• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    GHOST
    GHOST --- ---
    "Kolik to muselo dát práce a přitom taková blbost." - Pelíšky
    Hned bych si zahrál.
    BULHI
    BULHI --- ---
    pekny tywe
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY: na tohle sem musím hodit tenhle odkaz mýho nedělního snažení :)

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    víděl jsem popis novýho patche ke crusádě, hráli ste s tím už někdo?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    to chci to chci... jdu pohledat kde mám winter assault...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ;)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ja si zase cim dal tim vic zamilovavam steel legion mod- ty jejich tanky sou vyborny! a treba salamander scout tan diky kterymu vidite pres pulku mapy valley of khorne je pri pouziti bazilisku smrtici;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Hm hm tak jsem zkoušel ty nidy a není to špatně nakročeno, ale některý modely jednotek zatím uplně chybí (nebo aspoň tak jak se to rozjelo mě, ale už se těším až to někdo ofiko zvládne...) jinak armáda byla snad ještě větší než u orků, si musím pořídit lepší grafárnu na tyhle swarmový party.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    RASCAL: ayo tak to jdu hned ozkoušet
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ty koky, super :-)
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    LUNGPA: ne tohle beha pod Dark Crusade, sice je na tom jeste co dodelavat, ale to je fuk, hlavne ze to jde hrat a ze jsou tyranidi :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    zajímavý počítám žes to namontoval zase na winter assaoult
    RASCAL
    RASCAL --- ---
    a konec

RASCAL
    RASCAL --- ---
    posledni bojujici ultramarine :)

RASCAL
    RASCAL --- ---
    http://tyranids.dowfiles.com/portal.php hratelna verze tyranid modu, taky docela masakr
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY: ten steel mod hraješ pod winter assaultem? to budu muset rozchodit (hraju totiž steelaky ve stolním wh40k :))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CZTIBA: ja si budu dal tvrdit svoje- protoze treba vcera sem hral tri hodiny mod steel legion a pokazdy sem zdrtil sopere uplne jinak slozenou armadou, uplne jinym postupem...

ale reknu vam ten pohled kdyz na vlnu orku nabehla stejne velka vlna jezdcu na konich a sentinelu... to byl pohled pro bohy;)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    no hlavne se neda srovnavat tahle hra na kompu s tim co mas na stole, kde si behem jednoho tahu stihnes vyzahnout lachouta.. imho je vic jednotek na skodu. Takhle je to vyvazeny a zabavny. Viz co rika Bulhi. Uz tak tam je par jednotek, ktery nepouzivam.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BULHI: ja treba pri bitvach pouzivam moznost pause a v ty nastavim jak ma co kdo delat...
    a ten problem o kterym mluvis je mi dostatecne znamej- a v realne v praxi hrace deskove hry to funguje asi tak ze nekdo objevi dostatecnou prasarnu ktera se da postavit a je vuci necemu(nejlepe vuci vsemu, ale nejvic procent hracu hraje chaos,a SM tamze prevazuje skladba armady ktera dokaze dobre nicit pancir) ultimatne drsna akrajecka a dokaze te sklidit ze stolu bez vetsich vlastnich ztrat. nema to nic spolecnyho s predstavou "vyvazene a na pohled hezke armady(ale ja sem stejne presvedcen ze moje kombo -armada utocici prvni kolo na vzdalenost az 32palcu byla moc hezka!)" a tak mesic, dva je tenhel typ armad prakticky nesmrtelnej, nez se najde jinej ciman kterej se zamysli a rekne si potrebuju armadu ktera bude nicit hlavne to a to- a postavi ji, parkrat odehraje a kral je mrtev, at zije kral- a zase nanovo.... a prave
    v praxi ma pak vetsi sanci na vyhru clovek co tam prijde jednou za pul roku zahrat dve tri bytvy za sebou protoze neni zatizenej dogmatickym myslenim ucelovy skladby armadykterej t a prave v tom je ta krasa- rozmanitost;)
    dalsim faktorem sou dodatky k pravidlum ktery meni styl hrani obecne a tem se tady nejvic podobaj mody...
    BULHI
    BULHI --- ---
    GANBOY: no dyt prave, treba za eldary vubec nevim co vyrabet driv uz tedka.. jasny ze vic moznosti je na prvni pohled lepsi, ale podle me by sis stejne casem u kazdy rasy nasel nejakou pomerne konkretni skladbu armady jako nejlepsi (i kdyz asi v zavislosti proti komu bojujes) a tu bys delal vzdycky.. to je prave ten problem rts kde si to holt nemas cas poradne promyslet.. proto taky "pravi strategove" realtimovkama opovrhuji zeano :-) .. i ja mam radeji dobrou tahovku, ale tady musi holt jit nektery veci kvuli zabavnosti stranou, hlavne hrat tahovy hry po siti je vetsinou peknej vopruz :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam