• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: hned od zacatku, jen si je musis vyzkoumat- ajko spolehat na streleckou jednotku ktera od zacatku dava demage 9-17, no nezlob se na mne ale to je blbost;) oni sou na tehle podpurnejch charakterech zivotne zavisly...
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm to jsem nezkousel... ja to nikdy nestiham delat tyhle jednotky, to samy commisar, sice dobrej, ale kdo se s tim ma srat uprostred ofenzivy :-) a kdy je muzes zacit stavet (ty psykery)?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    na ne potrebujes prave co nejdriv psikery a pristy-dokazou nicit moralku a pak nemaj sanci, kor v zakladne...
    BULHI
    BULHI --- ---
    a vubec, pojdte dat po netu kurva uz :-) ten komp hraje porad stejne a uz me to nebavi
    BULHI
    BULHI --- ---
    jinak kasrkini jsou dobry, akorat se mi vetsinou stava ze po pocatecnim boji mam maximum zakladni pechoty a je mi lito je obetovat, takze pouzivam je a casto mi vystaci az do konce
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to je jasny, ale ja mam na mysli samotnej zacatek, kdy jeste treba nemas ani vynalezeny plazmovky, coz je prvni vec co na ne muzes pouzit... tou dobou uz ti (pokud hrajes na insane) bandy orku davno rabujou zakladnu... jinak artilerie vetsinou vubec nedelam, zabiraj limit kterej radeji pouziju na tanky... tell the men that the cavalry has arrived!! :-))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: Nob se mu rika tomu curakovi vedoucim to je prave ten duvod proc musis mit pevnou linii stat a drzet-taky se tam vyplati mit plamenomety, popripade hellhoundy, kneze, prista a proste je nadrzo zlomit v moralce, jak ma v pici moralku sundavaj se mnohem lip, u gardy te zajimaj jenom dve veci- kdy budu mit baziliska, kdy budu mit karashkiny- ostatni uz sou jenom takovy pricmrdavky okolo...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ale prd... zaklad je chrlit chrlit a chrlit... ja uz za ig davam vsechno, jediny co mi dela problemy je ork, kterej ma hned na zacatku ty obrneny velitele v jednotkach, nevim jak se jmenujou, kazdopadne ty pusticky na ne nemaj sebemensi ucinek
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    hura, tak sem se vcera konecne naucil hrat za imperialni gardu, zaklad je proste stat na miste a mit 3 bazilisky a dostatek keshe na strelbu do dalky, priblizit se, delostrelbou znicit veze, generatory a pak jen slepe obstrelovat- zda se to nuda ale ukocirovat tohohle molocha v chodu da celekm zabrat...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jsme na tom podobně jak ji uvidím u nás v bazaru tak ji asi pořídím...
    tomu říkám try befor buy :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja uz o originalce celkem vazne uvazuju, stejne zadna lepsi hra neexistuje :-)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    spis by to chtelo crack na puvodni DoW se vsema patchema, ale nemam vubec tuseni jaka je to ted verze
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hm mám pocit že na tyhel mody je dobrý mít originálku, a to je trošk uzásek, ale třba půjde překonat. -)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    tak jsem zatim stahnul Daemon Hunters mod a ten s Winter Assault nefacha, che se pustit v puvodnim DoW, ale to zas nejde pustit bez cracku a po instalaci WA ani s nim
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    aha "The Witch Hunters Mod (Dawn of Faith) is a free of charge modification of the game "Dawn of War" published by Relic and THQ"

ja si rikal ze ty modely vypadaj na fanousky az moc profesionalne
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    mam takovej pocit ze ten Witch Hunters mod jeste nevysel
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    nejak jsem to nesledoval a koukam ze ty mody docela rozjely, ten Space Hulk zni taky zajimave
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    RASCAL: mno jestli to rozjedes tak dej vědět. docela by mě to zajímalo.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam