• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak co bubáci pustíme se i do klasiky???

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LENNOX: ještě ne Garda for ewer:)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    zkousel tu nekdo DC kampan za Eldar?
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    BULHI: inq. toth
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    bych blil! sem si koupil ORIGINAL dawn of war a jen to na me furt bleje at zadam jmeno profilu a zaboha nejde potvrdit... nekdo se me snazi cilene nasrat!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    inkvizitor je to.
    holoto to hajete dawn of war a ani nedokazete rozpoznat sluzebniky imperia?!!
    BULHI
    BULHI --- ---
    neni woe je to stopro inkvizitor ze singleplayerovy kampane, myslim ze z winter assaultu... teda mam to uz trochu nejaky pomichany ale jsem si skoro jistej :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RASCAL: IMO je to nejakej Librarian :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    RASCAL: no je to ten inkvizitor ze hry, ale jak se jmenuje to si teda nepamatuju
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: no me to zatim bavi;)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    aha :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    to je proste cernoch :)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    dotaz: kdo ma byt ten cernoch na nastence? nejaky inkvizitor?
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm no o grafiku nejde zejo, co jsem slysel tak boj je vyresenej dost blbe, s dark omenem ze to prej nema moc spolecnyho no.. navic spousta bugu a podobne.. jako jses prvni kdo mi rika ze je to dobry, tak to asi testnu a uvidim, nastesti jsem to jeste nesmazal :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: maxinegativnich??? proc? vsechny jednotky vypadaj tak jak vypadaj v originalu, zacinas s hrdinou kterej je vzhledove identickej s figurkou, ovladani je sice trosku kostrbaty, ale uplne stejny jakov dark omenu- proste takhle si predstavuju warhammer v kompu...
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm no ja to sosnul asi tak pred trema tejdnama a po maxinegativnich referencich ani nenainstaloval :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    tak sem vcera nainstaloval Mark of CHaos a uzasny! fantasy se vratilo s plnou slavou- kdo si pamatujete Dark omen jasejte- zaklad je stejnej- pribila moznost duelu generalu- takze si to dva rizci muzou rozdavat zatimco na ne jejich armady cumej a fandej, jednotky maj zkusenosti- no proste 100% nadsenost.
    je to na enginu DOW a vypada to velice dobra....
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam