

    Galloway : We've got a parliament of poodles, and pagers and follow-the-leader politics. Where they actually, and I'm not joking, they reach into their pockets for an electronic pager which tells them what to say about the issues of the day if any journalist or any person should ask them. Is that what we have a parliament for? That's the kind of parliament they had in Baghdad !

    Robinson : Have you any regrets?

    Galloway : Yeah, only a fool has no regrets and I'm certainly not a fool. I regret many things. Things I should've done, things I shouldn't of done. Things I should of put better, like the one that you just played. But by in large, you know, I'm still younger than the Prime Minister, I'm up like a spring at 6 o'clock in the morning, I don't drink, I've not got a sore back or a heart murmur. I've got plenty of political life, I hope, left in me, so …

    Robinson : … Have you got your eye on Number 10? …

    Galloway : … I'll make more mistakes but I hope to score more victories too.

    Robinson : We'll keep watching. George Galloway, thank you very much indeed.

    (Audience applauds and cheers)

    Galloway : Thank you.

    http://www.rinf.com/news/jun-05/galloway.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---

    [Nový] [USA] Už v roce 1999 hovořil Bush soukromě o napadení Iráku
    (10.6.05)

    Žurnalista a spisovatel Mickey Herskowitz, který v roce 1999 pracoval jako autor na "ghost-written" (publikováno pod jiným jménem) autobiografii tehdejšího prezidentského kandidáta Georga W. Bushe a vedl s dotyčným asi 20 hovorů, vzpomíná, jak už tehdy, v roce 1999, dva roky před 11. zářím, Bush nadšeně hovořil o své touze napadnout Irák.

    Bush prý tehdy řekl: "Můj otec si dal takovou práci, aby vybudoval politický kapitál a vyhnal Iráčany z Kuvajtu, a nakonec to vše promrhal. Kdybych tam byl já, nenechal bych si ujít příležitost."

    Bush prý byl frustrován tím, že zůstával ve stínu svého otce. Toužil se z něho dostat. Ta příležitost, podla Herskowitze, nastala 11. září.

    Herskowitz byl z projektu Bushova životopisu odvolán po odevzdání osmi kapitol. Bushovým poradcům se nelíbil nedostatek obdivu a nadšení pro Vůdce.

    http://www.globalnewsmatrix.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1320

    http://www.zvedavec.org/vezkratce_1020.htm?PHPSESSID=de32e8fe59e6fb5caea311cea04c19a6
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Gallup: Public Confidence in Newspapers, TV News Falls to All-Time Low

    By E&P Staff

    Published: June 10, 2005 11:00 AM ET

    NEW YORK Public trust in newspapers and television news continued to decline in Gallup's annual survey of "public confidence in major institutions" in the United States, reaching an all-time low this year.

    Those having a "great deal" or "quite a lot" of confidence in newspapers dipped from 30% to 28% in one year, the same total for television. The previous low for newspapers was 29% in 1994. Since 2000, confidence in newspapers has declined from 37% to 28%, and TV from 36% to 28%, according to the poll.


    However, some other institutions fared far worse this year, suggesting a broad level of distrust, cynicism or malaise.

    Confidence in the presidency plunged from 52% to 44%, with Congress and the criminal-justice system also suffering 8% drops. Confidence in the U.S. Supreme Court fell from 46% to 41%. The 22% confidence rating for Congress is its lowest in eight years, and self-identified Republicans have only a slightly more positive view of the institution than do Democrats.

    The military topped the poll with a 74% confidence rating, with the police at 63% and organized religion at 53%. Big business and Congress (both at 22%) and HMOs (17%) brought up the rear.

    Looking at the newspaper numbers, of those surveyed, 24% say they have "very little" confidence in them, while 1% said "none." By far the highest number, 46%, said "some," with 28% expressing strong confidence.

    E&P Staff (letters@editorandpublisher.com)

    http://www.editorandpublisher.com/eandp/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1000954852
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kenyan Embassy bombs:

    "We don't know yet who was at the wheel of those car bombs; but we do know that the long fuse leading to these terrorist flare-ups was lit in Israel," asserted Capt. Aurelio dell Acqua, a retired Italian Carabinieri officer.

    ~~~

    http://www.wsws.org/articles/2002/dec2002/keny-d05.shtml

    Kenya Hotel bomb

    Amidst news of the attacks in Mombassa attacks, Sharon was able to win a landslide victory in the Israel elections...

    "One cannot dismiss the possibility of Mossad being involved in the Kenyan attacks...

    "It is puzzling that two heat-seeking missiles should have missed the plane at an altitude of 500 feet. What is more the Israeli jet seems to have been unusually well equipped to deal with a missile attack."

    http://judicial-inc.biz/Kenya_missiles.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---

    Soviet Style Snitch Poster Being Used On Trains


    Prison
    Planet | June 10 2005


    Many of the blogs have picked this one up.


    This poster is reported as being used on the
    MARC commuter train (between Baltimore and DC). Click the poster for an
    enlargement.


    If accurate, this is yet another visual reminded
    of how society is slipping back into a Stasi-like climate whereby everyone
    is trained to be suspicious.



    Remember the Bush
    'our leader'
    billboards?



    Over two years ago in London, the transport
    authority plastered
    posters
    all over bus terminals that read 'secure under the
    watchful eyes' as an Orwellian promo for its surveillance cameras.




    But seriously this all pales in significance
    to what's happening in the Michael Jackson trial. It'snothing to worry about,
    go back to sleep.



    http://www.propagandamatrix.com/articles/june2005/100605snitchposter.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Four acquitted of 2002 Kenya hotel suicide blast

    By Wangui Kanina

    NAIROBI (Reuters) - A Kenyan judge on Thursday acquitted four men charged in the 2002 suicide bombing of an Israeli-owned hotel that killed 15 people, saying prosecutors had failed to link them to the bombers or al Qaeda.

    "The prosecution has not established that the four accused persons were at the scene of the murder, nor that they had met the two suicide bombers and there was a pre-arranged plan between them and the suicide bombers," Kenya High Court Justice John Osiemo said.

    The lack of evidence was such that prosecutors should not have accused the four, who faced 15 counts of murder, he added.

    http://www.swissinfo.org/sen/swissinfo.html?siteSect=143&sid=5858357&cKey=1118332275000

    In other words, yet another false-flag operation just collapsed.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The official story is that an 800ºC fire raged on the 78th-84th floors of WTC-2 and that firefighters who had died in the building only reached the 50th floor. But actual transcripts of their radio communications proves they reached the 78th floor, and only found two small fires they thought would be easy to control. Together with the photos of people standing in the aircraft impact holes on WTC-1, it should be obvious that the official story of a fire able to melt the buildings' steel frames is simply not true.

    9/11 Radio Transmissions of WTC 2 Firefighters:

    http://www.whatreallyhappened.com/wtc2_firefighters.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    TV show depicts 9/11 as Bush plot

    By Tom Goeller
    THE WASHINGTON TIMES

    A fictional crime drama based on the premise that the Bush administration ordered the September 11 attacks on the World Trade Center and Washington aired this week on German state television, prompting the Green Party chairman to call for an investigation.
    "I think absolutely nothing of the conspiracy theory that has been hawked in this series. I hope this particular TV movie will be discussed very critically at the next supervisory board meeting of ARD [state television]," said Green Party Chairman Reinhard Buetikofer, who acknowledged that he had not seen the show.
    Sunday night's episode of "Tatort," a popular murder mystery that has been running on state-run ARD-German television for 35 years, revolved around a German woman and a man who was killed in her apartment.
    According to the plot, which was seen by approximately 7 million Germans, the dead man had been trained to be one of the September 11 pilots but was left behind, only to be tracked down and killed by CIA or FBI assassins.
    The woman, who says in the program that the September 11 attacks were instigated by the Bush family for oil and power, then is targeted, presumably to silence her. The drama concludes with the German detectives accepting the truth of her story as she eludes the U.S. government hit men and escapes to safety in an unnamed Arab country.
    As ludicrous as it may sound to most Americans, the tale has resonance in Germany, where fantastic conspiracy theories often are taken as fact.
    Many Germans think, for example, that the 1969 moon landing was faked, and a poll published in the weekly Die Zeit showed that 31 percent of Germans younger than 30 "think that there is a certain possibility that the U.S. government ordered the attacks of 9/11."
    In fact, three of the hijackers who seized control of commercial airlines on September 11, 2001, including the ringleader, Mohamed Atta, purportedly had ties to a Hamburg, Germany-based al Qaeda cell.
    ARD, and ARD-produced television shows, are funded by a monthly tax on German televisions. The network plays a role similar to the British Broadcasting Corp., or the Public Broadcasting Service in the United States, which is nominally independent but funded by taxpayers.
    "Tatort," which translates to "Crime Scene," is a drama with a rotating cast of actors solving mysteries in weekly episodes set throughout Germany.
    The U.S. Embassy in Berlin was not impressed with the latest episode, which seemed to use haunting Arabic music to portray Arabs and Muslims as innocent victims of American aggression.
    "Any claim or suggestion that the United States government was behind the 9/11 disaster is absolutely absurd and not worthy of further comment," said Robert A. Wood, spokesman for the embassy.
    A German diplomat in Washington said no one in Germany took the plot seriously because it was "pure fiction."
    "It was so out of line with what people really think," the diplomat said, adding that the episode does not deserve further comment.

    Nicholas Kralev in Washington contributed to this article.

    http://www.washtimes.com/world/20050608-095942-4588r.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Special Report

    The world in the palm of their hands: Bilderberg 2005, Part II

    http://www.onlinejournal.com/Special_Reports/060705Estulin/060705estulin.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam