• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    BULHI
    BULHI --- ---
    kua ja se musim ucit, nejak to dneska nestiham, ale po strede se domluvime :-)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    BULHI: no ja bych hral zejo.. ale s kym, tady to ocividne nikdo nehraje :-)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    ha, rozbehal sem Space Hulk 2 v XPckach.. to bude maso :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    feeer :-) tak dalsi zajemci, hlaste se! :-)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    BULHI: zitra vecer by to bylo fajn, budu moct po 19:00
    BULHI
    BULHI --- ---
    no vida, konecne nekdo.. tak kdy? dneska asi nebudu mit cas, ale treba zejtra vecer?
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    BULHI: chci :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no kecani vam jde dobre, nechcete si to taky konecne zahrat? :-)) myslim tim po netu samozrejme :-)
    GHOST
    GHOST --- ---
    JURAJ: Herecy grows from idleness.
    a co se týče IG, tak: "Even a man who has nothing can still offer his life."
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    JURAJ: ze zacatku to pro me byl trochu Chaos, ale sem se zorientoval v jednotkach nepratel, tak uz to slo.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Mysts of space and time, retreat from my mind
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    GHOST: you exist to serve
    GHOST
    GHOST --- ---
    JURAJ: Purge the unclean.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    JURAJ: ma slova..) ale tedka jsem k tomu pridal: Bzzzt vzzzt, skoda ze nekroni nic jinyho nerikaj :)
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    LENNOX: mi prijdou desne tezci a hlavne zmateni, neni poznat na pohled, co je na co vhodne uz podle logiky, furt jsou to postavy v prilehavem plastu s podivnymi flintami...
    JURAJ
    JURAJ --- ---
    GHOST: death to the false emperor! for eliphas! for only true power!
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    RASCAL: po dlouhy dobe RTS, co me docela bavi :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    LUNGPA: Rozdělil jsem je na 3 frontách, podařilo se mi zničit jednu základnu, ale pak jsem jen lovil mraky greenskinů stavějících si všude nové baráky, to číslo došlo někam ke 158, což už se nedalo. Btw měl jsem asi 6 jednotek z předchozích misí a hrál jsem to na insane.
    Mark of Chaos všem vřele doporučuju, opravdu geniální hra, akorát má jisté mouchy co se obtížnosti týče. Myslím, že na normal je schopen dohrát ji zcela každý, ale jsou tam asi dvě místa, kde když se překlepnete, tak musíte loadovat a hrát x misí znovu, což je poněkud demotivující fakt.
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    Ja rozjel prvni kampan za SM, rikam si ze je to nejaky pekelne tezky, az pak jsem zjistil ze to bude bugem ktery zpusobil ze kazda jednotka cestne straze za SM se skladala z jednoho jedineho vojacka, jen jsem si zezacatku myslel ze to tak ma byt :)

jinak DoW je asi jedina rts kde si vychutnavam i porazku, situace kdy s posledni jednotkou marinaku a jednim dreadnaughtem branim poloznicenou zakladnu pred nekonecnou valici se zelenou vlnou, s vedomim ze porazka a smrt je jista ale aspon vezmu co nejvic tech zelenych parchantu sebou, to je ta spravna 40k atmosfera :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ALBRECHT_SMUTEN: no ja vim :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam