• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele ja ted nemam cas, nahodil jsem to jako ze dame vyhledove... ale hamachi mi funguje bez problemu, uz jsem pres to paril s kamosem... hlavni je to nezapomenout povolit na firewallu :-)
    GHOST
    GHOST --- ---
    BULHI: teď jsem zkoušel hamachi a nefunguje mi, funguje Ti? btw napiš do pošty a dám, bohužel teď mám jen DoW 1.4
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CARLINE: to druhy budou tiranidi... tau sou hodny az neutralni, takze prihodej brouky jako evil...
    nebo mozna necrony...

spis sem zvjedavej jak podporej marinu, ze by marinaci konecne dostali motorky??:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    LUNGPA: virtualni lan pres internet

http://www.hamachi.cc/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: neznám ale zahrál bych po netu...
    BULHI
    BULHI --- ---
    cuze? tak to by bylo super... hele nedate nekdo po netu? proti pocitaci uz je to nuda :-) staci si stahnout Hamachi, jestli znate a bezi to v pohode, uz jsme to s kamosem zkouseli
    CARLINE
    CARLINE --- ---
    Nový datadisk k DOW na ceste . Zatim je znamo pouze to , ze bude pridavat dve rasy ( Tau a ?) Vice informaci na RelicNews
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    skoda ze tam blood angels nemaj svyho ball predatora ten pozitek kdyz se mi snim v sobotu pri klasicky deskovy hre podarilo "VYMAZAT" behem jednoho kola kompletni squadu chaos demonu byl k nezaplaceni:)
    RASCAL
    RASCAL --- ---

jeden z dopoledniho skirmishe :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja bych ti ho nekam soup jestli mas to ftp :-) ale jinak jsem z Prahy, tak kdyby bylo nejhur... ale az jako posledni moznost :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tak jinak, je nejaka moznost prijit si pro CD nekam v praze?:)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nemáte někdo add on na armagedon steal legii za gardu???
    (kterou byste měli ozkoušenej že funguje?)

hraju za ně stolní wh a tak by takáto konverze potěšil, viděl jsem img na netu, ale nevím jestli bych k tomu nepotřeboval origoš verzi.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    nemate nekdo link na stranky s replayema od nejakejch profiku/progameru nebo neceho takovyho? dekuju :)
    IMZMETECH
    IMZMETECH --- ---
    kdo má jakýkoliv ftp a dá mi přístup šoupnu tam i jiný věci než datadisk,kyž se mi tam bude líbit :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    priznejte se, kdo mate datadisk a soupnete mi ho nekam na fttp?:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no Baneblade to je ultimate weapon, ten kdyz vyrobim, tak to vetsinou znamena vitezstvi... a vubec, za koho nejradeji v multi hrajete? coz takhle dat anketu, he?
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    jasne, vim, takovej obrovskej a pred chvili jsem se kvuli nemu nasral protoze neprojel moji obrannou linii a sel jsem se na Nyx zeptat co s tim ;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    RASCAL: myslis marinaky? ti maj jako nej jednotku nejakej ten tank, je to zaroven transport myslim... ted si nemuzu vzpomenout jak se to jmenuje
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    jasne, attack ground, to me nenapadlo, diky

ja prave zkousel ruzny kombinace ale ctrl+mys jsem asi vynechal, ale rikal jsem si ze kdyz uz je to tak hezky 3D tak tam urcite nebude jeden uhel pohledu, ted si musim z povinnosti dat skirmish a vyzkouset to :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    RASCAL: no tak to otaceni je vsude s controlem, shiftem nebo s altem :-)

a ty baraky rozstrilis urcite jednotakama, ktery maj attack ground (basilisk, baneblade atd), je fakt ze normalnima to asi nejde, to jsem se splet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam