• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tzn ze si prvnich par minut v zakladne?? zakladni chyba, nejdulezitejsi je vyjet hned na zacatku a proste mu nenechat NIC
    BULHI
    BULHI --- ---
    jinak kdyz je to opravdu tuhy tak delam hellhoundy, ty dokazou s pechotou zamest ve velkym stylu, ale pak uz jsou na prd a zabiraj limit, takze je delam opravdu jen v krizi
    BULHI
    BULHI --- ---
    tywe to nemuzu prozradit ne :-) ... jde jen proste o to, ze zakladni jednotka je slaba, ale pred prvnim utokem jich muzes mit treba uz 6-7, plus jeste postavit tu budovu abys mel granatomety a nic te prvnich 5 minut hry neprekvapi.. teda krome toho orka na kteryho jsou granaty na nic prave, ale da se to prezit no... pak rychle udelat zakladni upgrady pechoty a vyrobit sentinely proti prvni vlne techniky co proti tobe posle... no a pak uz jen pobihat po mape a rabovat a rychle se snazit ziskat leman russ, pak uz je to uplne jina armada
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: nemam doma net...
    vystacim si se slovnim taktizovanim... tak vykladej...
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak dame po netu a uvidis no :-) jako ja to driv stridal, ale ted uz hraju skoro porad za ig, obcas za chaos...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: je fakt ze ja hraju 95% jenom imperialni amrady- ostatni zavrhuju jako kacirske rouhani;)

raketomety sou fajn, ale ja sem prisel na zakladni kombinaci- dve cety 2xplamenomet3xhevyboltr a v zadu vic cet s 1-2xplasma(podle nalady) a 3-4x bazuka hevyboltr obecne je smrt pro pechotu uz jenom z toho jakej dostrel ta svine ma...

ja sem proste pozicni general, asi i pro to ze sem to driv hral jako deskovou hru nez jako pocitacovou gamesu- ale jinej stil boje by me zajimal... nahod;)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak to snad chape kazdej ze je treba ho zdecimovat nejdriv materialne, nicmene jak to udelas uz je jina vec... me proste basilisky prijdou jako prilis nepruzny a zatezujici pro muj styl boje.. u tech marinaku je to neco jinyho, tech raketometu muzes mit mnohem vic a pak s jejich pomoci vytvoris pro pechotu naprosto neprostupnou prehradnou palbu
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ja sem na zacatku taky nemel moc rad treba warwindy, ale po case sem pochpil ze jejich nejvetsi sila je v taktice- tim ze jim roztrilis zakladnu omezis prisnu surovin(v pripade orku a eldaru znicis i ty waag vezicky a energo sloupy takze si nemuzou udelat jednotky, neb na ne nemaj sloty)= on na tebe nemuze hrnout kvanta jednotek= iniciativu prebiras ty= zdrcujici vytezstvi.)

u marinaku je faj taky pouzivat ty lebky co muzou stavet veze- je jedno ze chcipnou tim ze odkryjou mapu umoznej waarwindum strilet, nebo tobe udelaj prehled kde co je a ty pak je slepe zamerujes a nicis aniz bys to vydel... trosku nuda na efekt ale zabira to.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no prosti ostatnim mi to v pohode staci, akorat ten posranej ork no.. nekdy to vyzkousim
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: hned od zacatku, jen si je musis vyzkoumat- ajko spolehat na streleckou jednotku ktera od zacatku dava demage 9-17, no nezlob se na mne ale to je blbost;) oni sou na tehle podpurnejch charakterech zivotne zavisly...
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm to jsem nezkousel... ja to nikdy nestiham delat tyhle jednotky, to samy commisar, sice dobrej, ale kdo se s tim ma srat uprostred ofenzivy :-) a kdy je muzes zacit stavet (ty psykery)?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    na ne potrebujes prave co nejdriv psikery a pristy-dokazou nicit moralku a pak nemaj sanci, kor v zakladne...
    BULHI
    BULHI --- ---
    a vubec, pojdte dat po netu kurva uz :-) ten komp hraje porad stejne a uz me to nebavi
    BULHI
    BULHI --- ---
    jinak kasrkini jsou dobry, akorat se mi vetsinou stava ze po pocatecnim boji mam maximum zakladni pechoty a je mi lito je obetovat, takze pouzivam je a casto mi vystaci az do konce
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to je jasny, ale ja mam na mysli samotnej zacatek, kdy jeste treba nemas ani vynalezeny plazmovky, coz je prvni vec co na ne muzes pouzit... tou dobou uz ti (pokud hrajes na insane) bandy orku davno rabujou zakladnu... jinak artilerie vetsinou vubec nedelam, zabiraj limit kterej radeji pouziju na tanky... tell the men that the cavalry has arrived!! :-))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: Nob se mu rika tomu curakovi vedoucim to je prave ten duvod proc musis mit pevnou linii stat a drzet-taky se tam vyplati mit plamenomety, popripade hellhoundy, kneze, prista a proste je nadrzo zlomit v moralce, jak ma v pici moralku sundavaj se mnohem lip, u gardy te zajimaj jenom dve veci- kdy budu mit baziliska, kdy budu mit karashkiny- ostatni uz sou jenom takovy pricmrdavky okolo...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ale prd... zaklad je chrlit chrlit a chrlit... ja uz za ig davam vsechno, jediny co mi dela problemy je ork, kterej ma hned na zacatku ty obrneny velitele v jednotkach, nevim jak se jmenujou, kazdopadne ty pusticky na ne nemaj sebemensi ucinek
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    hura, tak sem se vcera konecne naucil hrat za imperialni gardu, zaklad je proste stat na miste a mit 3 bazilisky a dostatek keshe na strelbu do dalky, priblizit se, delostrelbou znicit veze, generatory a pak jen slepe obstrelovat- zda se to nuda ale ukocirovat tohohle molocha v chodu da celekm zabrat...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam