• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL: na FTP
    /911.The.Great.Illusion.by.George.Humphrey/

    9/11 The Great Illusion by George Humphrey

    This documentary is the film version of the book "9/11: The Great illusion", also by George Humphrey
    60 objective facts, worthy questions and valuable insights that will make even the skeptics realize that 9/11 was orchestrated and carried out by the Power Elite within our own Government.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    9/11 The Great Illusion by George Humphrey

    This documentary is the film version of the book "9/11: The Great illusion", also by George Humphrey
    60 objective facts, worthy questions and valuable insights that will make even the skeptics realize that 9/11 was orchestrated and carried out by the Power Elite within our own Government.

    PREVIEW: http://www.prisonplanet.com/articles/july2004/190704greatillusion.htm

    ed2k://|file|The%20great%20Illusion%20End.Game%20of%20the%20Illuminati%20Part%201of%202%20(Alex%20Jones%20&%20George%20Humphrey%20911[Documentary].wmv|140785104|2DE0F581D09C86B2E9C9A97AC6F75D5D|/

    ed2k://|file|The%20great%20Illusion%20End.Game%20of%20the%20Illuminati%20Part%202of%202%20(Alex%20Jones%20&%20George%20Humphrey%20911[Documentary].wmv|141191064|B175A91DCB420C060750D057FD42CB90|/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Orwell Rolls in His Grave
    http://www.imdb.com/title/tt0410407/
    info & trailer: http://www.orwellrollsinhisgrave.com/trailer.htm
    link: ed2k://|file|Orwell.Rolls.in.his.Grave.[shareprovider.com].avi|715202560|9BBC9202BF0DAC02377F5C80F11D3C2B|/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    S pasem Velkého bratra

    25. července 2005 Miroslav Korecký

    Nové dokumenty nebudou tak bezpečné, jak vláda slibovala

    V nových cestovních pasech Čechů se má brzy objevit čip, v němž je uložena digitální fotografie, posléze i otisk prstu. Ochránci osobních dat varují, že za větší bezpečnost zaplatíme snadným zneužitím citlivých soukromých údajů.

    Jdete po ulici a v protějším domě si někdo pročítá pas ve vaší kapse: jméno, příjmení, rodné číslo, národnost. Spolu s těmito údaji si do své databáze ukládá také vaši elektronickou podobenku a otisky prstů...
    To není svět George Orwella, ale možná česká realita roku 2006.
    Už za rok mají začít úřady vydávat nové pasy: uprostřed tažení proti terorismu, na základě požadavků USA i EU, budou cestovní doklady obsahovat také biometrické prvky. Nejprve přijde na pas digitální fotografie, dva roky nato otisky obou ukazováčků, vážně se uvažuje také o obrazu oční duhovky. Odborníci na ochranu osobních dat už předem varují: vzhledem k použití technologie takzvaných RFID čipů (viz rámeček Chytré čipy) vážně hrozí, že se k citlivým údajům držitele dokladu dostane bez velké námahy prakticky kdokoli.

    O technologii, s jejíž pomocí mají být do pasu vepsány biometrické údaje, se až dosud nehovořilo; ministerstvo vnitra jakoukoli možnost zneužití informací odmítalo. Nyní se ale dostalo do sporu s Úřadem pro ochranu osobních údajů. Ochránci dat upozorňují: radiofrekvenční čip, který bude obsahovat jak psané nacionále, tak biometrické prvky, půjde přečíst i na dálku a bez vědomí majitele pasu. „Ministerstvo vnitra nás uklidňuje, že vzdálenost mezi čipem a čtecím zařízením může být jen několik centimetrů, odborné studie nám ale potvrzují pravý opak,“ říká šéf úřadu Karel Neuwirt.

    Odborníci tvrdí, že už dnes lze číst tento druh čipů na vzdálenost desítek metrů; brzy by to mohly být dokonce stovky metrů. Vzhledem k širokému použití technologie RFID v komerční sféře jsou přitom čtečky čipů běžně dostupné. Nabízí se mnoho způsobů zneužití informací. Třeba z duhovky lze vyčíst některé choroby, otisk prstu v sobě zase podle některých teorií skrývá sexuální orientaci. Představit si lze dokonce bombu, kterou přivede k výbuchu třeba blízkost čipu s konkrétní zakódovanou národností držitele pasu.
    Jakým způsobem se stát pokusí zneužití údajů z čipů alespoň ztížit, ministerstvo vnitra zatím neříká. Konkrétní technické pojistky má navrhnout až vítěz tendru na výrobu nových pasů. Vnitro v chystaném zákoně zatím slibuje pouze mírné omezení, tedy že stát nebude vytvářet databázi otisků prstů všech držitelů pasů. „Otisky budou zničeny po uplynutí šedesáti dnů od vyrobení pasu,“ tvrdí mluvčí ministerstva Radka Kovářová. Úřadu na ochranu dat to však nestačí. „Žádáme ještě minimálně to, aby zákon výslovně nakazoval, že informace z čipů nesmí číst nikdo jiný než pohraniční a celní kontrola,“ říká Neuwirt. Ministerstvo vnitra to ale odmítá, a ochránci dat se proto pokusí vpašovat do zákona výslovný zákaz až při projednávání v parlamentu.

    http://www.tyden.cz/text.asp?rid=5&show=text&tid=16445
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    LEDVOUSH: Rekl bych, ze z tohohle nebude mit "velky sef" radost. Tohle je, rekl bych, trochu trhlinka, na jinak bezvadne provedene akci...
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Česko opět zvyšuje bezpečnostní opatření

    Bezpečnostní opatření v Česku se po sobotním útoku teroristů v Egyptě opět zvýší. Vycvičí se více psů schopných hledat výbušniny, bude více policistů v letadlech. Více se budou využívat kamery ve městech. Přeprava výbušnin bude více sledována. Prohlásil to v pondělí po jednání Ústředního krizového štábu ministr vnitra František Bublan.
    http://www.novinky.cz/domaci/61523-cesko-opet-zvysuje-bezpecnostni-opatreni.html
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Once a government resorts to terror against its own population to get what it wants, it must keep using terror against its own population to get what it wants. A government that terrorizes its own people can never stop. If such a government ever lets the fear subside and rational thought return to the populace, that government is finished.


    New York was fear city yesterday as heavily armed police swarmed a double-decker bus packed with tourists in Times Square and later shut down Penn Station after an irate passenger said he had a bomb.
    In a dramatic sign of the city's edginess since the London transit bombings, cops evacuated buildings, shut midtown streets and forced about 60 terrified tourists to march off the double-decker bus, with their hands up, in the heart of Broadway.

    Cops in riot gear handcuffed a group of apparently harmless South Asian-looking men with British accents after a jittery tour bus worker reported they seemed suspicious.


    "People were really scared," said Jill Sully, 29, of Saskatoon, Canada. "There were sharpshooters with guns pointed toward our bus."

    "I was scared out of my mind," said another passenger, Amanda Pesanello, 20, of Coventry, R.I. "We don't have things like this in Rhode Island."

    http://www.nydailynews.com/front/story/331264p-283131c.html
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Londýnská policie jmenovala dva atentátníky

    Londýnská policie v pondělí identifikovala dva muže podezřelé z útoků 21. července v tamních dopravních prostředcích. Podle Scotland Yardu umístili nálože do plastových nádob vyrobených v Indii. Ani jeden z podezřelých nebyl zatím zadržen. Policie se obává, že mohou akce zopakovat.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/61519-londynska-policie-jmenovala-dva-atentatniky.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    LEDVOUSH: Uz abychom meli biometricke RFID pasy, ktere nas pred tim ochrani. A az propojime vizove databaze s turnikety v metru, pokladnami v supermarketech, vyloucime moznost cerne prace. Ziskame vice na danich, a budeme se moci jeste vice zabezpecit pred temi zlymi. Ceka nas Krasny novy svet.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Dick Sutphen - The Battle for Your Mind: Persuasion and brainwashing techniques being used on the public today
    http://www.ctyme.com/bwash/bwash.htm
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Proč policie nezkontrolovala podezřelého Brazilce před vstupem do metra?
    http://www.novinky.cz/zahranicni/61496-brazilec-utikal-v-londynskem-metru-kvuli-proslemu-vizu.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Teoretik na spiknutí 11. září vypsal odměnu
    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=3787
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Nová frekvenční zbraň proti demonstrantům může přinést trvalé následky, vědci protestují

    Nový Světový Pořádek řádně utahuje šrouby. Již brzy budou proti demonstracím nasazeny nové frekvenční zbraně Sheriff. Systém funguje tak, že vstřelí paprsek mikrovln o kmitočtu 95 gigahertzů proti manifestujícím, kterým způsobí pálivou nesnesitelnou bolest po dobu přibližně 5 vteřin. Tajně zkoušené psychotronické a frekvenční zbraně americká armáda již běžně používá při ovlivňování obyvatelstva na Středním Východě. Časopis New Scientist však nyní varuje, že zbraň není tak bezpečná, jak ubezpečuje americký Pentagon. Naopak. Mnohým demonstrantům může přinést popáleniny a v případě, že nosí brýle či čočky, dokonce ztrátu zraku. Již brzy se možná ve jménu "boje proti terorismu" dočkáme zákazu shromažďování nebo dokonce stanného práva. Doba, kdy se na ulicích střílejí "podezřelí", v historii moderních států nemá obdoby. Článek, který uveřejnilo papírové vydání LN v sobotní části Věda, na internetu není, takže na něj nemohu uvést odkaz.

    http://www.osud.cz/cs/index.php
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    So.....if the bomb was in a bag carried on by the terrorist, how could two dancers be "nearest the bomb"? And why didn't the person who was the closest eyewitness see the bomber, or even ANYONE, sitting where the bomb went off? Why was the metal pushed upwards if the bomb was inside of the train carriage?

    Let's put this in perspective, piece by piece:

    "The metal was pushed upwards as if the bomb was underneath the train."

    "I don't remember anybody being where the bomb was, or any bag."

    "We were nearest the bomb."

    An Asian guy, a white guy, two old ladies, and a blond businesswoman......and two dancers.

    Here we go again. Another terrorist event with more questions than answers, questions that the major media (yet again) aren't even asking.

    http://www.faulkingtruth.com/Articles/Commentary/1040.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Britští muslimové: Máme strašlivý strach

    Provokatér v pátek oznámil pracovníkům jedné mešity ve východním Londýně, že je v ní umístěna bomba. Obyčejní muslimové hovořili o tom, že mají obrovský strach a že mají pocit, že je většinová společnost neustále sleduje.

    V pátek dopoledne v 10.25 přijala telefonistka v mešitě anonymní telefonát od muže s anglickým přízvukem. "Je to východolondýnská mešita?" zeptal se muž. Pak řekl: "V mešitě je bomba. Máte půl hodiny na to, abyste budovu evakuovali." - "Byl to velmi klidný telefonát. Muž nijak nenadával," uvedl Dilowar Khan, ředitel mešity.

    200 osob, včetně 160 dětí, které navštěvují školy v mešitě, bylo evakuováno. Pracovníci v mešitě pochválili policii, že dorazila do pěti minut. Žádná bomba nalezena nebyla a budova byla otevřena o hodinu později, včas pro páteční modlitby.

    Podobně jako se mnoho Londýňanů nyní vyhýbá užívání metra z obav z dalších atentátů, znepokojení muslimové se navzájem varují, aby necestovali do centra Londýna.

    Mešitě v Mile Endu byla krátce po bombových atentátech před dvěma týdny vymlácena okna.

    "Po 11. září to bylo podobné, ale po určité době se to uklidnilo," konstatoval Fatemah al Katib, 23, student původně z Libanonu.

    "Teď máme úplně jiné pocity, když vyjdeme na ulici. Když si ve vlaku sednete, lidé si od vás odsedávají."

    "Muslimské ženy mají pocit, že jsou v nebezpečí a že jsou podezřívány," uvedla čtyřiadvacetiletá žena, která chtěla zůstat v anonymitě.

    "Všichni se bojí bomb. Všichni se bojí všeho, ale většinou jsme znepokojeni tím, jak jsou ohroženi lidé v každodenní situaci. Co se stane dál?

    Většina musí platit za chování škodlivé menšiny," uvedl Nakib Islam, student. "Pokud mám věnovat pět minut svého života na to, abych byl policií prohledán, rád to udělám."

    Nakib Islam vyjádřil znepokojení, že se terčem protimuslimské nenávisti stanou ženy a staří lidé. "Ženy, zejména staré, budou daleko více otevřeny útokům. Uvidí, že naše sestry nosí hidžáby a závoje a budou jim je strhávat."

    Mohammed Alam, 25, který pracuje s mladými muslimy, uvedl: "Jsme tak trochu znepokojeni, že budou muslimské ženy zastavovány policií a bude od nich požadováno, aby si sundavaly závoj. Ale policie je velmi nápomocná a je velmi dobrá."

    "Mladí lidé odmítají teroristické útoky, ale zároveň je trochu irituje, že Tony Blair spojuje útoky s konfliktem ideologií. Tento výraz, 'konflikt civilizací', je vel,mi neodpovědný. Vláda se snaží tvrdit, že útoky nemají nic společného s tím, co dělá po světě. Tony Blair pořád odmítá naslouchat. Nespojovat tyto útoky s Irákem znamená skrývat pravdu."

    Cestou na páteční modlitby chválil Ruhul Tarasfder také policii, ale kritizoval rétoriku britské vlády o "ideologii zla".

    "Není to konstruktivní, používá-li George Bush výrazu 'křižácké tažení' a Blair výrazu 'ideologie'. Tito lidé by měli být charakterizováni jako teroristé. S islámem nemají nic společného."

    http://www.blisty.cz/2005/7/25/art24243.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    London Bombings: Dead Patsies Can't Tell the Truth

    by URI DOWBENKO

    London Bombings: Dead Patsies Can't Tell the Truth Illuminati PsyOps (Psychological Operations), also known as State-Sponsored Terrorism, continue apace, while London Bombings,"copycat" bombings, failed "sucide bombers" and "dead patsies" muddy the waters.

    Meanwhile the UK and US governments are working overtime to further restrict the rights of citizens under the guise of the Phony War on Terrorsim.

    It must have worked. The US House just renewed the "Patriot Act"

    CNN reports that "the House voted by a wide margin Thursday night to renew expiring provisions of the USA Patriot Act... The final vote was 257-171. The bill makes permanent 14 of 16 provisions in the act set to expire next year and extends two others for another 10 years.

    "Passage came with the specter of terrorism fresh in lawmakers' minds after another round of bombing incidents in London earlier in the day...

    "Parts of the Patriot Act have come under fire from civil liberties advocates -- as well as some lawmakers on both the left and right of the political spectrum -- who say they provide law enforcement with sweeping powers that could be abused.

    http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=77&contentid=2485
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Mason indicted over murder of 'God's banker'

    By John Phillips in Rome
    Published: 20 July 2005

    Magistrates investigating the death of the Italian banker Roberto Calvi under Blackfriars Bridge in London in 1982 are focusing on Licio Gelli, the former "grand master" of the illegal P2 Masonic lodge that plotted against Italian democracy in the 1970s.

    Mr Gelli denies he was involved but has acknowledged that the financier, known as "God's banker" because of his links with the Vatican, was murdered. He said the killing was commissioned in Poland.

    http://news.independent.co.uk/europe/article300322.ece
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hiroshima bomb may have carried hidden agenda

    * 13:46 21 July 2005
    * NewScientist.com news service
    * Rob Edwards

    The US decision to drop atomic bombs on Hiroshima and Nagasaki in 1945 was meant to kick-start the Cold War rather than end the Second World War, according to two nuclear historians who say they have new evidence backing the controversial theory.

    ...

    Causing a fission reaction in several kilograms of uranium and plutonium and killing over 200,000 people 60 years ago was done more to impress the Soviet Union than to cow Japan, they say. And the US President who took the decision, Harry Truman, was culpable, they add.

    "He knew he was beginning the process of annihilation of the species," says Peter Kuznick, director of the Nuclear Studies Institute at American University in Washington DC, US. "It was not just a war crime; it was a crime against humanity."

    http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn7706
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Shortly after the attacks, Egypt's state-run television interviewed retired army general Fuad Allam. He said that he was almost certain that Israel was behind the attacks at Sharm e-Sheikh and Taba.

    According to Fuad, investigations have shown that the mastermind of the Taba attack was a Palestinian "apparently linked to Israel's security forces." He added: "I'm almost certain that Israel was also behind this attack because they want to undermine our government and deal a severe blow to our economy. The only ones who benefit from these attacks are the Israelis and the Americans."

    ...

    Birnawi said he believed Saturday's attacks were in response to the attack at the Taba Hilton, in which 12 Israelis were killed. "Everyone knows that there are no Israelis in Sharm e-Sheikh," he said. "There are only Western tourists there. That's why it's wrong to assume that the perpetrators were targeting Israelis."

    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1122085380681
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Gilad Atzmon, a London based musician and friend of Israel Shamir, has communicated this via email to some friends:

    ...The conclusion we can draw is clear. The real perpetrators of the underground bombing are still free, they are out there and they may attack again, but then who could they be?

    It is very difficult to determine. Blair is trying to tell us that they must be Muslim fundamentalists, but in fact they can as well be just Arab nationalists. Thinking about it, isn't it fathomable that they could be far right British nationalists? The BNP was the first to say "didn't we warn you all about those Muslims?" But it goes further, as many informal commentators mentioned, we shouldn't exclude the possibility that some foreign intelligence services may be involved. Both Mossad and CIA are reasonable candidates. In the course of the years, Mossad made itself some serious reputation for its "false flag" operations. Why would the Mossad be interested in such a kill? Just because Zionism benefits from the emergence of the alleged "cultural clash" between the so-called "Judeo Christian" world and the Muslim one.

    Cyte says: Good. Let's start talking about it. Maybe other non-Zionist Jews would be equally or even more forthcoming. Where are the whistleblowers when a confused world needs them?

    http://www.libertyforum.org/showflat.php?Cat=&Board=news_members&Number=293814609
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam