• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BULHI: No, ja myslel v tabletop Whm40k.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    BULHI: no prave jako 3 squady IG o celkovym poctu 39 muzu= priblizne 1,5 TAU squadu o sile 10-12
    BULHI
    BULHI --- ---
    no to je sice pravda, ale ted uz te rozmetou i kdyz jich mas fakt mnoho
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NJN, IG je o "нас много a na zivote jednotlivce nezalezi" :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    nejste tu nědo z brna???
    zprávce klubu a pořád tu jednu novou placku nemám...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: nj, vona je takhle slaba i v realu(ja sem za blood angels schopnej s utocnou cetou v prvnim kole utoku rozsekat i dve gardsticky pesi jednotky), ale v realnym hrani ji mas postavenou do palebny formace a hlavne maj v realu mnohem drtivjejsi tanky na ktery fakt az histericky spolehaj...

DOW garda ma sanci je kdyz neustale strilis prehradnou palbu z bazilisku(vsech tri) a modlis se ze neco strefis...

garda je slaboucka a treba dat jednotku do bunkru je uplne nahovno...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    ale stejne mi prijde ze IG je neuveritelne slaba, vcerejsi zkusenost kdy mi 1 TAU bodyguard squad s prehledem vymlatil IG command squad a podobne
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    coz ale u marinaku neni vubec na skodu...

marinaci maj nejlepsi zakladni jednotku ve hre (tactical squad)
    BULHI
    BULHI --- ---
    to jo tohle trochu zkurvili, zrejme u vsech posilila zakladni jednotka na ukor omezeni elitnich
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    :)
    Prave jsem si zahral za chaosaky a pekne je oslabili.. sice maj tedka novyho demona, ale possesed marines maj limit 1... A ty tanciky muzou mit jen dva.. Skoda no, takze se mi zda, ze po tom datadisku ma cenu hrat jen za TAU nebo nekrony... Ani se neopovazuju zkouset space marinaky, jestli uvidim terminator limit 1, tak dam asi uninstal :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Som sviatočný hráč stratégií (na rozdiel od niektorých iných žánrov), takže obvykle sa nepohybujem mimo rámca obtiažností Normal alebo dokonca (shame on me) Easy :). Bohato mi to stačí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nuž, to nie :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no a hrajes to na insene? :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    respektíve kombo monolith + builder scarabs na opravu a detekciu infiltrated units + necron lord
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    no neviem, mne monolith poriešil zatiaľ 4 rasy zo 6 :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    to jo.. ale ten monolith zas takovou dmg nedava. ten bombardment vypada efektivne, ale nikdy mi to moc nepomohlo :) hlavne ta doba, nez se tam doleterpotuje a dojede.. to to radsi zkydlim pechotou :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jako jedina moznost jak to prezit je utikat a cekat nez se premeni zpatky :-))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Huh :D Aha...
    BULHI
    BULHI --- ---
    damage dostava, akorat ma tolik hp ze to neni skoro poznat :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nightbringer je drsný hlavne preto, že nedostáva žiadnu damage :). Ale určite nie je schopný takej celoplošnej deštrukcie ako Engaged Monolith.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Nightbringer je tuhy chlapik, v "historii" W40K si s nim nedokoazali poradit ani Old ones co vytvorili orky a eldary a vetsinu ostatnich ras. Jen Khaineovi, eldarskymu bohu valky se povedlo znicit jedno z jeho tel. Tak v Dawn of War nemuze bejt za chcipaka :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele tak jsem si vcera zahral za IG a prijde mi ze jsou nejaky vykurveny.. v jednotce ted muzete mit vcetne serzanta 13 vojaku, ale byl omezenej pocet kasrkinu - muzete mit jen jednu jednotku!! to fakt nechapu, zakladni pechota je samozrejme porad stejne slaba, obzvlast proti tau a jejich strelcum naprosto bez sance... heavy weapons team, nova jednotka, je celkem na hovno, ale aspon neco no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam