• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    GHOST: diky, takze si mam dat ted Dark Crusade a vyckat na Soulstorm? jinak me bavilo hrat za Marinaky.... + nehraju to jako Multiplayer (to bych podtrh) a taky neni s kym - ani nejsem moc rush-player -> a taky me neba uplne akcni strategie, co sou hlavne na multiplayer (jako porad produkovat slaby jednotky a posilat jednu za druhou na smrt...) - coz Warhammer splnuje me pozadavky
    po deskovem warhammeru sem parkrat koukal, ale nikdo kolem me nejevil podobne choutky, tak to padlo, ted hravam Shadowrun a driv tomu byl nejpodobnejsi karetni Doomtrooper (to byla jen chvilka)
    p.s. jeste ocenuji tvou vecnou odpoved, cekal sem, ze to bude - ty lamo, filtruj nebo mas tu linky na ofiko apod., este jednou dikes :o)
    GHOST
    GHOST --- ---
    CHORCHE: ve zkratce, původní byl Dawn of War s rasami - orkové, chaos, space marines a eldaři. Celkově klasika, jedna kampaň za SM.
    Pak přišel datadisk Winter Assault, kde už se dalo hrát de facto za všechny rasy, přibila IG a ukázali se tam Necroni, ale nehratelně. K WA je nutný DoW původní s mraky patchů. Problém WA byl v nevyváženosti AI, hrát to proti více počítačům de facto nešlo, protože se okamžitě spojili proti lidskému hráči.

Dark Crusade už tohle všechno opravil, je to stand-alone s tím, že se pak nedá hrát MP za jiné rasy než Tau a Necrony. Kampaň už je postavená moreless jako Medieval Total War, i když mnohem akčnější Určitě stojí za zahrání, výborný.

A Soulstorm vyjde na jaře, s dvěma novými rasami, asi Dark Eldaři a "neznámá" rasa. Přibudou létající jednotky a bude se moct hrát v celé galaxii, která je odříznutá od okolního "světa". Bude to taky stand-alone s identickými vlastnostmi pro MP jako DC.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    jestli to chapu spravne tak je Warhammer 40k:
    Dawn of War
    Winter Assault
    Dark Crusade
    Soulstorm
    -jen bych byl rad za nejake srovnani (co za to stoji a co vubec), co z toho je datac a co stand-alone - hral sem jen ten 1.produktik a nechci to tu procitat za x-let zpet :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LENNOX: cool, ja na jare znovu dohral ten zaklad, docela me prekvapilo i jak moc rychle - slo by tady teda nejak sesumirovat kolik je datacu a co v jakym? treba na Nastenku? nejak strucne, nechci projizdet ofiko sajty, sou kolikrat dost chaoticky.... pls
    a pripadne kdyby tu nekdo moh i uvest, co z toho ma - nechce se mi to zas torrentit, tak ze bysme se treba dohodli, coz? :o)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    dobra zprava, chysta se dalsi datadisk pro DoW: Soulstorm ...jen ve zkratce: dve novy rasy (jedna z nich budou Dark Eldar), vzdusny jednotky, nebude se uz bojovat pouze na jedny nebo dvou planetach :)
    ICE
    ICE --- ---
    LUNGPA: vyborny :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Celkem ulet > Ultramarines Chant: http://www.youtube.com/watch?v=BlRfPQP4uhA
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    bulhi hraje tau a ja nekrony :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    neco mi rika ze cztiba a bulhi sou nevzdelana hovada a traitor junkies nehrajici za space marines nybrz urcite za nejakou deviatet scum pakaz takze nemohou pochopit krasu tohoto velkofilmu a budiz jim jejich nevedomost omluvou;)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    jojo, jak tam sekaj lidem hlavy v nadzivotni velikosti
    BULHI
    BULHI --- ---
    no prave ze jediny, co je na tom hezky, je videt jen na velkym platne
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak uvidíme asi mi to tedy postačí v nějakým ripu :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jo smal jsem se taky a to zrovna u podobnyho dilka asi neni spravna reakce :-)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    ale diky tomu, ze jsem byl zmastenej jak kopr, tak jsem se tomu filmu smal :)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    ja to taky hanim... prehnana americka silenost...) kdyby to tocila moskva, tak hlavni roli hraji m.dusin a rychlonozka :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    BULHI: hm tak to seš první kdo to haní :), ale tak každá věc nejni pro každýho...
    BULHI
    BULHI --- ---
    ja z toho pred par hodinama prisel, pekna picovina :-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    GANBOY: jo tak o tom filmu už jsem slyšel, viděl trailer, vypadá zhlídnutí chtivě :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    takze kdo hraje WH40 za space marines povine skouknout film Frank Mylera 300 zatlucte ty chlapiky do tactical armoru a marinaci jako vysity! i ty jejich hlasky.... no luxsus, podivejte se na to a date mi za pravdu;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam