• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Ministers plan to sell your ID card details to raise cash

    By Francis Elliott, Andy McSmith and Sophie Goodchild

    26 June 2005

    Personal details of all 44 million adults living in Britain could be sold to private companies as part of government attempts to arrest spiralling costs for the new national identity card scheme, set to get the go-ahead this week.

    The Independent on Sunday can today reveal that ministers have opened talks with private firms to pass on personal details of UK citizens for an initial cost of £750 each.

    http://news.independent.co.uk/uk/politics/story.jsp?story=649780
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Former MI5 Agent Says 9/11 An Inside Job

    Attack Was 'Coup de'tat,' Buildings Were Demolished By Controlled Demolitions

    http://www.propagandamatrix.com/articles/june2005/270605insidejob.htm
    JDEE
    JDEE --- ---
    Italie vydala zatykac na 13 agentu CIA pro unos imama milanske mesity
    http://www.novinky.cz/zahranicni/59379-italie-vydala-zatykac-na-13-agentu-cia-za-unos-a-muceni.html
    SUPAFLY
    SUPAFLY --- ---
    terminator3 is comin´:(
    JDEE
    JDEE --- ---
    OT: jestli na tom bezej WIDLE ... VZHURU(dolu) DO KRYTU!

    Desi me hlavne ta autonomie ...
    SUPAFLY
    SUPAFLY --- ---
    a je to v pi**:
    Bojoví roboti s raketomety budou brzy zabíjet
    Autonomní bojový robot Talon Sword je testován od roku 2003. Standardně bude vybaven kulometem M240 nebo M249, v jeho výbavě se také objeví raketomet. O vývoj přístroje pečuje společnost Foster-Miller.

    http://www.novinky.cz/05/93/52.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Mossad Attack upon the United States ‘Imminent’ As Massive Power Struggle Erupts In Washington over Israeli Lasers Provided To Iraqi Insurgents and Israel Draws Closer To China

    http://www.whatdoesitmean.com/index769.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Radikálové by se mohli přesunout i do Evropy

    Situace v Iráku školí teroristy, tvrdí CIA

    Irácký voják hlídkuje v ulicích Bagdádu, 10. června 2005.

    Autor: Reuters

    23.06.2005 07:29 - Americká zpravodajská služba varovala, že současné bezpečnostní problémy v Iráku představují mezinárodní hrozbu. Současný Irák totiž podle CIA může vyprodukovat lépe vycvičené teroristy, než pro síť Al-Kajda a Usámu bin Ládina v 80. letech "vyškolila" válka v Afghánistánu.

    Agentura AP s odvoláním na důvěrnou zprávu americké rozvědky uvedla, že si Iráčané a zahraniční bojovníci osvojují v Iráku široké "teroristické" znalosti - od atentátů pomocí aut s výbušninami po koordinované útoky.

    Až se iráckým a koaličním bezpečnostním silám podaří násilnosti a rebelii v Iráku potlačit, je podle CIA pravděpodobné, že se bojovníci a radikálové rozšíří po celém arabsky mluvícím světě i dalších regionech včetně Evropy.

    Primární hrozbou budou zejména pro země, odkud pocházejí - Saúdskou Arábii a Jordánsko. Irák se stal pro islámské radikály magnetem podobným tomu, jakým byl Afghánistán za sovětské okupace či Bosna v 90. letech.

    Bin Ládin se stal jedním ze spojenců USA během války proti sovětským silám v Afghánistánu. Později tuto zemi využil jako výcvikové místo pro příslušníky Al-Kajdy, která je obviňována z útoků 11. září 2001.

    Američané vyšetřovali, zda se na výcviku teroristů před 11. zářím nepodílel i Irák, což se neprokázalo. Od invaze a války proti režimu Saddáma Husajna ale v Iráku "vyrostla" klíčová osobnost současného terorismu, abú Músá Zarkáví.

    http://zpravy.idnes.cz/zpravy_irak.asp?r=zpravy_irak&c=A050623_072955_zpravy_irak_ton
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Letectvo potvrdilo havárii stroje U-2

    USA tají, kam spadl jejich špionážní letoun

    Letoun U-2 - (c) profimedia.cz/corbis

    Americký špionážní letoun U-2.


    22.06.2005 14:11 - Americké vojenské letectvo přišlo o špionážní letoun U-2. Stroj podle armádního prohlášení havaroval v jihozápadní Asii, pilot zemřel. Místo havárie armáda neupřesnila. Odborníci upozorňují, že pod názvem jihozápadní Asie se ve vojenské mluvě může skrývat Blízký východ.

    "Příčina nehody není v tuto chvíli známa," uvádí se ve strohém prohlášení velitelské centrály amerického letectva CENTAF. Podle něj pilot při havárii zemřel

    Velitelství ještě doplnilo, že nehoda se stala asi půl hodiny po půlnoci SELČ. Zemi, kde letadlo havarovalo armáda neupřesnila.

    Letoun se po splnění úkolu vracel zpět na základnu. Podle armády byl pilot na misi, která byla součástí afghánské operace amerických vojsk.

    "Přesnou polohu nemůžeme sdělit kvůli citlivosti případu a možným nepřátelským zájmům," sdělil agentuře AP David Small z amerického letectva.

    Místo dopadu stroje bylo podle armády zabezpečeno a pracují na něm vyšetřovatelé.

    Letoun U-2 je jednomístný stroj určený pro pozorování a mapování z velkých výšek.

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A050622_141146_zahranicni_mad
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    U-2 crashes upon return from Iranian mission

    http://portland.indymedia.org/en/2005/06/320110.shtml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Izrael – Palestina: Fakta, která stojí za povšimnutí

    Smlouva z Oslo: Dostanete 22 procenta z území, které bylo původně vaše.

    Velkorysá Barakova nabídka: Dostanete 80 procent z 22 procent z území, které bylo původně vaše.

    Sharonův "mírový plán": Dostanete 42 procenta z 80 procent z 22 procent území, které bylo původně vaše.

    Plán amerických sionistů: Podle naší verze Bible můžete dostat 0 procent z 42 procent z 80 procent z 22 procent z původního území.

    Bushovy představy řešení palestinského problému, jeho poslední, halasně vytrubována iniciativa nazvaná "The Road Map": Zastavíte-li svůj odpor (který my nazýváme terorismem) vůči okupaci, a vaši utečenci se natrvalo vzdají svých práv na návrat do svých domovů zděděných po předcích, a budete-li ukázněně volit do své státní správy jen ty politiky, kteří jsou akceptovatelní Bushem a Sharonem, a uvězníte-li všechny své bojovníky odporu, a souhlasíte-li s tím, že budete jezdit jen cestami, které vám Sharon určí, a nebudete-li nic namítat proti plotům a zdem, které Sharon staví, a vzdáte-li se práva na Jeruzalém, jako svého hlavního města, a souhlasíte-li s tím, že se vaše děti budou učit pouze z učebnic, které schválí izraelská vláda, a zavážete-li se, že nebudete mít více než tři děti na rodinu, Sharon může uvážit to, že by vstoupil do jednání o 42 procentech z 80 procent z 22 procent z území, které vám dříve patřilo.

    http://zpravy24.pantax.cz
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Vyšetřovatelé: Většinu rukojmích v Beslanu zabily ruské jednotky

    Většinu z více než 330 lidí, kteří loni zahynuli v základní škole v severoosetském Beslanu, nezabili teroristé, ale příslušníci ruských sil, kteří na budovu zaútočili. K tomuto závěru došla severoosetská vyšetřovací komise, která se masakrem zabývala a během několika týdnů má zkompletovat shrnující dokument.

    22.6. 2005 09:11

    MOSKVA - Ze zprávy přednesené členem komise a místopředsedou severoosetského parlamentu Stanislavem Kesajevem citoval Český rozhlas. Kesajev prohlásil, že většina lidí zahynula kvůli zborcení střechy a požáru, které způsobilo ruské ostřelování objektu tanky a granátomety. Moskva přitom tvrdí, že masakr způsobily výbuchy bomb odpálené teroristy.

    Kesajev také upozornil, že Kremlem podávaná verze vůbec neobsahuje zmínku o požadavku ozbrojenců, aby se stáhly ruské síly působící v Čečensku.

    Mezinárodní skupina teroristů obsadila loni 1. září školu a držela v ní tři dny více než 1200 rukojmích. Kreml přitom dlouho tvrdil, že v budově je daleko méně lidí.

    Krize vyvrcholila zásahem ruské bezpečnosti, který - jak mnozí experti a rodiny dětí od počátku tvrdili - byl bezohledný k životům zajatých. Útok tak sice nepřežil téměř nikdo z 32členného komanda teroristů, ale ani desítky civilistů, většinou dětí. Objevily se navíc oficiálně popírané zprávy, že někteří z nalezených extremistů byli zabiti jinde a Moskva nechala jejich těla z propagandistických důvodů převézt do rozvalin vypálené školy.

    V souvislosti s Beslanem je ve Vladikavkazu souzen jediný přeživší terorista, Čečenec Nur Paša Kulajev.

    http://www.novinky.cz/zahranicni/59169-vysetrovatele--vetsinu-rukojmich-v-beslanu-zabily-ruske-jednotky.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Report: Rumsfeld considers striking Hizbullah to provoke Syria

    By DOUGLAS DAVIS

    US Secretary of Defense Donald Rumsfeld is considering provoking a military confrontation with Syria by attacking Hizbullah bases near the Syrian border in Lebanon, according to the authoritative London-based Jane's Intelligence Digest.

    In an article to be published on Friday, the journal said multi-faceted US attacks, which would be conducted within the framework of the global war on terrorism, are likely to focus on Hizbullah bases in the Bekaa Valley of eastern Lebanon.

    It noted that the deployment of US special forces in the Bekaa Valley, where most of Syria's occupation forces in Lebanon are based, would be highly inflammatory and would "almost certainly involve a confrontation with Syrian troops."

    Such a conflict might well prove to be the objective of the US
    , said the journal, which described Washington's strategic benefits from a confrontation with Syria. These include:

    * Pressuring Damascus into ending its support for anti-Israel Palestinian groups;

    * Persuading Syria to abandon its weapons of mass destruction and to withdraw its troops from Lebanon;

    * Stimulating a situation where Syrian leader Bashir Assad can be ousted;

    * Crushing Hizbullah and ending its presumed connections with al-Qaida.

    "The political consequences of a US attack against Lebanon. . . could result in the destabilization of a country that is still rebuilding its infrastructure a decade after a ruinous 15-year civil war," noted the journal.

    "It would also fuel Muslim and Arab hostility toward the US at a time when US-led occupation forces are fighting the ongoing insurgency in Iraq.

    "In these circumstances, taking on Hizbullah in the Bekaa Valley is likely to prove a highly risky undertaking.

    "However," it continued, "given the Bush administration's doctrine of pre-emptive strikes, it remains entirely possible that Washington will soon launch military strikes against Lebanon, regardless of the consequences for wider regional stability."

    The journal noted that the US administration has long considered Damascus "a prime candidate for regime-change," along with Afghanistan, Iraq, Iran and, possibly, Saudi Arabia.


    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1074745158639
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ;))

    Šéf CIA tuší, ale nepoví, kde je Usáma

    Autor: Reuters

    20.06.2005 12:35 - Ředitel CIA Porter Goss opět oživil zájem o nejhledanějšího teroristu světa Usámu bin Ládina. Tvrdí, že má "výborné tušení", kde se šéf Al-Kajdy skrývá. Ale vzhledem k americkému respektu národní suverenity bude jeho zatčení velmi složité, cituje Gosse zpravodajský server CNN.

    Usáma bin Ládin je už zase mrtvý

    USA prý zdvojnásobí odměnu za bin Ládina

    Podle CNN mluvil Goss v rozhovoru pro časopis Time, který vyjde 27. června, o pokroku v hledání bin Ládina.

    "Když se budeme bavit o azylu v suverénním státě, dostaneme se do konfliktu s naším smyslem pro mezinárodní závazky a fair play," řekl Goss. "Musíme najít cestu pro nekonvenční způsob v konvenčním světě," dodal.

    Na otázku, zda ví, kde se bin Ládin ukrývá, Goss odpověděl: "Mám výborné tušení, kde je. Jaká je další otázka?"

    Neprozradil ani, o který stát nebo státy se jedná. Odvolává se pouze na zahraniční útočiště.

    Ale američtí představitelé už dlouho spekulují o tom, že se bin Ládin ukrývá v horách na afghánsko-pákistánské hranici, dodal server CNN.

    Koncem dubna se objevila už několikátá zpráva, že bin Ládin zemřel. Tentokrát ji přinesl server izraelského listu Haaretz s odvoláním na islamistický web, který má kontakty na teroristickou síť Al-Kajda. Jiný zdroj ale zprávu nepotvrdil. - více zde

    Americké tajné služby po vůdci teroristů stále pátrají. Začátkem letošního roku uvažovaly, že zvýší odměnu za jeho dopadení na 50 milionů dolarů.

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A050620_123501_zahranicni_jpl
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PREDICTING THE 'FUTURE' IS EASIER WHEN YOU KNOW WHAT IS PLANNED ...

    Twelve years go David Icke wrote this in his book, And The Truth Shall Set You Free:

    'The Elite plan includes the microchipping of all babies at birth ... The technology already exists and the only thing that remains is to persuade public opinion to accept it, or even demand it. One way this will be done is to highlight missing children stories, including the abduction of babies from materinity wards.'

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    NOW ... NEWBORNS TAGGED TO STOP ABDUCTIONS

    'Specialist security company Visonic Technologies has revealed their system —known as BabyMatch — will be the first to be used on newborns in Scotland. It will be operational at a maternity unit by the end of July. And they believe many more maternity units will follow. Baby tagging is being introduced to the NHS following the widespread use of the technology for released prisoners and failed asylum seekers at risk of absconding.



    Under the BabyMatch system, as soon as a mother gives birth a personalised electronically-programmed tag is attached to the baby’s ankle.'

    http://www.dcthomson.co.uk/mags/post/news1.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Paul Vigay looks into the shady world of global conspiracies and
    manipulations.

    His findings are at least eye-opening, at worst downright frightening.
    Have you ever wondered if there really is a 'global elite'? Some secret group
    of people who control world events and hide their agenda from public
    knowledge?

    Could there be a group of people; politicians, heads of multinational
    companies, directors of world banking organisations and even royalty, who
    decide what policies will determine the way ordinary people live - and die?

    As David Icke says, it is relatively easy for a small group of people to
    control the masses when everyday we give our power and freedom away, fearing
    to step out from the comfort of our 'hassle free zone'. Who perpetrate the
    'Problem, Reaction, Solution' events which shape and manipulate our perceived
    'democracy and freedom'?

    If you control governments and the media you control the world, or do you?
    What if a problem so terrible, so grotesque, so 'unbelievable' begins to
    occur with startling regularity? Do you demand answers? Do you demand what
    'the government' is going to do about it? Do you pass the problem to someone
    else do deal with? What happens if that person you hand the solution to, is
    the person who created the problem in the first place? So forms the basis for
    the problem, reaction, solution method of controlling the people with the
    minimum of effort.

    Imagine a scenario where a lone-gunman walks into a crowded shopping centre
    and guns down a number of innocent people. Terrible enough, but what if at a
    later time, some innocent school children in a quiet, peaceful school are the
    targets? The more outrageous and disgusting an event, the more people will
    demand something must be done; "Guns must be banned",
    "Something must be done now!".

    Believe it or not, David Icke predicted just such a scenario in his 1994 book
    "The Robots' Rebellion", before we witnessed the terrible events at
    Dunblane.

    Supposing someone, somewhere wanted the end 'solution' to be "to ban
    guns". Obviously, gun clubs, enthusiasts and legitimate people are going
    to complain, perhaps with the backing or at least, indifference, of the
    general public. After all "it doesn't affect us does it". You need
    to somehow manipulate the public to demand that you offer the solution. You
    need a public 'reaction', for which you need to stage a perceived 'problem'.
    The more horrific and unbelievable you can make it, the more the public will
    demand what you wanted to do in the first place.

    Rising Crime? or Big Brother?
    What if you want to install video cameras and monitoring equipment into towns
    and villages. Of course, this costs huge amounts of money, which could be
    spent on hospitals, research into illnesses or saving the environment, so you
    need the public to demand you do it, or at the minimum, not offer resistance
    when you propose it. You need the 'problem' of rising crime, which needs to
    be perpetuated throughout the media and on TV. People will then fear being
    mugged in the streets and approve the 'safety' offered by cameras and
    surveillance equipment - even though the need was not high enough in the
    first place.

    Does such a group of people exist? There is ample evidence to say that there
    does, and what's more, once you become aware of the facts, you can see their
    influence in world events - even though seemingly forged by 'opposing
    factions'.

    Democracy or Denial?
    Why are the public losing interest in government and their right to vote? Is
    it because people think "it doesn't matter who you vote for, they both
    end up doing the same old things". How precise this turns out to be,
    once you dig deep enough.

    vice:

    http://www.truefacts.co.uk/articles/a0002.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The Marijuana Conspiracy - The Real Reason Hemp is Illegal

    by Doug Yurchey, 2005

    http://www.illuminati-news.com/marijuana-conspiracy.htm

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Army could patrol UK streets

    SA | June 19 2005

    Young Britons enjoying drink-soaked nights out around Britain this summer could soon be in for a shock, a report said late on Saturday - troops patrolling the streets to keep order.

    In an attempt to crack down on alcohol-fuelled disorder, dozens of towns around the country will draft in military police to help civilian officers arrest drunken yobs, the Sunday Telegraph newspaper said.

    Home secretary Charles Clarke has ordered the initiative following an experiment at a town in Hertfordshire, southern England, where military police were used to patrol the streets late at night.

    They were mainly there to keep order among soldiers from a nearby army base, but also arrested civilians who were drunk and causing trouble, which they are entitled to do under British law, the paper said.

    Local police found people responding well to the uniformed military officers - who were not armed, but carried batons - and the government decided to expand the experiment to a series of other towns, mainly near military bases.

    "We do not expect hundreds of troops on the streets, but we think the very presence of unarmed troops will deter bad behaviour," a ministry of defence official told the paper.

    However, civil rights groups have expressed concern, the report added.

    Previously, the military had only been used to preserve civil order in Northern Ireland and the government had to be "very careful" about using them on the mainland in peacetime, campaign group Liberty said.

    The government has put increasing pressure in recent months on pubs and bars to eradicate alcohol-fuelled disorder, for example ending "happy hours" where drinks are sold at a discount.

    A series of surveys about the increasing amounts of alcohol consumed by young Britons, both men and women, have caused alarm among ministers.

    Deaths from cirrhosis of the liver among 25- to 44-year-olds, one of the best indicators of heavy drinking, have shot up almost 10-fold over the past three decades, according to government figures.

    http://www.news24.com/News24/World/News/0,6119,2-10-1462_1723441,00.html

    Now happy hour ends with 'martial law'

    London Telegraph | June 19 2005

    Ministers have ordered the Army on to the streets to join an all-out summer campaign against anti-social drunken and violent behaviour by yobs.

    Military police and ordinary uniformed soldiers will help keep youths under control in up to 20 towns and cities near military barracks.

    The strategy comes as police forces in more than 230 towns and cities begin a clampdown on disorderly behaviour by alcohol-fuelled youngsters, in response to a Home Office survey showing a disturbing rise in youth crime.

    Charles Clarke, the Home Secretary, has asked the Ministry of Defence to support police forces around the country after an experiment in Royston, Hertfordshire, where uniformed Redcaps - military police - were deployed to crack down on late-night violence by drunken yobs. As well as dealing with off-duty soldiers from a nearby base, they targeted civilians in the non-garrison town.

    Their patrols were judged a success and the Redcaps are now seen regularly on the streets, alongside Hertfordshire beat police, in the small market town, where local officers have welcomed them.

    http://news.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2005/06/19/nbooze19.xml&sSheet=/news/2005/06/19/ixnewstop.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Podle experta WTC nezbořila letadla



    Zhroucení dvou věží Světového obchodního střediska 11. září 2001 v New Yorku nemohl přivodit ani samotný náraz letadel unesených teroristy, ani žár jejich hořícího paliva, jak uvádí oficiální vyšetřovací verze.
    20.6. 2005 09:02

    WASHINGTON - Řada indicií svědčí o řízené demolici. Tvrdí to Morgan Reynolds, penzionovaný profesor Texaské univerzity a někdejší činitel ministerstva práce v první vládě prezidenta George W. Bushe. Vertikální nosné traverzy z pětkrát předimenzované oceli po nárazu nejevily známky narušené statiky, uvedl. Žádná výšková budova s ocelovou konstrukcí se ještě nezhroutila vlivem žáru, upozornil Reynolds.

    Požár mrakodrapu Meridian Plaze ve Filadelfii v roce 1991 byl intenzivnější a trval 19 hodin, a přesto se ocelové traverzy jen zkroutily, ale dál nesly tíhu horní pater. Obě věže se "vzorně" sesuly do svého půdorysu a z betonu (100 tis tun v každé věži) nezbyl než jemný prach, což mohla způsobit jen mimořádně velká energie, nikoli jen tlak volného pádu, napsal expert.

    Volný pád budov, jak byl zaznamenán, by předpokládal odstranění překážek nižších podlaží. Ze sutin nezůstaly trčet ani konstrukční prvky. V obou případech byly podle Reynoldse zaznamenány seismické vibrace svědčící o podzemních explozích rovnajících se ořesům o síle 2,3 stupně Richterovy škály. Podle řady svědků se exploze ozývaly z vnitřku mrakodrapů.

    Za nejpodivnější označil expert naprosto stejný způsob, jímž se sesul i 47patrový mrakodrap rovněž s ocelovou konstrukcí, který byl součástí komplexu WTC. Letadlo do něj nenarazilo, menší požáry vypukly v sedmém a 12. patře. Spadl během deseti vteřin.

    Foto popis| Okamžik, kdy letoun United Flight 175 narazil do jižní věže WTC v New York. Do její úplné zkázy chyběla již jen hodina.

    http://www.novinky.cz/05/90/03.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam