• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Scotland Yard 'Not Interested' In Talking To 7/7 Bomb Mastermind

    http://www.prisonplanet.com/articles/august2005/090805notinterested.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    SO FAR THIS IS THE LARGEST ARTICLE EVER PRINTED BY THE UK MAINSTREAM MEDIA RAISING MANY OF THE SERIOUS QUESTIONS ABOUT THE 9/11 COVER UP

    9/11 ON TRIAL By Tony Rennell – Daily Mail, Saturday 6th August, 2005

    http://www.financialoutrage.org.uk/911_mainstream_media.htm
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    mají zpoždění!
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tím ničemu nepomůžeš..
    TABRIS
    TABRIS --- ---
    Kluci ja to tady asi budu muset unbooknout. Jsem to na 2 roky prestal sledovat a uz je to jeste v hlubsi...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Brit License Plates Get Chipped

    Wired News | August 9 2005

    The British government is preparing to test new high-tech license plates containing microchips capable of transmitting unique vehicle identification numbers and other data to readers more than 300 feet away.

    Officials in the United States say they'll be closely watching the British trial as they contemplate initiating their own tests of the plates, which incorporate radio frequency identification, or RFID, tags to make vehicles electronically trackable.

    "We definitely have an interest in testing an RFID-tagged license plate," said Jerry Dike, chairman of the American Association of Motor Vehicle Administrators and director of the Vehicle Titles and Registration Division of the Texas Department of Transportation.

    So-called "active" RFID tags, like the one in the e-Plate made by the U.K. firm Hills Numberplates, have built-in batteries, allowing them to broadcast data much farther than the small passive tags used to track inventory at retail stores.

    Active RFID is already enjoying limited use on U.S. roadways. Under a new program, the U.S. Department of Homeland Security is issuing RFID tags to foreign freight and passenger vehicles as they enter the country.

    The technology is also used in electronic toll-collection systems in the United States to automatically charge participating drivers as they breeze past unstaffed toll booths. In the San Francisco Bay Area, FasTrak toll transponders are also polled at readers away from the toll booths, to determine how quickly traffic is moving through particular areas.

    Proponents argue that making such RFID tags mandatory and ubiquitous is a logical move to counter the threat of terrorists using the roadways, and that it will scoop up insurance and registration scofflaws in the process.

    http://www.wired.com/news/print/0,1294,68429,00.html
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    tak toto je najviac najhustejsie - uz je to tu, srat na nazory a slobodnu volu, dostaneme vsetci povinne headsety a bude klud!:

    Clovek na dalkove ovladani?

    http://technet.idnes.cz/hardware.asp?r=hardware&c=A050808_142058_hardware_kuz
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    JAXXE: nice clanek o londonu.... coz takhle dat si anketu - inside job or not ?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    7/7 Bombings Final Word: Her Majesty's Terrorist Network

    http://www.propagandamatrix.com/articles/august2005/070805finalword.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Mráz přichází z Downing Str. 10

    Lidové noviny, 06. 08. 2005, ONDŘEJ NEFF

    Prozíravější komentátoři předpovídali už po masové vraždě 11. září 2001, že lidská práva nebudou, co bývala. Přituhlo a bude hůř. Tragický přehmat britských policistů byl názorným příkladem, o jaké právo lidé přišli: neuposlechnout policistovu výzvu a dát se na útěk. Následuje kulka do hlavy. Premiér Blair výslovně upozornil, že bude změněn zákon o lidských právech, aby bylo možno rychleji vypovídat podněcovatele terorismu.
    Čtete správně: vypovídat ne teroristy, ale podněcovatele. Nápad nevznikl někde v Číně, ale v kolébce demokracie. Sáhněme ještě jinam do pokladnice nápadů. Sdružení vedoucích policejních činitelů taktéž doporučuje střílet teroristy do hlavy a shodlo se na instrukcích, jak teroristu v davu rozpoznat. Potí se, zrychluje a zpomaluje chůzi a šeptem se modlí. I za to může být kulka do hlavy?
    Různá omezení čekají také nás. Jedno je ale jisté, a záleží na letoře, zda to budete považovat za konstatování pesimistické nebo optimistické: zvykneme si.

    http://zpravy.centrum.cz/archivln/archivln.phtml?y=2005&m=8&d=6&sec=8&sub=88&id=383648#clanek

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    Blair: Vyženeme všechny, kdo hlásají nenávist

    Pravidla hry se změnila, končíme s ohledy. Tuto zprávu vyslal britský premiér Tony Blair těm, kdo by chtěli v Británii šířit náboženskou nenávist či podněcovat k terorismu. Blair upřesnil nová protiteroristická opatření.

    Ta hodlá jeho kabinet zavést v reakci na dvě vlny červencových bombových útoků v londýnské dopravě.

    Británie zásadně mění pravidla pro vyhošťování cizinců. Dosud mohli být vypovězeni jen lidé ohrožující národní bezpečnost.

    Nová opatření cíleně a tvrdě míří na náboženské extremisty, například radikální muslimské duchovní, a na všechny, kdo sympatizují s terorismem.

    "Britská pohostinnost byla zneužita, pravidla hry se tedy změní. Přijdou a budou hrát podle našich zákonů, našeho způsobu života. Pokud ne, budou muset odejít," vytyčil Blair mantinely, mezi které se lidé přicházející do Británie budou muset vejít.

    Důvodem k vyhoštění bude podpora a podněcování k terorismu.

    K vypovězení ovšem bude stačit i to, když se cizinec ocitne mezi osobami nějak spojenými s knihkupectvími, internetovými stránkami či organizacemi, které písemně nebo slovně oslavují či ospravedlňují teroristické činy.

    Databáze těchto subjektů už vzniká za spolupráce britské policie, ministerstva zahraničí a tajných služeb.

    Deportace byly dosud omezeny zákony na ochranu lidských práv, podle kterých Británie nesměla vracet cizince do zemí, kde by jim hrozilo nebezpečí. I to se teď změní.

    Tony Blair oznámil, že zákony o lidských právech doplní novou legislativou, která deportace učiní mnohem "přímočařejšími".

    Po útocích na Londýn, jejichž pachateli byli až na jednu výjimku britští občané nebo žadatelé o azyl, čelila britská vláda kritice, že byla příliš benevolentní vůči projevům náboženského extremismu.

    V pátek premiér Blair naznačil, že s touto shovívavostí je také konec. Podle Blaira chce kabinet s představiteli britských muslimů konzultovat uzavření těch mešit, které sloužily "jako ohniska podněcování k extremismu".

    Vláda rovněž sestaví seznam muslimských duchovních "nezpůsobilých" k šíření víry a ty vypoví ze země.

    Británie také zpřísní udělování azylu či přiznání dvojího občanství. Jakýkoli minulý aktivní kontakt s terorismem žadatele diskvalifikuje.

    Mezi navrhovanými opatřeními je i prodloužení doby, po kterou může policie držet osobu podezřelou z terorismu bez sdělení obvinění, a to ze současných dvou týdnů na dva měsíce.

    Zavedou se i biometrická víza pro osoby z vytipovaných problémových zemí.

    Vláda, opozice i představitelé britských muslimů byli dosud jednotní v názorech na to, jak by měla Británie po útocích na Londýn čelit terorismu.

    Ostrost Blairových návrhů a jeho prohlášení tento konsenzus nabourala a Británii evidentně čeká složitá politická i společenská debata.

    Vůdce liberálních demokratů Charles Kennedy uvedl, že pro některá zamýšlená opatření nemůže vláda počítat s jeho podporou.

    Britská rada muslimů pak označila za kontraproduktivní krok, jenž vyvolá napětí, zákaz dvou britských islámských organizací, který Blair oznámil ve svém vystoupení.

    Obdobnými slovy, která už předtím použil americký prezident George Bush, reagoval Tony Blair na čtvrteční hrozbu muže číslo 2 v síti Al-Kajdy, Ajmána Zavahrího. Ten Londýn varoval před novým krveprolitím. - více zde

    "Ti, kdo učinili včerejší prohlášení, jsou také ti, kteří souhlasí se zabíjením nevinných lidí v Iráku, v Afghánistánu a nevinných osob ve všech demokratických státech," prohlásil Blair.

    http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A050805_223110_zahranicni_ad
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israel's Secret Weapon

    Broadcast on BBC Two on Monday, 17 March, 2003

    This film is the story of the bomb, Vanunu and Israel's wall of silence.

    video: http://www.informationclearinghouse.info/article6558.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    NYPD clarifies bomb disclosures

    BBC | August 5 2005

    New York police insist they were right to release details of the bombs that killed 56 people in London, even though they had not been vetted by UK police.
    Deputy NYPD commissioner Paul Browne said commissioner Raymond Kelly was right to include details of the devices in a briefing for security experts.

    These included saying the 7 July bombs had been detonated by mobile phones.

    But Mr Browne said he regretted making an erroneous statement saying the details had been cleared by the Met.

    'Routine'

    He said he had made the statement believing it to be true but it had turned out to be wrong.

    However, he maintained all the information released by the NYPD was unclassified and open source material.

    He added that it was normal for New York police to release such information, saying: "We do this routinely with information we have about the elements used in terrorist attacks around the world.

    "We've been doing it for three-and-a-half years - long before the incidents in London - and it's helped us educate the public."

    Mr Kelly gave details of the bombs during a briefing for New York security industry bosses on information given to NYPD officers monitoring the investigation in London.

    He said: "Initially it was thought that perhaps the materials were high-end military explosives that were smuggled - but it turns out not to be the case.

    "It is more like these terrorists went to a hardware store or some beauty supply store."

    "Flophouse"

    The NYPD said investigators believed the bombs were made using a peroxide-based explosive that can be made from hair bleach and other ingredients.

    Officials said the bombs had probably been made in Leeds and had been stored in a powerful refrigerator.

    The substances used in the failed 21 July bomb attacks were "similar but not necessarily the same", a spokesman said.

    The bombs were transported to the outskirts of London in drink coolers stashed in the boot of two cars and detonated by mobile phones that had alarms set to 0850 BST, the officials added.

    Deputy commissioner of counter-terrorism Michael Sheehan said: "In the flophouse where this was built in Leeds, they had commercial grade refrigerators to keep the materials cool."

    The NYPD was troubled by information it had received about the bombers' links to "organisations" he added.

    "We know those same types of organisations that they are affiliated with are very much present in New York City.

    "That is something we are studying very, very carefully.

    "This could happen here."

    Scotland Yard has refused to comment on the NYPD claims.

    ...

    http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4746835.stm

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------


    Comment: NYPD Says 7/7 Bombs Detonated By Mobile Phones

    No wonder Scotland Yard are angry at them for releasing these details.

    Why can't they get their story straight? Were the bombs detonated by suicide bombers or remotely?

    If they were detonated remotely then what role did the 'suicide bombers' play?

    And how does the witness report of one of the bombs being underneath the train fit into all this?

    Fully updated: London Bombing Archive
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kdo napsal Paroubkův text o technařích?

    ÚHEL POHLEDU

    Ve svém úterním zamyšlení (Technaři nejsou tančící děti, ale nebezpeční lidé, LN 2. 8.) premiér čtenářům předestřel nejen svůj pohled na problematiku techno hudby, ale především na její příznivce, aby pak zcela v duchu a slovníkem doby nedávno minulé zdůvodnil nezbytnost zásahu proti této "závadové mládeži".
    Ve svém "prázdninovém přemítání" pan premiér prozradil, aniž by to bylo snad záměrem, kdo je na vládě jeho "poradcem přes kulturu", resp. kdo mu vedl ruku při psaní zmiňovaného článku. Pro všechny generace fanoušků rockové hudby, undergroundu, tzv. nové vlny a punku bude jistě zprávou desetiletí, že se autor štvavého článku v komunistickém týdeníku Obroda po více než dvaceti letech vrací.
    Poradcem premiéra Jiřího Paroubka musí být podle všeho legendami opředená a bájná postava doby nedávno minulé, totiž autor nechvalně proslulého pamfletu "Nová vlna se starým obsahem" - Jan Krýzl!


    Tento "neexistující" redaktor komunistického týdeníku Tribuna -článek zřejmě sepsali agenti Státní bezpečnosti a "vypůjčili si" pro něj i jméno autora - vešel ve známost v roce 1983. Paličský list Jana Krýzla namířený proti všem příznivcům rockové hudby a tzv. nové vlny byl chápán jako poprava svobodomyslného umění.
    Jan Krýzl, jehož jméno rockoví fanoušci dešifrovali po svém - napůl krysa, napůl fízl, se po 22 letech opět nepřehlédnutelně přihlásil o slovo. Jak jinak si vysvětlit "ideové" vyznění obou článků? Znovu jsme svědky léty prověřené praxe - pošpinění protivníka, zde příznivce daného hudebního stylu, s mixem chlapáctví a politiky silné ruky, v tomto případě zdůrazněním potřeby ochránit "normální", tzn. majoritní obyvatelstvo.
    Podoba čistě náhodná?
    Neuvěřitelná je však rétorická podoba obou příspěvků. Jiří Paroubek v LN v roce 2005 říká: "...Toto jádro (myšleno příznivci techna) tvoří nebezpečně posedlí lidé s anarchistickými sklony, přitom mezinárodně propojeni. Provokují masivní, alkoholem a drogami přiživované silácké demonstrace proti pokojné společnosti... Jak to pak probíhá (myšleno koncert), už přitom víme, to není hudební nadšení, ale spíše se to podobá rizikovým adrenalinovým aktivitám, které s pomocí alkoholu a drog dokážou vytvářet nebezpečné situace pro své okolí včetně dalších tisíců mladých, kteří přicházejí s nejlepší vůlí se bavit. K tomu připojme terorizování obyvatelstva hlukem, špínou a dalšími útrapami... Přitom nutno počítat s narušováním životního prostředí i elementární hygieny, rizika šíření AIDS, žloutenky, salmonely atd."
    Oproti tomu Jan Krýzl v Tribuně v roce 1982 píše: "...Není náhodou, že tzv. punk a nová vlna byly a jsou prostřednictvím mezinárodní sítě a západních rozhlasových stanic šířeny do naší republiky... což je snad možné, aby pod hlavičkou kulturních pořadů, či dokonce koncertů, byl šířen nevkus, propagován alkoholismem a drogami... Primitivní texty, odporné a špinavé šaty, provokující chování, oplzlá gesta, odmítání všeho normálního... to byl výsledek, který tato hudba přinesla. Ti, kteří svou činností vystupování umožňují, si musejí uvědomit, že svou činností hrubě narušují zásady socialistické kulturní politiky."
    Paralela s listopadem '89 Bohužel ani odmítání paralely zásahu na CzechTeku a zásahu v listopadu 1989 nelze zcela přijmout. Přinejmenším: Zásah byl veden neprofesionálně, snad pro větší efekt a nemožnost identifikovat novodobé mlátičky v noci, ale především nepochopitelně brutálně, dávaje průchod agresi zasahujících policistů, kteří nerozlišovali muže a ženy a chlubili se mezi sebou např. tím, že jim na jejich pendreku zůstal čísi zub (zpráva vysílaná o víkendu stanicí Radiožurnál).
    Paralel by se našlo jistě víc. Od falešné zprávy o mrtvém studentovitechnaři přes snahu policie ukázat zásah jen z jednoho zorného úhlu, tedy policejních kamer, až po nečekanou a dennodenně se stupňující aktivitu manifestující "mládeže" v Praze a dalších městech České republiky.
    Samozřejmě, a zaplať pánbůh, že paralela neplatí absolutně a nynější režim se nedá s tím předlistopadovým srovnávat! Z mnoha důvodů. Jedním z nich je svobodný přístup k informacím. Už nejsme vydáni na milost a nemilost jedné televizi, jedněm novinám. Nespočet rádií, televizních kanálů, a především internet nás osvobozuje a dává možnost o všem přemýšlet v daleko širších souvislostech
    , a třeba, poté co jsme si "zasurfovali" v britských, francouzských či německých médiích, i s "mezinárodním" nadhledem a odstupem.
    Závěrem snad jen jedno dobře míněné doporučení panu premiérovi. Přemíra siláctví v prohlášeních kalkulující s nárůstem volebních preferencí by se nemusela v tomto případě vyplatit. I mezi příznivci techna bylo a je mnoho studentů, na probíhajících manifestacích je nemalá řada jejich rodičů a známých (tedy potenciálních voličů). Navíc, jak známo z naší nedávné historie, studenti a mladí lidé už nejednou donutili politiky této země odejít z jejich funkcí. Směrem ke Strakově akademii pak letí vzkaz a prosba zároveň: Pane Paroubku, odvolejte svého (ne)existujícího poradce Krýzla, dokud je ještě čas, a nenechte bít "tančící" děti.

    http://zpravy.centrum.cz/domov/clanek.phtml?id=383650
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Media Darling Terror Expert Admits Government Sponsored Terror

    Loftus Says Rogue Elements of intelligence Agencies Protecting Terrorists

    http://www.infowars.net/Pages/Aug05/050805Loftus.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Obsadzujú neokonzervatívci svet?

    Namiesto trestu za vyvolanie nelegitímnej vojny postavenej na lžiach v Iraku sú americkí kurací jastrabi dosadzovaní na významné posty. Po Wolfowitzovi, ktorý sa stal šéfom Svetovej banky bol Bolton menovaný za vyslanca USA pri OSN. Bolton, je človek, ktorý o OSN okrem iného povedal: "...neexistuje žiadna OSN, existuje len medzinárodná komunita, ktorú môže občas viesť jediná skutočná moc na svete a to USA - keď to vyhovuje našim záujmom...OSN funguje vďaka Spojeným štátom keď chcú, aby fungovala a presne tak to má byť... "

    Neveríte? Presvedčte sa sami: http://www.stopbolton.org/bolton_video.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    O’Reilly: I Would Execute Everyone At Gitmo

    I don’t give them any protection. I don’t feel sorry for them. In fact, I probably would have ordered their execution if I had the power.

    video:

    http://www.propagandamatrix.com/articles/august2005/040805executeeveryone.htm
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Spojené státy zadržují přibližně 70 tisíc lidí v tajných věznicích. Zařízení jsou mimo území USA na neznámých místech. Tvrdí to mezinárodní organizace obránců lidských práv Amnesty International (AI) ve své poslední zprávě.
    4.8. 2005 10:29

    NEW YORK - AI vyzvala americkou vládu, aby zveřejnila totožnost všech zadržovaných, označila místa, kde se věznice nacházejí, a umožnila mezinárodní vyšetřování. Zajatecký tábor na americké vojenské základně Guantánamo na Kubě je pouze špičkou ledovce, podotkla.

    Organizace požaduje, aby tajnému zadržování lidí byla učiněna přítrž. Tuto praxi, která je v rozporu s mezinárodním právem, uplatňují kromě USA ještě jiné země, například Indonésie a Jordánsko, uvedla AI. V tajných věznicích podle ní hrozí zvýšené nebezpečí mučení.
    Tajná vězení

    Obránci lidských práv se odvolali na výpovědi bývalých vězňů. Zmínili s o případu dvou Jemenců, kteří sdělili, že byli 18 měsíců drženi v izolaci v jedné tajné věznici řízené Američany. Muže zadrželi v srpnu a v říjnu 2003 příslušníci jordánské tajné služby. Než je předali Američanům, mučili je čtyři dny. Následoval 1,5 roku bez sdělení obvinění, nekonečné útrapy s pouty na rukách.

    Věznitelé zadržovaným ani neumožňovali komunikovat s rodinami, právníky a neziskovými organizacemi. Jordánci ani nevěděli, v jaké zemi se momentálně nacházejí. Jedno z vězení popsala jako "staré zařízení s vysokými zdmi", z Jordánu tam letěli 3,5 - 4,5 hodiny. Následně je převezli do moderní budovy, jíž veleli Američané. Let tentokrát trval tři hodiny. Vedle fyzických prostředků používali vyšetřovatelé i nevybíravý psychický nátlak. Výslech byl přitom podle Jordánců na každodenním pořádku.

    Salah Nasser Salim 'Ali a Muhammad Faraj Ahmed Bashmilah byli nakonec v květnu 2005 převezení do Jemenu, kde znovu skončili bez obvinění za mřížemi. Blízké neviděli už téměř dva roky. Salah Nasser Salim 'Ali tak zatím nespatřil svou dceru, která se narodila až po jeho zatčení. Brzy jí budou dva roky.

    USA vše popírají

    Spojené státy předchozí tvrzení o tajných věznicích popřely. V červnu odmítly vyjádření amerického odborníka Manferda Nowaka, který prohlásil, že tajné věznice by mohly být také na amerických lodích, které plují v mezinárodních vodách.

    Významní vězni jsou prý také tajně zadržováni na americké vojenské základně na ostrově Diego García v Indickém oceánu.

    http://www.novinky.cz/zahranicni/62230-usa-zadrzuji-podle-ai-70-tisic-lidi-v-tajnych-veznicich.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam