• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

rozbalit záhlaví
    GHOST
    GHOST --- ---
    JURAJ: Herecy grows from idleness.
    a co se týče IG, tak: "Even a man who has nothing can still offer his life."
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    GHOST: you exist to serve
    GHOST
    GHOST --- ---
    JURAJ: Purge the unclean.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    JURAJ: ma slova..) ale tedka jsem k tomu pridal: Bzzzt vzzzt, skoda ze nekroni nic jinyho nerikaj :)
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    LENNOX: mi prijdou desne tezci a hlavne zmateni, neni poznat na pohled, co je na co vhodne uz podle logiky, furt jsou to postavy v prilehavem plastu s podivnymi flintami...
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    GHOST: death to the false emperor! for eliphas! for only true power!
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    RASCAL: po dlouhy dobe RTS, co me docela bavi :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    LUNGPA: Rozdělil jsem je na 3 frontách, podařilo se mi zničit jednu základnu, ale pak jsem jen lovil mraky greenskinů stavějících si všude nové baráky, to číslo došlo někam ke 158, což už se nedalo. Btw měl jsem asi 6 jednotek z předchozích misí a hrál jsem to na insane.
    Mark of Chaos všem vřele doporučuju, opravdu geniální hra, akorát má jisté mouchy co se obtížnosti týče. Myslím, že na normal je schopen dohrát ji zcela každý, ale jsou tam asi dvě místa, kde když se překlepnete, tak musíte loadovat a hrát x misí znovu, což je poněkud demotivující fakt.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Ja rozjel prvni kampan za SM, rikam si ze je to nejaky pekelne tezky, az pak jsem zjistil ze to bude bugem ktery zpusobil ze kazda jednotka cestne straze za SM se skladala z jednoho jedineho vojacka, jen jsem si zezacatku myslel ze to tak ma byt :)

jinak DoW je asi jedina rts kde si vychutnavam i porazku, situace kdy s posledni jednotkou marinaku a jednim dreadnaughtem branim poloznicenou zakladnu pred nekonecnou valici se zelenou vlnou, s vedomim ze porazka a smrt je jista ale aspon vezmu co nejvic tech zelenych parchantu sebou, to je ta spravna 40k atmosfera :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: no ja vim :-)
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    To vypadá, že asi zajdem do hospy, co? =)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ten chci taky...
    ALBRECHT_SMUTEN
    ALBRECHT_SMUTEN --- ---
    BULHI: Já chtěl Warhammer: Mark of Chaos...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LUNGPA: btw. to byl dobrej last men standing :) jsem si říkal že už to nemůžu dat tak jsem vzal poslední tank a vyjel sním si to projet že aspoň omrknu terén pro další pokus a nakonec jsem to tam s ním docela dobře zahrotil, zníčil jsem hodně baráků warbose, několik skvad i ty orčí termosky, několik orčích drednautů prostě Císař se na nás v tu chvíli díval, ale to už byl zbytek mé army na kusi bohužel :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no muzem se nak dohodnout no, uz jsem to slibil koneckoncu albrechtovi :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LENNOX: vypalte mi to nekdo!!!! to chci!!!
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GANBOY: jde, ale blbe. orkove maji tri na sobe nezavisly zakladny blizko sebe, kazda s jedinym vstupem, kterej se krizi uprostred mapy. ses prakticky konstantne pod utokem, power rychle dojde, cimz zacnes byt odkazanej na reinforcovani pouze zakladnich jednotek. techpriesta mas jen jednoho, takze o nejaky velkoopravne toho, co ti po dvaceti minutach zbyde z armoru, se taky mluvit neda. hodne mi pomohla ta artilerie, proti budovam nic moc, ale jak zacne palit do nepratelsky pechoty...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LENNOX: nemam, vypalite nekdo?
    bych se na to podival ze to nejde....
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    GANBOY: Dark Crusade
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GHOST: ok to je ona mapa, a jaks to dával rozdělils síli a zkoušels to na dvou forntách? nebo jsi šel po jedné s celou armádou. btw. bych si myslel že vzít to po levé straně je best, ale ještě jsem to nezkoušel tolikrát.
    jina s posledním banebladem co jsem měl jsem si to na haluz vyjel až do jejich základny a to by možná mohla být taktika, neboť jsem s posledním tankem zníčil skoro půlku báze asi kvůli tomu že ta jejich horda byla tak veliká že se tam ani nemohli za mnou protlačit nebo nevým, ale nadlouho mě tam nechali samotnýho...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    to je kampan v jakym datadisku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam